Page 1

KUNDEMAGASIN | NR 2 | 2013

Altibox TV Overalt Familien Kvam-Larsson trodde allerede de hadde det beste innen tv fra Altibox. – Så oppdaget de Altibox TV Overalt. Side 4

KLAR, FERDIG, TV

BRUK NETTVETT

TIPS

Altibox gir deg neste generasjons tv-løsning.

Lær de viktigste reglene for å være trygg på nett.

Vi besvarer våre topp 10 kundehenvendelser.

Side 3

Side 7

Side 9


Leder

Lengre tv-kvelder

Klar,

Kjære Altibox-kunde, Mange forbinder høsten med dårligere og kaldere vær, og sofakroken blir mer og mer attraktiv jo lenger ut på året en kommer. Tv-kroken har tradisjonelt vært særlig populær da det er der tv-en står. Men er du tv-kunde hos oss, trenger du ikke være låst til tvstua for å se favorittprogrammet ditt. Vi har bestemt oss for å kalle en spade for en spade. Altibox Chill brukes for å se tv overalt. Derfor heter Altibox Chill straks Altibox TV Overalt. Snart lanserer vi neste versjon av tjenesten og dermed et nytt steg på veien til neste generasjons tv-opplevelse. Tv-guiden med fjernstyring av PVRdekoderen og mulighet for å sette opptak blir en del av Altibox TV Overalt på mobil og nettbrett. Snart kommer Android-versjonen, og filmleie blir tilgjengelig på mobil og nettbrett. I dette nummeret retter vi også søkelyset mot sikkerhet. Det er ikke bare ytterdøren du må huske å låse, med enkle grep kan du sikre deg mot inntrengere på nettet også. Du kan også gjøre som Rolf Ketil Solberg og spare penger på mobilregningen med Altibox Loop. Hver dag gjør våre flinke ansatte på Kundesenteret sitt aller beste for at du skal få så god og rask hjelp som mulig når du tar kontakt. I dette magasinet har vi samlet de 10 vanligste henvendelsene vi får fra kundene. Du skal fortsatt være sikker på at du er hjertelig velkommen til å ta kontakt med oss når du trenger det.

Med vennlig hilsen,

Siri Tansø Ansvarlig redaktør

Altibox er et unikt nasjonalt samarbeid av partnere som tilbyr fiberoptiske kommunikasjonsløsninger som interaktivt tv, lynraskt internett og hjemmetelefon. i en og samme fiberkabel. Finn din lokale Altibox-leverandør på www.altibox.no Ansvarlig redaktør: Siri Tansø, Altibox | Prosjektleder: Hilde Fagerland Farrag, Altibox Design og produksjon: VJU | Foto: Fredrik Ringe (Forside, s.4,8), Shutterstock (s.3,6,7), Maarten Robben (s.5), Buena Vista International (s.10) Tekst: Espen Schiager (s.1-4, 6-11) og Lars Rasdal (s.5), Altibox | Trykk: Kai-Hansen Trykkeri, Opplag: 254 000 stk.

2 altibox KUNDEMAGASIN

Følg Altibox på Facebook og Twitter!


TV-TJENESTEN

ferdig, tv!

Den nye versjonen av Altibox Chill er et av stegene på vei mot neste generasjons tvløsning. Et annet er en enkel men verdifull modernisering av tv-portalen. I tiden framover vil Altibox gjøre tvportalen enklere og ryddigere ved å ta bort funksjoner som ikke blir brukt i særlig stor grad. Og det aller beste er at det blir erstattet med tjenester de aller fleste av oss ikke ante var mulig på tv-en hjemme i stuen. Altibox utvikler hele tiden sin tvtjeneste. Nylig fikk du tilgang til musikktjenesten Beat, og nyhetene vi skriver om her er en del av en kontinuerlig og brukerstyrt forbedring av tv-tjenesten vår. Smelter sammen tjenester Du vil kunne velge og vrake i tvprogrammer fra 15 kanaler, 7 dager

tilbake i tid. Så om du glemmer å se favorittprogrammet ditt, og samtidig glemmer å ta det opp, kan du akkurat når det passer deg i opptil en uke senere gå inn og se programmet om igjen. Mange skiller mellom lineært tv som følger et fast sendeskjema og forespørselbasert tv der du strømmer eldre episoder og programmer fra internett. Med Altibox smelter det sammen og utvider underholdningsutvalget ditt dramatisk. Vi utvider også filmtjenesten med serieleie på alle plattformer, samt introduserer en funksjon for å starte et program på nytt. Som Altibox-kunde skal du ta for gitt at du alltid har de beste tvtjenestene. Tjenestene som går ut fra tvportalen er e-post, Memory, internett-browser, webkamera og peis. altibox KUNDEMAGASIN 3


ALTIBOX TV OVERALT

Altibox TV Overalt

Navneendring: ǡǡ Altibox Chill endrer navn til

Altibox TV Overalt

Familien Kvam-Larsson trodde de hadde det beste som fantes innen tv med PVR-dekoder fra Altibox. Så oppdaget de det som snart heter Altibox TV Overalt. − Jeg skjønner ikke at jeg ikke har prøvd ut dette tidligere. Det er jo så bra å kunne se tv hvor som helst i huset på hvilken skjerm jeg vil, og det aller beste er at jeg kan spole tilbake to timer uansett hvilken kanal jeg går til, forteller Marianne Kvam-Larsson (30). Sammen med mannen Thomas KvamLarsson (35), sønnen Milian (4) og datteren Tindra (1,5) bor hun i Stavanger.

Det er jo så bra å kunne se tv hvor som helst i huset på hvilken skjerm jeg vil.

4 altibox KUNDEMAGASIN

Selv om Milian enda ikke har fått muligheten til å ta med seg iPad-en inn på rommet sitt, er han i ekstase over å kunne se favorittprogrammet sitt på nettbrettet. − Jeg elsker Ugler i mosen, svarer han når vi spør hvilket han liker best. − Når Thomas har kompiser på besøk, er jeg ikke lengre kun forvist til soverommet vårt hvor vi har vår andre tv. Nå kan jeg være på hvilket rom jeg vil, legger en lattermild Marianne til. Tjenesten ble lansert i desember 2011 som Altibox Chill, og Marianne og Thomas husker at det var snakk om at en kunne se tv på nettbrettet og telefonen. Men i en travel småbarnshverdag tok de seg aldri tid til å gå inn på tjenesten. Det har de gjort nå. − Det var enkelt å registrere seg og enkelt å bruke applikasjonen. Og når jeg nå glemmer å ta opp noe på PVR-dekoderen, er det enkelt å spole tilbake med Altibox TV Overalt, sier Marianne. − Jeg gleder meg til å kunne styre PVRdekoderen med samme applikasjon som jeg kan se tv med, legger hun til. Se altibox.no eller scan QR koden for å lese mer om tjenesten.

ǡǡ Altibox TV Overalt vil få en rekke

nye funksjoner som løfter tjenesten opp til neste generasjons tvløsning

DETTE KommeR: ǡǡ Integrert tv-guide ǡǡ Dekoderstyring med opptaks-

mulighet

ǡǡ Android versjon ǡǡ Fullverdig filmleie og avspilling

av film på alle skjermer

Slik ser du tv på din PC eller Mac: ǡǡ Gå inn på knappen ”Se tv” ǡǡ Brukernavnet ditt hentes au-

tomatisk opp når du er tilkoblet hjemmenettverket. Alt du trenger å huske er ditt passord

Slik ser du tv på din iPad eller iPhone: ǡǡ Last ned app’en Altibox Chill fra

Appstore

ǡǡ Brukernavnet ditt hentes auto-

matisk opp når du er tilkoblet hjemmenettverket. Alt du trenger å huske er ditt passord


Og enda bedre blir det Altibox har inviterert kunder til å utvikle og forbedre Altibox TV Overalt. Rune Svanes Pedersen (35) fra Egersund er en av 200 kunder som ønsker å bidra til at tv-tjenesten Altibox TV Overalt skal bli enda bedre.

Altibox TV Overalt er et produkt som betyr frihet for meg.

– Jeg har sansen for Altibox-produktene, liker godt ny teknologi og ønsker å være litt i forkant. Derfor har jeg lyst til å hjelpe til som beta-tester av Altibox TV Overalt, sier Pedersen. Pedersen og 200 andre kunder har meldt sin interesse som beta-testere som skal fortelle om sine opplevelser med både eksisterende og splitter nye funksjoner i Altibox TV Overalt. – Kundenes meninger betyr alt for oss. Derfor er det hyggelig at så mange ønsker å hjelpe oss med å videreutvikle verdens beste tjeneste for tv overalt, sier teamleder Even Karlsen i Altibox produkt. Med fem mennesker fordelt på to tv-er hos familien Pedersen har behovet for å kunne se tv på andre skjermer meldt seg raskt. Med tjenesten Altibox TV Overalt kan familien se på de tvkanalene de ønsker på iPad, iPhone eller pc/Mac.

VI STILTE vÅRE BETA-TESTERE FØLGENDE SPØRSMÅL: 1. Hvorfor har du meldt deg som beta-tester? 2. Hvor viktig er det for deg å se tv-innhold på andre

skjermer enn tv?

Kundenes meninger betyr alt for oss. Derfor er det hyggelig at så mange ønsker å hjelpe oss med å videreutvikle verdens beste tjeneste for tv overalt. – Altibox TV Overalt er et produkt som betyr frihet for meg. Barna kan få se det de ønsker på tv, mens jeg kan se på golf eller amerikansk fotball på iPad-en. Jeg kan sitte i samme rom eller trekke meg tilbake og være for meg selv. Derfor bruker både kona og jeg Altibox TV Overalt ofte, sier Pedersen. Familiefaren setter ekstra stor pris på den nye spolefunksjonen i Altibox TV Overalt. - Dersom jeg går glipp av noen minutter eller ønsker å se noen høydepunkter om igjen spoler jeg bare tilbake dit jeg vil i sendingen eller starter den fra begynnelsen. For meg er det helt genialt, sier Pedersen.

3. Hvilken ny forbedring i TV Overalt kunne du tenke deg? Roy Johnsen (45), Larvik: 1.

Jeg er veldig interessert i det siste nye av dippedutter. Teknologi er moro!

2.

Vi er seks personer i familien, og alle er på nett. Selv bruker jeg iPad veldig ofte, og derfor liker jeg å kunne se tv på den.

3.

Oversikt over innholdet på de ulike tv-kanalene. Og muligheten til å styre dekoderen med TV Overalt-appen.

Rune Øygarden (37), Førresdalen: 1.

Jeg liker TV Overalt, og ønsker å bidra til at det skal bli en enda bedre tjeneste.

2.

Jeg har tre barn og to tv-er i familien, så det er greit å ha flere alternativer når begge tv-ene er opptatt.

3.

Å styre PVR-opptakene via appen.

Bjørn Normann (42), Tønsberg: 1.

Jeg er nysgjerrig og ønsker å henge med i svingene på den nyeste teknologien.

2.

Det er ganske viktig. Vi har redusert antallet tv-er i huset fra tre til en. Alle i familien bruker TV Overalt på nettbrett, smarttelefon og pc.

3.

Å kunne bruke TV Overalt absolutt over alt – også når man er ute på reise.

altibox KUNDEMAGASIN 5


ALTIBOX INTERNETT

Vær kritisk til informasjon på internett. Alltid vær på vakt. Et godt anti-virusprogram hjelper deg godt på vei.

6 altibox KUNDEMAGASIN


Bruk nettvett! Internett er en utømmelig kilde til informasjon for alle. Også de med uærlige hensikter. Vi har besøkt nettsiden til Norsk senter for informasjonssikring og funnet de ti viktigste datavettreglene.

1. Oppgi aldri passord eller koder til noen - selv ikke banken Dersom du i en e-post blir spurt om å oppgi passord, må du anse det som svindelforsøk. 2. installer brannmur Beskytt deg mot angrep. Brannmuren overvåker all trafikk inn og ut av pc-en, og kan stoppe inntrengere og uønsket datatrafikk. 3. Er noe for godt til å være sant, så er det trolig det Det finnes ikke noe sånn som en gratis lunsj. Ikke svar på e-poster som tilbyr deg mange millioner kroner etter en død bankmann i Belgia, da disse er forsøk på svindel. 4. pass på bærbart utstyr Ikke drøm deg bort på bussen. Mister du nettbrettet eller den bærbare datamaskinen, øker du også faren for ID-tyveri. Beskytt dine enheter med kode og passord, og pass på dem til enhver tid. 5. Åpne ikke e-post fra ukjente Phishing er et kjent begrep. Du kan få en e-post fra noen som utgir seg for å være eksempelvis en bank eller en internettleverandør, og som lurer deg til å oppgi personlig informasjon. Vær alltid skeptisk til å åpne lenker i e-poster, selv fra folk du kjenner. 6. ta sikkerhetskopi Lytt til erfarne databrukere. Dine data er ikke på noen måte sikre, selv om du har dem lagret på din harddisk. Du eller andre kan komme til å slette dem, eller et virus kan fjerne alle data. Med Memory fra Altibox kan du få opptil 60 GB med sikker lagringsplass på nettet.

7. lås maskinen når du går Ikke blottlegg deg. Dette er muligens ikke et stort problem hjemme, men gjør det til en vane at du låser maskinen etter deg for de gangene du er på nett ute blant fremmede. 8. Kontroller adressen før du sender e-post Bruk sunn fornuft når du sender en e-post. Hvis e-postadressen du skal sende til er van05xxy76@ifcustumerservis.nl, bør du ane mistanke og skjønne at du ikke sender noe til forsikringsselskapet men heller til en svindler. 9. Vær rustet mot virus Hold antivirusprogrammet oppdatert. Antivirus- og antispionprogrammer følger vanligvis ikke med datamaskinen og operativsystemet. Altibox gir deg ett års gratis abonnement på Norman Security Suite. Norman Security Suite inneholder forskjellige programmer, deriblant antivirus, personlig brannmur og foreldrekontroll. 10. OPPGI ALDRI PERSONLIG INFORMASJON Flere Altibox-partnere har opplevd at svindlere prøver å lure kundene til å oppgi personlig informasjon eller gå inn på usikre nettsider. E-postene gir seg ut for å være fra den lokale partneren, og sier at kunden må svare med brukernavn og passord eller klikke seg inn på en lenke for å kunne fortsette å bruke e-posttjenesten. Det er dessverre ikke mye Altibox kan gjøre med dette, annet enn å minne våre kunder på at vi aldri vil be deg om å oppgi noen form for personlig informasjon over e-post.

Se altibox.no eller scan QR koden for å lese mer om nettsikkerhet.

altibox KUNDEMAGASIN 7


ALTIBOX LOOP

På farten er Loop perfekt Ingen skal si at teknologien løper fra Rolf Ketil Solberg (71). Hver gang han og kona reiser for å besøke barn og barnebarn i England, ringer han hjem med både mobiltelefon og nettbrett. – Altibox Loop fungerer veldig fint, sier han. Den pensjonerte rektoren fra Sandnes videregående skole reiser ofte til utlandet, og oftest til familien like utenfor Newcastle i England. − Vi har i tillegg to faste sykkelturer i utlandet i året. Vi kjøper en sykkelpakke med overnattinger og bagasjetransport. Så kan vi bare tråkke bedagelig av sted. I mai syklet vi rundt hælen i Italia, og i juli syklet vi England på tvers. På farten er Loop perfekt, forteller Rolf. Sparer penger Tilkoblet hotellenes trådløse nett ringer han fra mobiltelefonen og via hjemmetelefonen til norske hjemmetelefonipriser.

Jeg har spart mye penger på å bruke Loop.

− Jeg har spart mye penger på å bruke Loop, og det er så praktisk når du kan bruke tastaturet på telefonen og alle telefonens kontakter blir synkronisert, sier 71-åringen. − Jeg ble oppildnet da jeg var på informasjonsmøtet for Altibox her i 2003, og visste da at jeg bare måtte ha fiber. Et halvår senere var vi på nett, legger Rolf til og smiler.

Altibox Loop ǡǡ Reduserer mobilkostnadene ǡǡ Du bruker kontaktlisten du

har på mobilen ǡǡ Anrop til hjemmetelefonen

kan besvares via mobilen

Se altibox.no eller scan QR koden for å lese mer om Altibox Loop

8 altibox KUNDEMAGASIN

Bestill

LAST NED

LOGG INN

Logg inn med ditt Altibox brukernavn og passord, det samme du bruker på Mine Sider og Altibox Chill.

Gå til enten Google Play eller Apple App store og last ned Altibox Loop applikasjonen.

Logg inn på app-en med ditt Altibox brukernavn og passord, det samme du bruker på Mine Sider.


TOPP 10 1

Jeg har problemer med en kablet internettilkobling

7

Jeg har problemer med en trådløs internettkobling

8

Sjekk først om du har nett ved å kable direkte i hjemmesentralen. Prøv deretter å flytte datamaskinen nærmere hjemmesentralen, og fjern andre trådløse enheter i nærheten av hjemmesentralen.

3

Tv-guiden mangler programinformasjon:

9

Sjekk at du har kablet riktig mellom tv og dekoder, at lyden på både dekoderen og tv-en er påslått og at du har valgt riktig inngangskilde på din tv.

5

Tv-portalen er utilgjengelig Sjekk om dekoderen er kablet direkte i hjemmesentralen, og trekk ut strømmen fra dekoderen i ti sekunder. Er fortsatt tv-portalen utilgjengelig kan du prøve en annen nettverkskabel, før du kontakter din lokale leverandør for feilsøk.

6

Det hakker på tv Sjekk at dekoderen er kablet direkte i hjemmesentralen, og kontroller at du har oppdatert programvare på din smart-tv.

Jeg får ikke sendt eller mottatt e-post Dobbeltsjekk at all kontoinformasjon er lagt inn riktig. Sjekk også at webmailen virker for å fastslå om selve e-postkontoen virker som den skal.

10 Tv mangler lyd og bilde

Telefonen min har ikke summetone Sjekk først at telefonen er koblet direkte i hjemmesentralen, uten overganger. Test med en annen telefon for å utelukke feil på utstyr. Har du ingen annen telefon å teste med, forsøk å ta strømmen på telefonen en liten stund.

I denne og mange andre situasjoner hvor tvdekoderen ikke fungerer som den skal hjelper det svært ofte å restarte dekoderen ved å trekke ut strømmen i ti sekunder.

4

Jeg mangler alle tjenester Sjekk først om det lyser på power på hjemmesentralen. Kontroller at kontakten står skikkelig i hvis ikke. Er det lys på power men ikke link, kan det tyde på fiberbrudd. Kontakt da din Altibox-leverandør. Hvis begge lysene lyser og du fortsatt ikke har tjenester, forsøk å ta strømmen til hjemmesentralen i ti sekunder.

Prøv først å koble datamaskinen direkte i hjemmesentralen. En omstart av datamaskin og hjemmesentral kan også hjelpe.

2

henvendelser til kundesenteret

Jeg har problemer med fjernkontrollen til tv Hvis din fjernkontroll ikke får kontakt med dekoderen kan du forsøke følgende: Ny modell (med Radio-knapp øverst til høyre): 1. Trykk og hold inne ‘1’- og ‘OK’-knappen samtidig til det blinker tre ganger i lysdioden oppe til venstre på fjernkontrollen. 2. For å resette fjernkontrollen til standardinnstillinger trykker du og holder inne ‘4’og ‘OK’-knappen samtidig til det blinker tre ganger i lysdioden oppe til venstre på fjernkontrollen. ELDRE MODELL (med TV/Audio-knapp øverst til høyre): 1. Prøv først å holde inne ‘OK’- og ‘1’-knappen eller ‘OK’- og ‘4’-knappen samtidig til det blinker rødt to ganger på fjernkontrollen. 2. For å resette fjernkontrollen, trykk på knappen merket TV, DVD eller Audio på fjernkontrollen i ca. to sekunder. Det vil da lyse grønt to ganger. Trykk deretter tallet null tre ganger. Det grønne lyset vil da blinke to ganger for å bekrefte at resettingen var vellykket.

Se altibox.no eller scan QR koden for å lese mer om vår kundeservice.

altibox KUNDEMAGASIN 9


Aldri et kjedelig tv-øyeblikk Altibox er stolte av å videreformidle det beste underholdningstilbudet til våre kunder. En av de viktigste leverandørene er Viasat, og Viasats tv-kanaler lover en underholdende høst med gjensyn av kjente tv-favoritter og et møte med nye, spennende premierer. Med kanalpakken Viasat Gull har du alltid mye å velge mellom enten du vil se en god film, nyte store sportsøyeblikk, la deg fascinere av spennende dokumentarer eller la barna glede seg over god og trygg underholdning. ǡǡ SESONGSTART TIRSDAG 17. SEPTEMBER Følg 3000 timer direktesendt Champions League-fotball ǡǡ PREMIERE fredag 20. septembeR Killing Them Softly, action med Brad Pitt i hovedrollen ǡǡ PREMIERE FREDAG 4. OKTOBER Wreck-It Ralph, animert barnefilm

Ikke gå glipp av en episode Med PVR-dekoder fra Altibox blir du din egen tv-sjef.

Altibox

Sett program på pause eller spol tilbake. Sett program til opptak via tvdekoderen, på nettsiden http://tvguide.altibox.no eller via vår applikasjon til mobiltelefon og nettbrett. Ta opp to programmer samtidig som du ser et tredje. Aktiver serieopptak og la dekoderen huske på alle episodene for deg, og se favorittprogrammet akkurat når det passer deg. Bestill PVR-dekoderen fra din Altibox-leverandør.

Tv uten kabelkrøll Sett opp en ny tv uten å trekke kabler med trådløs tv fra Altibox. Med en avsender ved hjemmesentralen og en mottaker ved tv-dekoderen sendes tv-signalene trådløst og du slipper å trekke lange nettverkskabler gjennom boligen.

Kjøp det på www.komplett.no/altibox

QR-koder: Last ned en app ved å søke på Barcode scanner i Android Market eller QR Reader i App Store (iPhone). Når du har startet app-en, retter du mobilens kamera mot koden. Du får presentert hva koden inneholder, og du kan velge å klikke deg inn på nettsiden for mer informasjon. 10 altibox KUNDEMAGASIN


Vi spanderer! Hver måned spanderer Altibox velvalgte filmopplevelser på deg. I tillegg har du tusenvis av filmer å velge i, og nyhetene kommer få uker etter kinopremieren. Månedens kostnadsfrie film i september er politi-komedien The Guard, mens de hysteriske Hangover 1 og 2 blir de utvalgte titlene i oktober. Samtidig kan du leie Hangover 3 som gikk på kino i sommer.

Slik leier du film på tv: ǡǡ Trykk på gul knapp for å

komme til filmportalen

ǡǡ Velg kategori ǡǡ Velg ønsket film ǡǡ Se trailer eller lei filmen

Se altibox.no eller scan QR koden for å lese mer om filmleie

ved å trykke OK knappen

Fotballen ruller på Altibox Engelske Premier League, en av verdens beste og mest populære fotballigaer, er i gang. Følg favorittlaget ditt med Altibox! TV 2 lanserte før sommeren TV 2 Sport Premium, en rendyrket eksklusiv fotballpakke for engelsk fotball som sender minimum 455 direktesendte kamper i HD per sesong. Her får du det beste fra Premier

League, Championship, FA Cupen, LigaCupen, Englands A- og U 21- landskamper hjemme, Play off-kamper om opprykk for alle divisjonene, League One, League Two og Community Shield. I tillegg kommer en rekke magasiner og omfattende studiosendinger i tilknytting til kampene. TV 2 Sport Premium har tre parallelle HD-kanaler for å håndtere samtidige direktekamper. Bestill TV2 Sport Premium via tv-portalen din, på altibox.no eller ved å kontakte din

Altibox-leverandør. Vi anbefaler bestilling via tv-portalen – det er enklest og raskest: Du velger bare ‘Bestill’ i menyen til høyre, markerer kanalpakken – og trykker ‘OK’ – så vil kanalpakken være tilgjengelig i din kanalliste. Se altibox.no eller scan QR koden for å lese mer om vår fotballpakke.

altibox KUNDEMAGASIN 11


Returadresse: X-Idé Media Marcus Thranes vei 100 1472 Fjellhamar

Kundetilfredshet 2013 TV-distribusjon

1060 108

60

1020 10

0

0

40

980 10 0

Altibox er best igjen! mb mb 9

I årets kundeundersøkelse for beste tv-distributør scorer Altibox høyest på både tilfredshet og lojalitet. Forskningsprosjektet Norsk Kundebarometer ved Handelshøyskolen BI har i mer enn femten år målt tilfredshet og lojalitet blant norske forbrukere. Les mer på www.kundebarometer.com

Vi leverer Altibox: Agder Breiband | BKK | BOF | Dalane Breiband | Drangedal Everk | EB | Etne Elektrisitetslag | Finnås Kraftlag Fitjar Kraftlag | Fusa Kraftlag | Hadeland og Ringerike Bredbånd | Hallingdal Breiband | HardangerNett Haugaland Kraft | Hålogaland Kraft | Klepp Energi | Kragerø Energi Bredbånd | Lier Fibernett | Lofotkraft Bredbånd Lyse | Malvik Fibernett | Midt-Telemark Breiband | Modalen Kraftlag | Notodden Energi | Nordvest Nett | NTE Sandefjord Bredbånd | Signal | Skagerak Fiber | Skånevik Ølen Kraftlag | Suldal Elverk | SKL | Tafjord Marked Telefiber | Tysnes Breiband | Vesterålskraft Bredbånd | Viken Fibernett

Altibox Kundemagasin 2-2013  

I dette nummeret av kundemagasinet fra Altibox handler det om tv-innhold du kan se når du vil og der du vil. Som Altibox-kunde får du stor f...

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you