Page 1

rugați-vă împreună cu noi

Raport ARAD

Hudson Taylor a spus: „Doar prin rugăciune este posibil să miști oamenii pentru Dumnezeu.“

Binecuvântat să fie Domnul Dumnezeu … și tot poporul a zis: „Amin!“

Continuaţi să vă rugaţi pentru judeţul Arad! „În numele Bisericii Baptiste din Botfei, dorim să vă mulţumim din toată inima pentru slujirea, efortul şi dedicarea voastră din această săptămână. Ne rugăm ca Dumnezeu să vă răsplătească şi să vă binecuvânteze pe pământ şi în cer. Salutări întregii echipe AMEC! Suntem mulţumitori pentru acest parteneriat şi aşteptăm cu nerăbdare să lucrăm împreună cu voi în viitor. Vă salutăm cu Daniel 11.32: „Dar aceia din popor care vor cunoaşte pe Dumnezeul lor vor rămâne tari şi vor face mari isprăvi.“ Daniel Corbuț (Biserica Baptistă Botfei)

Vestea Buna pentru

ROMANIA

(1 Cronici 16:36)

~ Judetul Arad ~

Când ne gândim la campania „Vestea Bună pentru România“ – Arad 2013 avem multe motive să-L lăudăm pe Dumnezeu.

Vă invităm să-L lăudaţi împreună cu noi pentru: ~ 9.000 broşuri evanghelistice distribuite; 106 locuri în care copiii au auzit Evanghelia; ~ 4.250 copii care au auzit Vestea Bună a Evangheliei; 65 biserici locale care s-au alăturat viziunii noastre în acest proiect; 300 voluntari şi lucrători AMEC, care au avut bucuria să slujească împreună.

Rugaţi-vă împreună cu noi:

Am fi putut scrie în fiecare seară câte o carte, ascultând mărturiile și privind pozele, dar ne-am limitat la a-I mulţumi lui Dumnezeu pentru lucrarea făcută.

1. Ca bisericile locale din Arad să continue lucrarea începută, iar miile de copii să poată fi învățați în continuare din Cuvântul lui Dumnezeu.

Am ales câteva din aceste mărturii ca să vă bucurați împreună cu noi, dragi parteneri de rugăciune şi susţinători ai lucrării.

2. Ca mulți copii dintre cei care au auzit Evanghelia să fie mântuiți. 3. Ca cei care au crezut în Domnul să-L iubească tot mai mult în fiecare zi şi să dorească să petreacă timp cu El.

Sperăm să fiţi încurajaţi aşa cum am fost şi noi, că Dumnezeu lucrează şi Îşi zideşte împărăţia. Dumnezeu să vă binecuvânteze! Iulian şi Anca Mangalagiu

„Sunt încredintat cã Acela care a început în voi aceastã bunã lucrare o va isprãvi pânã în ziua lui Isus Hristos.“ Filipeni 1:6 Biroul Național AMEC Calea Turnișorului 90 | Sibiu 550048 România Tel: 0269-22 99 94 | amec.cef@gmail.com www.ameccef.com


mĂrturii de la grupuri

raport ARAD Să ne rugăm ca bisericile să continue lucrarea începută în această săptămână. Un învăţător voluntar a spus: „Aceasta este o lucrare foarte benefică. Vreau să continui cu Grupul Vestea Bună şi copiii vor să vină la biserică.“

La un grup, un şofer de tir care participase la programul nostru cu copilul său, a trebuit să lipsească o zi. I-a cerut însă soţiei să vină la program şi să înregistreze tot, ca să nu piardă nimic.

La finalul întâlnirii noastre, Roxana s-a rugat: „Doamne, Îţi mulțumesc pentru fetele astea care au venit aici să ne înveţe versete frumoase!“

La alt grup, câţiva copii au plecat de la program ca să joace fotbal. Mama unuia dintre ei l-a chemat înapoi pe fiul său, ca să asculte ce se preda acolo.

Ieri o fetiţă și-a încredințat viața Domnului. Ea ne-a spus că atunci când a ajuns acasă, tatăl ei a luat securea şi a vrut să-şi taie mâna şi să-şi ia viaţa, că nu are serviciu. Fetiţa şi-a dat seama că tatăl ei nu crede în Dumnezeu, şi de aceea vrea să-și facă rău. Ea s-a dus şi s-a rugat ca Domnul să-i ierte păcatele și să-i ajute tatăl. Apoi s-a dus şi i-a spus tatălui: ”Eu m-am rugat şi mâine Domnul îţi va da de lucru”. A doua zi a venit un om şi i-a cerut ajutor tatălui ei. Fetiţa a fost foarte încurajată şi i-a spus şi tatălui ei să se încreadă în Domnul.

„Când am auzit că AMEC-ul a venit în oraşul meu, a trebuit să vin să mă întâlnesc cu voi. Eu am participat la Cursul Biblic prin Corespondenţă al AMEC-ului cu mulţi ani în urmă, şi aş dori ca fiul meu să participe la acest grup!“ (O mamă care a participat la unul dintre grupuri)

„Eu L-am primit pe Domnul Isus în inima mea (cu ceva timp în urmă), şi i-am zis şi mamei mele să se pocăiască. Şi în urmă cu două săptămâni, mama mea a primit botezul. Azi dimineaţă eu m-am trezit la ora 3:00, am citit din Biblie și din broşura asta pe care am primit-o de la voi şi m-am rugat.“ (Andrei – clasa a V a)

Bianco a crezut în Domnul, şi astăzi ne-a mărturisit că dorește să renunţe la comportamentul lui rău, ca cei din jur să vadă schimbarea din viaţa lui. Chiar unii copii din acel grup, care plănuiau să-l bată, l-au vorbit de bine azi pe Bianco. În viaţa lui se vede schimbarea ... azi a venit la mine şi mi-a zis: „Te rog frumos să mă ierţi că te-am înjurat şi că am vorbit aşa de urât!“

Am fost foarte bucuroase că Domnul a schimbat atitudinea copiilor în urma ascultării Cuvântului, astfel că la Bocsig o fetiţă şi un băiat au rămas la sfârşitul programului pentru sfătuire, iar la Mânerău o fetiţă şi-a predat viaţa în mâna Domnului, spunând că „vrea să se pocăiască la fel ca tatăl ei“. (El a fost creștin și a murit recent).

„… propovãduirea crucii este o nebunie pentru cei ce sunt pe calea pierzãrii; dar pentru noi, care suntem pe calea mântuirii, este puterea lui Dumnezeu“ (1 Corinteni 1:18).

Vbr 2013 raport  
Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you