Page 1

L’ ESTRUÇ


CARACTERÍSTIQUES Animal vertebrat i ovípar de la familia de les aus. El mascle té el plomatge negre i blanc i, la femella gris opac. Pot arribar a pesar 145 Kg i medir 2.7 m.


hàbitat 

Viu a les sabanes planes de l’ Àfrica, i a algunes regions d’ Austràlia.

És un au però no pot volar, les ales són molt curtes i ha adaptat les seves fortes potes a una vida terrestre.


ALIMENTACIÓ

És un animal hervívor, omnívor i carronyaire. Pot menjar: insectes, llanguerdaixos …


REPRODUCCIÓ És un animal ovípar, s’ ajunta en manades per reproduir-se, els mascles poden aparellar-se amb més d’ una femella.


Convivència Poden viure en manades, en parelles o solitaris. Quan és l’ època de cel s’ ajunten en manades.


Depredadors Voltó, xacal, mangosta, lleons, guepards, hienes i gossos salvatges. També uns del depredadors dels ous són els homes. Es defensen gràcies als seus sentits i a les seves potes que els permeten córrer molt.


CURIOSITATS 

Per conquistar a la femella, han de fer un ball.

Es crien en granges.

S’ utilitzen els ous per cuinar.

S’ utilitza la closca per fer eines.


webgrafia http://damisela.com/zoo/ave/ratities/avestruz/ http://www.avestruzpedia.com/reproduccion-avestruces/ Â


Maika Barcala Barot 4 de desembre de 2013 5è A

L’ estruç  
Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you