Page 1


A Malu Wilz professzionális sminkkollekció különösen jó minőségű és divatos színeket kínál Önnek és vendégeinek. Bőrbarát termékei a szabadság érzését adják, hogy bőrtípustól függetlenül készítse el vendégei sminkjét. Legtisztább alapanyagok, bőrre történő optimális felvihetőség, tökéletes tartósság jellemzi a Malu Wilz családot. A Malu Wilz cég élen jár a nemzetközi sminktrendek kialakításában. Széles palettájának köszönhetően bárki megtalálja a kívánt színárnyalatot. Termékei ötletesen kombinálhatóak és megoldást nyújtanak a megfelelő alapozástól a legfinomabb részletek kidolgozásáig.


arc - CAMOUFLAGE Camuflage technika A megfelelő bőrszín kikeverését a kézfejen, ujjvéggel felmelegítve végezze el egy vagy két különböző színárnyalatú krém kiválasztásával. A kezelni kívánt területet yukilon szivaccsal pöttyözze be. Hegek vagy nagyobb színárnyalatnyi eltérés esetén a világosabb árnyalattal kezdve, több réteget vékonyan vigyen fel. A krém felvitele után a fixáló púdert ecset segítségével terítse szét az arcon. Néhány perc elteltével a make-up 100%-ban vízálló és 80%ban dörzsölés állóvá válik, így a smink egész nap tartós marad.

Camouflage krém (458) 458 01

03

04

05

06

08

09

12

457 02

08

11

12

Mint tudjuk, a hagyományos make-up alapozók csak színárnyalatot adnak az arcnak, de nem fednek teljesen. Vízzel vagy arclemosó tejjel egyszerűen eltávolíthatóak. Ezzel szemben a „Camouflage” egy speciális összetételű makeup, mely fedőképessége miatt maximálisan használható apróbb bőrhibák korrigálására, akár az egész testen is. 8 féle árnyalatban kapható. A megszokott make-up-ot nyugodtan alkalmazhatjuk a Camouflage krémmel együtt. A krém felvitele után fixáló púder használatával fejezheti be sminkjét, mely így egész napra maximálisan tartóssá válik.

Camouflage ceruza (457) 4590

A Camouflage ceruza formában intenzív és nagy fedőképességgel bír. 3–5 perccel a felvitel után teljesen vízállóvá válik. Négy színárnyalatban létezik. Alkalmazása: a fedni kívánt bőrfelületekre felvinni és ujjvéggel szétteríteni.

Fixálópúder (4590) A camouflage krém fixálására használható színtelen, kiváló nedvszívó képességgel rendelkező speciális porpúder. Bármely Malu Wilz alapozó fixálásához alkalmazható, főként kombinált és zsíros bőrre ajánlott.


arc - alapozás Natural Touch alapozó (454)

454

A Natural Touch alapozó egy modern összetételű és textúrájú alapozó, mely egyenletes felvitelt tesz lehetővé. Közepes fedőképessége mellett ápolja, hidratálja és selymesen mattá varázsolja az arcbőrt. Minden bőrtípusra ajánlott. UV filtert tartalmaz.

21

23

24

25

27

29

Perfect Mat alapozó (450) Üveges kiszerelésű, könnyű, hidratáló alapozó. Intenzív nedvességmegtartó faktorokat, illetve UV - filtert is tartalmaz. Alkalmazása esetén biztosított a bőr optimális ápolása. Használata után megszűnik az arc fényes, csillogó hatása. Magas fedőképességű. Ajánlott: érett, száraz bőrre.

450 02

04

06

09

Perfect Finish 2 in 1 kompakt alapozó (455) Speciális, matt hatású alapozó és púder tökéletes kombinációja. A krémes, fényvédő faktorral ellátott alapozó egyszerűen és gyorsan felvihető, mely az arcbőrön púderhatásúvá válik, így nem szükséges a bőr után púderezése. Felviteltől függően közepes és erős fedőhatást biztosít. Praktikus, tükrös dobozban, utántölthető kiszerelésben kapható.

455 03

04

05

06

08

11

Velvet Touch alapozó (452) Pumpás adagolóval ellátott, különleges összetételű alapozó, a tökéletes arcbőrért. A vékony rétegben felvitt alapozó csökkenti az apró ráncokat, bőrhibákat. Nedvességtartalmának köszönhetően eltünteti a szem alatti karikákat, megszünteti az arcbőr fáradtságát és az arc csillogását. Az ápoló hyaluronsav a bőrt frissé, üdévé teszi.

Tartós Olajmentes alapozó (453) Tartós, folyékony alapozó, mely hyaluronsavat, E-vitamint tartalmaz. Eltünteti az apró ráncokat, megszünteti az arc csillogását. Közepes fedőképességű, 20-as UV - filterrel rendelkezik. Minden bőrtípusra ajánlott.

452

453 05

11

01

03

07

16

22

12

14

18


arc - korrektor

4392 01

03

462 13

17

Ecsetes korrektor (4391) Krémes állagú, folyékony korrektor, praktikus ecsetes kivitelben. Jellemzői: könnyű felvihetőség, tartósság, tökéletes fedőképesség. Kifejezetten a szemkörnyékre ajánlott.

Lifting korrektor (4392) Lifting hatású, krémes állagú korrektor, mely öregedés gátló peptidekkel - mint Matryxil és az Eyeliss - táplálja és feszesíti az arcbőr apró ráncait, barázdáit.

Trio krém korrektor (47320) Professzionális korrektor három árnyalatban. A bézs árnyalatot kenje a szem körüli karikákra, sötét foltokra. A zöld elfedi a piros bőrhibákat, míg a lila friss, üde külsőt kölcsönöz. Kenje fel a krémet kézfejére a spatula segítségével, majd ujjbeggyel vékonyan simítsa a kívánt területre. Dolgozza el jól, utána sminkeljen a megszokott módon.

47320 4391 01

03


460 12

14

arc - púder Kompaktpúder (460) Arcpúder elegáns, tükrös dobozban. Megszünteti az arc csillogását, bársonyossá, hamvassá teszi az arcbőrt. Megnöveli a smink tartósságát. Könnyen felvihető, érzékeny bőrre is alkalmazható. E-vitamin és UV - szűrő anyagával gátolja a bőr korai öregedését.

Porpúder (462) Ultra finom textúrájú porpúder 2 árnyalatban. Használata matt felszínt biztosít, megnöveli a smink tartósságát. Könnyen felvihető, melyet a tiszta pamutból készült púderpamaccsal végezhet.

Barnító gyöngypúder (466) Minden bőrtípusra ajánlott barnító gyöngypúder, mely finom összetételének és speciális pigmentjeinek köszönhetően selymes és egyenletes napbarnított színt kölcsönöz a bőrnek.

466

Tökéletes arc

444 01

05

06

10

12

24

07

08

A tökéletes Make Up alapja, a jól megválasztott alapozó és korrektor, amely tökéletesen simul az arcra, mint a legnemesebb alabástrom. A MALU WILZ termékei kiemelik a természetes szépséget, legyen szó napbarnított vagy előkelően világos arcbőrről.

arc - pirosító

Tipp

Arcpirosító (444)

A korrektor a „kritikus” helyekre (szem alatti karikákra, orr körüli ráncokra, száj- és szemszögletekre stb.) alkalmazható.

Könnyen felvihető, tartós pirosító, mely selymes lágyságával, enyhe színével és fényével kiemeli az arc vonalát.


Fókuszban a szemek Egy pillantás többet mond, mint ezer szó. A szemek kifejezik érzelmeinket, mely által a testbeszéd legkifejezőbb elemeivé válhatnak. Játssz bártan a színekkel, így szemed nem csupán érzelmeidet fejezi ki, de azonnal magukra vonja mások tekintetét is. Az egyedülálló színválaszték lehetővé teszi, hogy minden alkalomra a megfelelő sminket készíthesd el. A finom mikro pigmenteknek köszönhetően könnyen használhatóak és hosszantartó hatást biztosítanak.


szem - szemceruza

és tus Profi szemkihúzó tus (437) Folyékony szemkihúzó tus, precíziós heggyel a tökéletes kontúrért. A struktúrája intenzív színhatást és erős fedőképességet biztosít. Használat előtt felrázandó. Kontaktlencsét viselők is alkalmazhatják.

Filces tus (4372)

4372 01

Ceruza formájú folyékony szemtus precíziós heggyel. Ideális arra, hogy pontosan és intenzíven emeljük ki a szemet egyetlen kézmozdulattal. A finom, rugalmas rost hegy lehetővé teszi a legfinomabb kontúrvonalak megrajzolását. Ideális a szempilla vonal vizuális elkülönítésére a természetes nappali smink eléréséért. Gyorsan szárad.

437

04

Szemceruza (436) Ideális a szem külső és belső kontúrozására. Segítséget nyújt a tökéletes szem lágy, de határozott vonalának megrajzolására.

436 01

13

Szemceruza beépített hegyezővel (4373) Könnyű használni, a szem körüli kontúrokhoz. Kezdőknek is ajánljuk. Lehetővé teszi, hogy pontosan és intenzíven emeljük ki a szemet egyetlen kézmozdulattal. Könnyedén színez, kivételesen fed. Kellemesen finom, krémes textúra.

4373 01

02

06

07

04

Szemkontúr designer (434)

08

434 10

12

28

19

20

22

24

34

45

49

51

Speciális szemkontúr ceruza egy gumipárnácskával egybeépítve, mely lehetőséget ad az árnyékolásra. Lágy, krémesen kenődő, könnyedén színező ceruza. Hosszantartó, élénk színeket biztosít egész napra.


szem - szemöldök 438 01

Szemöldök designer (4385) Szemöldök designer szemöldök kefével. Kövesse a szemöldök vonalát a szemöldök designerrel, majd formázza a kefe segítségével.

02

03

Szemöldökceruza (438) Segítséget nyújt a szemöldök lágy, de mégis határozott vonalának megrajzolásához.

Szemöldökformázó gél (4738) A legjobb megoldás a szemöldök szolid formázására, amely fixálja is a szálakat. A speciális kefe segítségével a gél egyenletesen jut a szálakra.

Tökéletesen ívelt szemöldök A szemöldök, arcunk igen fontos meghatározója, mely szemünket keretezi és különleges hatást ad pillantásunknak. Emiatt mi is igen nagy figyelmet szentelünk arcunk ezen részének. Szemöldökünk formája alapvetően határozza meg a megjelenésünket, ezért mindig elegánsan íveltnek és finoman kiemeltnek kell lennie.

Tipp

4738 04

06

4385 04

06

09

A szemöldök megfelelő formája és a hosszantartó hatása érdekében, használjon egy keveset a szemöldökformázó zseléből, a szemöldök designer használata után.

Perfect Eye Kit (4730) A három egymással harmonizáló szín szemhéjpúderként és szemöldökformázó porként is használható.

4730


szempillaspirál Tipp Az igéző és egészséges szempillák érdekében a szempillaspirál előtt használjunk Bázis szempillaspirált.

Bázis szempillaspirál (4309) Magas koncentrátumú szempillaápoló balzsam, az értékes olajok, viaszok és E- vitamin tartalmának köszönhetően. Ápoló, dúsító hatással rendelkezik, biztosítja az erősebb színintenzitást és a vízállóságot. Mindig a színes szempillaspirál előtt használja!

Drámai hatású szempillaspirál (4313) 4309

4313 01

02

Szempillaspirál a kifejező és tökéletesen “megalkotott” szempillákért. Különleges keféjének köszönhetően pontos, egyenletes felvitelt tesz lehetővé. Szempillái dúsabbnak, hosszabbnak tűnnek. Hosszantartó, intenzív színt, és tökéletes fedést biztosít. Illatanyag mentes, így érzékeny szeműek és kontaktlencsét viselők is használhatják.

Drámai hatású szempillaspirál vízálló (4314) Vízálló szempillaspirál a kifejező és tökéletesen “megalkotott” szempillákért. Különleges keféjének köszönhetően pontos, egyenletes felvitelt tesz lehetővé. Szempillái dúsabbnak, hosszabbnak tűnnek. Hosszantartó, intenzív színt, és tökéletes fedést biztosít.

4314

4311

24 órás szempillaspirál (4311) Forradalmian új, 3 dimenziós, rugalmas gumikeféje tökéletesen alkalmazkodik a szempillákhoz. Bámulatosan kiemeli, meghosszabbítja és sűrűvé varázsolja a szempillákat. Minden egyes szálat a tövétől a végéig befed és különválaszt.


szempillaspirál Perfect göndörítő szempillaspirál (4316) A tökéletes formájú szempillákért. A speciális kefe és a magas minőségű összetétel optimális kombinációjának együttes hatása rugalmasságot és tökéletes védelmet nyújt a szempilláknak az erőteljes hatásokkal szemben.

Intenzív fekete szempillaspirál (4319) Az Intense Black szempillaspirál a benne lévő szén pigmenteknek köszönhetően hosszantartó intenzív színnel vonja be a pillákat a tövektől egészen a szempillák végéig. A speciális kefének köszönhetően szempillái elegánsan íveltek lesznek. Különleges polimer valamint carnauba és montan viasz tartalma puhaságot és fényt biztosít. A benne lévő panthenol táplálja és erősíti a pillákat, míg E-vitamin tartalma megakadályozza, hogy a szempillák veszítsenek nedvességtartalmukból.

4316

4319

4320

Lash Star szempillaspirál (4320)

A dúsító hatás már egy réteg felvitele után is látványos még a kifejezetten vékony szempillákon is. Ez köszönhető a benne lévő speciális viasznak és dúsító adalékoknak. A volumennövelő kefe segítségével a szempillák tökéletesen szétválaszthatóak. Illatanyag mentes, így érzékenyszeműek és kontaktlencsét viselők is bátran használhatják.

Szempillaspirál fixáló gél (47361)

Gyorsan száradó illatmentes gél, amely átlátszó burokkal vonja be a szempillákat és megvédi azokat a nedvességtől, legyen szó könnycseppről vagy vízről. Megakadályozza a festék elkenődését és tartóssá teszi a szempillafestéket.

47361


szem - szemhéjpúder Tipp A Malu Wilz szemhéjpúder alapozó garantálja, hogy a szemhéjpúder egész nap tartós maradjon.

Szemhéjpúder alapozó (4390) Krémes összetételű, semleges színű hidratáló szemhéjpúder alapozó. Megnöveli a szemhéjpúder tapadási képességét, ezáltal nem pereg le, és nem csomósodik össze a szemhéjon. Használatával a szemhéjpúder egész napra tartós marad, megtartja eredeti színét és fényét.

4390

Perfect szemhéjpúder (449) Szemhéjpúder patron, mely az applikátorra helyezve tetszés szerinti színösszeállításra és a színek cseréjére ad lehetőséget.

Szemhéjpúder (440) Rendkívül tartós matt, gyöngyház és irizáló színű szemhéjpúderek, melyek jól kombinálhatóak egymással is. Könnyen bepattinthatóak a Malu Wilz Beauty Boxok bármelyikébe.

08

15

25

33

35

37

449

57

58

59

74

76

95

98

440 09

20

27

42

44

46

48

52

53

54

55

57

59

64

72

81

83

84

87

89

90

91

92

93

94

95

101

128

149

165

167

174

177

178

179

183

189

192

197

199


szem - beauty box 4453

4454

Beauty Box Elegáns, tükrös kompakt szépségdoboz, mely 3 féle méretben kapható. Az újonnan kifejlesztett rendszer lehetővé teszi a különböző színű szemhéjfestékek variálását.

Beauty Box Trio (4453) Lehetővé teszi 3 db szemhéjpúder vagy 1 db pirosító tetszés szerinti összeválogatását, illetve az applikátor esztétikus tárolását.

4451

Beauty Box Duo (4454) Lehetővé teszi 2 db szemhéjpúder tetszés szerinti összeválogatását, illetve az applikátor esztétikus tárolását.

Beauty Box (4451) Lehetővé teszi 8 db szemhéjpúder vagy 1 db pirosító és 4 dbszemhéjpúder tetszés szerinti összeválogatását, illetve az applikátor esztétikus tárolását.


step by step nappali smink

előtte Előkészítjük az arcbőrt a sminkeléshez, tisztítjuk, tonizáljuk, hidratáljuk.

A sminkalapozó felvitele után alapozó ecsettel egyenletesen eloszlatjuk az alapozót. (453/11)

Az alsó és felső szemkontúrt barna szemdesigner ceruzával keretezzük. (434/28)

A ceruzavonalat ferde ecsettel elsatírozzuk és sötétbarna szemhéjpúderrel fixáljuk. (440/20)

A mélyítő vonalat narancs árnyalatú szemhéjpúderrel árnyaljuk. (440/84)

A szempilla bázis után felvisszük a drámai hatású szempillaspirált.

Az arccsontot pirosítóval emeljük ki. (444/12)

Kontúrceruzával satírozzuk az ajkakat. (420/51)

A ceruza satírt Soft Color Gloss szájfénnyel hangsúlyozzuk (428/040)


step by step alkalmi smink

előtte Előkészítjük az arcbőrt a sminkeléshez, tisztítjuk, tonizáljuk, hidratáljuk.

Az alapozás után (452/12) korrektorral tüntetjük el a bőrhibákat. (4392/03)

Az alsó és felső szemkontúrt fekete szemceruzával keretezzük. (4373)

A ceruzavonalat ferde ecsettel elsatírozzuk, hogy füstös hatást kapjunk.

A mozgó szemhéjra szivacsos applikátorral gyöngyház lila szemhéjpúdert viszünk fel. (440/178)

A szemkontúrra vékonyan tusvonalat húzunk. (4372)

Először a szempillaspirál bázist, majd a Drámai hatású szempillaspirált használjuk.

Az arccsontra mályvás pirosítót teszünk. (444/06)

Az ajkat lealapozzuk (42962), szájkontúr ceruzával besatírozzuk (420/51) és rúzsozzuk (423/13).


igéző Ajkak A rúzs eleganciát és nőiességet szimbolizál. Napjainkban a legnagyobb mennyiségben eladott szépségápolási termék és a nők világszerte el sem tudják képzelni az életüket nélküle. Nincs még egy ilyen termék, amely ennyire gyorsan és egyszerűen tudja frissé és kifejezővé tenni a sminket. Akár feltűnő fényes, gyümölcsös vagy visszafogott színről van szó, legyen szó divatról vagy csupán a pillanatnyi hangulatról. A jól megválasztott ajakrúzs tökéletessé teheti a megjelenést. A Malu Wilz olyan ajakrúzs kollekciót ajánl, mely minden elvárásnak megfelel: lenyűgözően intenzív színek, modern textúra a legjobb minőségben. Dobd fel magad a Malu Wilz ajakrúzsokkal és szájfényekkel és élvezd a könnyű és hosszantartó ajkak felejthetetlen érzését!


Ajak

Tipp Az ajakrúzst mindig ajakecsettel vidd fel az ajakra. A Perfect Lip Fix segítségével az ajakrúzs csókállóvá tehető.

03

07

15

13

14

18

21

29

39

44

50

63

68

70

75

99

100

101

102

107

112

118

126

131

132

134

139

142

143

147

149

156

Ajakrúzs (423) Gazdag színválasztékuk lehetőséget nyújt arra, hogy Ön az egyéniségéhez legjobban illő rúzst használhassa. Méhviasz és lanolin tartalmuknál fogva hidratálják az ajak érzékeny bőrét és megóvják a kiszáradástól. Fényvédőfaktorai segítségével véd az UV sugárzás ellen is. A kiváló fedőképességű és különlegesen tartós rúzs többféle árnyalata közül választhatja ki, az Önnek leginkább megfelelő színt.

423

Ajakdesigner (420)

420 01

14

38

45

51

52

65

67

70

73

76

99 transparent

58

Krémes összetételű ajakceruza, speciálisan kialakított ecsetes véggel. Kiemeli az ajkat, megakadályozza az ajakrúzs elkenődését. A praktikus ajakecset segítségével egyenletesen felvihető.

Rúzsfixáló (4295)

4295

Megakadályozza az ajakrúzs elkenődését, illetve összefutását az ajkakon. Fixálja az ajakrúzst, így akár fürdésnél, vagy úszásnál is tartós sminket biztosít. A rúzsfixálót sminklemosó segítségével tudja eltávolítani. Szájfények fixálására nem alkalmas!


AJAK Perfect ajakápoló (42910) 15-ös faktorú UV szűrővel ellátott kiváló minőségű olajokkal és hatóanyagokkal dúsított ajakápoló.

Lifting Lip Primer (42962) Hidratáló formula, mely jojoba olajat és Sepiliftet tartalmaz. Hyaluronsav tartalma miatt telttebbé varázsolja ajkat. Egyedülálló textúrája hosszantartó hatást biztosít az ajakszínezéshez.

Soft Color Gloss (428) Hosszantartó, magas fényű, enyhén csillogó szájfény. A szivacsos applikátor az egyszerű és pontos felvitelt teszi lehetővé. Önmagában és rúzsra felvíve is használható.

Multi Effect Lip Gloss (427) Új fejlesztésű szájfény, amely speciális, aktív összetevőket tartalmaz, ezáltal teltebbé varázsolja az ajkait. A benne lévő jojoba olajnak köszöhetően az ajkat puhává teszi, és hosszantartó bársonyos, kellemes érzést biztosít. A szájfény ecsete speciális szőrből készült, mely sima és pontos fedést biztosít.

Kollagénes szájfény (4744) Tengeri kollagén alapú szájfény, mely csodálatos fényt és színt kölcsönöz az ajkaknak. Tartalmaz továbbá almakivonatot és hyaluronsavat.

Fényes megjelenés Káprázatosan dús ajkak a Multi Effect Gloss bársonyos formulájának segítségével. A hat csillogó színárnyalat elragadó külsőt kölcsönöz viselőjének. A Soft Color Gloss tökéletesen és természetes hatással emeli ki az ajkat. Az illatanyag mentes szájfény önmagában vagy ajakrúzs fölé is használható. Csodás csillogást eredményez.

42910 001

031

040

049

055

065

043

42962

428

4744 02

04

35

40

427 11

15

20

25


köröm Mini körömlakk (411) Minden alkalomra új megjelenés – Új színek a Malu Wilz-től. Divatos körömlakkok 14 ragyogó árnyalatban. Könnyű felvihetőség, gyors száradás, fényes felület és repedés mentes tartósság jellemzi az új Malu Wilz körömlakkokat.

411 53

54

55

56

57

58

59

60

61

62

63

64

65

66


Kiegészítők Professzionális teszterpaletták Mi tehet egy kozmetikai szalont még tökéletesebbé? A funkcionalitás, a kiváló megjelenés és az áttekinthető termékválaszték. A Malu Wilz palettái és tesztcenterei lehetőséget adnak, hogy a kívánt sminket akár a helyszínen, akár szalonjában készítse el úgy, hogy az ös�szes választható termék karnyújtásnyira, áttekinthetően álljon rendelkezésére. Kevés a hely vagy csak ki szeretné próbálni a Malu Wilz nyújtotta lehetőségeket? A teszterpaletta ideális társ lesz ebben. Kis helyen is elfér és méretét meghazudtolva a kreatív smink végtelen számú lehetőségét biztosítják Önnek. Amennyiben a hely nem akadály a 4915-ös és 4910-es asztali és álló display-ek változatos termékkínálata és látványos formavilága teszik szalonját egyedivé.

4915.2

4919

4915

Teszterpaletta (4915.2) szemhéjpúder és pirosító színekkel feltöltve

Profi teszterpaletta (4919) feltöltve

Asztali display (4915) teszterekkel feltöltve

Álló display

(4910)

teszterekkel feltöltve

Profi sminkkoffer (4760) teszterekkel feltöltve

4910

4760


Kiegészítők Profi sminkecsetek • Ajakecset (46947) • Szemkihúzó ecset (46950) • Szempillakefe (46952) • Szemöldökkefe (46953) • Szemhéjpúder applicator 2 db utántöltő fejjel(46954) • Szemhéjpúder ecset lapos (46955) • Szemhéjpúder ecset special kicsi (46956) • Szemhéjpúder ecset special nagy (46957) • Szemhéjpúder ecset gömbölyített (46958) • Pirosító ecset special (46959) • Púderecset közepes (46965) • Púderecset nagy (46969) • Alapozó ecset (46980) • Ecsettartó táska (46972)


Kiegészítők Szemkörnyék lemosó (43906) Sminklemosó, mely gyengéden ápolva távolítja el a sminket. Nyugtató és hidratáló összetevői, mint a Búzavirág és a Panthenol táplálják a különösen érzékeny szemkörnyéket. Illatanyag mentes.

Hegyező • Duo ceruza hegyező - fekete (46902) • Mono ceruza hegyező - fekete (46901)

Sminkecsetek és szivacsok • Szemhéjpúder dupla ecset (46910) • Rubicell dupla kihúzó (46912) • Rubicell dupla kihúzó 4454-es Beauty Boxhoz (46913) • Szemhéjpúder dupla kihúzó (46914) • Pirosító ecset 4453-as Beauty Boxhoz (46932) • Latex sminkszivacs 8 db (46983) • Latex sminkszivacs 30 db (46984) • Yukilon szivacs 1 ill. 2 db-os (46986 / 46988)


Az Ön számára legmegfelelőbb Malu Wilz smink-készítmények: Smink típusa:............................................................. Alapozó:.................................................................... Korrektor:.................................................................. Púder:........................................................................ Szemhéjpúder:.......................................................... Szemkontúr:............................................................... Szemöldök:............................................................... Szempillaspirál:......................................................... Pirosító:..................................................................... Ajakkontúr:................................................................ Rúzs:.......................................................................... Szájfény:.................................................................... Körömlakk:................................................................ Egyébb speciális termékek:..................................... ................................................................................... Az Ön szépségszalonja:

Malu Wilz sminkfüzet  

Malu Wilz sminkfüzet

Malu Wilz sminkfüzet  

Malu Wilz sminkfüzet

Advertisement