Page 1

AMAIAMAI/ STRATEGIE/CONCEPT/ CREATIE/ De kracht van AmaiAmai ligt in de synergie tussen strategie en concept. Bij AmaiAmai bedenken we oplossingen voor uw marketingvraagstuk en zorgen voor de juiste mix van communicatiemiddelen. We zijn denkers en doeners; een combinatie die zorgt dat marketingplannen niet in een la belanden. Alhoewel we onszelf graag verliezen in het bedenken van een creatief concept, is de ‘kick’ natuurlijk dat de campagne het gewenste resultaat oplevert. In dit boekje hebben wij enkele voorbeelden uit ons portfolio voor u geselecteerd.


1* voor iedereen een volwaardige plek op de arbeidsmarkt


amaiamai bureau voor marketing en ontwerp


amaiamai bureau voor marketing en ontwerp - fotografie i.s.m. Chris Bonis

U vraagt om een bouwwerk, u krijgt een kunstwerk


2* altijd die extra stap voor de duurzame ontwikkeling van de samenleving


3* specialist in ‘sociaal bewogen’ wonen, realist in cijfers


amaiamai bureau voor marketing en ontwerp - fotografie i.s.m. Chris Bonis


amaiamai bureau voor marketing en ontwerp - fotografie i.s.m. Louis Haagman


4* regionale milieuproblematiek onder de aandacht gebracht door Drechtstedelingen


“J e k r i j g t hie werken aan r d b o e ie e e n e ig e n p ra k t ij k B ouwe B o s, a d v o ca at

amaiamai bureau voor marketing en ontwerp

OND iN

Z


de ruimte om te ende cases én om k o p te b o u w e n .” p ro ce sr e ch t

LEEMANVERHEIJDENHUNTJENS:

ERNEMEND

AKEN 5* terug naar de kern om positie te kunnen kiezen


amaiamai bureau voor marketing en ontwerp

1* voor iedereen een volwaardige plek op de arbeidsmarkt OPDRACHTGEVER/DRECHTWERK/VRAAG/ VORMGEVING DIVERSE COMMUNICATIEMIDDELEN Blije medewerkers met hart voor de zaak en liefde voor hun vak vormen het centrale thema in de uitingen van dit veelzijdige bedrijf. In de vormgeving is dit vertaald door het gebruik van een vrolijk kleurenpalet en de fotografie van de vele gezichten. 2* altijd die extra stap voor de duurzame ontwikkeling van de samenleving OPDRACHTGEVER/VOLKER WESSELS VASTGOED/VRAAG/CREATIEF CONCEPT EN UITWERKING CORPORATE ADVERTENTIELIJN Volker Wessels Vastgoed zet altijd een extra stap om een balans te creĂŤren tussen sociale verantwoordelijkheid (People), milieu (Planet) en rendement (Profit). Binnen de bestaande huisstijlregels is een advertentielijn ontwikkeld die de profilering van het bedrijf aanscherpt, met als leidraad de duurzame ontwikkeling van de samenleving.


3* specialist in ‘sociaal bewogen’ wonen, realist in cijfers OPDRACHTGEVER/WOONVISIE/VRAAG/CONCEPT EN ONTWERP JAARVERSLAG Vanwege de veranderende maatschappij, is de koers van de woningcorporatie ook in beweging. Met dit uitgangspunt is het creatief concept voor het jaarverslag van 2009 ontstaan, waarin het thema ‘beweging’ in alles - van de fotografie, vormgeving tot aan de papierkeuze - is doorgevoerd. 4* regionale milieuproblematiek onder de aandacht gebracht door Drechtstedelingen OPDRACHTGEVER/BUREAU DRECHTSTEDEN/VRAAG/STRATEGISCH EN CREATIEF CONCEPT MILIEUCAMPAGNE Een aantal drechtstedelingen informeert de inwoners over de regionale aanpak van de milieuproblemen, attenderen hen op onbewust milieuvervuilend gedrag en belonen hen voor een milieubewuste levensstijl. 5* terug naar de kern om positie te kunnen kiezen OPDRACHTGEVER/LEEMAN VERHEIJDEN HUNTJENS ADVOCATEN/VRAAG/STRATEGISCHE POSITIONERING EN AANPASSING HUISSTIJL De kernwaarden van het advocatenkantoor vormen het gemeenschappelijk vertrekpunt van waaruit de marketingstrategie en de ideale middelenmix zijn ontwikkeld. Met de nieuwe ‘pay off’ en de aanpassing aan de huisstijl komt de gewenste uitstraling van het kantoor beter tot z’n recht.


* verkoopmiddelen (van brochure tot bouwbord) woningbouwproject Woonstad Rotterdam

* promotiematerialen concept en vormgeving Drechtwerk - ComGuard Lockers

amaiamai bureau voor marketing en ontwerp

Dit is een (scherp geprijsd) AmaiXS product. Meer weten? www.amaiamai.nl

* gebiedspromotie strategie, creatief concept en vormgeving VORM Ontwikkeling en de Katwijkse Ontw. Mij.

* actiematerialen strategie en creatie UnivĂŠ Verzekeringen


* gebiedspromotie strategie en creatief concept Deelgemeente Lombardijen R’dam

* gebiedspromotie strategie en creatief concept SV Huizersdijk

* verkoopmiddelen (van flyer tot website) woningbouwproject Van Wijnen West

* promotiematerialen concept en vormgeving Gemeente Dordrecht


AMAIAMAI/BUREAU VOOR MARKETING EN ONTWERP Merwekade 78 3311 TH Dordrecht 078 64 52 490 www.amaiamai.nl

AMAIAMAI/WERKT ONDER ANDERE VOOR Bureau Drechtsteden, Galerie Barbarah Hoyng, Delta Property Investment, Gemeente Dordrecht, Drechtsteden projectontwikkeling, Drechtwerk, Katwijkse Ontwikkelings Maatschappij, Leeman Verheijden Huntjens advocaten, A.B. van Pelt Projektontwikkeling, Redevco, Slokker Vastgoed, Regio Zuid-Holland Zuid, Tauw, TopQ detachering, UnivĂŠ Verzekeringen, Verwelius, Volker Wessels Vastgoed, Van Wijnen Projectontwikkeling, VORM Ontwikkeling, Woonvisie, Woonstad Rotterdam. Mocht u meer over ons willen weten, bekijk dan ook onze website of bel voor een vrijblijvende kennismaking en bureaupresentatie.

AmaiAmai 2012  

Portfoliobrochure AmaiAmai 2012

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you