Develop Your Skills and Knowledge with OMG OCUP 2 Intermediate (OMG-OCUP2-INT200) Certification

Scroll for more

Page 1

DEVELOP YOUR SKILLS AND KNOWLEDGE WITH OMG OCUP 2 INTERMEDIATE (OMGOCUP2-INT200) CERTIFICATION OMG-OCUP2-INT200 Practice Test and Preparation Guide

GET COMPLETE DETAIL ON OMG-OCUP2-INT200 EXAM GUIDE TO CRACK OCUP 2 INTERMEDIATE. YOU CAN COLLECT ALL INFORMATION ON OMG-OCUP2-INT200 TUTORIAL, PRACTICE TEST, BOOKS, STUDY MATERIAL, EXAM QUESTIONS, AND SYLLABUS. FIRM YOUR KNOWLEDGE ON OCUP 2 INTERMEDIATE AND GET READY TO CRACK OMG-OCUP2-INT200 CERTIFICATION. EXPLORE ALL INFORMATION ON OMG-OCUP2-INT200 EXAM WITH THE NUMBER OF QUESTIONS, PASSING PERCENTAGE, AND TIME DURATION TO COMPLETE THE TEST.


OMG-OCUP2-INT200 Practice Test OMG-OCUP2-INT200 is OMG Certified UML Professional 2 - Intermediate– Certification offered by the OMG. Since you want to comprehend the OMG-OCUP2INT200 Question Bank, I am assuming you are already in the manner of preparation for your OMG-OCUP2-INT200 Certification Exam. To prepare for the actual exam, all you need is to study the content of this exam questions. You can recognize the weak area with our premium OMG-OCUP2-INT200 practice exams and help you to provide more focus on each syllabus topic covered. This method will help you to increase your confidence to pass the OMG OCUP 2 Intermediate certification with a better score.

OMG OCUP 2 Intermediate Certification Practice Exam

1


OMG-OCUP2-INT200 Exam Details Exam Name

OMG Certified UML Professional 2 - Intermediate

Exam Code

OMG-OCUP2-INT200

Residents of English-speaking Countries Exam Fee

USD $250

All others Exam Fee

USD $260

Residents of English-speaking Countries Exam Duration All others Exam Duration Number of Questions

105 Minutes

135 Minutes 90

Passing Score

51 / 90

Format

Multiple Choice Questions

Schedule Exam

Pearson VUE

Sample Questions

OMG OCUP 2 Intermediate Exam Sample Questions and Answers

Practice Exam

OMG Certified UML Professional 2 (OCUP 2) Intermediate Level Practice Test

OMG OCUP 2 Intermediate Certification Practice Exam

2


OMG-OCUP2-INT200 Exam Syllabus Topic Basic Structure

Classification

Structured Classifiers

Components

Common Behavior

Activities and Actions

Details

Weights - Namespaces - Types & Multiplicity - Constraints - Dependencies - Time - Intervals - Packages - Information Flows - Classifiers - Properties - Operations - Generalization Sets - Instances - Structured Classifiers - Classes - Associations - Collaborations - Encapsulated Classifiers - Components - Deployments - Artifacts - Nodes - Signals - Receptions - Behaviors - Events - Activities - Control Nodes - Object Nodes - Activity Groups - Actions - Invocation Actions - Structured Actions - Expansion Regions

OMG OCUP 2 Intermediate Certification Practice Exam

16%

6%

9%

12%

10%

20%

3


Interactions

State Machines and Use Cases

- Interactions - Lifelines - Messages - Fragments - Interaction Uses - Sequence Diagrams - Communication Diagrams - Statemachine topics - Protocol Statemachines - Interfaces - Use Cases

14%

13%

OMG-OCUP2-INT200 Questions and Answers Set 01. Which statements apply to arguments of interaction occurrences? (Choose two) a) The arguments may refer to parameters of the enclosing interaction. b) Arguments to interaction occurrences only apply when the corresponding interaction is value returning. c) Arguments to interaction occurrences must always correspond to IN-parameters. d) An argument of an interaction occurrence must only have simple types. e) The arguments may be constants (literals).

Answer: a, e

02. An encapsulated classifier is characterized by which fact?

a) acts as a package and can own one or more classifiers b) hides information from other classifiers c) can own one or more ports d) has an encapsulation shell Answer: c

OMG OCUP 2 Intermediate Certification Practice Exam

4


03. How many arrows can connect to a partition?

a) one b) none c) two d) any number

Answer: b

04. In the exhibit, what are the valid traces for Cont1?

a) either p followed by q or q followed by p b) only a p message followed by a q message c) any combination of two p messages and two q messages d) either two p messages or two q messages

Answer: a

05. Why are profiles NOT a first class extension mechanism?

a) They do not allow for modifying existing metamodels. b) They do not permit customizing for domains, platforms, and methods. c) They permit removing constraints that apply to existing metamodels. d) They do not allow for modifying existing stereotypes.

Answer: a

OMG OCUP 2 Intermediate Certification Practice Exam

5


06. What are the kinds of structured nodes? (Choose three.)

a) partition b) object node c) loop d) action e) conditional

Answer: a, c, e

07. What is true of outgoing transitions from a fork pseudo state?

a) are taken serially in arbitrary order b) can only exist of the object is declared concurrent c) are mutually exclusive d) may have guards e) must terminate in different regions of a state

Answer: e

OMG OCUP 2 Intermediate Certification Practice Exam

6


08. When either a message m or a message q is to be sent-but not bothwhat kind of operator for combined fragment would be used?

a) var b) break c) opt d) par e) alt

Answer: e

09. Where is an interaction constraint placed?

a) either on the top of an operand or at the bottom of an operand b) always at the top of an interaction c) above the first event within an interaction operand d) directly outside the combined fragment

Answer: c

10. If a central buffer has one value and three outgoing arrows go to three actions, how many of the actions will receive the value?

a) two b) any number c) one d) none

Answer: c

OMG OCUP 2 Intermediate Certification Practice Exam

7


Full Online Practice of OMG-OCUP2-INT200 Certification ProcessExam.com is one of the world’s leading certifications, Online Practice Test providers. We partner with companies and individuals to address their requirements, rendering Mock Tests and Question Bank that encourages working professionals to attain their career goals. You can recognize the weak area with our premium OMGOCUP2-INT200 practice exams and help you to provide more focus on each syllabus topic covered. Start Online practice of OMG-OCUP2-INT200 Exam by visiting URL https://www.processexam.com/omg/omg-certified-uml-professional-2intermediate-omg-ocup2-int200

OMG OCUP 2 Intermediate Certification Practice Exam

8