Page 18

LETTVINT: -Vi ordner handelen for deg om du vil bruke tiden på hytta til noe annet enn å gå med handlevogn, sier daglig leder Camilla Hansen (til venstre) og nettansvarlig Ingvild Cathrine Jensen. Forretningen ble modernisert og oppgradert for 23 mill. kroner tidligere i år.

cc mat lillehammer

Nå kan du handle maten på nett CC Mat er i gang med netthandel. Du kan hente varene selv, eller få dem hjemkjørt.

Tilbudet om netthandel ble lansert i midten av oktober, og tilbakemeldingene så langt er gode. Det sier daglig leder Camilla Hansen i CC Mat Lillehammer. Nå er hun spent på om mange vil handle julematen på nett.

med Hafjell. Hjemkjøring tilbys mandag til fredag, lørdag er foreløpig ikke med i ordningen. – Vi har tro på at mange, både fastboende og hyttefolk, ønsker å få varene på døra. Det er lettvint og greit, og for hyttefolk bør det være ekstra gunstig: I stedet for å måtte stoppe for å handle på vegen, kan de i ro og mak bestille det de trenger hjemmefra, også kommer vi med varene på hytta om på kvelden, sier Hansen.

Hjemkjøring Samtidig som matvareforretningen gikk på nett, ble også en hjemkjøringsordning lansert. Tilbudet retter seg mot kunder i Lillehammer, på Nordseter, i Vingrom, i Gausdal opptil Segalstad bru og i Øyer

Bestille på formiddagen Bestilles varene før kl 12, garanterer CC Mat levering samme kveld. Det er budbilfirmaet Easy2Go som står for hjemleveringen. – Ordningen er et tilbud til alle som vil spare tid, bruke tiden på noe annet enn å gå rundt

Av Anne Stokke

18 ØYERmagasinet

med handlevogna, og vi tenker at det er godt tilbud til eldre eller uføre som har problemer med å gå i butikken selv. Kunder som selv vil hente varene gjør det ved et såkalt pick up point, ved en utgang avsatt til formålet på CC Mats sørvegg. Siste tidsintervall for å hente, er kl 18-20. Kundene betaler et beløp for hjemkjøring, ut fra kjørelengde og beløp det er handlet for. Til Hafjell er satsen 149 kr. Minstebeløp for å kunne handle på nett, er satt til 300 kroner.

Profile for Amedia Annonseproduksjon AS

Øyermagasinet  

JUL 2018

Øyermagasinet  

JUL 2018