Page 1

EL GAMARÚS


principalment menja rosegadors, però també menja moixons, mol·luscs, cucs, i insectes.


El GamarĂşs disposa 2 o 4 ous, Els ous s'han d'incubar durant 28-30 diEs, sE n'EncarrEGa la fEmElla


Es un animal solitari , acostumen a viure en parelles , delimiten el seu territori que defensen aferrissadament.


DEPREDADORS • ELS SEUS DEPREDADORS PODRIEN SER: • L’ALIGOT, GUINEU , GENETAS, LLOPS….. • Mes aviat es menjarien les críes.


*Tenen molta cura a l'intentar agafar la seva presa, no fan ni el mĂŠs mĂ­nim soroll. *Per ser aus nocturnes tenen molt desenvolupat el seu part visual i auditiva.


BIBLIOGRAFIA I WEB GRAFIA TOTA LA INFORMACIÓ L’HE TROBAT: A LLIBRES, A VIQUIPÈDIA, ENCICLOPEDIA LLIURE, I AGENTS RURALS.


Laia Lopez 4 de Desembre del 2013 5è B

El gamarús  
Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you