Page 1

DE OORD G e n i e te n

a a n

d e

M a a s

Luxe appartementen aan de Drierivierenlaan in Ridderkerk


GENIETEN aan de

Maas

Direct aan het water waar de Noord, de Lek en de Nieuwe Maas samen komen, verrijst de Oord. Bij elkaar telt de Oord 34 moderne appartementen en 2 penthouses. Omgeven door een prachtig rivierenlandschap is dit een woonlocatie als geen ander.


INHOUDSOPGAVE Wonen in de achtertuin van een wereldstad Een uitzicht dat nooit gaat vervelen De appartementen Een interieur waar u van geniet Appartement de Noord Appartement de Lek Appartement de Maas Gevelaanzichten Technische omschrijving De opdracht


Rotterdam Ridderkerk

De

O

or

d


WONEN IN DE ACHTERTUIN VAN EEN WERELDSTAD Door de ligging vlakbij een wereldstad als Rotterdam en met de charme van het vroegere dijkdorp Slikkerveer, is het in Ridderkerk aangenaam wonen. De Oord ligt op steenworp afstand van de rijkswegen A15 en A16 en is zowel met de auto als het openbaar vervoer uitstekend bereikbaar. De rivieren bieden niet alleen prachtig uitzicht, maar zijn ook een perfecte manier van vervoer. Met de Fast Ferry bent u in een mum van tijd in de omliggende plaatsen en steden. De opstapplaats van de Fast Ferry ligt praktisch bij u voor de deur. Binnen 20 minuten zonder enige files bent u in Rotterdam of Dordrecht en binnen nog geen 10 minuten in Krimpen a/d IJssel of Ablasserdam. Natuurlijk is in de directe omgeving van uw nieuwe appartement genoeg te beleven. Ridderkerk heeft een gezellig centrum met uitstekende winkelvoorzieningen en activiteiten het hele jaar door. Verder zijn de molens van Kinderdijk dichtbij en wanneer u van wandelen houdt kunt u volop genieten van het Donckse Bos, een 22 hectare groot park in de stijl van een Engels landschap.


Een uitzicht

dat nooit gaat vervelen


DE APPARTEMENTEN De Oord komt samen waar de drie rivieren de Noord, de Lek en de Maas samenkomen. Vandaar is het appartementcomplex opgedeeld in drie verschillende woningtypen. De Noordappartementen bevinden zich op de 1e tot de 9e verdieping. Door het ruime balkon kunt genieten van uw uitzicht op de rivier Noord. De Lekappartementen bevinden zich op de 1e tot de 5e verdieping. Karakteriserend voor deze Ridderkerk appartementen is de galerij ontsluiting. Dit geeft u een prettige gevoel van een grondgebonden woning . De Maasappartementen zijn de twee penthouses die zich op de 10e en 11e verdieping bevinden. Op deze hoogte heeft u fantastisch uitzicht op de rivieren en Ridderkerk. Kenmerkend voor alle appartementen in de Oord is hun royale formaat en de uitzonderlijke uitzicht. Alle appartementen hebben minimaal een oppervlakte van 128m² In de woonkamer met open keuken kunt u gemakkelijk een eettafel kwijt en een gezellig zithoek creÍren. De hoofdslaapkamer is bijzonder ruim en handig is ook de tweede slaapkamer. Die u als logeerkamer of als hobbykamer kunt gebruiken. Om u alvast op weg te helpen hebben wij in deze brochure voor alle appartementen een indelingsuggestie uitgewerkt. Natuurlijk bent u er vrij in om de indeling van uw appartement volledig naar eigen wens in te delen.


Verdieping 1 t/m 5

Verdieping 5 t/m 9

Verdieping 10 t/m 11


Een interieur

waar u van geniet


APPARTEMENT DE NOORD

Ridderkerk 5000

Balkon

Slaapkamer 1

4800

Slaapkamer 2

9200

7000

Woonkamer/Keuken

Hal Badkamer 3800

Verdieping:

2600

1 t/m 9

Appartement: 128 m² Woonkamer /keuken 47 m² Badkamer 9 m² Aparte toilet 2 m² Hoofdslaapkamer 17 m² Tweede slaapkamer 16 m² Balkon 16 m²

WC

2.500

3500

2800

5000


Slaapkamer 1

Hal 4500

Badkamer WC

2800

Ridderkerk

4000

APPARTEMENT DE LEK

3500

8500

Woonkamer/keuken

Slaapkamer 2

4000

Verdieping:

1 t/m 5

Appartement: 130 m² Woonkamer /keuken 45 m² Badkamer 15 m² Aparte toilet 2 m² Hoofdslaapkamer 24 m² Tweede slaapkamer 17 m²

4500


APPARTEMENT DE MAAS

5.000

4750

Ridderkerk 8000

Slaapkamer 1

1500

Slaapkamer 2

WC

Badkamer

7000

3500

Hal

R

R

Woonkamer/Keuken

R

R

R

R

D

P

3000

8500

Werkruimte 5.000

W

L

L

O

Verdieping:

10 t/m 11

Appartement: 180 m² Woonkamer /keuken 73 m² Badkamer 15 m² Aparte toilet 2 m² Hoofdslaapkamer 29 m² Tweede slaapkamer 25 m² Extra kamer 18 m²


GEVELAANZICHTEN

Ridd

Revisie F: Revisie E: Revisie D: Revisie C: Revisie B: Revisie A: Datum:

#CAD

Project

Pr Na

Eigen

Noord gevel

Werknummer:

Nr.

Layoutnummer:

6

Layoutnaam:

G10

Opdrachtgever:

Naa

Eigen

Revisie F: Revisie E: Revisie D: Revisie C: Revisie B: Revisie A:

West gevel

Datum:

#CAD Technician

Project

Projectnaam Naam stad

##/##/####

Eigen tekst 1

Werknummer:

Nr. project

Layoutnummer:

7

Layoutnaam:

G11

Opdrachtgever:

Naam opdrachtgever Eigen tekst 2


derkerk

Revisie F: Revisie E: Revisie D: Revisie C: Revisie B: Revisie A: Datum:

#CAD Technici

Project

Project Naam s Eigen tekst 1

Zuid gevel

Werknummer:

Nr. projec

Layoutnummer:

8

Layoutnaam:

G12

Opdrachtgever:

Naam opd Eigen tekst 2

Revisie F: Revisie E: Revisie D: Revisie C: Revisie B: Revisie A: Datum:

#

Project

P N

E

West gevel

Werknummer:

N

Layoutnummer:

9

Layoutnaam:

G

Opdrachtgever:

N

E


Ridderkerk


DE OPDRACHT Ontwerp Technische plattegronden Aanzichten 3D exterieur + interieur Gemaakt door: Muharrem Aksoy Programma’s: Archicad, Maxwell

Presentatie plattegronden Tekst Layout brochure Foto’s gebruikt in de Brochure Gemaakt door: Meltem Tamer Programma’s: Indesign, Floorplanner


TECHNISCHE BESCHRIJVING Algemeen

De appartementen worden gebouwd volgens de eisen binnen de kaders van isolatie-, geluidwerende- en ventilatievoorzieningen en voldoen aan het Bouwbesluit.

Funderingen

De funderingsconstructie is door de constructeur bepaald en is met goedkeuring uitgevoerd. Ridderkerk

Peil

Het peil (P) van waaruit alle hoogten worden gemeten komt overeen met de bovenkant van de afgewerkte begane grondvloer. De vrije hoogte van de ruimten binnen de woningen bedraagt minimaal 2.600 mm.

Vloeren

De niet-dragende binnenwanden in de woningen worden uitgevoerd in cellenbeton met dikten van 100mm.

Gevels/Balkons

De gevels van de woningen worden uitgevoerd in geprefabriceerde geテッsoleerde betonnen sandwichpanelen in kleur volgens de architect. De balkons van de woningen worden uitgevoerdin geprefabriceerd beton. De balustrades worden uitgevoerd in metalen balustrades met glas.

Daken

Op het dak worden isolatie platen geplaatst met een afschot van 16mm/m1. Op deze isolatie wordt een tweelaagse bitumineuze dakbedekking aangebracht.

Kozijnen, ramen en deuren

De buitenkozijnen en ramen worden uitgevoerd in kunststof.

De begane grondvloer is uitgevoerd als een geテッsoleerde systeemvloer. De verdiepingsvloeren worden uitgevoerd in geprefabriceerde betonen de dakvloer in beton. De woningscheidende vloeren hebben volgens de voorschriften een geluidsisolatiewaarde van I luk + 5 dB.

De voordeur van het appartement is van hardhout.Alle buitendeuren en woningtoegangsdeuren zijn voorzien van deugdelijk hang- en sluitwerk en voldoen, waar volgens het bouwbesluit vereist, aan inbraakwerendheidsklasse: 2

Afwerkvloeren

De inpandige kozijnen van deuren van de woningen worden uitgevoerd in hout en voorzien van een stompe dichte deur.

Met uitzondering van de badkamer en toilet worden de vloeren in de appartementen afgewerkt met een cementdekvloer. Deze vloeren worden afgewerkt met vloertegels.

Trap

De hoofdtrappen en tussenbordessen worden uitgevoerd in prefab beton. Langs de trapopgang is een muurleuning aangebracht.

Binnenwanden

De woningscheidende wanden worden uitgevoerd in geprefabriceerd beton. De woningscheidende wanden hebben volgende voorschriften een geluidsisolatie waarde van I luk + 5 dB.

Beglazing

In de appartementen worden alle buitenramen en 窶電euren voorzien van isolerend HR++ beglazing.

Dorpels en vensterbank

Onder de voordeuren worden kunststeen dorpels aangebracht. Ook worden er onder de deuren van de badkamer en het toilet natuursteen dorpels aangebracht. Onder de raamkozijnen indien deze niet tot aan de vloer lopen, worden er natuursteen vensterbanken aangebracht.


Wand - en vloertegels

Standaard worden de wandtegels volgens de onderstaande hoogten aangebracht: Toilet: tot 120 cm boven de vloer Badkamer: tot 150 cm boven de vloer Er worden antislip vloertegels aangebracht in de badkamer en het toilet. In de keuken wordt de wanden op de plaats van de keukenblokopstelling voor apparatuur vanaf de vloer tot circa 1,50 m hoog betegeld. Achter het aanrechtblok wordt geen betegeling opgenomen.

Overige wand- en vloerafwerking

Boven de wandtegels wordt tot het plafond wit spuitwerk aangebracht. Alle overige wanden, behalve waar geen tegelwerkof spuitwerk wordt aangebracht binnen de woningworden ‘behangklaar’ opgeleverd. De meterkast wordt aan de binnenkant niet afgewerkt.

Plafondafwerking

Op alle plafonds in de woningen, behalve de meterkast, wordt wit structuur spuitwerk aangebracht. De plafond van de meterkast wordt niet afgewerkt.

Verwarming / warm water

De woningen worden ten behoeve van verwarming en warmwater aangesloten op het stads-/restwarmtenet. De appartementen worden voorzien van een verwarmingstoestel. De radiatoren in de appartementen worden fabrieksmatig afgelakt en zijn voorzien van een radiatorkraan.

Ventilatie

De appartementen worden geventileerd door middel van een natuurlijke toevoer en mechanisch afvoersysteem. In de badkamer, de toiletruimte, de keuken worden afzuigpunten (welke qua plaats indicatief op tekening zijn aangegeven) in het plafond/de wand aangebracht.

Elektra

De elektrische installaties worden uitgevoerd volgens NEN-norm 1010 in het centraaldozensysteem vanaf de meter in de meterkast van de woningen. De te monteren wandcontactdozen en schakelaars zijn binnen de woningen uitgevoerd in standaard wit

De in het zicht komende houten delen van het complex worden afgewerkt met een dekkende verf.

De appartementen zijn voorzien van een videofoonmet belinstallatie. De woonkamer en de slaapkamer zijn beide voorzien van kabeltelevisieaansluiting. De woonkamer is voorzien van een aansluiting voor de telefoon. De keuken is voorzien van een loze leiding voor eventueel elektrisch koken. De appartementen zijn voorzien van rookmelders.

Sanitair

Lift

Schilderwerk

In de badkamer van het appartement bestaat het sanitair uit een wit keramisch staand closet, een wastafel en een doucheen badgedeelte. De toiletruimte wordt voorzien van een wit keramisch staand closet en een wastafel.

Keukeninrichting

Iedere woning wordt voorzien van een keuken, welke is aangegeven op de tekeningen. De keukeninrichting is voor de woningtypen verschillend.

Het gebouw wordt voorzien van twee personenliftinstallaties. De lift is voorzien van alarmering met doorschakeling en een spreek- / luisterverbinding.

Algemene voorzieningen

Op de begane grond van het complex bevindt zich een centrale hal. Voor elk appartement is er een postbus met huisnummer. Op het dak wordt een gevelonderhoudssysteem aangebracht.


Deze brochure is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. De afgebeelde 3D-visualisaties van interieurs en exterieurs zijn echter impressies, evenals de ingerichte plattegronden. Er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Ze zijn uitsluitend bedoeld om een goede indruk van de appartementen te geven. Rotterdam 2013 Copyright

De Oord  

Genieten aan de maas

De Oord  

Genieten aan de maas

Advertisement