Page 1

ENS ENFADEM? Diumenge dia 6 de maig, amb motiu del Dia Internacional de la Dansa, hi haurà mostres de totes les escoles a la plaça de l’Església. El grupet de l’activitat extraescolar d’expressió i dansa de l’escola Giroi actuarà de 12:35h a 12.45h i presentarà l’obra: “Ens enfadem?”

Us hi esperem!

abril 2012

dibuix: Laia Redon 2nB

·Novetats al web ·L’escola parla - Xerrada col·loqui ·IV Fira d’intercanvi ·Es comença a rodar Crispetes ·El reportatge - Nens de sisè ·Dansa - Ens enfadem? ·Festa del Corpus

FESTA DEL CORPUS El Corpus ja s’acosta!!! Aquest any serà el dia 10 de juny. Per a la nostra catifa de “pel·lícula”, estaria bé que anéssiu guardant: flor seca, flor de temporada, pela i culs de taronja, cues de ceba tendra o porro, marro de cafè, terra fosca, tot tipus de sorra natural, fulles d’arbres i arbust, encenalls de fusta i tots aquells materials naturals, no comestibles, que se us puguin acudir.

L’ESCOLA PARLA

NOVETATS AL WEB Des del començament del curs passat, s’ha habilitat a la pàgina inicial del web de l’escola, un botó que ens permet subscriure’ns a les novetats que s’hi publiquen. Així doncs, cada vegada que hi ha una entrada (noves fotos, vídeos, menús o notícies) rebeu immediatament per correu electrònic un avís. Us expliquem breument com fer la subscripció, però si algú troba dificultats per fer-ho, només ha d’enviar-nos un correu electrònic a ampa@escolagiro.com i serà subscrit al servei. Accediu al web del Giroi. A la pàgina d’inici i sota el calendari, cliqueu l’opció ‘REBRE NOVETATS PER MAIL’. A continuació escriviu la vostra adreça de correu, teclegeu els caràcters que surten al dibuix i premeu ‘Llest’.  Tot seguit, rebreu un correu electrònic comunicant-vos l’alta al servei.

Per saber què passa a l’escola, subscriu-t’hi!!!

comissió de comunicació

www.escolagiroi.com

XERRADA COL·LOQUI:

“Un món de llibres” A càrrec de mestres de l’escola Giroi Quan? Dimecres 2 de maig, a les 21.30h On: Biblioteca de l’escola Giroi

ATENCIÓ Si vols pots portar aquell llibre o llibres preferits del teu fill o filla per compartir l’experiència amb la resta d’assistens.


EL REPORTATGE - ELS NENS DE 6è

IV FIRA D’INTERCANVI

El dia 13 de maig, a partir de les 11 del matí, a la plaça de Can Dachs, tindrà lloc la quarta edició de la Fira d’Intercanvi a la Garriga. En les tres anteriors ocasions va estar organitzada per l’AMPA de l’escola Puiggraciós. Aquest any l’organitzem totes les AMPA de primària de la Garriga.

És molt senzill. Cal que les famílies feu una tria d’aquells objectes interessants (llibres, CD, joguines, roba,...) que estiguin en bon estat, però dels que ja no en vulgueu disposar. La finalitat és intercanviar-los amb altres persones. També podeu pensar en aquells serveis que pugueu oferir per tal d’intercanviar-los també per altres serveis. A la fira us donarem una acreditació per identificar-vos com a participants de l’intercanvi, i us donarem, també, una peça de roba per estendre a terra i posarhi els vostres objectes. Haureu de passejar per les altres parades i mirar amb qui voleu intercanviar. Altres persones faran el mateix i us proposaran ells l’intercanvi. Si els pares podem ser bons negociadors, imagineu-vos els nens! Les acreditacions, les fabricaran nens de les cinc escoles. Per això a l’AMPA del Giroi, organitzem un concurs d’acreditacions de la fira d’intercanvi i animem a tots els nens de primària a què hi participin. En aquest mateix Altaveu, trobareu les bases del concurs. Hi haurà premis per a les dues propostes més originals!!! El dia de la fira, per ajudar a passar el matí, també podreu tastar un tros de pastís i una beguda pel mòdic preu d’1 euro. Els beneficis aniran destinats a col·laborar amb la campanya solidària “Un cafè al dia”, impulsada per les AMPA de les escoles públiques de la Garriga, per complementar les beques de menjador de les escoles. Bon concurs i molt bona fira!!! ES COMENÇA A RODAR CRISPETES Ja ha començat rodatge del la pel·lícula CRISPETES. El passat cap de setmana es van començar a gravar el curt del MUT i tot el curt de BENVINGUT ET. Gràcies i felicitats a tots els actors, tècnics, guionistes, maquilladors, ‘atretzistes’ i directors que hi heu participat. Ha estat dos dies intensos, enriquidors, llargs i divertits. Recordeu que si voleu venir a dinar el cap de setmana de rodatge del 5 i 6 de maig heu de retornar la butlleta aquesta setmana. Durant el dinar del dia 5 aprofitarem per fer la segona convocatòria de la gravació de la cançó i el ball. equip de Crispetes

entrevista realitzada per: Carla Niubó, Berta Taboada, Pau Prados, Quim Segura i Marc Ponce, de 4t

4t · Esteu preocupats pel canvi que us espera a l’institut? 6è · No, perquè el farem amb els mateixos companys i a més tenim molta il·lusió. 4t · Com creieu que us afectarà estar separats d’alguns dels companys i companyes de la classe? 6è · Ens farà una mica de pena, però creiem que amb el temps ens hi acostumarem. 4t · Teniu por dels nens més grans que us trobareu a l’institut? 6è · Si, una mica. 4t · Us agrada per sisè? 6è · Sí. Tenim més privilegis, però també tenim més deures i exàmens. 4t · Fa pena marxar de l’escola? 6è · Si molta, perquè hi som des de P3 i aquí hi tenim fetes molt bones amistats. 4t · Us ha agradat, doncs, aquesta escola? 6è · I tant, quan hi vam arribar era una escola petita amb pocs ens i ens conexiem tots. Ara ja és molt més gran, però tot i així, és molt familiar. 4t · Ja teniu ganes de començar la nova etapa a l’institut? 6è · Sí, sobretot per conèixer gent nova. També és un pas important per algún dia arribar a la universitat. 4t · Què creieu que enyorareu més de l’escola? 6è · Els amics, el pati i en Jordi Sedó (tutor de 6è). 4t · Com us sentiu ara que sou els grans de l’escola? 6è · Ara som més importants!!!!!!!!. 4t · Què us ha agradat més del menjador? 6è · Que ara que estem a sisè, de tant en tant, si ens portem molt bé a l’hora de dinar, ens deixen anar una estoneta al gimnàs amb la nostra monitora.

fotos: Júlia Calatayud

Alguns pares de les cinc escoles ens hi hem posat, i ens agradaria compartir amb totes aquelles famílies que vulgueu ser-hi, un valor tan preuat com és l’intercanvi d’objectes.

Altaveu47  
Altaveu47  
Advertisement