Page 20

GULL-LAG: Roar Strand, Kjersti Grini, Anders Jacobsen, Hans Petter Buraas, Kristin Størmer Steira og Erling Jevne. Foto: Torgeir Ferdinand Nygård/TV2.

Erling Jevne i TV-serie Erling Jevne er en av seks tidligere idrettsprofiler som deler sine historier fra livet og karrieren på TV2. TV2 har i høst samlet seks tidligere toppidrettsutøvere på Sjusjøen for å spille inn en ny sesong av serien «Mer enn gull». De seks episodene vises i første halvdel neste år. Det melder TV-kanalen. I serien vil publikum bli bedre kjent med de seks utøverne, som vil fortelle om sine opp - og nedturer i karrieren og privatlivet. Den tidligere toppløperen og nå bonde på Jevne, er altså en av de utvalgte seks. Erling Jevne herjet i skisporet i mange år, og var blant

annet fast innslag på herrenes stafettlag. Han har ett OL-gull fra Nagano-lekene i 1998 og to VM-gull fra Thunder Bay i 1995 og Trondheim i 1997 – i tillegg til en rekke andre meritter. De fem andre seerne møter er tidligere langrennsløper Kristin Størmer Steira, nå bosatt på Lillehammer, tidligere skihopper Anders Jacobsen, tidligere landslagsspiller i håndball Kjersti Grini, Rosenborg-veteranen Roar Strand som tok 16 seriemesterskap i fotball sammen med laget og deltok i elleve Champions Leaguesluttspill og tidligere alpinist Hans Petter «Burre» Buraas.

Billedkunstner Thor-Arne Moen

Atelier Vidsyn

i Hafjell Fjellstadv. 8

www.vidsyn-kunst.com Mob.nr: 41216209 Instagram: billedkunstner_thorarnemoen 20 ØYERmagasinet

Profile for Amedia Annonseproduksjon AS

Øyermagasinet  

JUL 2018

Øyermagasinet  

JUL 2018