Page 35

DIARI DEL CANVI (2008-2019) Per Immaculada Amat Gener de 2011

Per Immaculada Amat Novembre de 2010

Nº22 Nou any, nou Govern, nova oficina

Nº21 Escoltar i fer

Hem començat amb renovats ànims un nou any, un any que es presenta ple de contradiccions e incògnites, un any que tothom preveu molt dolent, és veritat que objectivament tots els indicadors així ho manifesten, però per altra banda, comencem amb renovades esperances.

Estem ja en període electoral i els diferents partits estan en ple confrontament explicant els seus programes. Però com els fan, els programes? Els preparen uns quants experts dels diversos temes o bé escolten els ciutadans?

Tenim nou Govern, un Govern que no ho tindrà gens fàcil, però que està disposat a prendre les mesures imprescindibles per tirar el país endavant, i sobretot, un Govern que escolta. De que escolta en podem donar constància, doncs així ho va fer l’actual Secretari de la Presidència, en Francesc Homs, quan va assistir el passat 14 de Desembre al sopar de l’entorn immobiliari que organitza Amat. Des d’aquí li reiterem el nostre agraïment, diu molt a favor del nou Govern que en mig de la feinada que representa la preparació de un nou Govern trobés el temps per venir a escoltar l’opinió i les inquietuds d’un grup de persones vinculades al sector immobiliari des de diferents posicions. Per Amat també comença una nova etapa. Amb l’obertura de la nova oficina de Barcelona iniciem un camí dur, però el comencem amb il·lusió, la que ens donen tots els clients que ens encoratgen a seguir. Ja ens conformaríem per la nostre empresa que en el 2011 assolíssim uns resultats semblants als del 2010, on de nou hem arribat als objectius que ens havíem fixat, no tenir que reduir cap lloc de treball, mantenir la inversió en Màrqueting, això sí, han estat 54 persones fent pinya... treballant, treballant i treballant. Deia en JOSEP PIQUE al Cercle d’Economia parlant dels temps abans de la “crisi” que havíem oblidat que: “la velocitat està renyida amb la prudència”, nosaltres afegiríem que “la prudència no s’ha de confondre amb la covardia i aquest any serà un any per a valents!!!”

Contacti’ns (+34) 934.803.400 info@amatimmo.cat www.amatimmo.cat

La reflexió és conseqüència d’una experiència recent. En el marc dels “Sopars de l’entorn immobiliari” als quals assisteixen promotors, inversors i consultors d’aquest sector, com que s’aproximaven les eleccions, ens va semblar oportú debatre sobre quines qüestions caldria canviar en el sector immobiliari a fi d’aconseguir d’una banda una certa reactivació i de l’altra una adequació al nou entorn econòmic. Fruit d’aquest debat es va elaborar un llistat de propostes que es van trametre als partits polítics més representatius per a la seva consideració. Les propostes, totes molt concretes, fan referència a temes tan diversos i necessaris com la simplificació normativa –l’excés normatiu dels últims anys ens ha portat a una inseguretat jurídica que afecta tant al ciutadà com a la mateixa Administració–, el paper que han de tenir les empreses públiques de l’habitatge, etc., i així fins a 20 propostes. Han transcorregut ja força dies des que van ser entregades als partits, i fins avui solament dues forces polítiques, CiU i PPC, han mostrat el seu interès per reunir-se i debatre conjuntament el document presentat. El PSC ha enviat una carta agraint que els hi haguéssim fet arribar, i esperem encara rebre resposta de la resta de forces polítiques. Agraïm als que ens han escoltat que ho hagin fet, i ara els demanem que facin, que prenguin les mesures necessàries, encara que siguin difícils. Els temps són difícils i cal adaptar-se, els demanem que mirin a llarg termini, que siguin valents i sobretot que no els faci por explicar les mesures necessàries, amb la veritat per davant i amb claredat. Com deia fa poc el PRESIDENT MONTILLA Ni tot està per fer, ni tot és possible.

Segueixi’ns Pàgina | 35

Profile for Amat Immobiliaris

DIARI DEL CANVI per Immaculada Amat  

LA NOSTRA OPINIÓ MÉS PERSONAL. A l’estiu del 2008, definitivament va esclatar la crisi financera amb una gran repercusió al sector immobili...

DIARI DEL CANVI per Immaculada Amat  

LA NOSTRA OPINIÓ MÉS PERSONAL. A l’estiu del 2008, definitivament va esclatar la crisi financera amb una gran repercusió al sector immobili...