__MAIN_TEXT__

Page 1

Koprska 72 A, SI-1000 Ljubljana tel.: 00386 (0)1 200 77 40 faks: 00386 (0)1 200 77 41 www.amal.si

IMPREGNACIJA ZA NARAVNI KAMEN IN BETON (MOKRI IZGLED)

PODROČJA UPORABE:

AMAL 1312 je impregnacija za zaščito tal, fasad, zidov; betonskih elementov, ki niso namenjeni dodatni obdelavi, ograj, opornih zidov; zidnih oblog iz betona, naravnega in umetnega kamna, kakor tudi za obnovo kamnoseških del iz peščenjaka, fasad iz naravnega kamna in starinskih zgradb. Uporablja se kot zaščita betonskih tal v delavnicah, proizvodnih halah… nanjo lahko naknadno vgradimo epoksi tlak.

LASTNOSTI:

Impregnacija na osnovi akrilnih smol, vsebuje topilo. Trajna, proti staranju odporna impregnacija, ki ohrani naravno dihanje podlage. Podlago zaščiti pred premočenjem sten zaradi nevihtnega dežja, izločanjem soli in zmrzaljo. Naravni in umetni kamen barvno poživi.

TEHNIČNI PODATKI:

Gostota: Poraba:

Vsebnost trdne snovi:

0,82 g/cm3 Približno 150-250 g/m ,odvisno od vpojnosti podlage. Navedena poraba in število nanosov sta odvisna od podlage. Točno porabo ugotovimo z vzorčnim nanašanjem. 10%

PRIPRAVA PODLAGE

Podlaga mora biti trdna, obstojna, suha, čista in brez prostih delcev. Najboljšo impregnacijo dosežemo na suhi, dobro vpojni podlagi. Temperatura zraka 15 20°C, temperatura podlage najmanj 100C.

NAVODILO ZA UPORABO

Impregnacija AMAL 1312 je tekočina, ki jo na pripravljeno podlago nanesemo v izobilju s širokim čopičem ali krtačo in obdelujemo, da se vpije v podlago. Pri delu mora biti temperatura delovnega orodja, zraka in podlage najmanj 5oC in največ 30oC

DELOVNA TEMPERATURA:

PAKIRANJE:

0,75 L, 5 L, 10 L, 150 L

ČIŠČENJE IN SKLADIŠČENJE

Delovno orodje takoj po uporabi očistimo z razredčilom KRAUTOL 1025. Na hladnem, suhem prostoru dobro zaprto je rok uporabe neomejen. Odprto embalažo vedno dobro zapreti.

OPOMBE

Priporočila za uporabo, ki jih dajemo v pomoč kupcem oz . izvajalcem so sestavljena na osnovi izkušenj, ustrezno sedanjim spoznanjem. So neobvezna in ne dajejo nikakršnega pogodbenega razmerja in obveznosti iz kupne pogodbe. Priporočamo, da prilagodite mešanje in količino materiala vsakokratnim razmeram in se v danem slučaju prepričate o primernosti z vzorčnim nanašanjem.

APRIL, 2007

Profile for AMAL d.o.o.

Amal 1312 tehnični list  

Amal 1312 tehnični list  

Profile for amal.si
Advertisement