Page 25

DIARI DEL CANVI (2008-2019) Per Immaculada Amat Gener de 2013

Per Immaculada Amat Nadal de 2012

Nº42 2012 un any intens, 2013 un any que fa por

Nº41 Propòsits solidaris

(segons prediuen) Ha acabat el 2012, segurament l’any més intens de la nostra vida professional. Passen tantes coses i totes tan ràpides que es fa difícil fer una valoració. De moment hem d’estar contentes com a empresa, un nou any passat, mantenint els nostres dos objectius des d’inicis de la crisi: mantenir plantilla, continuar invertint en Màrqueting. Hauríem d’estar encara més contentes per aconseguir:  Incrementar la cartera d’immobles en Administració, gràcies a la confiança que ens ha atorgat una gran entitat bancària.  Incrementar el número d’immobles venuts respecte l’any anterior, encara que a preus més baixos.  Integrar la nova oficina de Sant Cugat Centre en un temps rècord.  Continuar fent els nostres Sopars de l’Entorn Immobiliari... i moltes altres coses més.

Com cada any per aquestes dates editem un CALENDARI, i com cada any, aquest gira a l’entorn d’un tema. Aquest any hem volgut fer un homenatge a les fundacions que treballen al nostre entorn, pensem que en aquests moments estan duent a terme un paper fonamental dins la nostra societat, estan suplint amb l’esforç d’un gran nombre de persones anònimes el rol que en altres èpoques complia l’Administració. Estem segures que sense la seva contribució aquesta nostra societat estaria encara més polaritzada, i no es donaria resposta a necessitats i requeriments tan necessaris.

Ho hem aconseguit gràcies a l’entrega de la nostre gent, a la seva capacitat de ser flexibles i adaptar-se als requeriments i exigències del mercat actual. A l’esforç que fem tots plegats per formar-nos i preparar-nos de forma constant. A les ganes que hi posem per ser cada dia millors... Tot això ens manté, esgotats però vius! Malgrat tot això, no tot són flors i violes, sinó que tenim problemes, i molts, com tothom. Hem entrat al temut 2013, ho fem amb por. Totes les notícies que ens arriben són dolentes, totes les previsions pitjors. Ens preocupa extraordinàriament el grau d’estrès econòmic i emocional que suporta en aquest moment la nostra societat. Fins quan aguantarà? Pensem que cal fer un esforç col·lectiu per mantenir llocs de treball, sinó al final, el país es col·lapsarà. Des del punt de vista d’Amat, la imatge que ens ve en aquest moment per visionar el 2013, és la imatge d’un circ... ens caldrà ser equilibristes, fer màgia, domar feres, fer el doble salt mortal, i si s’escau, farem de clowns. Segurament plorarem i riurem, i esperem arribar a finals d’any havent sobreviscut a la funció i preparant la següent... En homenatge a SALVADOR ESPRIU, que enguany es celebra l’efemèride del seu naixement, citem una part del poema:

Som conscients que són una petita mostra, que ens hem limitat a les que ens són més properes, també som conscients que en altres zones del món les necessitats són molt més urgents i importants que les nostres. Finalment hem triat les que tenien una relació directa amb l’entorn d’Amat. També volem agrair als nostres patrocinadors i col·laboradors, el suport rebut per produir aquest calendari. Els desitgem bones festes i en especial molta esperança, positivisme i força pel proper 2013.

“M’han demanat que parli de la meva Europa” (1959) Que no sigui decebuda la nostre esperança, que no sigui escarnida la nostre confiança: així molt humilment ho demanem.

Contacti’ns (+34) 934.803.400 info@amatimmo.cat www.amatimmo.cat

Segueixi’ns Pàgina | 25

Profile for Amat Immobiliaris

DIARI DEL CANVI per Immaculada Amat  

LA NOSTRA OPINIÓ MÉS PERSONAL. A l’estiu del 2008, definitivament va esclatar la crisi financera amb una gran repercusió al sector immobili...

DIARI DEL CANVI per Immaculada Amat  

LA NOSTRA OPINIÓ MÉS PERSONAL. A l’estiu del 2008, definitivament va esclatar la crisi financera amb una gran repercusió al sector immobili...