Page 1

S LY SERVICE

SUPP

SOFTWARE & CLOUD SERVICES

SOL SER UTIO VIC NS ES

TRANSPORT & LOGISTIK SERVICES

S ICE

ERV

GS

Den lille B2B h책ndbog med en vifte af services for ALSO forhandlere

TIN RKE

GUIDE

MA

KOMPETENCE


Det finder du i ALSO’s Kompetenceguide ALSO’s Kompetenceguide giver dig som forhandler et overblik over en række af de services, vi tilbyder vores forhandlere inden for områder som Transport & Logistik, Supply, Solutions, Software & Cloud – herunder ALSO Cloud Marketplace – og ikke mindst Marketing. Kompetenceguiden kan du også finde på vores webshop i PDF-format, men da fællesnævneren i vores løbende samarbejde med dig som forhandler er enabling – altså at gøre dig i stand til at servicere dine kunder bedst muligt – er kompetenceguiden blot et øjebliksbillede af vores mange services. Nye kommer hele tiden til, og vi vil naturligvis løbende holde dig opdateret om de mange fordele, du har, ved at samarbejde med ALSO. Ved at kigge kompetenceguiden igennem vil du imidlertid hurtigt kunne danne dig et indtryk af bredden i de mange kompetencer, vi stiller til rådighed for dig og dine kunder. God fornøjelse med læsningen …!

Udgives af ALSO A/S Redaktionsansvarlig: Jeanette Weihrauch, Marketing Communication Manager, Scandinavia Layout: Andreas Haladyn Grafisk

2

ALSO KOMPETENCEGUIDE

Helgeshøj Allé 8-10 2630 Taastrup Tlf. 4355 8888 Evt. priser i denne håndbog er forhandlerpriser ekskl. moms og levering med mindre andet er angivet. Der tages forbehold for trykfejl, udsolgte varer, ændringer i oplyste produktpriser samt tekniske data siden udgivelsesdatoen.


Indholdsfortegnelse

04

Transport & Logistik Services

09

Supply Services

16

Solutions Services

23

Software & Cloud Services

34

05 Udlandstrafik 06 Tyverimærkning og indgraveringsservice 07 Konfigurationsservices 08 Tredjeparts logistikpartner 09 Miljøvenlig BuyBack 11 Installationsservices 12 Managed Print Solutions Light 14 Konkurrencedygtig finansiering 15 Forsikring der giver tryghed 17 Professionelle AV-løsninger 18 Server/Storage-løsninger 19 Sikkerhedsløsninger 20 Netværksløsninger 21 Nødstrømsanlæg mod strømudfald 22 HP Enterprise datacenterløsninger 24 Licensrådgivning 25 Customer Lifecycle Management 26 Compliance 27 Cloud Services Provider License Agreement 28 Cloud OS 29 Windows som en platform 30 Security on-premises and Cloud 31 ALSO Cloud Marketplace 32 Teknisk support på ALSO Cloud Marketplace 33 Adobe Creative Cloud for Teams Marketing Services

ALSO KOMPETENCEGUIDE

3


TRANSPORT & LOGISTIK

TRANSPORT & LOGISTIK Hos ALSO mestrer vi både at levere paller til et centrallager og enkelte pakker direkte til kunden i en webshop – og hvis en vare er bestilt inden kl. 16.30 til levering i Danmark, sikrer vi, at den er fremme hos kunden næste dag. Som bindeled mellem producenter og forhandlere er det en helt naturlig service for os at kunne leve op til hurtig og effektiv levering, samtidig med at vi også kan leve op til forhandlernes og kundernes ønsker om senest mulige bestillingsfrist. Vi skal være fleksible, og vi skal være i stand til at tilbyde den bedst mulige samt den billigst mulige løsning. ALSO er bindeleddet mellem producenterne og forhandlerne. Det er der sådan set ikke noget nyt i, men at kunne levere de rigtige varer på det rigtige tidspunkt er i dag blevet en stor udfordring, i takt med at forhandlerne – såvel i B2B- som B2C-segmentet og ikke mindst de mange webshops – skal kunne præstere et effektivt flow, der understøtter deres forretning.

KONTAKT ALSO Claus Holbæk Pedersen, Logistic Manager Telefon: 4355 9256 - Mobil: 2420 9446 E-mail: claus.pedersen@also.com

4

ALSO KOMPETENCEGUIDE

Fra ALSO’s skandinaviske lager i Taastrup ekspederer vi årligt mere end 11 mio. enheder. Faktisk er vi en smule stolte over at kunne håndtere så mange enheder så hurtigt og effektivt – noget, der i sidste ende er en stor fordel for dig som forhandler.


TRANSPORT & LOGISTIK

Udlandstrafik Hos ALSO kan vi tilbyde en samlet løsning på transporter til vores kunder i udlandet, og vi sikrer såvel høj kvalitet som sikker levering til en fornuftig pris. Vi leverer gennem et lukket netværk i Europa, hvilket garanterer, at kvalitet og sikkerhed er i top. Vi kan levere dør/dør til forhandler eller til terminal i Europa. I resten af verden kan vi tilbyde air, sea eller sea/air, baseret ud fra dit ønske – og naturligvis altid til konkurrencedygtige priser.

KONTAKT ALSO Claus Holbæk Pedersen, Logistic Manager Telefon: 4355 9256 - Mobil: 2420 9446 E-mail: claus.pedersen@also.com

ALSO KOMPETENCEGUIDE

5


TRANSPORT & LOGISTIK

Tyverimærkning og indgraveringsservice ALSO ønsker at skabe en samlet løsning omkring hardwaren, der kan sælges og implementeres direkte hos slutkunden. Det skal frigive både tid og ressourcer hos dig som forhandler samt være med til at øge den samlede omsætning. En af de services, ALSO kan tilbyde, er tyverimærkning af og indgravering på de leverede produkter. Det er en service, der eksempelvis henvender sig til større virksomheder, skoler eller andre former for institutioner, hvor der er brug for at mærke hardwaren.

KONTAKT ALSO Kontakt din Account Manager hos ALSO eller send en e-mail til os på: services.scandinavia@also.com

6

ALSO KOMPETENCEGUIDE

ALSO garanterer en høj grad af faglighed og tager sig af alt besværet, hvilket giver et unik produkt, ikke mange andre kan tilbyde – et produkt, der for dig som forhandler giver mulighed for at tilføre ekstra værdi i dine ydelser i forhold til dine kunder.


TRANSPORT & LOGISTIK

Konfigurationsservices ALSO kender både sine forhandlere og forhandlernes kunder. Derfor er ALSO med til at sikre den perfekte kundeoplevelse og ikke mindst understøtte forhandlernes individuelle forretningsstrategi. Det gør vi blandt andet via ALSO’s konfigurationscenter i Taastrup, hvor klargøring af selv større leverancer klares hurtigt og effektivt. Her kan vi lægge image på lige så mange PC’er, det skal være, vi kan foretage specialkonfigurering til større virksomheder og organisationer samt skoler, og vi kan ikke mindst gøre det i tæt samarbejde med dig som forhandler. Konceptet er ganske enkelt – ALSO’s konfigurationscenter gør arbejdet effektivt for dig til en rimelig pris. Du kan viderefakturere din kunde og de udførte konfigurationsydelser lige fra installation af memory til større tjenester såsom opsætning af servere i rackskabe. I stedet for at du skal have egen tekniker ud og opsætte en server, gør vi det for dig på vores værksted, så den er klar til installation hos din kunde. Du fakturerer kunden for udført arbejde, samtidig med at du kan benytte dine teknikere til andre opgaver. Det betyder, at du rent faktisk kan tjene mere ved at bruge egne ressourcer til andre indtægtsskabende aktiviteter.

KONTAKT ALSO Kontakt din Account Manager hos ALSO eller send en e-mail til os på: services.scandinavia@also.com

ALSO KOMPETENCEGUIDE

7


TRANSPORT & LOGISTIK

Tredjeparts logistikpartner At kunne tilbyde sig som effektiv tredjepartslogistikpartner med en bred vifte af services er lige præcis det, der adskiller en virksomhed som ALSO fra den traditionelle distributørrolle. Som tredjepartslogistikpartner med mange services på hylden placerer ALSO sig derfor som det helt naturlige omdrejningspunkt i flowet fra leverandør til forhandler. ALSO tilbyder at håndtere processen, lige fra ordren oprettes og bestilles til forsendelse og senere opfølgning. ALSO har desuden et stærkt distributionssetup, der kombineret med services såsom bestilling til lager, pick-and-pack, serienummerscanning, mærkning og bundling samt pakning i kundespecifikke emballager gør det muligt for forhandleren at lade ALSO stå for både lager, indkøb, opbevaring og logistik.

KONTAKT ALSO Kontakt din Account Manager hos ALSO eller send en e-mail til os på: 3pl.scandinavia@also.com

8

ALSO KOMPETENCEGUIDE

Sammen med et stærkt distributionssetup og en central placering i Taastrup tilbyder ALSO samtidig en lagerhotelløsning med daglige forsendelser til det meste af verden. Så lad ALSO designe dit lager og stå for indkøb, opbevaring og logistik, så du kan fokusere på din kerneforretning.


TRANSPORT & LOGISTIK

Miljøvenlig BuyBack En af de seneste services i ALSO’s palette er BuyBack, der betyder, at ALSO nu tilbyder en bæredygtig livscyklus. Det IT-udstyr, kunden vælger at udskifte, kan sagtens have en værdi - ikke kun økonomisk men også for miljøet og samfundet. Med BuyBack er det muligt at genanvende og maksimere udstyrets livscyklus. Desuden betyder genanvendelse, at ALSO er med til at sikre, at vores ressourcer udnyttes mere optimalt, ligesom mængden af drivhusgasser reduceres. Der er rigtig megen sund fornuft i at tænke på miljøet. Men udfordringen er, at det heller ikke må være for besværligt. ALSO har derfor etableret et samarbejde med en partner, der har specialiseret sig inden KONTAKT ALSO for IT-genbrug. Der er tale om en indarbejdet proces, som netop gør det enkelt og nemt for forhandleren Kontakt din Account Manager hos ALSO eller send en at kunne tilbyde sin slutkunde at have en miljøvenlig e-mail til os på: services.scandinavia@also.com profil.

ALSO KOMPETENCEGUIDE

9


SUPPLY SERVICES

SUPPLY SERVICES Hos ALSO ønsker vi langvarige partnerskaber. Derfor har vi skabt et end-to-endnetværk af services for vores forhandlere med ALSO som det centrale omdrejningspunkt. Det gør os til markedets ledende Supply Chain Partner. Vi har en målsætning om til hver en tid at skabe en samlet løsning omkring hardwaren, der kan sælges og implementeres direkte hos slutbrugeren. Det skal både frigive tid og ressourcer hos dig som forhandler og være med til at øge din samlede omsætning. ALSO’s B2B Marketplace er et community, hvor vi placerer os centralt med en række services som bindeled mellem producent og forhandler. Dette community består af Supply Services, Solutions Services, Logistics Services, IT Services, Digital Services og Financial Services. Som værdiskabende Supply Chain Partner skal ALSO skabe værdi for såvel producenter som forhandlere. Både når det gælder om at sørge for, at de rigtige varer kommer på hylderne, og når det gælder de services, der knytter sig til de enkelte produkter. Som forhandler hos ALSO har du adgang til en række services, der tilføjer værdi til vores produkter og ydelser. Her kan blandt andet nævnes:

KONTAKT ALSO Kontakt din Account Manager hos ALSO eller send en e-mail til os på: services.scandinavia@also.com

10

ALSO KOMPETENCEGUIDE

➜➜ ➜➜ ➜➜ ➜➜ ➜➜ ➜➜ ➜➜

Logistik Avanceret klargøring Specialkonfiguration Forsikring Digitale løsninger Finansiering Markedsføring


SUPPLY SERVICES

Installationsservices Installationsservices betyder, at ALSO tilbyder at varetage opsætning samt installation af ITudstyr for dig som forhandler, således at du kan koncentrere dig om din kerneforretning – nemlig at sælge en samlet løsning til kunden. Det er inden for tre områder, ALSO tilbyder denne service, nemlig AV/Digital Signage, Client/Server og Print. Det primære salgsargument over for vores forhandlere er, at de derved kan trække på højt specialiserede IT-ressourcer efter behov uden selv at skulle investere i disse i deres egen organisation. Det betyder fleksibilitet i dagligdagen, men frem for alt betyder det også, at du som forhandler ikke behøver lade dig begrænse i dit salgsarbejde på grund af manglende ressourcer. ALSO hjælper dig som forhandler til at opfylde helt kundespecifikke ønsker, når det gælder levering og installering, så du kan yde den optimale kundeservice.

KONTAKT ALSO Kontakt din Account Manager hos ALSO eller send en e-mail til os på: services.scandinavia@also.com

ALSO KOMPETENCEGUIDE

11


SUPPLY SERVICES

Managed Print Solutions Light Analyser viser, at det totale printmarked falder over de kommende år. Til gengæld er et område som Managed Print Solutions i vækst, og det samme er supply. Analysefirmaet Gartner forudser imidlertid, at måden, hvorpå supplyprodukter vil blive solgt i fremtiden, vil ændre sig markant, idet det vil flytte sig fra den traditionelle salgskanal via store print- eller supplyforhandlere til MPS-salg via SMB-forhandlere. Derfor har ALSO lanceret ALSO MPS Light, et SaaS-produkt, der i første omgang giver dig som forhandler mulighed for at håndtere automatisk tonerudskiftning. MPS-softwaren installeres på slutkundens netværk, hvorefter den indsamler og sender data til en server. Blandt de data, der indsamles, kan nævnes producent, model, IP-adresse, serienummer og partsnummer. Data indlæses direkte i ALSO’s administrative system, og en ordre bliver genereret, hvorefter forhandleren modtager en ordrebekræftelse med information om slutkunde, tonertype, pris samt leveringsdato.

12

ALSO KOMPETENCEGUIDE


SUPPLY SERVICES

Det er ALSO, der har udviklet MPS Light-programmet, som er gratis for forhandlerne at blive tilsluttet. Blandt fordelene kan nævnes: ➜➜ Du betaler blot et mindre gebyr, når der kommer en ordre fra slutkunden. ➜➜ Du kan afdække behovet, inden kunden ved, det er opstået. ➜➜ Du får mulighed for markant at øge omsætningen på toner. ➜➜ Du kan minimere omkostningsforbruget ved håndtering af supplysalg. ➜➜ Du får adgang til et værktøj, der giver indsigt i slutkundens printflåde.

KONTAKT ALSO Kontakt din Account Manager hos ALSO eller ring på tlf. 4355 8888

ALSO KOMPETENCEGUIDE

13


SUPPLY SERVICES

Konkurrencedygtig finansiering ALSO kan tilbyde at støtte dit salgsarbejde gennem udarbejdelse af leasingforslag til dine kunder. Det gør det muligt for dig som forhandler at være konkurrencedygtig både på selve produkterne og på finansieringen. Når du køber produkter igennem ALSO, kan vi foretage en kreditvurdering af den samlede case og derved give dig et solidt værktøj til at lukke aftalen inden for de aftalte rammer. Vi kan udregne et skræddersyet leasingforslag på baggrund af dine informationer om kunden – endda med plads til at inkludere services som en del af løsningen. Ved udløb kan kunden enten returnere udstyret, forlænge aftalen eller købe udstyret til markedspris. I forhold til brugsspor eller slitage på udstyret, er det underordnet, om kunden tilbageleverer en maskine, der syner ny eller brugt. Det er kun ved egentlig defekt, der faktureres for enhedens restværdi. ALSO indbygger en gensalgsværdi på udstyret som en del af kalkulationen på leasingydelsen. Dermed er prissætningen konkurrencedygtig både i forhold til konkurrenter og kontantkøb. Uanset om der er tale om finansiel eller operationel leasing – eller specifikke ønsker om størrelsen af den KONTAKT ALSO månedlige leasingydelse eller restværdi – kan ALSO i de fleste tilfælde opfylde behovet. Kontakt din Account Manager hos ALSO eller send en e-mail til os på: services.scandinavia@also.com

14

ALSO KOMPETENCEGUIDE


SUPPLY SERVICES

Forsikring der giver tryghed Som ALSO-forhandler kan du tegne en Allrisk-forsikring, der giver dine kunder ekstra tryghed. At selv et nyt produkt bryder ned, kan ske – og det kan ingen forsikre sig imod – men med en Allrisk-forsikring er det muligt at forsikre sig mod unødige ærgrelser og ubehagelige ekstraomkostninger, selv efter den etårige reklamationsperiode. Med en Allrisk-forsikring sikrer ALSO, at dine kunder ingen ekstraudgifter har til reparationer i op til tre år, ligesom vi sikrer, at det defekte produkt bliver repareret eller ombyttet til nyt – helt uden besvær og udgifter for hverken dig som forhandler eller din kunde. Normalt er en handel naturligvis omfattet af købelovens reklamationsbestemmelser i et år, men de dækker kun funktionsfejl. Ud over at Allrisk dækker produktet mod funktionsfejl i op til tre år, dækkes også hændelige uheld. Og hændelige uheld – dem sker der masser af hver eneste dag. Måske ryger en computer ned fra et bord, eller én taber en kop kaffe ned i en bærbar. Allrisk dækker således: ➜➜ Funktionsfejl: indefrakommende skader, der er elektriske eller mekaniske nedbrud efter udløb af den etårige reklamationsret. ➜➜ Hændelige uheld: uforudsete udefrakommende hændelser. ➜➜ Rensning: når rensning kan afhjælpe en opstået fejl. ➜➜ Slitage: når en opstået fejl skyldes, at dele af produktet er slidt.

KONTAKT ALSO Kontakt din Account Manager hos ALSO eller send en e-mail til os på: services.scandinavia@also.com

ALSO KOMPETENCEGUIDE

15


SOLUTIONS SERVICES

SOLUTIONS SERVICES Hos ALSO har vi kompetente og erfarne medarbejdere, der både kan hjælpe forhandlerne til at servicere det, vi kan kalde for de traditionelle kunder, og medarbejdere, der kan fungere som brobyggere til cloudverdenen. Selv om cloudbaserede løsninger vinder hastigt frem, vil det vare nogen tid, før virksomhederne slukker endegyldigt for alle serverne i kælderen. Derfor skal ALSO kunne håndtere begge verdener og fungere som en kompetent rådgiver for den transformation, der er sat i gang. Det kan vi, og det er din fordel som forhandler. I ALSO Solutions har vi løsningerne i fokus – løsninger, der i form af servere, netværk og storage samt software tilsammen danner en virksomheds IT-infrastruktur på tværs af hele platformen. Selv om flere og flere virksomheder samt organisationer får blik for de muligheder, der gemmer sig i skyen, er der ikke nogen tvivl om, at den traditionelle IT-infrastruktur, som vi kender den i dag, vil være hos os mange år endnu. Dvs. at det, vi kalder for on-premises-salg fortsat vil være et attraktivt KONTAKT ALSO forretningsområde for dig som forhandler – også når det fx gælder servere og storage. Kontakt din Account Manager hos ALSO eller ring på tlf. 4355 8888

16

ALSO KOMPETENCEGUIDE


SOLUTIONS SERVICES

Professionelle AV-løsninger ALSO tilbyder forskellige løsninger inden for Pro AV-området. Med en bred vifte af skærme og projektorer samt software, tilbehør og services kan ALSO sammen med forhandlere og producenter levere både små og store løsninger til eksempelvis skoler, hoteller, møderum og detailhandel inden for Digital Signage. Vi arbejder ud fra en dedikeret kanalstrategi og tager et medansvar for, at dine kunder får fleksible, individuelle løsninger, der matcher deres strategi og forretningsmodel. ALSO fører en bred portefølje af produkter fra førende AV-producenter, og vi binder dem sammen i løsninger, der er til rådighed for forhandlerne. Vi vil være markedets nemmeste og mest oplagte samarbejdspartner inden for Pro AV, og du kan altid trække på ALSO’s ressourcer med henblik på at sikre den optimale løsning til dine kunder. Vores KONTAKT ALSO kompetente medarbejdere bestræber sig på Kontakt din Account Manager hos ALSO dagligt at servicere forhandlerne med løsningseller ring på tlf. 4355 8888 forslag, der møder kundens behov.

ALSO KOMPETENCEGUIDE

17


SOLUTIONS SERVICES

Server/Storageløsninger Hos ALSO er vi eksperter i at konfigurere såvel server- som storageløsninger i enhver størrelse og til ethvert behov. Med udgangspunkt i produkter og løsninger fra Hewlett Packard Enterprise, Lenovo, Fujitsu og Nimble Storage tilbyder vi komplette infrastrukturløsninger – dvs. løsninger til SMB-kunder såvel som fullblown enterpriseløsninger. Uanset om der er tale om en løsning til en stor koncern eller til en mindre virksomhed, kan vi bistå med at designe og levere en løsning, der inkluderer alle elementer, og som samtidig giver mulighed for at vokse. Vi tilbyder løsninger med høj ROI-værdi, der understøtter effektivisering af virksomheders infrastruktur og reducerer omkostningerne. Med de tilbudte løsninger er

KONTAKT ALSO Kontakt din Account Manager hos ALSO eller ring på tlf. 4355 8888

18

ALSO KOMPETENCEGUIDE

vi dermed med til at forbedre virksomhedernes konkurrenceevne og tilpasning til ændrede markedsvilkår. Vi stiller et stort team af dedikerede specialister til rådighed, der kan støtte vores forhandlere igennem salgsprocessen og supportere dem med salgsfremmende aktiviteter som fx demosessions, uddannelse, færdigt marketingmateriale og generering af leads.

ALSO’S 1:1:2-KONCEPT ALSO’s Lenovo Server Storage Team har lanceret en såkaldt funktionspostkasse efter et såkaldt 1:1:2-koncept. Det betyder, at kunden modtager et svar om, at en kollega arbejder på sagen senest efter 1 time, at der maksimalt er 1 dags svartid på alle prisforespørgsler, og at der maksimalt er 2 dages leveringstid på alle lagervarer. Kontakt os for mere information på: lenovoebg.danmark@also.com


SOLUTIONS SERVICES

Sikkerhedsløsninger ALSO har i mange år leveret en række netværksinfrastrukturløsninger, og et naturligt element i denne er netværksbaseret videoovervågning. ALSO har kompetencen til at rådgive om komplette overvågningsløsninger fra start til slut. Der er ingen tvivl om, at netværksbaseret videoovervågning er i stor vækst, og det giver dig som forhandler helt nye forretningsmuligheder. Vi er distributør af produkter fra en række førende leverandører, og vi kan sammen præsentere slutkunden for et koncept, hvor hele løsningen købes upfront eller afregnes på abonnementsbasis. Gennem abonnement kan sikkerhedsløsningerne sælges som én samlet pakke, der inkluderer både hardware og software. En udgift, slutkunden kan bogføre som en driftsmæssig omkostning. Vi har et dedikeret team med erfarne og veluddannede specialister, der kan bistå dig med at sammensætte den helt optimale løsning til kunderne. Vi kan samtidig tilbyde vores forhandlere

assistance fra Danmarks største konfigurationscenter, hvor vores dygtige medarbejdere er klar til at samle din skræddersyede kundeløsning. Der er mange grunde til, at du skal handle dine sikkerhedsprodukter hos ALSO. De væsentligste er: ➜➜ Support og vejledning fra erfarne og veluddannede produktspecialister. ➜➜ Et bredt og fokuseret surveillancesortiment. ➜➜ Danmarks største konfigurationscenter. ➜➜ Dag til dag-levering af gængse produkter.

KONTAKT ALSO ALSO Surveillance Team Telefon: 4355 9384 & 4355 9059 E-mail: surveillance.danmark@also.com

ALSO KOMPETENCEGUIDE

19


SOLUTIONS SERVICES

Netværksløsninger ALSO er din troværdige partner og rådgiver, når det gælder netværksløsninger – uanset om det er løsninger til hjemmebrug, SMB eller enterprise. I vores produktportefølje har vi produkter fra en række førende leverandører inden for netværksudstyr, og det gør os i stand til at levere stort set enhver type løsning til dine kunder. Vores produktspecialister i netværksteamet er klar til at bistå dig med at vælge de helt rigtige løsninger og produkter ud fra dine kunders krav og behov. Inden for netværk kan vi tilbyde: ➜➜ Support og vejledning fra erfarne og veluddannede produktspecialister. ➜➜ Bredt sortiment af produkter til SOHO, SMB og enterprise. ➜➜ Bistand til design af løsninger ud fra specifikke kundekrav, så du får en skræddersyet løsning. ➜➜ Dag til dag-levering af gængse produkter. ➜➜ Attraktive priser.

KONTAKT ALSO Kontakt din Account Manager hos ALSO eller ring på tlf. 4355 8888

20

ALSO KOMPETENCEGUIDE


SOLUTIONS SERVICES

Nødstrømsanlæg mod strømudfald Mange kunder har fokus på oppetiden i deres infrastruktur – men glemmer, at det er lige så vigtigt at sikre, at udstyret er beskyttet mod strømudfald. ALSO kan hjælpe dig med at vælge de rigtige løsninger til dine kunder. Vi kan blandt andet tilbyde: ➜➜ Specialistrådgivning om valg af nødstrømsanlæg samt beregning af kapacitet og batteritid. ➜➜ Specialistrådgivning om valg af racks og PDU’er. ➜➜ Et bredt sortiment af UPS’er fra førende leverandører. ➜➜ Dag til dag-levering af en række produkter. ALSO kan blandt andet levere de kendte UPS-systemer fra Eaton, hvor de nyeste modeller udmærker sig ved at være særdeles strømbesparende.

Kontakt derfor ALSO for en snak om, hvorledes vi sammen kan gøre nødstrømsanlæg til en strategisk attraktiv løsning for dine kunder. Anlæggene fås til virksomheder i alle størrelser. Desuden har vi APC i vores sortiment. APC har på verdensplan solgt mere end 20 mio. enheder, og deres Smart-UPS benyttes af tusindvis af virksomheder verden over til at beskytte udstyr og kritiske data ved strømudfald.

KONTAKT ALSO Kontakt din Account Manager hos ALSO eller ring på tlf. 4355 8888

ALSO KOMPETENCEGUIDE

21


SOLUTIONS SERVICES

HP Enterprise datacenterløsninger ALSO er førende inden for datacenterløsninger fra Hewlett Packard Enterprise. Med udgangspunkt i produkter og løsninger fra Hewlett Packard Enterprise tilbyder ALSO komplette infrastrukturløsninger. Uanset om der er tale om en løsning til en stor koncern eller til en mindre virksomhed, kan ALSO og Hewlett Packard Enterprise levere en løsning, der inkluderer alle elementer. Vi har fokus på blandt andet infrastruktur til cloud- og hostingvirksomheder, trådløse netværksløsninger samt storage og backup til SMB-kunder. Vi tilbyder løsninger med høj værdi, når det gælder Return on Investment – løsninger, der fokuserer på effektivisering af virksomheders infrastruktur og reduktion af omkostninger med det formål at forbedre konkurrenceevnen for virksomheden.

KONTAKT ALSO Hewlett Packard Enterprise Team Telefon: 4355 9344 E-mail: hpe.danmark@also.com

22

ALSO KOMPETENCEGUIDE

Vi stiller et dedikeret team af specialister til rådighed, der støtter vores forhandlere gennem hele salgsprocessen, og vi supporterer gerne med salgsfremmende aktiviteter som fx demo-sessions, uddannelse, færdigt marketingmateriale og generering af leads.


SOFTWARE & CLOUD SERVICES

SOFTWARE & CLOUD SERVICES ALSO bakker op om dig som forhandler med både en bred viden og en stor portefølje. Vi kan tilbyde dedikerede kompetencer på alle forretningsområder, og vi kan rådgive på tværs af alle typer af løsninger. Vi ser det som en helt naturlig opgave at understøtte forhandlerne i de nye forretningsmuligheder, og med ALSO Cloud Marketplace har vi skabt et virtuelt indkøbscenter, hvor du hurtigt og effektivt kan servicere dine kunder. ALSO Cloud Marketplace gør det særdeles enkelt for dig som forhandler at provisionere licenser til dine kunder. Det kan faktisk gøres på minutter via det dashboard, du finder i vores onlineportal – både når det gælder software og andre former for cloudservices fra Microsoft samt fra andre globale og lokale leverandører. Vores Software & Cloud-team dækker i øvrigt hele spektret fra styresystemer og kontorprogrammer til specialiseret produktions- og sikkerhedssoftware. Med udgangspunkt i din forretningsmoKONTAKT ALSO del og slutkundernes behov rådgiver vi om hele ALSO’s Microsoft team, Licenser spektret fra traditionel on-premises-licensering Telefon: 4355 9222 over private cloud og public cloud til hybride E-mail: software.danmark@also.com licensmodeller.

ALSO KOMPETENCEGUIDE

23


SOFTWARE & CLOUD SERVICES

Licensrådgivning ALSO råder i dag over kanalens største kompetence inden for Microsoft-licenser og licensprogrammer, og vi tilbyder det bredeste udvalg af Microsoft-software til små og mellemstore virksomheder. Vi er blandt andet kåret som årets distributør af Microsoft flere gange, og dette tætte samarbejde kommer også dig til gode. Den dybe indsigt i Microsofts programmer og licensaftaler sikrer, at du altid kan tilbyde den optimale produktkombination og aftalemodel til dine kunder. Vi kan også hjælpe med at etablere den optimale platform på tværs af devices, så kunderne får det optimale udbytte af den teknologiske udvikling med Windows 10, Office 365, OneDrive og Microsoft Devices som Surface og Windows Phone. Vores dedikerede medarbejdere er altid parate til at understøtte dig i forbindelse med salgs- og tilbudsgivning, så løsningen optimeres i forhold til dine kunders ønsker og behov. Microsoft tilbyder en række attraktive licensalternativer, som gør det muligt for mange slutkunder at migrere til et mere hybridt licensscenarie.

KONTAKT ALSO ALSO’s Microsoft team, Licenser Telefon: 4355 9222 E-mail: software.danmark@also.com

24

ALSO KOMPETENCEGUIDE

Som strategisk partner får du naturligvis også adgang til vores skræddersyede oplæring, workshops og rådgivning omkring licenser. Desuden kan du via markedets bedste værktøjer, ALSO Cloud Marketplace og webportal, løbende administrere dine licensaftaler, hvad enten det gælder on-premises, cloud eller hybridmodeller.


SOFTWARE & CLOUD SERVICES

Customer Lifecycle Management Som forhandler skal du ikke bare kende din kunde. Du skal også kende din kundes forretning. Det betyder, at du skal være i stand til at fokusere på de projekter, der giver størst værdi hurtigst muligt hos kunden med henblik på at sikre, fastholde og ikke mindst styrke kundens forretningsgrundlag. Udgangspunktet er dels kundens eksisterende licensaftaler, dels en behovsafdækning i forhold til platform, brugerbehov samt kundens eksisterende forpligtelser og budget. Med udgangspunkt i kundens nuværende situation og eksisterende licensaftaler rådgiver ALSO i forhold til et optimalt setup, således at vi sammen kan fokusere på de ydelser og løsninger, der er vigtigst for kunden. Dermed optimerer du din salgstid og sikrer kunden det bedst mulige udbytte.

KONTAKT ALSO ALSO’s Microsoft team, Licenser Telefon: 4355 9222 E-mail: software.danmark@also.com

ALSO KOMPETENCEGUIDE

25


SOFTWARE & CLOUD SERVICES

Compliance Betydningen af ordet compliance kan være svær at definere præcist, men grundlæggende betyder det i IT-mæssig sammenhæng en vurdering af, hvorvidt en IT-løsning eller -installation lever op til kundens forventninger og krav. Som forhandler er det din opgave at give kunden overblik og tryghed, samtidig med at du skaber forretningsmæssige muligheder – både for kunden og for dig selv. Det betyder, at du skal være i stand til at få et overblik over kundens IT-aktiver, og at du sammen med kunden i god tid ved, hvornår det vil være en fordel at overveje investeringer i ny software og infrastruktur. ALSO har udviklet et koncept, der hjælper dig til at håndtere denne proces, ligesom vi både stiller kommercielle og tekniske ressourcer til rådighed. ALSO rådgiver og vejleder altså forhandlerne i forhold til licens- og brugsforhold på den enkelte kundecase.

KONTAKT ALSO ALSO’s Microsoft team, Licenser Telefon: 4355 9222 E-mail: software.danmark@also.com

26

ALSO KOMPETENCEGUIDE

ALSO har den højeste compliance-rating blandt danske CSR-udbydere – Cloud Services Reseller – og er dedikeret til at sikre, at alt er leveret inden for gældende rammer.


SOFTWARE & CLOUD SERVICES

Cloud Services Provider License Agreement Smarte virksomheder opbygger stærke partnerskaber. Derfor er en vigtig del af ALSO’s forretningsområde at tilbyde professionel rådgivning om de tilgængelige licensmodeller – både i forhold til traditionel licenseret software, cloudtjenester og hybridløsninger. Dette opnås gennem høj viden om producenternes aftaler og licensregler. Med en Cloud Services Reseller-aftale hos ALSO får du som forhandler en strategisk partner, der hjælper dig med at optimere licenshåndteringen og udnytte de rigtige løsninger i forhold til dine kunders behov og ønsker. Microsoft Cloud Services Provider License Agreement henvender sig til serviceprovidere og uafhængige softwareudviklere (ISV’er), der ønsker at licensere Microsoft-software med henblik på at kunne levere softwareservices og hostede applikationer til deres kunder. ALSO har et særdeles tæt samarbejde med Microsoft og er certificeret Microsoft Partner, ligesom ALSO på en række områder varetager supportfunktioner for Microsoft. Sammen med ALSO er du dermed på sikker grund, når du skal tilbyde dine kunder en CSR-løsning.

KONTAKT ALSO ALSO’s Microsoft team, Licenser Telefon: 4355 9222 E-mail: software.danmark@also.com

ALSO KOMPETENCEGUIDE

27


SOFTWARE & CLOUD SERVICES

Cloud OS Kravene til virksomhedernes IT-infrastruktur og IT-systemer bliver stadig mere komplekse. Løsningerne skal være såvel fleksible som økonomiske, ligesom det i dag forventes, at IT indgår som et helt naturligt element i de forretningsmæssige strategier. Løsningen hedder Cloud OS, der giver samme infrastruktur på tværs af alle platforme – on-premises, private cloud og public cloud. Anvendelsen af Cloud OS vokser, i takt med at tankegangen går fra at være komponentfokuseret til at være centreret omkring de udbudte services. Netop den tankegang understøtter Microsoft Cloud Platform til fulde, idet den fjerner kompleksitet, således at virksomheden kan fokusere på de forretningsmæssige mål. Hos ALSO har vi et stærkt specialistteam, der kan hjælpe dig som forhandler med at tilbyde den slags løsninger til dine kunder. Microsoft har bygget deres Cloud Platform op over tre hjørnesten. To af dem – virtualiseringsteknologien Hyper-V Server 2012 R2 samt System Center Suite – danner så at sige den teknologiske rygrad, mens den tredje – Windows Azure Pack – er den front-end, brugerne stifter bekendtskab med i det daglige. Dermed er det samme operativsystem og samme brugerflade, uanset hvor på platformen brugerne arbejder med applikationer og data.

KONTAKT ALSO ALSO’s Microsoft team, Licenser Telefon: 4355 9222 E-mail: software.danmark@also.com

28

ALSO KOMPETENCEGUIDE

Microsoft Cloud Platform giver forhandlerne en hel række nye leveranceformer samt dermed nye indtægtsmuligheder. Der kan med andre ord skabes et fælles univers for leverandør, forhandler og kunde – et univers, hvor det også er muligt at arbejde sammen med nødvendige tredjepartsleverandører på specifikke kompetenceområder.


SOFTWARE & CLOUD SERVICES

Windows som en platform Med Windows 10 har Microsoft samme operativsystem til alle typer af enheder såsom PC’er og servere, tablets, smartphones, Xbox, Surface osv. Med Windows 10 kan du derfor som forhandler tilbyde dine kunder en sammenhængende løsning med samme brugergrænseflade og ikke mindst ’Universal Apps’. De virker på alle platforme uden et forudgående og omstændeligt programmørarbejde med at tilpasse dem individuelt til hver enkelt enhedstype. Med Windows 10 er der native support for alle Office 365-web- samt touch-apps, og netop appmarkedet er interessant for ALSO’s forhandlere, der nu får mulighed for at servicere virksomhederne med apps, som giver øget produktivitet på tværs af hele IT-infrastrukturen på én universel programplatform. Med Windows 10 er det desuden muligt – som supplement til Windows Store – at opbygge en Business Store Portal, en slags privat onlinebutik, der er virksomhedens eget website til anskaffelse, brug og administration af apps. Et scenarie, hvor partnere og forhandlere kan spille en særdeles aktiv rolle. Windows 10 er enkel at anvende, velkendt på tværs af enheder, designet til cloud og integreret med de kendte online-apps i Office 365. Desuden er Microsofts Cloud Solution Provider-program nu tilgængeligt i ALSO Cloud Marketplace, hvilket sammen med Windows 10 og ALSO’s status som Microsoft Partner giver dig som forhandler en række unikke fordele.

KONTAKT ALSO ALSO’s Microsoft team, Licenser Telefon: 4355 9222 E-mail: software.danmark@also.com

ALSO KOMPETENCEGUIDE

29


SOFTWARE & CLOUD SERVICES

Security on-premises and Cloud ALSO House of Security er et koncept, der giver forhandlerne mulighed for at tilbyde skræddersyede og komplette sikkerhedsløsninger til deres kunder. En del virksomhedsledere tænker eksempelvis ikke over, at sikkerhedsrisikoen kan være ganske omfattende med mange åbne døre. Derfor kan det være en rigtig god idé at tage en snak med ALSO’s sikkerhedseksperter, så du kan tilbyde kompetence på dette vigtige område. Selvfølgelig skal der stadig installeres antivirussoftware på klienterne, men i dag er dette tiltag langtfra nok. Ganske enkelt fordi truslen kommer mange steder fra – via mange kanaler og i mange forskellige skikkelser. Derfor er Endpoint Protection – altså beskyttelse af den enkelte klient – langt fra tilstrækkeligt og vil i højere grad blive afløst af Advanced Threat Protection, hvor virksomheden ser trusselsbilledet ud fra en helhedsanskuelse. Dvs. hvad er der af klienter og servere i selve virksomheden, hvad er der af servere i skyen, UPS’er, overvågningskameraer osv. Alle steder, hvor der benyttes en IP-adresse, er der nemlig en potentiel sikkerhedsrisiko. Det er altså vigtigt at se hele virksomhedens IT-infrastruktur som et hele – især også i en tid, hvor mange medarbejdere har mobil adgang til de forretningskritiske systemer.

KONTAKT ALSO ALSO’s Microsoft team, Licenser Telefon: 4355 9222 E-mail: software.danmark@also.com

30

ALSO KOMPETENCEGUIDE

ALSO har flere dedikerede sikkerhedsleverandører – blandt andre Symantec, F-Secure, Kaspersky – og ALSO House of Security dækker sikkerhedsområdet meget bredt. Vi ønsker at hjælpe med sikkerhed fra A til Å. Sørg for at få afdækket hele trusselsbilledet hos dine kunder, og tilbyd den nødvendige sikkerhed.


SOFTWARE & CLOUD SERVICES

ALSO Cloud Marketplace - den digitale markedsplads

ALSO Cloud Marketplace er en digital markedsplads, der i form af et online kontrolpanel giver ALSO’s forhandlere mulighed for at provisionere alle slags hostede services samt cloudprodukter til kunderne – lige fra CRM-systemer over Hosted Exchange til virtuelle servere og Office 365. En del af konceptet er således Microsoft Cloud Solution Provider-programmet, der giver forhandlerne mulighed for at købe Microsoft Office 365 på månedsbasis. Blandt fordelene i ALSO Cloud Marketplacekonceptet kan nævnes forbedret likviditet, højere grad af fleksibilitet, kort reaktionstid i forhold til markedet, reducerede omkostninger samt højere indtjening.

Blandt de øvrige fordele kan desuden nævnes: ➜➜ Hurtig rapportering ➜➜ Effektiv salgsstyring ➜➜ Nøjagtig fakturering ➜➜ Nem brugeradministration ➜➜ Enkel løsningsudrulning ➜➜ Bedre kundeservice ➜➜ Præcis licensstyring Analysefirmaet IDC har stillet en række spørgsmål, der danner grundlaget for rapporten ‘The Booming Cloud Opportunity’, og den dokumenterer, at de forhandlere, der får mere end halvdelen af deres omsætning via cloudydelser, i gennemsnit vokser dobbelt så hurtigt som deres konkurrenter.

KONTAKT ALSO ALSO’s Microsoft team, Licenser Telefon: 4355 9222 E-mail: software.danmark@also.com

ALSO KOMPETENCEGUIDE

31


SOFTWARE & CLOUD SERVICES

Teknisk support på ALSO Cloud Marketplace Som bruger af ALSO Cloud Marketplace har du mulighed for at få dansk support teknisk og programmæssigt på alle de produkter, der hører ind under dette koncept – både når det gælder hardware, og når det gælder software. ALSO yder support på hele paletten, også hostede Exchange-løsninger via vores datacenter i Finland, idet vi bestræber os på at kunne dække alle de behov, en forhandler måtte have. Vores absolutte spidskompetence er imidlertid Microsoft Office 365 samt Microsoft Azure.

KONTAKT ALSO Kasper Kaas, Support Lead Telefon: 4355 9235 E-mail: kasper.kaas@also.com

32

ALSO KOMPETENCEGUIDE

En del af dit forretningsgrundlag er naturligvis at yde support over for dine kunder – det er jo dig, der kender dem bedst – men din sikkerhed for en god service er, at ALSO altid er klar til tage over, hvis slutkunden af en eller anden årsag skulle ringe direkte til os, eller du af en eller anden årsag er forhindret i at varetage supporten, fx på grund af ferie. Slutkunden lades således aldrig i stikken.


SOFTWARE & CLOUD SERVICES

Adobe Creative Cloud for Teams Adobe er førende på markedet inden for digital markedsføring samt digitale medieløsninger og kendes i dag blandt andet for Creative Cloud. Med Adobes værktøjer og tjenester kan brugerne skabe banebrydende digitalt indhold, udrulle det på tværs af medier og enheder, måle responsen, forbedre den over tid og derved opnå større succes med deres forretning. Adobe hjælper således kunderne med at producere, håndtere, måle og tjene penge på deres indhold på tværs af alle kanaler og skærmtyper – og ALSO hjælper med at levere Creative Cloud til arbejdsgrupper i form af Creative Cloud for Teams. Adobe Creative Cloud for Teams er et softwareabonnement, der giver kunden adgang til alle Adobes kreative og grafiske applikationer inklusive gratis opgraderinger. Der kan løbende tilkøbes yderligere licenser til flere brugere, og med en fast pris pr. bruger er det enkelt at budgettere de fremtidige indkøb. Selve applikationerne installeres valgfrit på en Windows- eller Mac-computer, mens clouddelen består af onlineservices såsom synkronisering af filer via skyen, 100 GB onlinestorage pr. bruger samt løbende opdatering af applikationerne. Salget af Creative Cloud for Teams foregår via en onlineportal hos Adobe. Kunden får adgang til softwaren, i samme øjeblik Creative Cloud for Teams bestilles på portalen.

KONTAKT ALSO ALSO’s Software team Telefon: 4355 9222 E-mail: software.danmark@also.com

ALSO KOMPETENCEGUIDE

33


MARKETING SERVICES

BACK2WORK UDSALGSAVIS / AUGUST 2013 / TILBUD ER GÆLDENDE SÅ LÆNGE LAGER HAVES TIL OG MED 23. AUGUST 2013

Bestil på

eller ring til os på

also.dk

4355 8888

g K ATEGORI:

DesktOps Fujitsu & ALSO & MOnitOrs

ge fra ferie! d n hverdag me ode tilbud!

tjek prisen

W

449

r 255

8822

199

r 382

Surveillance Program

ThinkStations banebrydende design leverer energieffektiv ydeevne der sætter fagfolk i stand til at finde på nye ting hurtigere og reducere tiden mellem idé og produkt. Udviklet til at yde den præstation som specialiserede fagfolk behøver.

Lenovo ThinkStation D20 workstation z z z z z

Intel Xeon E5645 / 2.4 GHz 2TB harddisk 6GB RAM DVD-RW Windows 7 Pro 64-bit

6.995 Spar 2.000 Art.no. 1891274

Asp Swit

Art.no. 2 NT.L4TED

Asp V3-5

ThinkCentre Edge92z 21.5” All-in-One z z z z z z z

Intel Core i5 3470S 21.5” LED Full HD 500GB harddisk 4GB RAM DVD-RW Intel HD Graphics 2500 Windows 8 Pro 64-bit

Art.no. 2 NX.MPYE

4.495Made in Germany. Spar 287

Art.no. 1914980

5 års on-site garanti.

PIXM MX4 MFP

MARKETING SERVICES Lenovo ThinkCentre M72z 20” All-in-One

Art.no. 2 8749B02

Lenovo ThinkCentre Edge72 SFF z z z z z z

3.576

Intel Core i7 3770S 1TB harddisk 4GB RAM DVD-RW Intel HD Graphics 4000 Windows 8 Pro 64-bit

Spar 350

Art.no. 1878229

z z z z z z

Intel Core i3 3220 20” LED 500GB harddisk 4GB RAM Intel HD Graphics 2500 Windows 8 Pro 64-bit

3.950 Spar 374

Des 254 All-i

Art.no. 1873248

tjek prisen

Samsung SyncMaster CloudStation TS240C 24” Terminal PC z z z z z

Citrix ZeroClient AMD C-50 1 GHz Dual-Core 24” LED skærm 8GB SSD 1GB RAM

Art.no. 1 A9U22B

2.999 Spar 1.983

Offi Pro ePri

Art.no. 1733998

9725

ALSO Marketing Services er din forlængede arm i en travl hverdag. I ALSO Marketing Services tilbyder vi forskellige online- og offlineydelser, hvis du har brug for hjælp til at markedsføre din virksomhed og dine produkter. -1-

Art.no. 2 E3E03A

Få et enkelt o billigt cloud informations

I mere end 20 år har Fujitsus PRIMERGY været med til at forme ICT-branchen de Vores dygtige marketingteamservere består af kompetente eksperter inden design, udvikling og idébidraget til effektiviteten i dansidste to årtier,for og den dag i dag sætter og udenlandske serverrum. de stadig kvalitet, generering, og der er tale omske kvikke hoveder, som kan hjælpe dig nye ligestandarder præcisforpå de områder, hvor det Som den eneste it-producent med effektivitet og skalerbarhed. Med den måske kniber med tiden i dagligdagen. Selvkan om derbryste er travlt,nyemå markedsføring ikke blot produktion i Europa, Fujitsu generation af PRIMERGY systemer er skubbes hen i Nemt og enkelt. Styres via en brows sig af varemærket ”Made in Germany”. detlængere. lykkedes Fujitsu at slå flere verdenset hjørne. For en dag er der måske lige pludselig ikke så travlt rekorder med hensyn til performance og Fujitsus PRIMERGY servere har med tysk datacentervirtualisering. kvalitet og japansk innovation

Kontakt os for en uforpligtende snak, og lad os sammen lægge hovederne i blød. Det kan både være i forbindelse med større kampagner, enkeltstående events eller specifikke produktlanceringer.

34

ALSO KOMPETENCEGUIDE


MARKETING SERVICES

Forårspriser Alle priser er forhandlerpriser ekskl. moms og levering. Tilbuddene gælder så længe lager haves.

pire tch 10

2209625 D.014

pire 572G

2277129 ED.008

MA 475 A4 P Wireless

2084637 21

skjet 40 in-One

1988115

fficejet 6230 inter

2277428

Extensa 2509-C63Z

1.805

1.565

Art.no. 2321626 NX.EEZED.005

Aspire V Nitro

Ved aftræk af 100

333

stk.

PIXMA MG2550 A4 color

Officejet Pro 8610 e-All-in-One

987

ENVY 5530 e-All-in-One

iPhone 5 iPad Mini iPad Mini 3 stk. Virtual Connect Flex-10 Bundle = iPhone 5 15 ”SUPER-BLADES” =

Ved aftræk af 100

stk.

10 ”SUPER-BLADES” =

1 stk. Virtual Connect Flex-10 Bundle =

Betingelser: Gælder salg af vores SUPER-BLADE og c7000 + Flex-10 Bundles. Kampagnen gælder så længe eget lager haves. Når kampagneperioden er udløbet opgøres resultater og vindere bliver annonceret.

546

Overvejer du at udskifte dine gamle Blade servere eller købe nye?

Art.no. 2101101 A7F64A

Art.no. 2172717 A9J40B

Så har vi det perfekte tilbud til dig. Frem til 30.01 eller så længe lager haves kan ATEA tilbyde HP’s 8. generation Blade servere til ekstra lave kampagne priser. Serverne leveres færdig konfigureret med de beskrevet optioner. Officejet 5740

Art.no. 2169972 B9S59A

• • • •

HP BL460c Gen8 Blade

581

Art.no. 2141969 MDREX110LPB.AE

638

Art.no. 2169970 2 stk. Intel E5-2650 8-core 2.0Ghz CPU’er B9S79A

32GB DDR3 1600Mhz RAM (4 x 8GB)

1 stk. HP FlexFabric 10Gb 2p 554FLB Adapter 1 stk. 4Gb Micro SDHC Flash Media Kit (til hypervisor)

Headphone White

83

For bestilling kontakt Poul Johannessen på 4355 9324 eller poul.johannessen@also.com

og

Giv den max gas og vind fede præmier!

Art.no. 2004623 8330B006

Headphone Black

422

Sælg & vind

3.445

serverkompleksitet 4.125 191,50 og driftsomkostninger med HP Blade

Art.no. 2166307 NX.MQKED.005

ENVY 5640

325

Art.no. 2166321 NX.MNXED.026

Beskær

K I O S K E R & R E S TA U R A N T E R

4.199

Aspire E5-771 -56ZK

Art.no. 2141970 MDREX110LPW.AE

Kun kr.

25.784,Spar kr. 12.755,Bestnr. 641016-SUPER-BLADE

Står du og skal investere i ny

83HP Blade infrastruktur?

Frem til 31.01 eller så længe lager haves kan ATEA tilbyde et HP c7000 enclosure inklusiv 2 stk. HP Flex10 interconnect moduler til Danmarks bedste priser.

Vi kan blandt andet tilbyde at hjælpe med: • 1 stk. HP BLc7000 3 Phase Enclosure fyldt med ➜➜ Idégenerering power og fans samt fuldt ICE licens til 16 servere ➜➜ Udarbejdelse af kundecases • 2 stk. HP Virtual Connect Flex-10 10Gb Ethernet Modul ➜➜ Design af tryksager KONTAKT ALSO Kun kr. Bestnr. 455880-B21-BUNDLE ➜➜ Design af hjemmesider og kampagnesider Jeanette Weihrauch, samt onlinebannere Med HP Blade kan du beskære: SparManager, over 47%Scandinavia Marketing and Communication ... strømforbrugetudsendelse med op til 30% uden ➜➜ Direct Mails,3HTML-mails, ogat det går ud over performance Telefon: 4355 9382 3 resultater ... pladsforbruget i serverrummet med op til 60% opfølgning af E-mail: jeanette.weihrauch@also.com 3 ... nedetid med op til 77% med HP Insight Software ➜➜ Projektledelse og budgettering

ssystem

ser.

116.520,-

3 ... kompleksiteten i kabling og opsætning med op til 71% med HP Virtual Connect 3 ... investeringen for servere og infrastruktur med op til 41%

www.atea.dk • info@atea.dk • 70252550

ALSO KOMPETENCEGUIDE

35


ALSO Cloud Marketplace

Din lokale markedsplads med ALSO-udvalgte cloud-løsninger og værdiforøgende serviceydelser. Markedets mest omfattende online værktøjskasse til cloud-salg, support, rapportering og administration. Læs mere på alsocloud.dk

ALSO Kompetence guide  
ALSO Kompetence guide  
Advertisement