Page 1

Funcions: (entre altres) Formular propostes a l’equip directiu sobre la programació anual del centre i aprovar el Projecte Educatiu, sense perjudici de les competències del Claustre de professors, relatives a la planificació i organització docent. Aprovar el Reglament de Règim Intern del centre Aprovar el projecte de pressupost del centre i la seva liquidació. Proposar les directrius per a la col·laboració, amb fins educatius i culturals, amb els centres, entitats i organismes. Analitzar i valorar el funcionament general del centre, l’evolució del rendiment escolar i els resultats de l’avaluació que del centre realitzi l’administració educativa. Proposar mesures i iniciatives que afavoreixin la convivència en el centre. Qualsevol altre funció que li sigui atribuïda per l’administració educativa.

octubre 2010

Famílies de l’escola Giroi solidàries... Reunió Ampes de la Garriga Activitats esportives extraescolars L’escola parla El reportatge - Maribel, secretària Eleccions al Consell Escolar Voluntariat per la llengua

ELECCIONS AL CONSELL ESCOLAR S’obre la convocatòria de les eleccions del Consell Escolar de l’escola, i ens toca participar-hi ja sigui com a candidats pel sector de pares, com participant a les votacions del deia 22 de novembre. També és cosa nostra. Per més informació demaneu a secretaria. Us fem cinc cèntims de que és el Consell Escolar i les seves funcions. Definició: És l’òrgan de participació de la comunitat escolar en el govern del centre i l’òrgan de programació, seguiment i avaluació general de les seves activitats.

REUNIÓ AMPES DE LA GARRIGA

....amb la gent que pateix mancances alimentàries a Catalunya. Els dies 12 i 13 de novembre la Fundació Banc dels Aliments organitza la campanya Gran Recapte d’Aliments. A la Garriga, el punt de recollida serà al Caprabo. S’hi podran portar aliments portats de qualsevol lloc el divendres, de 15 a 21 h i el dissabte de 9 a 21 h. Hi trobareu informació més detallada a la web de l’escola. Hem pensat que els pares i nens que volguéssim podríem fer de voluntaris (repartint bosses, informant i introduint els aliments al contenidor) el dissabte de 15 a 18h.

El dia 5 d’octubre, les AMPES dels 6 centres d’ensenyament públic de La Garriga (escoles i instituts), juntament amb l’APA de l’escola Sant Lluís, ens vam reunir per parlar de com podíem canalitzar els nostres esforços a l’hora de exigir que els recursos a les escoles i instituts fossin els adequats per a poder atendre les necessitats del seu projecte educatiu. El resultat va ser, després d’un llarg debat sobre la situació actual, que havíem d’adreçar un comunicat conjunt tots els centres al Departament d’Educació, fent visible la nostra preocupació i reclamant aquests recursos que no arriben com haurien d’arribar. Com que aquest escrit està a punt d’entrar als Serveis Territorials del Maresme-Vallès Oriental, en el proper Altaveu us el farem arribar. També el podreu trobar inclòs en algun mitjà de comunicació de la comarca.

....amb els nens malats oncològics més necessitats. Després del Nadal voldríem repetir la campanya de recollida de joguines per la fundació Oncovallès. Busquem un parell de pares o mares que es volguessin ocupar d’organitzar-ho. Pensem que és molt interessant i important mostrar als nostres fills diferents realitats properes i educar-los en la sensibilitat envers aquestes. Els interessats en participar en qualsevol de les dues activitats podeu trucar a la Inés Solà (626965870), escriure un mail (isolbrutau@gmail.com) o deixar un paper a la bústia de l’escola amb el vostre telèfon, o al correu electrònic ampagiroi@hotmail.com comissió de famílies

Anna i Oriol Gaudi

Famílies de l’escola Giroi solidàries...

Agnès Mas de Xaxars, Puri Martín i Pepo Segura


Activitat poliesportiva (Esport Escolar), Atletisme, Bàdminton, Futbol Sala, Voleibol i Natació. Aquestes són les activitats esportives que practiquen en horari extraescolar, tant als migdies com a les tardes, molts nens i nenes de l’escola GIROI. Cal remarcar que aquest curs hi ha 49 inscrits a NATACIÓ i 93 a les altres ACTIVITATS ESPORTIVES, el que fa un total de 142 alumnes. Per edats, és gratificant veure com aquest curs no solament són els petits de l’escola els que s’animen a fer esport en horari extraescolar, ja que enguany tenim 42 alumnes apuntats dels cursos de 3r a 6è de Primària. Com a novetat, aquest curs, hi ha 2 grups de Futbol Sala i un de Voleibol amb els alumnes grans de l’escola. Donada la quantitat d’alumnes que s’han apuntat a les activitats esportives, s’han hagut de tancar les inscripcions a alguns grups, doncs per problemes d’espai (sobretot en dies de pluja), no s’han pogut fer més grups, esperem la vostra comprensió. Podeu consultar els grups i monitors al plafó de l’AMPA a fora de l’entrada principal. Volem agrair des d’aquestes línies la complicitat i col·laboració d’en Tomàs i el saber fer amb compromís i dedicació de tot l’equip de monitors amb la Sílvia al capdavant: Gerard, Tere, Laura i Hernan.

EL REPORTATGE - Maribel, secretària

Entrevista realitzada per: Julia Lasierra, Aina Gimenez, Anna Delmas, Laia Marques de 4art

Anna D- T’agrada ser professora? Maribel- Si, moltíssim, de petita ja ho volia ser. Laia M- Has treballat en altres escoles? M- Si, he treballat en altres escoles. Julia L- A quines? M- En una escola bressol a l’Hospitalet i en una escola de primària de Granollers. Aina G- Quants anys fa que treballes? M- 9 anys

Recordar-vos també que el pagament de les quotes d’extraescolars de la SEA és fa mitjançant un rebut trimestral (octubre – gener – abril). GRÀCIES PER CONFIAR EN LES ACTIVITATS DE LA SEA !

AD- T’agrada estar de secretària? M- M’agrada perquè és una feina més de l’escola que ajuda al bon funcionament, però al principi em va costar una mica perqué m’agrada més estar amb els nens.

US ESPEREM TAMBÉ A LES ACTIVITATS DELS DISSABTES QUE COMENCEN EL PROPER DISSABTE DIA 6 DE NOVEMBRE! PARES I MARES : VOLEU COL·LABORAR AMB LA SEA ? ANIMEU-VOS !

LM- T’agradaria treballar en un altre ofici? M- No, no m’ho he plantejat mai.

Secció Esportiva de l’AMPA (SEA) sea@escolagiroi.com

L’ESCOLA PARLA 1a mostra de moniatos disfressats Fa unes setmanes ens preguntàvem de quina manera podíem decorar l’escola. De sobte va sorgir la idea de decorar moniatos. Poc ens imaginàvem que se’ns ompliria el vestíbul de l’escola amb quasi 300 moniatos disfressats. L’equip de mestres volem agrair la participació de totes les famílies, que amb molta traça i imaginació heu fet veritables obres d’art. Aprofitem per dir-vos que en pocs dies trobareu les fotos de tots els moniatos disfressats a la web de l’escola.

JL- Treballes en un altre ofici a part de mestra? M- No, nomès faig de mestra. Quan estic a l’escola em concentro amb la meva feina i quan surto em dedico a les meves altres coses. AG- Com et sents després de fer una bona estona de treball? M- Si la feina em surt bé doncs em sento molt contenta, si surt malament em sento una mica enfadada i a vegades una mica atabalada. AD/LM- Tot i que fas de secretària, tens temps de fer classe als nens? M- Si!!!, per sort m’han deixat una mica de temps per fer classe. Una tarda estic a P3A i una altra a P5A, quan estic amb ells intento aprofitar-ho perqué és la feina que més m’agrada. AG/JL- Estàs més a l’edifici nou o al vell? M- Estic a tot arreu, és el que té aquesta feina de secretària que voltes molt.

fotos: Laura Soto

ACTIVITATS ESPORTIVES EXTRAESCOLARS

Altaveu35  
Altaveu35  
Advertisement