__MAIN_TEXT__
feature-image

Page 1

Käytämme kalusteissamme suomalaista Koskisen Oy:n kalustelevyä.

TILATUOTE.net Keittiöt • Kylpyhuoneet • Komerot

20 VUOTTA


TILATUOTE.net

TILATUOTE

-vinkki

Huomaa hyvät vinkit esitteen sivuilla!

Tilatuote Kujala oy Tilatuote on perheyritys, joka on perustettu 1997. Tehtaanmyymälä ja toimitilat on sijoitettu keskelle rauhaisaa luontoa Kouvolassa Raussilan kylässä. Ideana on räätälöidä asiakkaille yksilöllisiä ja toimivia kalusteratkaisuja edulliseen hintaan. Panostamme toiminnassamme ekologisuuteen, kuten vihreän sähkön käyttöön, pakkausmateriaalien uusiokäyttöön ja sen minimoimiseen, tuotannossa syntyvän sivutuotteen ja jätteen minimoimiseen sekä ympäristöystävällisiin pintamateriaaleihin. Arvostamme paikallisuutta sekä kotimaisuutta kaikessa toiminnassamme ja siksi myös suomalaisen työn liitto on myöntänyt Tilatuotteelle avainlipputunnuksen. Panostamme palveluun ja osaamiseen. Etsimme jatkuvasti uusia ratkaisuja ja pyrimme kehittymään asiakkaidemme tarpeiden mukana. Yritämme tehdä hankintasi helpoksi, oli se sitten yksittäinen vaatekaapisto tai talosi koko kalustekokonaisuus. Toivomme, että tästä esitteestä on sinulle apua valinnoissasi ja muistutamme, että aina voit kääntyä puoleemme ja tulla tutustumaan malleihin paikan päälle osaavan myyjän opastuksella. Terveisin: Sami Kujala, Tilatuote 2


3. sivu uudistetaan ja yrittäjän kuva + muutkin kuvat uusitaan

Sisällysluettelo Keittiöt Keittiöideoita Tilatuote -vinkki, päätyseinät ja sokkelit Keittiön suunnittelu vaihe vaiheelta

Tasot ja pinnat 4 8 9

Ovet Simple-ovet Maalatut ovet Kalvopinnoitetut ovet Yksilölliset ovet Puuovet

10 12 14 16 18

Vetimet ja nupit

20

Puutasot Kivitasot Välitilalevyt Laminaattitasot

22 23 24 25

Muut kodin tilat Kylpyhuonekalusteet Säilytys ja liukuovet

26 30

Kodinkoneet Tilatuote -vinkki, pöydät tilaustuotteena

32 34

Suunnittele itse Yhteystiedot ja ajo-ohjeet

35 36 3


TILATUOTE.net FINO Jäkälä

Ergonomia on tärkeä huomioida keittiön suunnittelussa!

TILATUOTE

-vinkit!

Kestävät ja kevyesti liukuvat laatikot, ulostulevat korit ja mekanismit helpottavat työskentelyäsi sekä tehostavat tilankäyttöä. 4

Värillisillä komposiittialtailla yksilöllistä ilmettä sekä yhteensopivaa sävyä työtason kanssa.

Raita-ovimallin saa maalattuna eri sävyillä. Välitilassa pleksillä suojattu tapettipinta.


Sisälaatikot komerossa helpottavat pitämään järjestystä ja löytämään takanakin sijaitsevat tavarat kätevästi.

Keittiöideoita!

Aino-ovimalli on maalattua mdf-levyä, johon on jyrsitty ajaton ja pelkistetty muoto. Uunin ja pesukoneen nosto lattiapinnalta säästää selkää. Iso saareke helpottaa ruuanvalmistusta. Keittotason yläpuoliseen valaisimeen on integroitu tuuletin aktiivihiilisuodattimella. Ratkaisu antaa avaruutta saarekkeen yläpuolelle, eikä se tarvitse erillistä poistohormia.

Maalatut Aino-ovet, valkoinen

Laatikon jakajat

Mauste- ja ruokailuvälinelokerikot laatikoihin.

Säilytysjärjestelmä laatikkoon. 5


Mallikeittiö 03 TILATUOTE.net

SIMPLE Antrasiitti IIRIS Valkea

KELO Laminaattitaso

Välitilaan on saatavilla työtasojen värisiä laminaattilevyjä sekä yksivärisiä komposiittilevyjä. Seinälle voidaan asentaa reelinkitankoa jonka varusteisiin valittavissa paperiteline, hyllytasoa ja ripustinkoukkuja.

TILATUOTE

-vinkki

Tilaa säästäviä ratkaisuja! Jätevaunu, ulosvedettävä tarvikelaatikko, kulmakaruselli sekä tasoon intergroitu pistorasia

6

Bario-allas 80x50 cm


KAISLA

Kulmahyllymekanismi

Talouskelmuteline leikkurilla. 7


TILATUOTE.net

TILATUOTE

-vinkki

Viimeistele keittiökokonaisuutesi ovien sävyisillä päätyseinillä ja sokkeleilla!

Päätyseinä sävy sävyyn ovien kanssa!

8


Keittiön suunnittelu

– vaihe vaiheelta

Ota mitat kalustettavasta tilasta ja kirjoita ne ylös tämän esitteen viimeisellä aukeamalla olevaan suunnittelupohjaan. Merkitse siihen myös vesipisteen ja lieden paikka sekä muita huomioitavia seikkoja, jotka voivat vaikuttaa kalusteiden sijoitteluun, kuten oviaukot, ikkunat, ruokailutila. Muista myös huonekorkeus. Mieti millaisia kodinkoneita tarvitset keittiössäsi. Jos säilytät jo olemassa olevia koneitasi niin ota mitat myös niistä.

Ota meihin yhteyttä ja varaa aika tapaamiseen myymälässämme. Yhdessä käymme läpi toiveesi uudesta keittiöstä ja tutustumme eri vaihtoehtoihin ja materiaaleihin, sekä niiden ominaisuuksiin. Esittelemme sinulle erilaisia ideoita ja ratkaisuja. Luomme suunnitteluohjelmalla näköiskuvan keittiöstä, johon voit tutustua rauhassa ja tarvittaessa tehdä muutoksia, jos sinulle tässä vaiheessa tulee mieleen uusia ideoita tai haluat pohtia toisenlaista vaihtoehtoa.

Varaa aikaa ajatuksille ja suunnittelulle sillä olet tekemässä ratkaisua vuosiksi eteenpäin. Tarvittaessa opastamme sinua mittojen ottamisessa sekä tilauksen tehtyäsi tarkistamme ne paikanpäällä.

TILATUOTE Lue laajemmin mitä tulee ottaa huomioon keittiötä hankkiessa! Lataa keittiön ostajan opas: tilatuote.net/keittion-ostajan-opas/

Toimitus Meiltä saat aina kalusteet asennusvalmiiksi koottuina, myös komerot. Voit noutaa kalusteet meidän varastoltamme kun ne ovat valmistuneet. Voit myös tilata ne toimitettuina, jolloin me kuljettamme ne perille. Kalusteiden valmistumisesta ilmoitetaan sinulle etukäteen ja sovitaan sopiva toimituspäivä.

Asennus Meiltä saat myös asennuspalvelun, jolloin asentajamme asentaa kalusteet toimintavalmiiksi sinun puolestasi. Autamme myös muiden ammattilaisten kuten sähkö- ja putkimiesten hankinnassa sekä tarvittaessa muunkin remonttiavun saamisessa. Silloin sinulla on valmis tiimi purkamisesta viimeistelyyn. Asennus- ja remonttityöstä on mahdollisuus saada kotitalousvähennystä verotuksessa.

Rahoitus

-vinkki

rkitse

ja me a a t t i M

n mitat • Seinie rkeus een ko n o u H • iste • Vesip • Liesi ko t tointiau • Ilmas at • Ikkun

• Ovet ailutila • Ruok n tettävie t • Säily a it m n e koneid

Saat hankinnallesi rahoituksen kätevästi suoraan myyjältäsi. Valitset vain itsellesi sopivan kuukausierän ja annat meidän hoitaa loput. Rahoitus on joustava vaihtoehto. Sinun ei tarvitse ottaa erillistä lainaa, vaan pienellä kuukausimaksulla toteutat suuretkin hankinnat. Rahoituksen myöntää Pohjola Pankki Oyj. 9


TILATUOTE.net

SIMPLE Latte

SIMPLE Cafe

Alumiinikehys etsattu lasi 10


SIMPLE Antrasiitti & Valkea

Simple -ovet SIMPLE-ovet ovat pinnoitettua kalustelevyä, joiden suorat reunat viimeistellään iskunkestävällä PVC-listalla. Puukuvioisissa ovissa kuvion suunta on valittavana pysty- tai vaakasuuntaan.

SIMPLE Akaasia

SIMPLE-ovet ovat edullisia, helppohoitoisia ja niistä saa myös helposti erikoismittaisia ovia vaikkapa vanhojen kalusteiden vaihto-oviksi. Lasiovia on saatavilla alumiinikehyksellä, jossa on etsattu lasi.

Valkaistu saarni

Harmaa saarni

Rustiikkitammi

Matta valkea

Laine valkoinen

Harmaa puunsyy

Saarni

Latte

Akaasia

Antrasiitti

Laine musta

Harmaa tammi

Cafe

Kelo

Tammi 11


TILATUOTE.net

Maalatut -ovet -ovet

12

Maalipinnoitetuissa ovissa on 15 vakioväriä ja monia eri ovikuvioita.Lisäksi Monicolor Nova -värikartassa on yli 2000 tilausväriä, joita on mahdollista saada maalattuun oveen. Tuotekehityksen johdosta mallit ja yksityiskohdat saattavat muuttua ajanmittaan. Myymälässämme näet kaikki saatavilla olevat väri- ja pinnoitevaihtoehdot sekä uusimmat mallit. Lasiovia on saatavilla alumiinikehyksellä tai kehysovina, jossa kehys on samaa kuviota, materiaalia ja sävyä kuin muutkin umpiovet. Kehysoviin voit valita lasin kirkkaan, etsattuna, sävytettynä tai peilinä. Ovet toimitetaan valmiiksi lasitettuina.

Aino

Hilla

Heinä

Virna

Kaisla pystyura

Raita

Neilikka

Helpi

Ratamo

Sara pystyura

Sara

Vita


HEINÄ maalattu valkoinen

Valitse laajasta valikoimasta! Valitse mieluisin väri laajasta värivalikoimasta. Ohessa muutamia suosittuja esimerkkivärejä.

500 valkea

572 vihreä

503 vaalea harmaa

505 vanilja

509 vaalea harmaa

513 sininen

543 kerma

552 punainen

571 harmaa

561 beige

562 keskiharmaa

564 laava

565 kaakao

568 lumivalkea

570 tumma harmaa

13


TILATUOTE.net

IIRIS Musta

Runsaasti pinnoitevaihtoehtoja! Kalvopinnoitteita on runsas valikoima, tule valitsemaan mieluisin! Ohessa muutamia esimerkkipinnoitteita.

14

Ruskea Saarni kiiltävä

Savusaarni

Tammi

Valkoinen kiiltävä tai matta

Valkosaarni

Viini kiiltävä


Kalvopinnoitetut -ovet Kalvopinnoitetut ovet ovat 18mm paksua mdf-levyä, joka on pinnoitettu pvc-kalvolla. Ovissa on pieni reunapyöristys ja taustapuoli on valkoinen.

Piristä kokonaisuutta lasiovilla!

TILATUOTE

-vinkki

Etsattu lasi

Harmaa lasi

Kirkas lasi

Caffe kiiltävä

Harmaa Saarni kiiltävä

Harmaa Saarni

Harmaa Tammi

Hiekka kiiltävä tai matta

Hopeatammi

Kashmir kiiltävä tai matta

Vaalean harmaa kiiltävä tai matta

Kitti kiiltävä

Mocca matta

Musta kiiltävä

Patinoitu Saarni

Portuna musta

Portuna valkoinen

15


TILATUOTE.net

Yksilölliset -ovet

Valikoimissamme on valinnanvaraa silloinkin, kun keittiö kaipaa jotain erityistä. Mallisto vaihtelee, joten tiedustele ajankohtaisia malleja myymälästämme!

BRILLO -kiiltolakatut ovet

Brillo helmenharmaa

Brillo kvartsi

Brillo lumenvalkoinen

Brillo mocca

Supermatta antrasiitti

Supermatta harmaa

Supermatta mocca

Supermatta valkoinen

LUXE supermatta -ovimallisto LUXE supermatta -ovet ovat teräväreunaista pinnoitettua MDF-levyä kuten BRILLO, mutta sormenjälkiä hylkivällä mattapinnalla.

FINO -kehysovet kalustelevystä

Fino kalkki 16

Fino jäkälä

Fino riihi


INTEGRA kiilt채v채 valkoinen

TILATUOTE

-vinkki

Integra vaalea tammi

Integra harmaa tammi

Integra valkoinen matta tai kiilt채v채

Yhdistele rohkeasti erilaisia ovivaihtoehtoja!

Alukehys ja maitolasi

Royal musta tammi 17


TILATUOTE.net

Puu -ovet

Puuoven pinta elää. Siinä näkyvät luonnon muovaamat muodot ja kuviot. Puun pintaan ei kyllästy. Puumateriaaliin kuuluu aina luonnonmateriaalille tyypilliset sävy- ja kuviointivaihtelut. Kun valitset puuovimallia, perehdy aina kunkin puulajin ominaisuuksiin. Tutustu myös myymälämme mallioviin ja -ryhmiin sekä värisävymalleihin, joista näet puu- ja väripinnan suurempana kokonaisuutena. Puuovet voidaan lakata luonnonväriseksi tai sävyttää petsivärein.

Aronia tammi

ARONIA tammi

Orvokki tammi

Kastanja

Vehka tammi

Valitse puulaatu ja petsiväri toiveittesi mukaan! Myymälästämme löydät lisää värimalleja!

18


KASTANJA, harmaa

Esimerkkej채 petsiv채reist채

Saarni 085 musta

Tammi 010 luonnon v채rinen

Tammi 011 antiikki

Tammi 021 valkaistu

Tammi 040 konjakki

Tammi 058 valkoinen

Tammi 104 harmaa

Tammi 105 19


TILATUOTE.net

Laatikoissa Lungo-vetimet

TILATUOTE

-vinkki

Vetimet ja nupit

Yhdistä erilaisia vetimiä ylä- ja alakaappeihin!

Vedin viimeistelee kalusteesi. Valitsemiesi vedinten tyylillä ja koolla on suuri vaikutus koko tilan ilmeeseen. Perinteisiin puuoviin sopivat parhaiten patinoidut ja koristeelliset mallit, sileisiin ja moderneihin pitkät ja pelkistetyt tankovetimet. Valinta on kuitenkin sinun! Mikä sinua miellyttää ja millainen vedin sopii parhaiten sinun sekä muiden kaapistojen käyttäjien käteen? Jätämme kalusteissa vetimien reikien tekemisen vasta asennusvaiheeseen, jolloin on vielä mahdollisuus vaikuttaa vetimen suuntaan ja sijaintiin. Jos valmiin kokonaisuuden edessä sinusta tuntuu, että haluat vaihtaa vedinmallia, niin se onnistuu ennen kuin asentaja on porannut vetimille paikkoja. Etsimme jatkuvasti uusia malleja ja pyrimme päivittämään niitä näyttelytilaamme, jossa niiden värit ja mittasuhteet tulevat parhaiten esille. Ohessa on suosituimmat mallit. Kuvatekstissä on kerrottu vetimen nimi, saatavilla olevat värit ja kiinnityskohtien välinen etäisyys. Tule myymäläämme tutustumaan ja kokeilemaan vetimiä!

20


EGO harjattu 128 mm

Vetimellä viimeistelet halutunlaisen tunnelman! VANESSA antiikki tina ja messinki 96 mm

STELLA harjattu, matta 96 mm

KANSAS antiikki tina ja messinki 96 mm

CAMEO antiikki messinki ja tina 96 mm

VENUS matta 96, 128 mm TESSA harjattu, kromi, antiikkirauta 96 mm AMON matta ja kromi 96, 128 mm

VECTOR harjattu, alumiini 128, 192, 292, 392, 492, 592, 692 mm

TITAN harjattu, matta 128, 192, 320 mm

KANSAS NUPPI antiikki messinki ja tina

VEGA matta ORION harjattu 96, 128, 160, 192, 236, 336, 436, 636 mm

ZARA harjattu 128 mm

NEXUS matta 160 mm

MAXIM harjattu 160 mm

DUE antiikki tina ja messinki

RUT antiikkimessinki ja tina 64 mm

KRISTALLI NUPPI VEDINLISTA teräs Leveys: ovien leveys.

MILO Värit: harjattu, valkoinen, musta, kiiltävä kromi Pituudet: 128, 192, 288 mm

LUNGO alumiini ja valkoinen

KRISTALLI 128 mm

21


TILATUOTE.net

Puu -tasot Puupinta on lämmin, elävä ja rauhoittava. Jokainen puutuote on erilainen ja yksilöllinen. Tasot ovat tehty kunnioittaen puuta luonnon materiaalina, kestävän kehityksen periaatteella. Tasot toimitamme kahteen kertaan valmiiksi vahattuna. Paksuus 30mm.

Akaasia

Pähkinä

Tammi

Valitse kerralla mieluisa tasomateriaali!

22


Kivi-tasot Kiveen on kiteytetty luonnon monimuotoisuus ja ainutlaatuisuus. Kiven pinta on aina elävä ja kaunis. Ilma, vesi ja aurinko ovat sitä vuosikausien mittaan muokanneet. Tuotteet on valmistettu ensiluokkaisesta kivimateriaalista mittatarkasti. Luonnonmateriaalina kivitaso on aina yksilöllinen. Kivitasoihin on valittavana kaksi pintavaihtoehtoa: kiilloitettu tai timanttiharjattu. Kivitasojen lisäksi tarjolla on myös kvartsi- ja keramiikkatasot. Värimalleja lisää myymälässämme sekä www.tilatuote.net.Tasot valmistetaan suomessa. Galaxy

Antiikkipronssi

Punainen gneissi

Taivassalon punainen

Ylämaan ruskea

Vihreä meri

Blanco Perla

Vaalea labrador

Tumma labrador

Pohjolan loimu

Ristijärven harmaa

Marron Imperial

Savon helmi

Musta

Royal beige

Timanttiharjattu Mocca Latte

Timanttiharjattu musta 23


TILATUOTE.net

Välitilalevyt ja laminaattitasot Laadukkaat LED-valaisimet työtilassa valaisevat hyvin ja kuluttavat vähän energiaa.

Laminaattitaso on kestävä ja helppohoitoinen. Materiaali on edullinen vaihtoehto ja sävyjä löytyy useita erilaisia. Laminaattia on helppo työstää vielä asennusvaiheessakin. Lisää eri värejä ja kuvioita esillä myymälässä. Paksuudet 30 ja 40 mm. Tason etureuna valittavissa pienellä pyöristyksellä tai suorana pinnan värisellä listalla viimeisteltynä. Välitilalevyt ovat 9mm laminaattipintaisia, sävyt kuten tasoissakin tai 4mm komposiittimateriaalia. Levy on nopea asentaa, helppohoitoinen, hygieeninen ja lähes saumaton.

Panosta työtasojen valaisuun!

TILATUOTE

-vinkki

Komposiittilevy tekee välitilasta helposti tyylikkään!

24

Shampanja

Harjattu alumiini

Helmenvalkoinen

Betoni

Tuohi

Hopean harmaa

Laine

Kiiltävä valkoinen


Esimerkkejä laminaattitasoista Valkoinen saatavissa mattana, harjatulla kuviolla tai kiiltävällä pinnalla! Valkoinen

Harmaa saarni

Laava

Harmaa kivi

Marmori

Musta marmori

Musta harjattu

Ruskea betoni

Saarni

Rustiikki tammi

Vaalea laava

Savutammi

Tumma sauvapähkinä

Tummanharmaa hiekka

Valkoinen betoni

Wenge

Vaalea sauvapähkinä

Vaaleanharmaa hiekka

Vaaleanruskea betoni

Antiikkitammi

Betoni

Harmaa marmori

Harmaa mänty

Harmaa pellava

Harmaa hiekka

Harmaa kelo 25


TILATUOTE.net

Kylpyhuonekalusteet

Kylpyhuonekalusteissa allas on keskeinen elementti, joka on lähtökohta kalusteiden mitoitukselle. Yläosan voit valita peilikaapein tai erilaisin peiliratkaisuin. Valittavanasi on kaikki ovi- ja tasomallit.

LOMIA-allas, INTEGRA -ovet

TANGO-allas upotettuna

TANGO 600-1200

26

TRISTAN 600-1200


LOMIA-allas SIMPLE Antrasiitti-ovet Peilikaapin sisään asennettava pistorasia

LOMIA-allas, SARA Valkoinen -ovet

Valitse ensin tilaan sopiva allas! CLEVER 500 upotettava

SANDRA 600-1200

27


TILATUOTE.net Valopeili

LOMIA -allas

Led-valolippa

INTEGRA Valkoinen -ovet

Peilikaapin pohjavalo

TILATUOTE

-vinkki

Muista hyvä valaistus!

28

Kylpyhuonekalusteisiin on tarjolla useita erilaisia peilivaihtoehtoja. Peilikaappi antaa lisää säilytystilaa ja kaksipuoleiset peilit ovat käytössä kätevät. Näyttäviä ovat myös erilaiset kehys- ja valopeilit.


LOMIA -allas ROYAL Musta -ovet

LOMIA 600-1200 29


TILATUOTE.net

Musta lasi

TILATUOTE

-vinkki

Liukuoviin myös komposiittilevyt - katso sivu 24!

Säilytys ja liukuovet

Liukuovet ja kaapistot teemme aina mittatilaustyönä. Sinun tarvitsee tietää paikan korkeus, leveys ja syvyys. Liukuoven runko ja kiskot ovat tukevaa alumiinia. Pyörästöt ovat vankkarakenteisia, hypynestojousituksella varustettuja ja ennen kaikkea kevyitä sekä hiljaisia liikuteltaessa. Ovi voi olla 1-5 osainen levyä, lasia tai näiden yhdistelmiä. Puukuvioisissa levyissä voit valita kuvion suunnan pystyyn tai vaakaan. Laseissa ja peileissä on turvakalvot takana, jotka estävät sirpaloitumisen mahdollisen vahingon sattuessa. Kerro meille toiveesi, niin suunnittelemme sinulle toimivan säilytysjärjestelmän.

30


Liukuoviesimerkkejä

Runsaasti ovien vakiovärejä ja pinnoitteita!

Alla suosituimmat värimallit liukuoviin. Myymälästä läydät aina ajankohtaisimmat uutuudet.

Tammi melamiini

Valkoinen melamiini

Valkokuulto melamiini

Harmaa melamiini

Valkoinen lasi

Harmaa lasi

Kirkas peili

Harmaa peili

Antrasiitti

Akaasia

Saarni

Vaalea puu

Musta lasi

31


TILATUOTE.net

Kodinkoneet AEG Laatua jo yli 120 vuotta Vuonna 1907 AEG palkkasi arkkitehti Peter Behrensin maailman ensimmäiseksi teolliseksi muotoilijaksi. Behrensin Art in Technology muodosti perustan Perfekt in Form and Funktion -periaatteelle. AEG jatkaa edelleen tätä upeaa perinnettä ja käyttää muotoilun kieltä tehdäkseen teknologisesti edistyksellisistä laitteista helppokäyttöisiä, intuitiivisia ja nautinnollisia.

32


Electrolux Ammattilaisten inspiroima Jo 90 vuoden ajan Electrolux on toimittanut ammattilaislaitteita maailman maineikkaimmille ravintoloille. Electrolux on ainoa maailmanlaajuinen merkki, jolla on laaja mallisto tasokkaita laitteita sekä koteihin, että ammattilaiskeittiöihin. Electrolux tuotteiden muotoilua kuvaavat kolme avainsanaa: moderni, yksilöllinen ja korkealuokkainen.

33


TILATUOTE.net

BRILLO Kvartsi -ovet

SIMPLE Harmaa tammi -ovet

TILATUOTE

-vinkki

34

Voit tilata meiltä myös ruokailuryhmän, jossa pöytätaso on samaa sävyä kuin keittiön laminaattitasoissa.


Suunnittele itse

Yhteystiedot NIMI PUHELIN OSOITE EMAIL

Mittaa ja merkitse OVET JA VETIMET TASOT ALLAS MEKANISMIT JA LISÄVARUSTEET KODINKONEET

Muuta huomioitavaa

Katso tarkemmat ohjeet suunnitteluun sivulta 7 35


Tilatuote Kujala Oy

KOUVOLA

ELIMÄKI

Pitkäkuja 90 7150 Raussila Puhelin (05) 377 7410 GSM 050 556 6199 info@tilatuote.net www.tilatuote.net

ANJALA

PYHTÄÄ

KOTKA

LAPPEENRANTA 80 KM

LAHTI 55 KM

KOUVOLA KORIA

MYLLYKOSKI

ELIMÄKI an

ko s

ke n

tie

Elimäentie

Rau s

sila

HELSINKI 100 KM

jal

ntie

An

Pit

ku

ANJALA

ja

KOTKA 30 KM

Uusimmat tuotteet löydät myymälästämme. Pidätämme oikeuden tuotemuutoksiin. Tutustu myös www.tilatuote.net

Olemme myös facebookissa!

2017 | Suunnittelu Creanda | Painopaikka Markprint

KYMENLAAKSO

Profile for Amanda Kareenkoski

Tilatuote 2017  

Tilatuote Kujala Oy:n päivitetty tuotevalikoima 2017

Tilatuote 2017  

Tilatuote Kujala Oy:n päivitetty tuotevalikoima 2017

Advertisement

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded