Page 1

Jouw ideale studieboek. De producten van Apple werken creativiteit in de hand en nodigen uit om te leren. Kom bij Amac kijken hoe de Mac overal een antwoord op heeft. Zowel in de collegezaal als daarbuiten. Bij Amac profiteer je als student of docent ook nog eens van onderwijskorting! Amac helpt je kiezen. Als je de overstap naar Mac wilt maken heb je wellicht heel wat vragen. De teams van Amac worden intensief getraind om je te begeleiden bij je keuze, zodat je met de Mac naar huis gaat die het beste bij jou past. Maar ook over iPad weten onze medewerkers alles, inclusief het hele ecosysteem er omheen. Loop gewoon eens bij Amac binnen. Naast Mac’s vind je bij Amac een zeer uitgebreid assortiment aan accessoires voor de Mac, maar ook voor de iPad, iPhone en iPod. Daarom is Amac ook dé Apple expert bij jou in de buurt!

Apple Mac

Apple iPad

Apple iTunes U

De snelle Intel-processors, de software, lange gebruiksduur

Een ongelooflijk snel reagerend Multi-Touch-scherm. Een Retina

iTunes U van Apple bevat meer dan 500.000 gratis colleges, boeken,

van de batterij en een solide besturingssysteem maken de Mac

display met led-achtergrondverlichting. En een ontwerp dat zo licht

documentaires, lezingen en podcasts van onderwijsinstellingen van

betrouwbaar, veilig en gebruiksvriendelijk. Hij wordt geleverd met

en dun is dat je je iPad met plezier overal mee naartoe neemt. Dit is

over de hele wereld. Toegang tot iTunes U is heel eenvoudig: je tikt

programma’s waarmee je prachtige projecten kunt maken. Ideaal

dan ook niet zomaar het beste apparaat in zijn klasse – iPad is een

op het iTunes U-symbool. Vervolgens kun je door materiaal bladeren

voor in de klas, op de universiteit en daarbuiten.

klasse apart. En hij staat op het punt het onderwijs te veranderen.

en rechtstreeks naar je iPad downloaden. Zo simpel is leren.

MacBook Air

Mac mini

Dual-core A5-chip

iCloud integratie

MacBook Pro

Retina-display

HD Video-opnamen

iMac

8 MP camera

Geavanceerd mobiel besturingssysteem

Lees meer over de Mac pagina 2

Lees over de iPad op pagina 3

APPLE VOOR ONDERWIJSINSTELLINGEN

Onderwijskorting

Amac is dé partner voor gericht advies aan onderwijsinstellingen. Onze onderwijs specialisten delen graag hun kennis en geven advies over bijvoorbeeld trainingen en netwerkoplossingen. Ideaal voor in de klas en daarbuiten.

Koop je bij Amac als student, docent of medewerker van een educatieve instelling een Mac, dan ontvang je hierop 6% onderwijskorting! Daarnaast ontvang je ook nog korting op diverse Mac accessoires van Apple en software van Microsoft en Adobe.

Kijk binnen in deze folder voor een overzicht.

Informeer in de winkel naar alle voordelen of kijk op onze website.

iTunes U app

iBooks Author app

Complete cursussen op je iPad.

Dankzij iBooks Author komen boeken tot leven.

Lees meer over iTunes U op pagina 2/3

www.a-mac.nl


iPad in het onderwijs. Het Geuzencollege in Vlaardingen was de eerste school in Nederland die ging werken met iPads. Het begon ruim een jaar geleden met een proef om de leesvaardigheid te verbeteren in één van de VMBO-klassen, maar al snel werden alle eerstejaars van een iPad voorzien. Volgens locatiehoofd in de onderbouw Timo Nuijten past de iPad dan ook prima in de onderwijskundige visie van de school. “Volgend schooljaar zullen alle kinderen op de onderbouw werken met de iPad.” Het locatiehoofd legt uit waarom juist de iPad binnen de visie van de school past: “Op het Geuzencollege streven we ernaar om de kinderen bovengemiddeld te ontwikkelen. Basiskennis en -vaardigheden van goed lezen, schrijven en rekenen blijven van belang. Echter, leerlingen die deze vaardigheden op de juiste wijze weten te combineren met het toepassen van algemene kennis en informatieverwerving maken het verschil. Met de iPad heb je alles wat internet biedt direct beschikbaar in de klas. We gebruiken de iPad onder andere voor het plannen van het huiswerk, het terugkijken van instructiefilmpjes en het raadplegen van woordenboeken. Je kunt met de iPad zo vreselijk veel dingen, het verrijkt het onderwijs!” Met de zelf ontwikkelde iLove learning App gingen de eerste leerlingen van start op de iPad. “Kinderen die ondersteuning nodig hebben bij het lezen, worden door de app gestimuleerd om beter te leren lezen. We zoeken iedere keer weer nieuwe manieren om het leren leuk te maken en de iPad is daar zeer geschikt voor. Maar belangrijker nog; de prestaties zijn werkelijk verbeterd. Leren mag leuk zijn, maar moet vooral betekenisvol zijn”, benadrukt Nuijten. Voor leerlingen met leesproblemen verwacht hij dat zij steeds minder gehinderd zullen worden door de obstakels die zij hebben met informatie verwerken en delen. “Ook deze leerlingen kunnen laten zien dat ze nog meer in huis hebben. En omdat je op een iPad allerlei verschillende apps kunt gebruiken, zie je niet of een leerling remediërend bezig is. Een vader vertelde mij over zijn dyslectische zoon die veel moeite had om met een koptelefoon op achter de DAISYspeler te gaan zitten. Met een iPad wordt hij niet direct in een hokje geplaatst, hij is net zo cool als de anderen.” De gedrevenheid van Nuijten werkt aanstekelijk. Hij zegt: “Een iPad is groot genoeg om functioneel in te zetten en klein genoeg om handzaam te blijven. Bij andere werkzaamheden ligt het niet in de weg en is met 1 knop te bedienen.” Hij besluit: “Ik ben gezegend met zoveel enthousiastelingen zoals collega’s, leerlingen en ouders die achter het iPad project staan. Daarbij worden we prima ondersteund door Amac. Het contact met ons aanspreekpunt Louise de Vos verloopt heel natuurlijk. Zowel onderwijsinhoudelijk als persoonlijk is er een klik. We hebben heel weinig problemen met de iPads, maar als er iets is, wordt dit snel en naar tevredenheid opgelost.”

iPad. Een resolutionair product, dat nu het onderwijs verandert.

Bespaar tijd voor de leuke dingen tijdens je studie. Kies voor Mac.

Je schooldag wordt productiever én leuker als je websites kunt bezoeken, kunt e-mailen of door

Met een Mac beschik je over een betrouwbaar en snel systeem waarmee je direct aan de slag

foto’s kunt bladeren, allemaal met één vinger. iBook tekstboeken en iTunes U zorgen voor

kunt. Alle programma’s sluiten naadloos op elkaar aan, daarnaast kun je je Mac volledig op je

verrassend veel studiemateriaal, wat je ook studeert of wat je ook zou willen leren naast je studie.

eigen wensen afstemmen. Vastlopers en virussen zijn dan ook verleden tijd met een Mac.

De iPad werkt intuïtief. Alles is mogelijk.

‘s Werelds meest geavanceerde besturingssysteem.

Steeds meer onderwijsinstellingen gaan over op iPad. Of dit nu gaat om studenten of docenten, voor iedereen biedt iPad veel bijzonderheden en gemakken. Met krachtige standaard meegeleverde apps of een van de tienduizenden educatieve apps uit de App Store zorg je ervoor dat je op een intuïtieve manier het lesmateriaal opneemt. Vind met een paar tikken alle informatie die je nodig hebt en krijg toegang tot gehele bibliotheken, waar je ook bent. Met de nieuwe Multi-Touch tekstboeken waar video’s en toetsen in verwerkt zijn, wordt studeren helemaal een plezier.

Elke Mac wordt geleverd met OS X Lion, dat functies bevat die lesgeven en leren een stuk dynamischer en spannender maken. Dankzij de Multi-Touch-bewegingen kun je op een intuïtieve manier navigeren en inzoomen. Schermvullende programma’s benutten elke centimeter van het beeldscherm, zodat je je voor 100% kunt concentreren op je huiswerk of onderzoek. Met de automatische bewaarfunctie hoef je er nooit meer aan te denken om zelf iets op te slaan.

iBook tekstboeken. Leren op de nieuwe manier.

Waarom een Mac?

Standaard veel zinnige software. En nog meer in de Mac App Store.

3D-objecten kunnen gewoon toegevoegd worden. iBooks kun je ook overal downloaden, direct vanuit de iBookstore.

De meegeleverde programma’s lenen zich goed voor het onderwijs. Met Safari kun je snel en eenvoudig surfen op het web. Mail en iCal gebruiken de contactgegevens in Adresboek, zodat je snel berichten of uitnodigingen kunt versturen naar personen of groepen, zowel binnen als buiten je onderwijsinstelling. Via de ingebouwde camera en FaceTime kun je in de klas videochatten met familie, vrienden en medestudenten. En de Mac App Store bevat duizenden programma’s, ook veel educatieve. Met OS X Lion kun je Microsoft Office gebruiken, verbinding maken met de meeste printers en camera’s, een pc-netwerk benaderen en zelfs Windows draaien, mocht dit nodig zijn voor specifieke software. Dus je hebt altijd keuze uit duizenden applicaties en maakt gemakkelijk uitwisselbare documenten.

iBooks Author. Maak iBook tekstboeken zelf.

Het iLife pakket. Standaard op je Mac.

iBook tekstboeken kunnen docenten en onderwijsinstelling zelf maken. Sterker nog, de bijzonder eenvoudige app iBooks Author is gratis te verkrijgen in de Mac App Store! Iedereen kan nu dus prachtige Multi-Touch tekstboeken maken, speciaal voor iPad. Voeg eenvoudig foto’s, video’s, interactieve grafieken en diagrammen, 3D objecten en nog veel meer toe. Allemaal dingen die op geprint papier nooit mogelijk zouden zijn. Er zijn vele eenvoudig aan te passen templates beschikbaar. Media vanuit andere programma’s versleep je gemakkelijk in iBooks Author, voeg hier vervolgens fraaie effecten aan toe. Maak je tekst op zoals je zelf

Op elke Mac staat iLife, een pakket programma’s voor het maken van digitaal materiaal. Docenten kunnen er hun lessen leuker mee maken, en leerlingen kunnen er nog mooiere projecten mee produceren. Van je Facebook-prikbord tot je salontafel tot de e-mailbox (of brievenbus) van je beste vriend. Je kunt meer met je foto’s doen dan je ooit voor mogelijk had gehouden. En allemaal vanaf iPhoto. Met iMovie verander je je video-opnamen moeiteloos in prachtige films. Films die je steeds opnieuw zult bekijken en aan anderen zult laten zien. GarageBand is de popschool nieuwe stijl: een repetitieruimte ter grootte van een Mac, plus je eigen opnamestudio. Of je nu een instrument wilt leren spelen, muziek wilt leren schrijven of wilt weten hoe je een nummer opneemt.

Een geheel nieuwe kijk op tekstboeken. Dynamisch, actueel en interactief. Tekstboeken speciaal voor iPad gemaakt door auteurs of zelfs door je eigen docent. Iedereen kan iBook tekstboeken maken met een speciale app voor de Mac (iBooks Author), zo wordt het studeren op de nieuwe manier wel heel toegankelijk. Geen zware boeken meer, geen hoge drukkosten en geen boeken die al voorzien zijn van oude informatie op het moment dat ze gedrukt worden. Daarnaast zijn de iBook tekstboeken niet alleen mooi vanwege de prachtige kleuren en het grote scherm van de iPad, maar ook door de implementatie van foto’s en video’s. Zelfs

wil en voeg figuren, kaders en meer toe! Deel je iBook met een klik in de iBookstore.

iTunes U. Altijd en overal kennis verwerven. iTunes U is een krachtig distributiesysteem voor allerlei materiaal, van colleges tot taalcursussen, van films tot practica, van audioboeken tot rondleidingen. Er zijn al ruim 800 universiteiten met een actieve iTunes U-site. Ongeveer de helft daarvan, zoals de University of Oxford, de University of Cambridge, de Open University, Harvard en Stanford, stellen hun materiaal voor iedereen beschikbaar in de iTunes Store. Benaderbaar vanaf iPod touch, iPhone, iPad, Mac en pc. Met iTunes U wordt het gemakkelijk om informatie te verspreiden onder studenten en faculteiten en iedereen die waar ook ter wereld bezig is met levenslang leren. Onderwijsinstellingen kunnen een eigen iTunes U-site opzetten. Leerkrachten kunnen op die centrale plaats al hun materiaal neerzetten en beheren.

Speciaal onderwijs. Ideaal met een Mac. Elke Mac is uitgerust met tientallen ondersteunende technologieën, waarvan je de meeste in geen enkel ander besturingssysteem vindt. Voor mensen met een visuele handicap is er VoiceOver, de eerste gebarengestuurde schermlezer die op elke Mac staat. Doven en slechthorenden kunnen beter met hun Mac werken dankzij ondersteuning voor het afspelen van materiaal met ondertiteling en bijschriften voor spraak en geluiden. De Mac wordt geleverd met geïntegreerde technologieën voor mensen die moeite hebben met het gebruik van het toetsenbord, de muis en het trackpad. Gebruikers met cognitieve beperkingen en leerproblemen kunnen baat hebben bij geïntegreerde naslagwerken, spelling- en grammaticacontroles. Neem voor gericht advies en meer informatie telefonisch contact op met Amac via 0900 - 1588.

Apps voor iPad. Ook al zo veel te leren. iPad-apps vergroten de onderwijsmogelijkheden, zowel in de klas als daarbuiten. Of het nu gaat om interactieve lessen, studiehulpmiddelen of een tekstverwerkingsprogramma, er is voor elk wat wils. Met een iPad heb je alles wat je nodig hebt voor school gewoon bij de hand. En als je het nog niet op je iPad hebt, download je het direct uit de App Store. Maar natuurlijk is er standaard al een fraaie mail-applicatie op je iPad voor vrijwel alle mail-clients, zoals iCloud of Gmail. Er is Safari voor de beste ervaring op gebied van browsen, FaceTime om met je medestudenten te communiceren en overleggen, een Agenda met alle mogelijkheden die je mag verwachten, zelfs het delen van afspraken met je medestudenten. Ook de applicaties Notities, iMessage en Camera ontbreken niet.

Profiteer nu van 6% onderwijskorting op een nieuwe Mac! Vraag naar de voorwaarden in de winkel.*

Symphony Pro (App Store)

Pages (App Store en Mac App Store)

Symphony Pro is een uitgebreid muzieknotatieprogramma met ondersteuning voor een breed scala van notatie-elementen, zoals dynamiek, arpeggio, trillers, accelerando, glissando, staccato, tuplet, tijd en sleutel en voortekenwijzigingen, alternatieve einden en herhalingen. Ideaal voor tijdens of buiten je studie.

Pages is een gestroomlijnd tekstverwerkingsprogramma met gebruiksvriendelijke opmaakfuncties, waarmee je uit honderden sjablonen kunt kiezen om professioneel ogende nieuwsbrieven, verslagen en nog veel meer te maken. Dat betekent dat je alles wat je schrijft in een prachtige lay-out giet.

Blackboard Mobile Learn (App Store) Wil je toegang tot al je Blackboard lessen en samenwerken met andere studenten, waar en wanneer je ook maar wilt? Daar is nu een app voor! Blackboard Mobile Learn is ontworpen om het meeste uit elke vierkante centimeter van de iPad te halen en maakt het werken met Blackboard makkelijker dan ooit.

Keynote (App Store en Mac App Store)

DUO Student (App Store)

Numbers (App Store en Mac App Store)

Weten wanneer je studiefinanciering wordt uitbetaald? Veelgestelde vragen over stufi en lenen raadplegen op je iPhone of iPad? Of een berekening maken van je studieschuld? Met behulp van deze app van de Dienst Uitvoering Onderwijs beschik je over die info. Je kunt zelfs betaaldata eenvoudig toevoegen aan je agenda.

De sjablonen van professionele kwaliteit, de eenvoudig te maken formules en de grafische hoogstandjes zoals de eenvoudig samen te stellen formules en dynamische tabellen en diagrammen van Numbers tillen je spreadsheets en diagrammen naar een hoger niveau die een stuk inzichtelijker zijn.

Wikipedia (App Store) Op zoek naar informatie voor een schoolproject? In de app Wiki is alles te vinden uit de online encyclopedie Wikipedia. Zoek eenvoudig door artikelen in verschillende talen en toon de foto’s en afbeeldingen doormiddel van een snelle voorvertoning.

iPhoto (meegeleverd) Met iPhoto zijn diavoorstellingen en fotoboeken zó gemaakt. Je kunt dus je eigen geïllustreerde boek of een verslag van een excursie maken, compleet met foto’s. iPhoto bevat zelfs een aantal e-mailsjablonen waarmee je direct vanuit het programma e-mails kunt opstellen en sturen.

Wunderlist (App Store en Mac App Store) Wunderlist zal je productiviteit stimuleren. Beheer je to-do lijsten en synchroniseer ze met je gratis Wunderlist account. Bekijk en bewerk je taken op Windows, Linux, iPad, iPhone / iPod touch en op het web. Honderdduizenden mensen wereldwijd gebruiken Wunderlist elke dag. Wunderlist - je taken waar en wanneer je wilt.

iMovie (meegeleverd)

Prachtige presentaties met een door Apple ontworpen thema, 3D-diagrammen, filmpjes, foto’s en geavanceerde animaties en overgangen zijn een fluitje van een cent met Keynote. Dankzij de veelzijdige en toch heel gebruiksvriendelijke tools en spetterende effecten ziet het eindresultaat er gewoon geweldig uit.

Als je kunt slepen, kun je in iMovie een film maken. Eerst voeg je videofragmenten, foto’s en muziek toe. Daarna kun je hun project verfraaien met behulp van gebruiksvriendelijke en krachtige bewerkingsfuncties. iMovie voegt automatisch geanimeerde titels en geavanceerde overgangen toe.

De Mac is in alle opzichten een betere computer. De robuuste en technisch uiterst geavanceerde Mac is direct vanuit de verpakking al een indrukwekkende computer – en blijft dat nog heel lang daarna. Hij werkt perfect samen met Office en Windows. Microsoft Word, Excel en PowerPoint werken perfect op een Mac. En als je voor je studie af en toe een Windows-programma nodig hebt, is de Mac daar eveneens op voorbereid.

Vindt nieuwe programma’s in de Mac App Store. De beste plek om nieuwe apps voor je Mac te ontdekken en te downloaden, is je Mac zelf. Met de Mac App Store zijn alle apps maar een muisklik bij je vandaan. Batterij met lange gebruiksduur. Het is niet altijd even makkelijk om een stopcontact te vinden. Daarom hebben Mac-notebooks een innovatieve batterij die je zonder bijladen door je colleges heen helpt. Het meest geavanceerde besturingssysteem. Mac OS X Lion is eenvoudig in het gebruik en tegelijkertijd ongelofelijk krachtig. Met Lion heb je geen last van pcvirussen. En de goede beveiliging houdt ook malware buiten de deur. Een Mac is compatibel met alles wat je nu gebruikt. Een Mac heeft Wi-Fi-hotspots zo gevonden en maakt dan verbinding met het netwerk van je opleiding. Hij is ook compatibel met de meeste printers, camera’s en Bluetoothapparaten. Tekstdocumenten, spreadsheets, presentaties. Op de Mac-manier. Met de iWork-programma’s maak je moeiteloos professioneel uitziende scripties, projecten en cv’s. Microsoft Office-bestanden kun je gewoon openen, bewaren en e-mailen. Programma’s die optimaal samenwerken. Met een Mac worden alledaagse zaken - zoals een zoektocht op het web, het versturen van e-mail of het beheren van je opdrachten en roosters - een bijzondere ervaring. Geleverd met software waar je ook echt iets aan hebt. Elke Mac bevat ingebouwde software waarmee je indrukwekkende resultaten met je foto’s behaalt, video’s verandert in filmische hoogstandjes, en geweldige muziek maakt. Direct videochatten. Via FaceTime kun je op elk moment videochatten met familie en vrienden – of ze nu een Mac, iPad, iPod touch of iPhone gebruiken. Ook kun je presentaties en foto’s uitwisselen met iChat Theater.


Amac voor onderwijsinstellingen

Microsoft Office voor mac

Amac biedt complete oplossingen voor het hedendaagse onderwijs. Niet met een standaardverhaal, maar met advies op maat door medewerkers die weten waar ze het over hebben.

Microsoft Office voor Mac 2011 is ontworpen zodat

andere studenten en familieleden, waarbij het niet

je al je ideeën kunt uitwerken. Met nieuwe en

uitmaakt of ze een Mac of pc gebruiken. Office voor

vertrouwde tools wordt het eenvoudiger dan ooit

Mac voor Thuisgebruik en Studenten 2011 bestaat

tevoren om je uit te drukken, je werk te delen en te

uit Word, Excel en PowerPoint.

De beste manier om leerlingen aan het leren te krijgen is om ze een eigen

communiceren met de wereld om je heen.

Mac te geven. Een individueel laptopprogramma is de ideale manier om

Volledige versie voor thuis, studenten en leraren.

dit te realiseren. Maar je kunt natuurlijk ook je eigen technologielokaal

Met Office voor Mac Thuisgebruik & Studenten 2011,

Met serienummers voor installatie op 1 of 3 Mac’s.

opzetten met een mobiel computerlokaal van Apple. Met de juiste

kun je elke klus aan. Van het doen van de administratie

Leverbaar in NL of Engelse versie.

producten, training en ondersteuning zorgen wij ervoor dat alles soepel verloopt. Amac is Apple Solution Expert Onderwijs (ASE). Deze certificering is

tot het maken van een geschiedenisproject. Je kunt communiceren en documenten delen met

door Apple Benelux toegekend door onze focus op, en vooral kennis en ervaring met de onderwijsinstellingen. Als educatief partner van Apple besteden wij veel aandacht en zorg aan onze educatieve relaties. Amac heeft de expertise op diverse vlakken, waaronder één-op-één-onderwijs

Applecare protection plan

en het speciaal onderwijs. Deze expertise wordt gebruikt om de iPad

Omdat Apple de computer, het besturingssysteem

van je Mac. AppleCare voor iPad is twee jaar geldig

binnen je school tot een succes te maken.

én een groot aantal meegeleverde programma’s

vanaf moment van aanschaf van iPad. Je kunt dan

maakt, is de Mac een volledig geïntegreerd

telefonisch vragen stellen aan deskundigen van

systeem. En alleen met het AppleCare Protection

Apple.

Plan

Amac Stores

kun

je

via

één

nummer

service

en

ondersteuning krijgen van Apple deskundigen.

Amersfoort

Apeldoorn

Langestraat 121 a

Hoofdstraat 61A

3811 AE Amersfoort

7311 JV Apeldoorn

amersfoort@a-mac.nl

apeldoorn@a-mac.nl

Bergen op Zoom

Breda

Zuivelstraat 25

Eindstraat 13

4611 PE Bergen op Zoom

4811 KK Breda

bergenopzoom@a-mac.nl

breda@a-mac.nl

Bovendien

kun

je

wereldwijd

terecht

voor

reparatie van je Mac of iPad en bepaalde Apple Met het AppleCare Protection Plan breid je de

randapparatuur, waarbij zowel de vervangende

dekking voor gratis service en ondersteuning van

onderdelen als het arbeidsloon zijn gedekt.

je Mac uit tot drie jaar vanaf de aankoopdatum

LAROBE SLEEVE De LArobe-sleeve is speciaal ontwikkeld voor de

Het schuim vormt zich naar de notebook, en de hoes ziet er trendy uit. De LArobe van be.ez is bij uitstek

Den Bosch

Den Haag

nieuwe MacBook Air of MacBook Pro van Apple.

Hinthamerstraat 75

Passage 11

Deze hoes is gemaakt van een zacht materiaal met

geschikt voor gebruikers van een professionele

5211 MG  Den Bosch

2511 AB Den Haag

denbosch@a-mac.nl

denhaag@a-mac.nl

vormgeheugen, en is ideaal om je MacBook Air op

notebook van Apple die veel onderweg zijn en

een originele en stijlvolle manier te vervoeren, met

hun notebook met een functionele, kleurrijke en onconventionele hoes willen beschermen.

Deventer

Doetinchem

een optimale bescherming tegen beschadigingen.

Lange Bisschopstraat 39

Catharinastraat 13

Dit is een beschermende, prettig aanvoelende

7411 KH Deventer

7001 BZ Doetinchem

hoes die bedoeld is voor in je eigen schooltas.

deventer@a-mac.nl

doetinchem@a-mac.nl

Eindhoven

Eindhoven

Demer 16

Heuvel Galerie 230

5611 AR Eindhoven

5611 DK Roermond

eindhoven@a-mac.nl

eindhoven.hg@a-mac.nl

FREECOM MOBILE HD MG

Leiden

Middelburg

Mobile Drive Mg; een elegante mobiele harde schijf,

kan ook gemakkelijk worden gerecycled – zowel

Haarlemmerstraat 197

Markt 61-63

speciaal ontworpen voor Mac. De Mobile Drive

praktisch als milieuvriendelijk dus. De schijf werkt

2312 DP Leiden

4331 LK Middelburg

leiden@a-mac.nl

middelburg@a-mac.nl

Mg zit in een ultralichte en sterke behuizing van

probleemloos met alle computers en laptops met

aluminium en past perfect bij de Apple MacBook –

USB 2.0, evenals met verwachte snellere modellen

Oud-Beijerland

Roermond

ideaal voor stijlbewuste Mac-gebruikers.

met USB 3.0.

Scheepsmakershaven 2

Graaf Gerardstraat 35

3261 KN Oud-Beijerland

6041 HH Roermond

Met een dikte van slechts 7 mm is het bovendien de

Deze schijf is klaar voor de toekomst. Mobile Drive

oudbeijerland@a-mac.nl

roermond@a-mac.nl

allerdunste mobiele harde schijf die op dit moment

Mg 1TB USB 3.0 + FireWire 800; een elegante mobiele

verkrijgbaar is. De aluminium behuizing is niet alleen

harde schijf, speciaal ontworpen voor Mac.

Roosendaal

Rotterdam

Roselaar 33

Lijnbaan 106

4701 BB Roosendaal

3012 ER Rotterdam

roosendaal@a-mac.nl

rotterdam@a-mac.nl

Rotterdam-Alexandrium

Sittard

Watermanweg 131

Brandstraat 18

De Smart Cover en iPad zijn voor elkaar gemaakt.

dan ook perfect bij. Het is een dunne, duurzame hoes

3067 GA Rotterdam

6131 CT Sittard

Letterlijk. Door de ingebouwde magneten wordt

die met magneten op zijn plaats wordt gehouden,

alexandrium@a-mac.nl

sittard@a-mac.nl

de Smart Cover naar de iPad getrokken, zodat hij

zodat hij perfect past. De sluimerstand van je iPad

er perfect omheen past. De hoes beschermt het

wordt automatisch in- en uitgeschakeld. Het is een

Spijkenisse

Utrecht

apparaat niet alleen, maar haalt het ook uit de

handige standaard voor als je wilt lezen, film kijken

Nieuwstraat 83

Mariastraat 38 a

3201 EE Spijkenisse

3511 LP Utrecht

sluimerstand en zorgt dat je je iPad rechtop kan

of typen.

spijkenisse@a-mac.nl

utrecht@a-mac.nl

Verkrijgbaar in 11-, 13-, 15- of 17-inch modellen.

ongelofelijk sterk, ultralicht en duurzaam, maar

Apple Smart covers

Zoetermeer Westwaarts 7 2711 AD Zoetermeer zoetermeer@a-mac.nl

4

zetten. Dat is meer dan slim. Dat is geniaal. De voering van microvezel zorgt ervoor dat het Smart Cover is niet zomaar een hoes. Smart Cover is

scherm van iPad schoon blijft. En je geeft je iPad er

namelijk tegelijk met iPad ontworpen en past daar

ook nog eens een persoonlijk tintje mee.

Apple Premium Reseller Amac heeft onlangs de 11

“We zijn ervan overtuigd dat er met deze overname

Apple winkels van iFactors overgenomen. Hiermee

een gezonde en sterke organisatie ontstaat die klaar is voor de toekomst.” aldus de directie.

w w w.a-mac.nl

Amac Pro Zoetermeer

Amac Pro Sittard

Koraalrood 127

Brandstraat 18

komt het totaal aantal Nederlandse Apple winkels

2718 SB Zoetermeer

6131 CT Sittard

in beheer van Amac op 21 stuks.

pro@a-mac.nl

pro@a-mac.nl

079 - 36 00 100

046 - 48 53 735

www.facebook.com/apramac

Amac algemeen nummer

www.twitter.com/apramac

0900 - 1588

Ed Bindels en Dennis Ketel, oprichters van Amac Door de groei van het marktaandeel van Amac

verklaren het succes: “De beleving in onze winkels

ontstaat een gezonde concurrentiepositie. Mede

maakt het verschil. Onze medewerkers worden

vanuit deze gedachte bereikten Amac en iFactors

opgeleid bij onze eigen Amac Academy en denken

snel overeenstemming over de overname, welke

echt met onze klanten mee.” Zij krijgen persoonlijke

verder geen directe gevolgen voor iFactors heeft.

aandacht en een advies op maat.

Disclaimer. De 6% onderwijskorting geldt op alle Apple computers; zoals de MacBook Air, MacBook Pro, iMac, Mac Mini en Mac Pro. Ook op de Mac accessoires als de Magic Mouse en Trackpad, Time Capsule, Airport Extreme en Express en alle Apple software krijg je op vertoon van je studentenpas (18 jaar en ouder) 6% korting. (Bij Apple accessoires enkel in combinatie met de aankoop van andere Apple producten en/of bij een besteding vanaf €100,-) Er zit geen onderwijskorting op iPad, iPhone, en iPod modellen en accessoires. Prijs-, model- of technische wijzigingen en tekstuele fouten voor-behouden. Alle genoemde prijzen zijn inclusief 19% btw. Je kunt natuurlijk voor informatie en advies altijd terecht bij een Amac Store. © Copyrights by A-Mac B.V. 2012 AppleCare. Lees de voorwaarden op www.apple.com/legal/applecare/appgeos.html voor meer informatie. 1 Aan telefonische ondersteuning zijn mogelijk telefoonkosten verbonden. Telefoonnummers en openingstijden kunnen variëren en kunnen worden gewijzigd. 2 Lees de voorwaarden op www.apple.com/legal/applecare/appgeos.html voor meer informatie. 3 Voor wereldwijde dekking van reparatiekosten gelden mogelijk bepaalde beperkingen. Lees de bovengenoemde voorwaarden voor meer informatie.

/folder-amac-student-2012-web  

http://www.a-mac.nl/amac/images/stories/Brochure/folder-amac-student-2012-web.pdf

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you