Page 1

GET AN ATTRACTIVE SCORE IN SERVICENOW (CIS-DISCOVERY) CERTIFICATION EXAM CIS-Discovery Practice Test and Preparation Guide

GET COMPLETE DETAIL ON CIS-DISCOVERY EXAM GUIDE TO CRACK DISCOVERY IMPLEMENTATION SPECIALIST. YOU CAN COLLECT ALL INFORMATION ON CIS-DISCOVERY TUTORIAL, PRACTICE TEST, BOOKS, STUDY MATERIAL, EXAM QUESTIONS, AND SYLLABUS. FIRM YOUR KNOWLEDGE ON DISCOVERY IMPLEMENTATION SPECIALIST AND GET READY TO CRACK CIS-DISCOVERY CERTIFICATION. EXPLORE ALL INFORMATION ON CIS-DISCOVERY EXAM WITH THE NUMBER OF QUESTIONS, PASSING PERCENTAGE, AND TIME DURATION TO COMPLETE THE TEST.


CIS-Discovery Practice Test CIS-Discovery is ServiceNow Certified Implementation Specialist - Discovery– Certification offered by the ServiceNow. Since you want to comprehend the CISDiscovery Question Bank, I am assuming you are already in the manner of preparation for your CIS-Discovery Certification Exam. To prepare for the actual exam, all you need is to study the content of this exam questions. You can recognize the weak area with our premium CIS-Discovery practice exams and help you to provide more focus on each syllabus topic covered. This method will help you to increase your confidence to pass the ServiceNow Discovery Implementation Specialist certification with a better score.

ServiceNow Discovery Implementation Specialist Certification Practice Exam

1


CIS-Discovery Exam Details Exam Name

ServiceNow Certified Implementation Specialist - Discovery

Exam Code

CIS-Discovery

Exam Fee

USD $450

Exam Duration

90 Minutes

Number of Questions

65

Passing Score

70%

Format

Multiple Choice Questions

Books / Trainings Discovery Fundamentals Schedule Exam

Webassessor

Sample Questions

ServiceNow CIS-Discovery Exam Sample Questions and Answers

Practice Exam

ServiceNow Certified Implementation Specialist Discovery (CIS-Discovery) Practice Test

ServiceNow Discovery Implementation Specialist Certification Practice Exam

2


CIS-Discovery Exam Syllabus Topic Discovery Pattern Design

Details

Weigh ts

- Pattern Designer (i.e. Debug, Steps, Sections)

35%

- Operations (i.e. Match, Parse variable, Parse file, Parsing strategies) - Syntax (i.e. Variables, Attributes, Regex) - Application Identification and Connection Sections (Patterns, Identification and Connection Sections, Troubleshooting)

Discovery Configuration

- Discovery Setup (i.e. Behaviors, Clusters, IP Services, Schedules)

35%

- Discovery Process Flow (i.e. PCIE Phases, ECC Queue, Status, Discovered Device) - Discovery Troubleshooting (i.e. Discovery Errors, Duplicates, Credentials) Configuration Management Database

- CI Class Manager (i.e. CMDB Health Dashboard, CI Class Manager, CMDB Tables, Reclassification, CMDB Relationships)

15%

- CMDB Identification and Reconciliation (i.e. CI Identifiers, Reconciliation Definitions, Datasource Precedence, CMDB De-duplication) Discovery Engagement Readiness

- Planning (i.e. MID Server Requirements and Specifications)

15%

- Operationalizing IT (i.e. MID Server and Discovery Dashboards, Benefits) - Discovery Solution (i.e. Business Value, Definition, Positioning)

ServiceNow Discovery Implementation Specialist Certification Practice Exam

3


CIS-Discovery Questions and Answers Set 01. In Discovery, which one of the following should the customer always configure during implementation?

a) Subnets b) Probes c) Change Management d) Credentials

Answer: d

02. A is a series of operations that tell Discovery which Cls to find on your network, what credentials to use, and what tables to populate in the CMDB.

a) Pattern b) Classifier c) Identifier d) Explorer

Answer: a

03. Which one of the following Discovery phases is the error "No credentials would authenticate, tried" found on? a) Port Scan b) Classification c) Identification d) Exploration Answer: b

ServiceNow Discovery Implementation Specialist Certification Practice Exam

4


04. What commands can be used to verify if powershell is installed on a windows machine?

a) $PSVersionTable b) powershell c) ps -v d) ps –version

Answer: a, b

05. File based discovery is automatically activated for all users?

a) Administration b) Asset management c) Discovery d) Event management

Answer: c

06. Which one of the following Discovery phases is the error "No results returned from probe" found on?

a) Exploration b) Port Scan c) Identification d) Classification

Answer: b

ServiceNow Discovery Implementation Specialist Certification Practice Exam

5


07. Why should we use discovery process handler?

a) Process handler can to configurea to help with the situations where the parameter might contain changeable port. b) It can overwrite the data gathered from process on the running process list for the discovered host. c) It can make sure that the data is same after restart by running a script and therefor eliminating duplicate Clis. d) All of them

Answer: d

08. How many CI Identifiers can be configured per CI Class?

a) 2 b) 10 c) 1 d) 5

Answer: c

09. Different types of Operation Choices available on a pattern Designer.

a) Query, Parse, Data, Action, Transfoirm b) Query, Parse, Data, Transform c) Query, Parse, Data, Action d) Query, Parse, Data, Action, Classify

Answer: c

ServiceNow Discovery Implementation Specialist Certification Practice Exam

6


10. In Discovery, which one of the following causes a pattern to fail during discovery?

a) No firewalls installed on the host b) No pattern attached to a classification c) No CI Identifier exists d) No parse variable operation used in a step

Answer: b

ServiceNow Discovery Implementation Specialist Certification Practice Exam

7


Full Online Practice of CIS-Discovery Certification ProcessExam.com is one of the world’s leading certifications, Online Practice Test providers. We partner with companies and individuals to address their requirements, rendering Mock Tests and Question Bank that encourages working professionals to attain their career goals. You can recognize the weak area with our premium CISDiscovery practice exams and help you to provide more focus on each syllabus topic covered. Start Online practice of CIS-Discovery Exam by visiting URL https://www.processexam.com/servicenow/servicenow-certifiedimplementation-specialist-discovery-cis-discovery

ServiceNow Discovery Implementation Specialist Certification Practice Exam

8


Millions discover their favorite reads on issuu every month.

Give your content the digital home it deserves. Get it to any device in seconds.