HAPPY&FIT Superior Konzerv termekismerteto brosura

Scroll for more

Page 1

ÍZ VILÁG


Hazaértek! …Négy lábú tappancsok kopogtatnak fel s alá a nappaliban… Nyüszítés, ugatás és csaholás. Felugrás a kanapéra - amire nyilván nem szabadna, de hisz senki nem látja -, aztán ágaskodás az ablakhoz legközelebbi széken… Végre hallani már a lakáskulcs csörgését. Kattan a zár és nyílik az ajtó! Oszkár tágranyílt szemekkel, jobbra-balra himbálózó fülekkel, szögdécselve ugrál a küszöbön, miközben egyszer biztosan arcon nyalja a két lábúak legkisebbjét. Egész nap erre a percre várt. A házőrzés, a szomszéd kutyákkal történő eszmecserék sok energiát felemésztenek, így mára - nem csoda - elég volt. Végre hazaértek! Jöhet a szerető simogatás és a vacsora! Gondoskodjon Kedvence egészséges táplálásáról a Superior termékekkel!

SUPERIOR G O N D O S KO D Á S .


100% MONOPROTEIN* FRISS MARHAHÚS MANGÓVAL ÉS ÁFONYÁVAL Felnőtt, érzékeny emésztésű, táplálékallergiára hajlamos, válogatós kutyáknak ajánljuk. 65% FRISS HÚST tartalmaz! Tápanyagban gazdag formula, esszenciális ásványi anyagokkal, és természetes összetevőkkel. A marhahús az egyik leggazdagabb tápanyagforrású hús. A mangó és az áfonya igazi szuperfood összetevők, amelyek segíthetik a kutya immunrendszerének támogatását, és kutyája egészségének megőrzését. Az áfonyának számtalan táplálkozási előnye van: magas antioxidáns, folsav, C-vitamin és kalcium tartalmú. Rostokban gazdag, mellyel segítheti az immunrendszer védelmét, és az optimális emésztés fenntartását. A lenmag olaj segítheti a fényes szőrzet és egészséges bőr fenntartását. A gyártás során a hidegen töltés, a lassú keverési és főzési folyamat biztosítja az optimális tápanyagtartalom fenntartását. A termék hőkezeléses sterilizálása során 120°C-os hőmérsékletet használunk. Lenolaj

hipo allergén

Összetétel: 65 % marhahús és marhabelsőség, 28,9 % marhahús alaplé, 3% mangó, 2% áfonya, 1% ásványi anyagok, 0,1% lenmagolaj. Analitikai összetevők: Nyersfehérje: 10,70%; Nyers zsír: 6,90%; Nyers hamu: 2,00%; Nyersrost: 0,40%; Nedvességtartalom: 75,00%; Omega-3 zsírsavak: 0,20%; Omega-6 zsírsavak: 0,60%. Adalékanyagok: Tápértékkel rendelkező adalékanyagok/kg: D3-vitamin (E671): 200 NE. ; E-vitamin (alfa-tokoferolacetat): 20 NE.; B1-vitamin: 10 mg; B2-vitamin: 6 mg; B6-vitamin: 2 mg; B12-vitamin: 75 mcg; Nikotinamid: 15 mg; Ca-pantotenát: 9 mg; Folsav: 0,35 mg; Biotin: 300 mcg; Kolin-klorid: 1200 mg; Cink (cink-szulfát, monohidrát): 25 mg; Mangán (mangan-II-szulfat, monohidrát) (E5): 1,4 mg; Jód kalcium-jodát, vízmentes: 0,75 mg.

• Egészséges összetevők • Magas hústartalom • Ínycsiklandozó formula *100% MONOPROTEIN: Az állati eredetű fehérje forrása kizárólag marhából származik. Ez a termék nem tartalmaz csirkevagy baromfihúst- és gabonaféléket. A Happy&Fit Superior termékek receptúrái nem tartalmaznak hozzáadott mesterséges aromákat, búzaglutént, szóját, mesterséges ízfokozókat vagy tartósítószereket.

Kiszerelések: 400g, 800g

hipoallergén • csirkementes • gluténmentes


100% MONOPROTEIN* FRISS BÁRÁNYHÚS SÁRGARÉPÁVAL ÉS BURGONYÁVAL Felnőtt, érzékeny emésztésű, táplálékallergiára hajlamos, válogatós kutyáknak ajánljuk. 65% FRISS HÚST tartalmaz! Tápanyagban gazdag formula, esszenciális ásványi anyagokkal és természetes összetevőkkel. A bárányhús könnyen emészthető, ásványi anyag tartalmának és aminosav összetételének köszönhetően, értékes fehérjeforrás. A sárgarépa és a burgonya magas rosttartalommal rendelkezik, megkönnyítve az emésztést. A lenmag olaj segítheti a fényes szőrzet és egészséges bőr fenntartását. A gyártás során a hidegen töltés, a lassú keverési és főzési folyamat biztosítja az optimális tápanyagtartalom fenntartását. A termék hőkezeléses sterilizálása során 120°C-os hőmérsékletet használunk.

• Egészséges összetevők • Magas hústartalom • Ínycsiklandozó formula *100% MONOPROTEIN: Az állati eredetű fehérje forrása kizárólag bárányból származik. Ez a termék nem tartalmaz csirke- vagy baromfihúst- és gabonaféléket. A Happy&Fit Superior termékek receptúrái nem tartalmaznak hozzáadott mesterséges aromákat, búzaglutént, szóját, mesterséges ízfokozókat vagy tartósítószereket.

Kiszerelések: 400g, 800g

Lenolaj

hipo allergén

Összetétel: 65% bárányhús és bárány belsőség, 28,9% bárányhús alaplé, 3% sárgarépa, 2% burgonya, 1% ásványi anyagok, 0,1% lenmagolaj. Analitikai összetevők: Nyersfehérje: 10,60%; Nyers zsír: 6,90%; Nyers hamu: 2,10%; Nyersrost: 0,40%; Nedvességtartalom: 75,00%; Omega-3 zsírsavak: 0,20%; Omega-6 zsírsavak: 0,50%. Adalékanyagok: Tápértékkel rendelkező adalékanyagok/ kg: D3-vitamin (E671): 200 NE. ; E-vitamin (alfa-tokoferolacetat): 20 NE.; B1-vitamin: 10 mg; B2-vitamin: 6 mg; B6-vitamin: 2 mg; B12-vitamin: 75 mcg; Nikotinamid: 15 mg; Ca-pantotenát: 9 mg; Folsav: 0,35 mg; Biotin: 300 mcg; Kolin-klorid: 1200 mg; Cink (cink-szulfát, monohidrát): 25 mg; Mangán (mangan-II-szulfat, monohidrát) (E5): 1,4 mg; Jód kalcium-jodát, vízmentes: 0,75 mg.

hipoallergén • csirkementes • gluténmentes


100% MONOPROTEIN* FRISS VADDISZNÓHÚS SÁRGARÉPÁVAL ÉS BURGONYÁVAL Felnőtt, érzékeny emésztésű, táplálékallergiára hajlamos, válogatós kutyáknak ajánljuk. 65% FRISS HÚST tartalmaz! Tápanyagban gazdag formula, es�szenciális ásványi anyagokkal, és természetes összetevőkkel. A vaddisznóhús természetes forrása minden olyan tápanyagnak, amelyre egy kutyának szüksége van. Magas fehérjetartalommal és gazdag ízvilággal rendelkezik. A vaddisznók szabadon élő állatok, amelyeknek lehetőségük van eredeti környezetükben élni, így általában jobb izomzattal rendelkeznek, és természetes módon élhetnek. A sárgarépa és a burgonya magas rosttartalommal rendelkezik, megkönnyítve az emésztést. A lenmag olaj segítheti a fényes szőrzet és egészséges bőr fenntartását. A gyártás során a hidegen töltés, a lassú keverési és főzési folyamat biztosítja az optimális tápanyagtartalom fenntartását. A termék hőkezeléses sterilizálása során 120°C-os hőmérsékletet használunk. Lenolaj

hipo allergén

Összetétel: 65% vaddisznó hús és vaddisznó belsőség, 28,9% vaddisznó hús alaplé, 3% sárgarépa, 2% burgonya, 1% ásványi anyagok, 0,1% lenmagolaj. Analitikai összetevők: Nyersfehérje: 10,50%; Nyers zsír: 6,50%; Nyers hamu: 2,30%; Nyersrost: 0,40%; Nedvességtartalom: 76,00%; Omega-3 zsírsavak: 0,20%; Omega-6 zsírsavak: 0,80%. Adalékanyagok: Tápértékkel rendelkező adalékanyagok/kg: D3-vitamin (E671): 200 NE. ; E-vitamin (alfa-tokoferolacetat): 20 NE.; B1-vitamin: 10 mg; B2-vitamin: 6 mg; B6-vitamin: 2 mg; B12-vitamin: 75 mcg; Nikotinamid: 15 mg; Ca-pantotenát: 9 mg; Folsav: 0,35 mg; Biotin: 300 mcg; Kolin-klorid: 1200 mg; Cink (cink-szulfát, monohidrát)*: 25 mg; Mangán (mangan-II-szulfat, monohidrát) (E5): 1,4 mg; Jód kalcium-jodát, vízmentes: 0,75 mg.

• Egészséges összetevők • Magas hústartalom • Ínycsiklandozó formula

free range

*100% MONOPROTEIN: Az állati eredetű fehérje forrása kizárólag vaddisznóból származik. Ez a termék nem tartalmaz csirkevagy baromfihúst- és gabonaféléket. A Happy&Fit Superior termékek receptúrái nem tartalmaznak hozzáadott mesterséges aromákat, búzaglutént, szóját, mesterséges ízfokozókat vagy tartósítószereket.

Kiszerelések: 400g, 800g

hipoallergén • csirkementes • gluténmentes


addisznóhús v iss hérjetartalommal és gazdag ízvilággal r ren F agas fe de

golaj nmaényes szőrz e et L af egít

heti

és egé

es b ség

n

zik. á r ma

astartalommal rendel g és v kezi

sz ból ny a

ezik .

ne

án ásv

ut

kös

egy k

nyag yi a

, amel yr e

s s z e t é telé nek

t tartalmaz

s aminosav ö

beef *

a bb

Más húsokhoz képe

ak é mán

100%

. Más húsokhoz ké p e s ge van t , ma üksé gas

é. latok

s t, m agas ab

al art

ta és vastar lommal rendelk

gy

z ak s yán

i ál ház ett

s vá

á

ny a yi a

bár

bá A

rje forrása kizárólag

ze

Öss yago tápan iális enc ssz

gt

lamb*

fehé

t a t eny és z t

arhahús m iss leggazdagabb tápanyagforrású hús. Min r de F ik

árányhús b iss yhús könnyen emészthető, ásványi r any F bárán a

100%

nntartását. Az á l ő r fe la t i er

és keményebb hús, min osabb Rost

k.

zik.

boar*

tű e de

M

lk e

100%

sz

tő nhe

fehérjeforrás . rtékes en, é


nya Áfoi szuperfood összet igaz

ev ő , am e

as

r árga

omm al r e

og tám

t , é s k u ty á j a atásá e g ész ség

Am

ek

angó M angó A-provitaminban, B1-,

rén

éne

z egőr km

ését.

kutya immunre ndsz e

tve az emésztést. önnyí megk

heti a

: k ő v te e z s

nde z ik , lke

ít seg ly

pa rgarméagas rosttar á tal S épa

B2-, Evit in am

és ban

mma l re

nde l

kön meg nyítve

az emésztést.

rb

ba

a

ik,

d ag .

B burgon

kez

yi anyagokban , a z a ásván z fo szf o

az ng

o nya urg ya magas rosttartalo

, an

cium kal

nátriumban, vasban és ban, m a g néz i um


Kérdése van... ...kedvence táplálásával kapcsolatban? ...nem tudja eldönteni melyik tápot válassza? ...egyedi betegséggel, táplálékallergiával küzd Kedvence, amelyre nem találtak még megoldást?

Mi segítünk! Írjon nekünk az alábbi e-mail címre: info@happyandfit.eu Általános termékinformációval, észrevételeivel, javaslataival kapcsolatban is keressen minket bátran! A Happy&Fit Superior konzerveket keresse az állateledel szaküzletekben, állatorvosánál, valamint az ALPHAZOO áruházakban és partnerüzletekben, melyek elérhetőségeit megtalálja a www.alphazoo.hu weboldalon!