ProCleaner X100 - XB100 - XT100

Page 1

Mosórobot sertésólakhoz

ProCleaner X100 - XB100 - XT100


4


Mosórobot | Washpower5

Erőteljes mosórobot

ProCleaner X

X100 - XB100 - XT100

Rugalmas és megbízható mosórobot sertésólakhoz. A ProCleaner X-sorozatot minden kétely nélkül nevezhetjük a legjobb mosórobotnak. Az eredeti ProCleaner X100 terméket 8 év alatt fejlesztettük, teszteltük és értékesítettük. Ügyfeleink a következőképpen írták le: „hatékony és megbízható segítség mindennapi munkánkban”. A ProCleaner X-sorozat hatékony, rugalmas és megbízható mosórobotokat foglal magába a sertésólak tisztításához. A gép egyszerű felépítésű, mégis rendkívül hatékony, csúcstechnológiájú mosórobotként működik, amely a legnehezebb munkákat is képes elvégezni. A ProCleaner X-et négy kerékre építették, 67,5 cm széles és 115 cm hosszú. A mosórobotot oldalról irányíthatja állítható oldalkerékkel, amely felfut a szerelvények oldalán, és biztosítja, hogy a megfelelő irányban haladjon a gép. Ezenkívül a gép ultrahang-érzékelőkkel rendelkezik, amelyek biztosítják, hogy a gép leálljon, amikor a falhoz ér. A ProCleaner X beprogramozható áztatási program és több különböző típusú mosások futtatására is. A gépet a meglévő magasnyomású rendszeren keresztül csatlakoztathatjuk, normál magasnyomású tömlőkkel. A gép minimum 30 liter/perc vízmennyiséget igényel. A speciálisan kifejlesztett fúvókák biztosítják a vízmolekulák összekapcsolódását, így a vízsugár rendkívül hatékony marad - akár 5-6 méteres távolságban is.Kompromisszumok nélkül a legapróbb részletekig

ProCleaner X specifikációk X100 - XB100 - XT100

01.

Erőteljes fúvókák A ProCleaner X 2 speciálisan kifejlesztett, nagy teljesítményű fúvókákkal van felszerelve, amelyek úgy vannak kialakítva, hogy a vizet nagy hatótávolságú vízsugárrá formálják.

02.

PLC-vezérlő rendszer érintőképernyővel A ProCleaner X könnyedén beprogramozható és elindítható a színes képernyőről az érintéses funkcióval. A felhasználói felület intuitív módon van kialakítva az egyszerű programozás és a mindennapi használat érdekében. A terminál a hajóiparból származik, és biztosítja a magas minőséget.

03.

Többfunkciós csatlakozó A mosórobot oldalán egy többfunkciós csatlakozó található: - Leválasztásakor csökkenti a mosórobot nyomását. - Használható a magasnyomású mosó hosszabbító tömlőjével együtt. - Használható a mosórobot magasnyomású szűrőjének visszamosására.

04.

Speciálisan kifejlesztett tömlőtekercs

05.

Mobil és könnyen tárolható

Egy speciálisan kifejlesztett, kombinált tömlővel ellátott tömlőtekercs (az egyik oldalon víz és a másik oldalon az áram - 230 V) automatikusan kigurul, amikor a robot előrehalad. Amikor a robot hátrafelé halad, a tömlőt egy kar és egy automata tekercselő segítségével húzza be, ami biztosítja a tömlő szabályos feltekerését.

Ha a mosórobotot nem használják, a kísérő kocsi segítségével könnyen mozgatható. Ezenkívül az oldalkarok könnyen tárolhatók a robot oldalán lévő konzolokban, így azok nem foglalnak el több helyet a szükségesnél.


01.

02.

04.

05.

03.


01.

02.

03.

04.

05.

06.

07.


ProCleaner X opciók 01.

Alumínium pályák Kidolgoztunk egy könnyű sínrendszert olyan sertés istállók számára, ahol a ProCleaner nem használhat falra szerelt szerelvényeket annak meghatározásához, hogy melyik irányba haladjon. A sínrendszer hossza korlátlan, de 3 méter hosszú szakaszokban vásárolható.

02.

Extra keskeny változat Olyan rendszereknél, ahol számos függőleges akadály keresztezi a gép útját, az extra keskeny változat jelenti a megoldást. A karok meghosszabbíthatók a hosszabbító karokkal, ahol nincs akadály. Különösen keskeny, 59 cm-es változatunk kézenfekvő megoldás olyan istállókban, ahol szűk a hely. Ez a változat például alumínium kerekekkel van felszerelve.

03.

Hosszabbító karok Ahol az ól mélysége vagy típusa változó, az 50 cm-es vagy 100 cm-es hosszabbítókarok nagy segítséget nyújthatnak a benyúlásnál, így még jobb mosási eredményeket érhetünk el vele.

04.

Nagyobb tömlőátmérő Azoknál a gazdaságoknál, ahol nagy szükség van az extra gyors mosásra, ½” -os tömlővel rendelkező robot is választható. Ez lehetővé teszi a mindkét fúvókával egyszerre történő fő mosás elvégzését. Ez a megoldás nagy szivattyúkapacitást igényel.

05.

Oldalkerekek Az oldalsó kerekekkel a mosó robot kormányozhatóvá válik, ahogy halad előre a sétányon. 125 mm-től 400 × 4-es pneumatikus gumikerekekig terjedő méretekben kaphatók. A legmegfelelőbb kerékméretet a rögzítéstípus és az egyenetlenségek alapján határozhatjuk meg.

06.

Kerekek A mosóroboton használt kerekek többféle méretben kaphatók. A szabványos robotot horganyzott felnikkel szállítjuk, akár pneumatikus gumikerekekkel, akár defektmentes kerekekkel ellátva. Ha extra keskeny változatra van szükség, akkor azt alumínium kerekekkel szállítjuk.

07.

SMS-modul Opcionális extraként közvetlenül a robottól kérhet üzeneteket a telefonjára. Például amikor a robot befejezte az adott mosási ciklust.

08.

Oldalsó kormánymű (nem illusztrált) Oldalsó kormánymű segítségével a robot a tengelyét úgy forgatja, hogy az felfelé vezethető legyen a szerelvény oldalán. Ezt például ott használják, ahol akadályok vannak az úton.
XB100 & XT100

Haladó beállítások Mosórobot akkumulátorral működve - XB100 A ProCleaner XB100 a ProCleaner X100 továbbfejlesztése. Ugyanaz a robusztusság és minőség, azonos szintű szolgáltatás, de nagyobb és hosszabb sertésólaknál is használható változat. Az XB100-as modell viszont a saját akkumulátoráról üzemel. Ez lehetővé teszi egyetlen tömlő használatát a korábbi ikertömlő helyett. Ugyanazon a tömlőtekercsen az XB100 most akár 100 méter hosszú tömlőt is kínál, szemben az X100 által kínált 55 méterrel. Teljesen feltöltött állapotban az akkumulátorok körülbelül 20 órás működést tudnak biztosítani.

Különleges modell, ahol a fejlett technológia és a könnyű kezelhetőség egy új szintre emelkedik - XT100 A ProCleaner XT100 a ProCleaner X100 továbbfejlesztett változata. Ugyanaz a robusztusság és minőség, azonos szintű szolgáltatás, de egy speciálisan kifejlesztett változatban érhető el, amelyet arra terveztek, hogy felhasználható legyen azokon a területeken is, ahol a szellőzőakna a sertésólban található, vagy teher viselő tartó oszlop Az XT100 fejlett ipari technológiával van felszerelve, beleértve a mosókarok speciális forgatási funkcióját, amely lehetővé teszi a mosófejjel való bejutást olyan helyiségekbe is, ahol sok a függőleges „akadály”, techológia.


X100 / XB100 / XT100

Adatok

Műszaki adatok Termék neve Méretek (HxSzxM) Súly Tápegység Áramszükséglet Vízfogyasztás Max. víznyomás Üzemi nyomás Kompresszor

: : : : : : : : :

ProCleaner X100 / ProCleaner XB100 / ProCleaner XT100 110 x 67,5* x 160 cm 285 kg. 230 V** 6 amp** Min. 30 / max. 40 liter víz/perc 200 bar 140 bar (40 liter víz/perc) Külső

*59 cm speciális kerekekkel **XB100 = Akkumulátoros

Mosási idő 30 méteres helyiség esetén, 5 méteres mélység esetén mindkét oldalon = 3-4 óra

Mosórobot | WashpoweTegye egyszerűvé a tisztítást

Minőség a professzionális tisztításhoz

32


3


Washpower A/S

Egy erős és ambiciózus csapat

A Washpower az elkötelezett munkavállalók egy szilárd vállalata, amelynek középpontjában a minőség áll. Erős és megbízható szereplőnek tekintjük magunkat a mosástechnológiában, ahol a vezetőség és az alkalmazottak is nap, mint nap tapasztalhatják meg, hogy valami igazán fontos részesei lehetnek. Szakképzett dolgozóinkat az innováció és ötletesség hajtja, miközben arra fókuszálnak, hogy a partnerek és a végfelhasználók számára egyaránt a legjobb megoldást nyújthassák. Ambiciózusak vagyunk munkatársaink és partnereink nevében. A Washpower a piacon a legjobb mosó termékeket fejleszti, hogy egyértelműen megmutassa, miért van jövőjük az automatizált mosási rendszereknek.

A csúcstechnológiájú mezőgazdasági és ipari mosási megoldások új generációját Dániában gyártják. A Washpower évek óta felhasználóbarát, robusztus és technikai megoldásokat fejlesztett ki kompromisszumok nélküli minőségben. Célunk az egészségesebb munkakörnyezet, a jobb higiénia és a jövedelmező gazdaság biztosítása az ügyfelek számára. Szilárd anyagokkal és átgondolt kialakítással, a Washpower egyszerű mosási megoldásokat kínál a piac igényeinek megfelelő kivitelben és technológiával. Ezt csúcstechnológiai egyszerűségnek nevezzük. A boldog ügyfelek a legfontosabbak a Washpower-nél. Ezért pozícionáljuk magunkat úgy, hogy a lehető legjobb szolgáltatás nyújtását tehessük lehetővé.
Washpower A/S

A megbízhatóság kiemelt fontosságú

A Washpower-nél a megbízhatóság egy kulcsfontosságú érték. Megbízhatóság a minőségben, megbízhatóság a szolgáltatásban, amelyet ügyfeleinknek kínálunk, és megbízhatóság az általunk fejlesztett termékek terén. A Washpower a dán egyetemi rendszerrel szoros együttműködésben generál új ismereteket, ami azt jelenti, hogy továbbra is naprakészek maradunk a legújabb és a legstabilabb technológiákban egyaránt. Termékeink minden részébe beépítjük szolgáltatásunk. A tervezés során fontos számunkra a felhasználóbaráti jelleg beépítése, gondosan kiválasztjuk az anyagokat, valamint a felhasználói útmutatóink és a műszaki kézikönyveink is könnyen érthetők. Szakképzett munkatársaink arra vannak kiképezve, hogy a legjobb szolgáltatást nyújtsák ügyfeleink számára, ha segítségre van szükségük termékeink használatában.

A nagyvonalúságot helyezzük előtérbe munkánk során. A Washpower erős társadalmi profillal rendelkezik a munkavállalók foglalkoztatásában, ahol kiemelten kezeljük azok támogatását, akiknek nincs egyenes útjuk a munkaerőpiacra. A nagyvonalúság a partnerekkel, az ügyfelekkel és a végfelhasználókkal való együttműködésben is kulcsfontosságú érték. A Washpower mindennap azon dolgozik, hogy pozitív együttműködéseket hozzon létre, amelyek a megkötött megállapodások bizalmán és kölcsönös tiszteletén alapulnak.


KAPCSOLAT IGAZGATÓ Kincses Nándor +36-30/267-5427 kincses.nandor@alpha-vet.hu

ÉRTÉKESÍTÉSI VEZETŐ Fertőtlenítő ágazat Jánosa Tibor +36-30/357-8873 Janosa.Tibor@alpha-vet.hu

ÉRTÉKESÍTÉSI MENEDZSER Fertőtlenítő ágazat Antal Gergő +36-30/321-3528 antal.gergo@alpha-vet.hu