Page 1

KUNDEMAGASIN / NR. 4 2011

TIPS – Hjelp til selvhjelp og annen nyttig info. Side 6

FIBERFART – Altibox er stolt av å tilby deg fiber for framtiden! Side 3

DIN FILMJUL – Velg og vrak mellom mange julefilmer i filmkiosken vår. Side 7

Sensasjonen Altibox Chill! Tv og film hvor du vil – når du vil.

Side 4-5


Det er desember, det er advent – og masse godt i vente fra oss til deg Kjære Altibox-kunde! Året 2011 er snart omme. Det var et stort og stolt øyeblikk for oss i august, da vi rundet 250 000 kunder. I skrivende stund er tallet rundt 270 000, og alt tilsier at veksten bare vil fortsette. Dette gir oss trygge og gode rammer for å utvikle et enda bedre totalprodukt for deg som kunde. Juletiden åpner for familiekos, og filmtilbudet vårt skulle gi mange gode muligheter for felles trivelige opplevelser. På side 7 finner du en oversikt over noe av det vi har å by på. Klikk og velg! Vi er også svært glad for å kunne tilby deg å abonnere på Altibox Chill – tjenesten som gjør det mulig å se tv og leie filmer på både pc, nettbrett og mobil. Du kan velge mellom tre Chill-pakker. Les mer og la deg friste på side 4-5. Til slutt vil jeg benytte anledningen til å ønske deg og dine en fredfull jul og et godt nytt år. Vi gleder oss til 2012! Med vennlig hilsen

Per André Rykhus Ansvarlig Redaktør Altibox

BEST I TEST

Altibox-kunder mest fornøyd for andre år på rad! En fersk undersøkelse i regi av EPSI Norway er krystallklar i sin konklusjon: Altibox har de suverent mest fornøyde kundene innen bredbånd og digital-tv. Dermed bekrefter undersøkelsen bildet fra i fjor, hvor Altibox også tronet øverst på listen. For oss i Altibox er det svært gledelig å få bekreftet det vi tror og håper på: At vår daglige innsats for å gi deg og dine markedets aller beste tilbud, bærer frukter.

Kundetilfredshet og lojalitet

I undersøkelsen scorer Altibox over 70 på en skala fra 0 til 100 for hvor fornøyde bredbåndskundene er. Altibox har også de klart mest lojale kundene. I tillegg leverer selskapet vesentlig bedre produkt- og servicekvalitet enn konkurrentene. Produkter fra Altibox er basert på den aller mest framtidsrettede teknologien. Dette, sammen med høy tilgjengelighet og god kundeservice, er vesentlig for hvordan kundene opplever oss.

Kundetilfredshet bredbåndsleverandører

BEDRIFT

SCORE

Altibox

69.8

Altibox

72.0

Canal Digital

63.3

Ventelo

65.1

Riks Tv

63.2

Canal Digital

64.2

Get

62.4

Telenor

63.6

NexGenTel

60.8

Andre

60.4

Andre

62.6

Bransjesnitt

62.8

Bransjesnitt

64.3

Digital Tv – EPSI Norway 2011

BEDRIFT

SCORE

Bredbånd – EPSI Norway 2011

– Vi er godt fornøyd med resultatet, men er samtidig klar for å strekke ambisjonene ytterligere. Som Altibox-kunde skal du kunne forvente enda mer!

Altibox er et unikt nasjonalt samarbeid av partnere som tilbyr fiberoptiske kommunikasjonsløsninger som interaktivt tv, lynraskt internett og IP-telefoni i en og samme fiberkabel. Finn din lokale Altibox-leverandør på www.altibox.no Ansvarlig redaktør: Per André Rykhus, Altibox Prosjektleder: Hilde Fagerland Farrag, Altibox Design og produksjon: VJU Foto: Stig Håvard Dirdal (forside, s. 4 og 5), Shutterstock (s.3,7 ), Tekst: Svein F. Hestvaag, Glødefisk/Altibox/VJU , Trykk: Kai-Hansen Trykkeri

2 ALTIBOX KUNDEMAGASIN

FØLG ALTIBOX PÅ FACEBOOK OG TWITTER!


FART

Fiber for framtiden

Hvorfor fiber? Er ikke den gamle kobberkabelen like bra? Det er lov å spørre. Men svaret er enkelt. Fiberteknologien gir mye raskere og mer stabil overføring av data. Den er den digitale motorveien. Og ikke minst: Den er dimensjonert for de kravene framtidens brukere vil stille. Mengden datatrafikk sprenger nye grenser hver dag. Nye medievaner fører til at vi krever stadig mer av nettkapasiteten vår, både på fritiden og i jobbsammenheng. Man regner med at mengden datatrafikk i Vest-Europa vil være firedoblet innen 2015.

Denne utviklingen er det kun fiberteknologien som kan takle. Ingen kjent teknologi i dag gir mer båndbredde enn fiberen. Som Altibox-kunde er du godt rustet. Vi tilbyr minimum 25 Mbit/s, og gir deg muligheten til å øke farten helt opp til 100/100, 200/200 eller 400/400 Mbit/s.

Det går like raskt begge veier, opplasting som nedlasting. Og dette er bare begynnelsen på hva nettet vil kunne tillate – fiberkabelen er der, det er teknologien i enden av kabelen som avgjør hastigheten. Et annet pluss med fiberteknologien er stabiliteten og kvaliteten: Du unngår å bli påvirket av elektromagnetisk støy og annen fysisk påvirkning, og alt går like raskt selv om naboen eller andre bruker nettet samtidig som deg. Tv, film og spill på en ny måte Som brukere av bredbåndstjenester endrer vi vanene våre. Vi forventer mer, forlanger mer. Vi vil se tv-programmer og leie film når det passer oss, og de skal ha høydefinisjonsbilder. En ny type tv, såkalt smart-tv, er tilpasset nye nettjenester og skal blant annet kunne vise nedlastet og strømmet innhold i både HD og 3D-format. Den samme utviklingen gjelder på spillfronten. Mens vi til nå har kjøpt spill som plater, vil spillene i tiden som kommer bli strømmet direkte fra produsenten.

Videotelefoni gir muligheter Også telefoni er i ferd med å endre seg som følge av fiberteknologien. Videotelefoni kommer til å bli like vanlig som taletelefoni. Kjekt å kunne snakke med slekt og venner på fritiden og se dem i sylskarpe bilder, ja visst, men det stopper ikke der. Videokonferanser vil være noe helt annet enn i dag, og bli tatt mye mer i bruk. Eldre og uføre vil kunne holde kontakt med pårørende og hjemmesykepleiere. Alarmtjenester, både for private hjem og bedrifter, vil bli bedre og tryggere. Kort sagt:

Fiberbredbånd er ikke lenger bare noe som er ‘kjekt å ha’. Det er i ferd med å bli en infrastruktur sidestilt med veier, jernbane, kloakk og strøm. Vi i Altibox er stolt av å gi deg fiber for framtiden – en framtid som delvis er her allerede.

ALTIBOX KUNDEMAGASIN 3


ALTIBOX CHILL

Oppdag Altibox Chill! Vi lanserer i disse dager Altibox Chill, en av våre til nå mest spennende og framtidsrettede produkter. Kort fortalt gir Chill deg tv og film hvor du vil – når du vil. Lyst å vite mer? Les i vei! Altibox Chill finnes i tre utgaver: Chill, Chill In og Chill Out. Chill er gratis og åpen for alle. Den inkluderer åtte lokal-tv-kanaler, Altibox’ infokanal og filmtrailere. Her trengs ingen innlogging, og du som Altibox-kunde kan tipse andre venner som ikke er kunder om filmtrailere. Chill In Med Chill In kan du se tv og film på din pc/mac. Chill In inkluderer de tv-kanalene i tv-basispakken vi har rettigheter til, filmleie, de åtte lokal-tv-kanalene og Premier League-kanaler for de med fotballpakkene ’Borteseier’ eller ’Helgardering’.

logge inn, og foreløpig vil tjenesten kun tillate én samtidig bruker. Det betyr at når du er innlogget med Chill på én pc, kan ikke flere i husholdningen samtidig bruke Chill på en annen pc. Chill Out Chill Out gir, som navnet tilsier, mulighet til å se tv-kanaler og film også utenfor hjemmet. Abonnement på Chill Out vil som Chill In forutsette at du er kunde av Altibox og har minimum Tv-basispakken fra før. I tillegg vil det tilkomme en månedspris. Antallet kanaler vi har rettigheter til å vise utenfor hjemmet er foreløpig litt mindre enn de du kan se med Chill In, men dette er en løpende prosess.

Så lenge du har tilgang til internett, kan du se tv og film hvor som helst i Norge. Husk for øvrig at en tv-sending eller en

datamengder, slik at det – Vi film er bruker gladstore over kan bli dyrt for deg om du velger å bruke for et trådløst nettverk. nok en3G-nettet gang åi stedet kunne Bruk av Chill In forutsetter at du er Altiboxvære i forkant det og Twitter Anbefal Chillnår på Facebook kunde, at du har minimum Tv-basispakken Chill-tjenesten byr på en rekke brukerog at du holder deg innenfor rekkevidden av gjelder vennlige å skape en god funksjoner. Når du ser på en tvditt trådløse nettverk i hjemmet. Du må 4 ALTIBOX KUNDEMAGASIN

medi

kanal, har du også mulighet til å se programguiden for den kanalen for de neste syv dagene.

Finner du for eksempel et program du vil se senere den dagen, kan du med et enkelt klikk legge ut en anbefaling på Facebook og Twitter. Det samme gjelder på filmportalen – er det en film du vil fortelle andre om, er det lett å legge det ut på profilen din. Filmleietjenesten, inspirert av løsningen på Tv-portalen, er lagt opp for at du enklest mulig skal finne dine favorittfilmer. Lagring i huskeliste, søk av filmer etter navn, sjanger og skuespiller og presentasjon av filmene med nøkkelinfo og trailere gjør filmopplevelsen komplett. Har du leid en film vil den i leieperioden ligge tilgjengelig både på tv og på Chill. En dynamisk utvikling Altibox Chill vil i første omgang kun være tilgjengelig på din pc og mac. Det neste som kommer vil være nettbrett, før vi til slutt lanserer tjenesten for smarttelefoner.


Denne utviklingen er karakteriserende for hele Chill-produktet: Chill er ikke statisk, og vi jobber hele tiden for å gjøre det bedre. Rettighetsforhandlinger for nye kanaler, forbedring av eksisterende, og tillegg av ny funksjonalitet vil være stikkord i vår nærmeste framtid. For at du skal kunne bruke Chill på maskinen din, må du installere Microsoft Silverlight. Men husk at du alltid vil få den aller beste seeropplevelsen på tv-en din. Selv den beste båndbredden og den beste bildekvaliteten på Chill vil ikke kunne slå HD-kvaliteten tv-en kan levere. Chill er heller et verdifullt tillegg enn en erstatning. Med dette i bakhodet kan vi storkose oss med det Chill leverer til nå og glede oss som barn til jul, til det som kommer. På Facebook og altibox.no vil vi oppdatere deg med det nyeste som skjer med Chill.

ALTIB V I L B OX C H I L L L FOR I I LANSER T PHO OG A NE, IPAD NDRO I 201 ID 2

Bestill på altibox.no!

ALTIBOX KUNDEMAGASIN 5


TIPS

På den nyttige siden Det er alltid noe å lure på, og alltid noe som er greit å få vite. Her har vi samlet noen fakta vi tror du som Altibox-kunde vil kunne ha nytte og glede av. SLIK LESER DU QR-KODER QR-koder, de små ‘sjakkrutene’, dukker opp på stadig nye steder. De vil at du skal lese dem med mobilen din, slik at de kan ta deg med til en URL, vise deg en tekst, koble deg til et trådløst nettverk eller annet. Det du trenger er å laste ned en app som kan scanne koden. Deretter er det enkelt – du starter appen, peker mobilkameraet ditt mot koden og vips – du får opp et vindu som forteller deg hva QR-koden inneholder og gir deg muligheter til å gå videre. Du kan også lage koder selv ved å bruke flere av appene eller via diverse nettsteder. Hvilke apper trenger du? iPhone: søk opp QR Reader på App Store (gratis) Android: søk opp Barcode scanner på Android Market (gratis)

BRUKERVEILEDNINGER ER TIL FOR Å BRUKES Lurer du på hvordan du bruker Altibox-produktene dine, skal du vite at det fins enkle og gode veiledninger. Hvis du går inn på www.altibox.no/privat/kundeservice/ brukerveiledninger finner du en oversikt over alle produktene, med veiledning i hvordan du installerer og setter opp både tv, telefoni og internett. Skann QR-koden og kom direkte til våre brukerveiledninger på nett.

TA ALTIBOX MED PÅ TUREN Hvis du ikke har gjort det allerede: Husk at du kan laste ned en Altibox-app som gir deg en ny tv-guide og opptaksfunksjonalitet. Du får også tilgang til en nyhetsleser. Appen fungerer på både iPhone, iPad og Android. Appen kan brukes til å: »» få oversikt over sendeskjemaene for alle tv-kanalene »» få informasjon om programmer som pågår

Skann QR-koden og kom direkte til vår FAQ-side på altibox.no som tar for seg spørsmål og svar om alle Altibox-produkter og tjenester.

6 ALTIBOX KUNDEMAGASIN

Hvorfor hakker eller fryser tv-bildet? I de fleste tilfeller hjelper det å ta strømmen på dekoderen. Hvis ikke det hjelper kan det skyldes problemer med kabel eller utstyr mellom tv-dekoderen og hjemmesentralen. Prøv først å bytte til ny nettverkskabel (minimum cat 5), direkte-koblet mellom dekoder og hjemmesentral (det vil si ikke via eventuelle veggpunkt). Ta strømmen på dekoder og hjemmesentral og sett i kontaktene igjen etter minimum 30 sekunder. Har du to eller flere dekodere, kan du prøve å kryssbytte disse for å finne ut om feilen følger dekoderen eller kablingen/tv-tilkoblingen. Har du kun én dekoder, prøv å flytte kabelen til en annen tv-port under hjemmesentralen. Skulle ikke noe av dette hjelpe, kontakter du din lokale Altibox-leverandør. Da er det fint om du forteller hva du har feilsøkt selv.

»» styre PVR-dekoderen din »» lese nyheter »» få enkel tilgang til brukerveiledninger Skann QR-koden og kom direkte til vår side om apps på altibox.no

REISE BORT I JULA? HUSK Å VIDEREKOBLE TELEFONEN!

La alle samtaler komme fram til deg – også når du er bortreist. Å viderekoble telefonen er gjort på få sekunder, og tjenesten er klar til bruk umiddelbart. Ved hjelp av *, # og resten av tastene på telefonen din er viderekoblingstjenestene en enkel sak å sette i gang. Det er gjort på få sekunder, og tjenesten er klar til bruk umiddelbart. Direkte viderekobling: 1. Til nummer:

* 2 1 * og tlf. nummer

2. Til telefonsvarer: 3. Deaktiver:

*21*

#21 #

4. Sjekk status:

SPØRSMÅL OG SVAR

HVIS TV-BILDET DITT HAKKER ELLER FRYSER...

*21 #

5. Vent på bekreftelse, slik at tjenesten blir aktivert. Skann QR-koden og kom direkte til vår side om viderekobling av telefonen på altibox.no

VIRKER IKKE FJERNKONTROLLEN? Da prøver du først å bytte batteri. Hvis det ikke hjelper, kan det være at fjernkontrollen er feil innstilt. Den er en universalfjernkontroll og må være innstilt på ‘Decoder‘ for å virke mot tvdekoderen. Trykk på ‘Decoder’ (eventuelt ‘STB’) og prøv igjen. De nyeste fjernkontrollene våre (de svarte, flate med ‘Altibox’ nederst) kan for øvrig programmeres om til å virke på enten Motorolaeller ADB (iCan)-dekoder. Motorola: Hold inne OK og 2-tallet til du ser det blinker to ganger på ‘Decoder‘-knappen øverst på fjernkontrollen. ADB (iCan): Samme prosedyre, men trykk på 6-tallet i stedet for 2-tallet. Du finner flere gode tips og mer nyttig info på altibox.no

0,-

RING JULEN INN UTEN TELLERSKRITT

Har du slekt eller venner du ikke ser så ofte? Nå kan du i hvert fall høre stemmen deres og ønske dem god jul – helt kostnadsfritt. Takket være fiberteknologien kan du som Altibox-kunde nå ringe via internettforbindelsen din uten å betale tellerskritt (så sant du har internett, tv og ip-telefoni eller internett med minimum 60/60 Mbit/s). Dette gjelder for hele Norden, inntil én time pr. samtale, ekskludert spesialnummer. Telefoni via internett åpner også for en rekke tilleggstjenester – les gjerne mer på www.altibox.no/privat/ip-telefoni.


FILM

Gamle klassikere og rykende ferskt fra NRK En avtale med Disney Norge og NRK Aktivum gjør at Altibox nå kan tilby en rekke NRK-klassikere samt nytt innhold i filmleietjenesten vår.

NRK-godbitene omfatter ellers blant annet dette:

»» »» »» »» »» »» »» »» »»

Fra før av har vi over 1300 filmer og serieepisoder å tilby, og den nye avtalen vil styrke mangfoldet og tilbudet ytterligere. Blant det nye vil du finne seriene ’Being There’ og ’Taxi’ ikke lenge etter at de er avsluttet hos NRK.

Atle Antonsen Fleksnes Dizzie Tunes og Hege Schøyen Pelle Politibil Ole Aleksander Canada på tvers med Lars Monsen Fridtjofs jul Jul i Borettslaget Fredrikssons fabrikk: O jul med din glede

SÅ ENKELT ER DET Å LEIE FILM Kanskje er du en erfaren ’filmleier ’ hos oss – da vet du hva du skal gjøre for å få godbitene på skjermen. Til deg som ennå ikke har benyttet deg av muligheten: Det er lett å få til! Slik gjør du: 1. Du trykker på den gule knappen på fjernkontrollen. 2. Du får opp en liste over ulike filmkategorier til venstre, og velger hvilken kategori du vil gå til ved å bruke pil-knappene på fjernkontrollen og trykke ’ok’. 3. Når du har valgt kategori, viser portalen de siste filmene som er klar for leie. Du velger hvilken film du vil ha mer info om, og trykker på ok-knappen. Du kan også søke etter filmtitler ved å bruke tastaturet på fjernkontrollen. 4. Du får opp informasjonssiden hvor du kan velge å leie filmen, å se traileren eller å få enda mer info. Du kan også velge å legge filmen i en huskeliste og eventuelt leie den senere.

JANE EYRE

THE HANGOVER II

Romantikk/ Drama

Komedie

Filmkiosk full av ekte julestemning Julestemning handler om så mye – deriblant de gode tv-opplevelsene. Også i år kan du velge og vrake mellom mange julefilmer i filmleietjenesten vår. Fridtjofs jul, Jul i Borettslaget og Fredrikssons fabrikk: O jul med din glede er alt nevnt i forbindelse med NRK-klassikerne, i tillegg vil vi vise Astrid Lindgrens jul, Gråtass – en annerledes jul, Reisen til julestjernen og mange flere filmer. Skann QR-koden og kom direkte til vår filmoversikt.

GREEN LANTERN

Denne nyinnspillingen av klassikeren Jane Eyre gir nytt og aktuelt liv til en tidløs historie. Vi følger foreldreløse Jane gjennom en trist oppvekst og videre inn i voksenlivet, kjærligheten – og mysteriet. La deg gripe av en mektig og flott gjennomført film. Kommer!

Drama

Action/eventyr

VG

Kompisene fra det elleville utdrikkingslaget i Las Vegas er tilbake! Denne gangen går turen til Bangkok for å feire bryllupet til Stu. Selv vil Stu ha et ryddig opplegg – men det blir i stedet bortenfor hinsides vilt. Lattermusklene er herved advart!

INCENDIES

VG

Green Lantern er egentlig en superhelt-tegneserie fra 1940-tallet. Nå er den blitt film også – og det spares ikke på effektene når kampen om maktbalansen i universet blåses i gang og superhelten Hal Jordan skal måle krefter mot fienden Parallax. Actionmoro i massevis!

Tvillingene Jeanne og Simon får opplest sin mors testamente – og får samtidig vite at faren lever, og at de har en ukjent bror. Jakten på sannheten fører dem til Midtøsten, hvor de gradvis setter sammen historien. En dypt bevegende fortelling om skjebner og mot. Kommer!

ALTIBOX KUNDEMAGASIN


Returadresse: Grafisk Mailing Tuenveien 64 2000 Lillestrøm

Alt er mulig!

TV

TV

HD TV

Sport

TV

Fjernkontroll

Filmleie

Tidsinnstillt opptak

Serieopptak

Opptak/ Redord

Spill av/ Play

POD

Interaktiv guide

TV2

Opptak/ Redord

Spill av/ Play

POD

Interaktiv guide

Dokument

Dokument /låst

Med Altibox får du først og fremst lynraskt internett, et av markedets beste tv-tilbud og IP-telefoni. Og i denne pakken ligger blant annet mulighet for alt dette: Internett

TV

HD TV

Internett

e-post

Folder

TV2

Internett TVNorge Telefoni

Internett

sinnstillt pptak

Serieopptak

Opptak/ Spill av/ Internett Redord Play

Telefoni POD TV

Interaktiv guide

Mer fart – TV mer moro! Telefoni

Telefon TV

Telefonsvarer HD TV

Fjernernett

kontroll

Spill & moro

Filmleie

TV Speedometer

Tidsinnstillt opptak Internett

efoni

Min side

pill av/ Play

Laptop

TV Memory

POD

Interaktiv guide Telefon

ernett Internett Dokument /låst

efoni

rm efoni

art familie nerelle

Teknisk

Mobilabonnement

bil

rm Kjøp

Innstillinger

nerelle bil

avoritt

Telefon Internett

Telefonsvarer e-post

Mobil Konkurranse

TelefonFavoritt svarer

Husalarm

Alarm

kontroll Sikkerhet

Telefon Tidsinnstillt TV opptak

TelefonBatteri tv ringer Serieopptak Opptak/ Spill av/ HDog TV fasttelefon Sport Fjernsvarer Redord Play kontroll

Telefontjenester e-post Folder Hjem Sikkerhet Spill & moro Husalarm SpeedDokument

TV Mobil Telefon Filmleie Dokument /låst Radio

Telefonsvarer TelefonTV Tidsinnstillt Lås/secure svarer opptak Telefon Mobil Internett

Spørsmål Alarm Laptop

TV Informasjon Internett Hjem Memory

Filmleie

Tidsinnstillt opptak Alarm Spørsmål Telefon

Internett Telefoni

Folder

Mobil

Laptop Min side Smart familie Mobilkommuni Lys & Varme abonnement kasjon

Telefoni GenerelleAlarm kr 0,Borettslag

Husalarm

Telefoni

Internett Telefon Telefonsvarer

Memory Mobil FAQ Alarm

ometer Telefonsvarer og en HD TV Sport

Min side

Fjernkontroll rekke kr 0,- viderekoblingsSmart familie Mobilabonnement Batteri tjenester inkludert. HD TV Sport FjernSerieopptak Opptak/ Spill av/ kontroll Redord Play

Telefoni

Tidsinnstillt opptak

POD Filmleie

Memory Radio

Laptop Dokument /låst Filmleie Filmleie POD

Full oversikt Internett TV

åOppsett logge degSport inn HD TV FjernKjøp på ‘Mine Innstillinger e-post Folder Husalarm Sikkerhet kontroll Alarm sider’ på våre nettsider. Spill & moro SpeedDokument Min side TV Serieopptak

ometer HD TV Opptak/ Redord Husalarm Oppsett Batteri

Sport Telefoni Spill av/ Play Sikkerhet Kjøp

Speedometer

Memory Spill & moro Tv/film

Serieopptak

TV Interaktiv Tidsinnstillt guide opptak

Telefoni

TelefonBatteri Altibox av:Sikkerhet svarer leveres Husalarm

Telefon

Spørsmål

Informasjon

Oppsett

Mobil kommuni kasjon

TelefonLyssvarer & Varme

kr 0,FAQ

Kjøp

Innstillinger

Informasjon

Spørsmål Utbygging

Telefonsvarer Informasjon Teknisk Mobil

Spørsmål

Informasjon

Smart familie MobilAltibox Musikk abonnement (trådløs)

Generelle Mobil

Kjøp Innstillinger Utbygging TelefonBatteri svarerMalvik Fibernett

Kanaler for alle Opptak/

kr 0,-

Smart familie

Oppsett Konkurranse Telefonsvarer

Kjøp Favoritt kr 0,-

POD

Internett Lås/secure Memory

e-post Folder Spill & moro SpeedDokument funksjon. Muligheter for Min side ometer serieopptak, opptak Spill av HD TV Sport FjernSerieopptak Opptak/ av/ kontroll Redord samtidig, Play to programmer

TV Tidsinnstillt opptak Tidsinnstillt Interaktiv opptak guide

Dekoder med opptaks-

taTV2 pause i Opptak/ live-tv, se Serieopptak Spill av/ TVNorge samt NrK Redord Play favorittprogrammet ditt

Lås/secure

Dokument /låst

Lås/secure

Interaktiv guide

TV2

Filmleie POD Radio

Tidsinnstillt Interaktiv opptak guide

Lås/secure

Laptop Dokument /låst Filmleie POD POD Radio

Memory Lås/secure

Tidsinnstillt Interaktiv opptak guide Interaktiv guide

Telefon

Telefonsvarer e-post Spill & moro

Batteri

Over 1300 filmer

Memory

Internett Laptop Lås/secure Mobil Alarm

Teknisk Telefon

Innstillinger

Spørsmål Utbygging

Mobilabonnement Innstillinger Utbygging kommuni Borettslag kasjon Mobil Smart familie Mobilabonnement

Spill & moro e-post Memory

Telefonsvarer Hjem

Speedometer Folder Spill & moro

Dokument

kr 0,-

SpeedMin side ometer Smart familie

Husalarm

Sikkerhet

Konkurranse Favoritt TelefonBatteri Suldal svarer Elverk

Borettslag

SKL Kjøp Favoritt Musikk Tafjord (trådløs) Telefonkr 0,Smart familie Tysnes Breiband svarer Vesterålskraft Bredbånd Viken Fibernett Hjem Husalarm Sikkerhet Østfold Fibernett

Informasjon Oppsett Teknisk Lys & Varme Konkurranse FAQ

Informasjon Teknisk

Oppsett Konkurranse

Teknisk Lys & Varme Konkurranse FAQ Telefonkr 0,svarer

Kjøp Favoritt

Laptop Dokument /låst kommuni POD kasjon Dokument /låst Filmleie Spill av/ Radio Play

Borettslag

Dokument /låst Laptop Dokument

Memory Lås/secur

Interaktiv Lys & Varm guide Lås/secure

Tidsinnstillt POD opptak kommuni kasjon

-

Lås/secure

Memory Dokumen /låst

Mobilabonnement

-

kommuni kasjon

Lys & Varm

Innstillinger Borettslag Altibox

kommuni Utbygging kasjon

Mobilabonnement

Innstillinger Borettslag

Borettslag Favoritt Altibox Musikk Smart familie Mobil(trådløs) abonnement

kommuni Utbygging kasjon kommuni kasjon

-

Generelle

Generelle

Generelle

nerelle Oppsett

Spill av/

Redord utvalg Play Bredt tv-pakker som tema-pakker, HD-pakke, film fra Viasat og HD TVog sport Sport FjernTV2 TVNorge NrK Serieopptak Opptak/ Spill av/ kontroll Redord Play Canal+, flervalgspakke og mange lokale tv-kanaler. SpeedDokument Ta opp –Dokument se senere ometer /låst

Midt-Telemark Breiband kommuni Spørsmål Borettslag Favoritt Kjøp Innstillinger Utbygging Modalen Kraftlag kasjon Mobil kr 0,Smart familie MobilNTE Alarm abonnement Husalarm Sikkerhet Notodden Energi kr 0,Smart familie MobilAltibox FAQ Sandefjord Musikk Bredbånd abonnement Alarm Hjem Husalarm Sikkerhet (trådløs) Signal Generelle Skagerak Fibernett Skånevik Ølen Kraftlag Kjøp Mobil

Dokument

Spill & moro

Konkurranse Oppsett

Oppsett

Speedometer

Internett Folder Memory SpeedDokument Min side ometer Lei film hele døgnetBorettslag Filmleie Tidsinnstillt Serieopptak Opptak/ Spill av/ Utbygging Teknisk Konkurranse Favoritt Laptop opptak Redord Play Memory & moro Speed- trykk Dokument Dokument Lås/secure Spill ved noen enkle på ometer /låst TV HD TV Sport FjernFjernFilmleie Tidsinnstillt Serieopptak Opptak/ fjernkontrollen. POD Interaktiv TV2 TVNorge NrK kontroll kontroll opptak Redord guide Hjem Husalarm Sikkerhet Alarm Innstillinger Utbygging Teknisk Konkurranse Favoritt Telefon TelefonBatteri svarer

Hjem Informasjon Telefonsvarer e-post Folder Laptop side TelefonBatteri kr 0,Smart familie Min Mobilsvarer abonnement Internett e-post Folder Spill & moro SpeedDokument Dokument Min side ometer /låst Telefonkr 0,Smart familie MobilAltibox Musikk svarer abonnement (trådløs) Hjem Husalarm Sikkerhet

Internett

Serieopptak

akkurat når det passer!

TelefonBatteri Telefonkr 0,Smart familie Mobilsvarer Spesifisert oversikt over abonnement svarer e-post Folder Laptop samtaler og forbruk ved Min side

Alarm Hjem Sikkerhet Generelle Spørsmål Informasjon Oppsett Telefon Mobil Hadeland og Ringerike Bredbånd

Mobil Spørsmål

Informasjon

Laptop

Spill & moro

TV

Telefon Breiband TelefonBatteri Agder svarer BKK HardangerNett Alarm Spørsmål Informasjon Oppsett Mobil Kjøp Innstillinger Utbygging Teknisk Spørsmål Informasjon Dalane Breiband Haugaland Kraft Mobil TelefonDrangedal Everk Hålogaland Alarm Kraft svarer Alarm Hjem EB Klepp Energi Mobil TelefonMobil Telefonkr 0,Smart familie Mobilkommuni Borettslag Utbygging Teknisk Konkurranse Favoritt Lyssvarer & Varme Etne Elektrisitetslag Kragerø Energi Bredbånd svarer abonnement kasjon Alarm Alarm Kraftlag Hjem Husalarm Sikkerhet Finnås Lier Fibernett Generelle Fitjar Kraftlag MobilLofotkraft Bredbånd Generelle Fusa Kraftlag Lyse

Spørsmål

Memory

Tidsinnstillt opptak

Har du ikke alle disse mulighetene,Mobil bestill det du mangler Mobil Alarm Alarm i dag hos din Altibox-leverandør!

Mobil

Borettslag

FjernFilmleie Ved kjøp avkontroll internett 50 -

Internett Alarm Memory

TV

Batteri

Hjem

TV

Sport

Hjem

Batteri Generelle TV Alarm Internett

Mobil

Filmleie

Batteri

Ingen tellerskritt

e-post Interaktiv guide

Laptop

E-postsluse, barnepornoe-post Folder Alarm filter, antivirus ogGenerelle brannMin side mur Telefoni HD TVinkludert. Sport FjernHjem

Min side

Alarm

TV

Tilgang til opptil 60 GB sikker lagringsplass. Last opp bilder pc-en Mobil Telefoni HD Sport på FjernSpill & TV moro SpeedDokument kontroll og se de påometer tv-en under TV2 TVNorge Internett NrK tjenesten Mine sider.

Alarm

Folder Radio

Internett POD

Telefoni TV Min side

Telefonsvarer

Laptop

Min side

du til alle fasttelefoner iHusalarm Norden uten å betale Sikkerhet tellerskritt. Inntil en time, Folder Laptop TV2 TVNorge Internett NrK Min side eks. spesialnr.

Internett

ernett kkerhet bil

bygging

TV Lås/secure

Filmleie

automatisk oppgradering til internett 80 BONUS Serieopptak Opptak/ Alarm Spill av/ Internett 40/40 Mbit/s Redord Play

Full sikkerhet

rm

okument

Alarm Internett

HD TV Mbit/s, Sporttv ogLås/secure Fjern25/25 fastDokument Dokument kontroll /låst telefon fra Altibox, får du

e-post Mobil Folder Memory

Fjernkontroll

25/25 Mbit/s eller høyere,

Har du Internett 50 -

Memory

e-post NrK

Sport

Kjøp

Innstillinger

Utbygging

Spørsmål Teknisk

Oppsett Informasjon Konkurranse

Kjøp Oppsett Favoritt

Innstillinger Kjøp Borettslag

Utbygging SpørsmålInnstillinger kommuni kasjon

Teknisk Informasjon Utbygging Lys & Varme

Konkurranse Oppsett Teknisk FAQ

Favoritt Kjøp Konkurranse Musikk (trådløs)

-

Borettslag

kommuni kasjon

Innstillinger Favoritt Altibox

Utbygging Borettslag

Nr. 4/2011 - Altibox Kundemagasin  
Nr. 4/2011 - Altibox Kundemagasin  

Altibox-kunder mest fornøyd for andre år på rad!En fersk undersøkelse i regi av EPSI Norway er krystallklar i sin konklusjon: Altibox har de...

Advertisement