HAPPY&FIT Superior Hipoallergen szaraz eledelek termekismerteto - Gazdiknak

Scroll for more

Page 1

mivel etessem a kutyámat?

TERMÉKAJÁNLÓ Gabonamentes

Gazdiknak

ládtag négylábú csa éséhez tet egészséges e

po

hi

szá én erg all

ak ákn

raz eledek kut yMIÉRT

AJÁNLJUK A

PO

RT F Ó L I ÓT ? Német

minőség

Kedvező Kiváló

ár

termékminőség

Keresett

kategória

hipoallergén tápsor

Exkluzív

csomagolás

Visszazárható , top slider - es zsák

3


Filozófiánk A Happy&Fit állatorvosokból

és táplálkozási szakértőkből álló csapatánál úgy gondoljuk, hogy

négylábú családtagjaink tálkájába

csak kiváló minőségű összetevőkből készült eledel kerülhet.

4


MIÉRT

AJÁNLJUK A

PO

RT F Ó L I ÓT ?

NÉMET MINŐSÉG minden falatban

A Happy&Fit tápokat Európa legnagyobb és egyik legprofesszionálisabb száraz állateledel gyárában gyártják. A német minőség és szakértelem garantálja, hogy négylábú barátaink tálkájába a legjobb minőségű falatok kerülnek.

5


A

z

A

z

A A

ös

ös

sz

sz

ete

gy á

ete

rtá

vő k

vő k

si

töb bs ége

bes z

fol ya

erz

ési

ma

tot

táp

ok

ell

en

útv

őr

on

me

t

gy á

ala

sz

tt

ga z

sz

igo

si

ak em

rtá

lko

an

ber e

fol ya

k

ma

sb ól

ell

en

sz

ár

őr

tt.

vég zik .

tai

me

gfe lel n

ek

Az IFS egy olyan magas szintű ellenőrzési szabvány, amely többek között az állateledel gyártó üzemeket is minősíti. 6

ma

az

zik .

IF

S

sz

ab

vá n

yo

kn a

k.


7


Bárány

Vízibivaly

Új-Zélandról származik. A Happy&Fit Superior Junior Lamb és Adult Lamb eledelek friss bárányhúsból készültek, így a tápok emészthetőbbek és ízletesebbek. A bárány szabadon tartott jószágokból származik, amelyek húsa kiváló minőségű. Kíméletes gyártási eljárással készült, így a tápban található természetes tápanyagok és vitaminok megmaradnak, mely igazán ízletes és természetes ízt eredményez.

Összetevők

Kiemelkedően magas fehérje-, alacsony zsírtartalma és a benne lévő sok ásványi anyag miatt a legértékesebb húsok egyike.

Marha

A marhahús kiváló fehérjeforrás, B12 vitamin és a cink forrása is. A gabonák és magvak után a marha tartalmazza a legtöbb vasat.

HÚSOK

Strucc

Kacsa

A strucc egy egzotikus húsfajta, nagyon könnyen emészthető, kevés zsírt tartalmaz.

A kacsahúsban sok különböző vitamin komplex található. A-vitamin benne kétszer több, mint más típusú húsokban. Omega típusú zsírsavakban gazdag, mely segítheti a bőr és szőrzet állapotának javítását.

Pisztráng

Kiváló minőségű fehérje forrása, gazdag Omega-3 zsírsavakban, káliumban, foszforban és még sok más tápanyagban. 8


Édesburgonya

Sütőtök

A Happy&Fit Beef and Ostrich& Waterbuffalo, Puppy Lamb és Adult Lamb tápokban található édesburgonya magas antioxidáns tartalmú és rostokban gazdag.

A Happy&Fit Beef and Ostrich&Waterbuffalo tápban található sütőtök rostokban és antioxidánsokban gazdag, így segítheti az emésztést.

Cikória

Sárgarépa

A Happy&Fit Duck eledelben található cikória segítheti az immunrendszer támogatását.

A Happy&Fit Adult Lamb tápban található szárított sárgarépapép segítheti a bélműködést.

Tengeri alga

A szárított tengeri alga számos vitamin és ásványi anyag tartalmával segítheti az immunrendszer támogatását.

Összetevők

A Happy&Fit Adult tápban található yukka támogathatja az immunrendszert és a méregtelenítési folyamatokat.

ZÖLDSÉGEK, GYÜMÖLCSÖK, OLAJAK, GYÓGYNÖVÉNYEK

Vörös- és kékáfonya

A Happy&Fit Adult/Junior Lamb eledelekben található vörösáfonya és kékáfonya magas antioxidáns tartalma révén segítheti az immunrendszer működését.

Gyógynövény keverék

Kolosztrum

A Happy&Fit Adult Lamb tápban található gyógynövény keverék segítheti az immunrendszer támogatását.

Támogathatja a szervezet védekezőképess égét és az emésztőrendsze r működését.

Yukka

Glükozamin, Kondroitinszulfát

Az ízületek védelme érdekében

Mannánoligoszach

arid Segíthetik a bé lműködést. A tápanyagban ga zd frukto-oligoszac ag formula haridokkal és prebiotikumok kal emésztőrendsze segítheti az r működését.

Alma

A Happy&Fit Duck eledelben található alma segítheti az egészséges emésztést.

Lenmagolaj, halolaj, sáfrányos szeklice olaj

Többszörösen telítetlen zsírsavakat tartalmaznak és jó hatással vannak a bőrre és szőrzetre.

Omega-3, Omega-6 zsírsavak

Segíthetik a fé nyes szőrzet kialakul ását.

Sörélesztő

Segíthetik a fényes szőrzet kialakulását


l

#szív

e k s c ü emcs

g o d y ovem

#szív

e k s c ü emcs m o d á m #i 10

t a m á y akut #

z a k é ját


z élet

#imád

á y t u omak

# #szív

s c ü s c m e v í z #s

g o d y m love

e k s c ü emcs m o d á #im 11

k é t á #j

t a m á y akut


MIÉRT

AJÁNLJUK EZT A TERMÉKET? A kölyökkor nagyon fontos életszakasz a kutyák életében is. Megfelelő táplálással ebben az időszakban segíthetjük megalapozni az immunrendszer, vázszerkezet, izomrendszer fejlődését. Fontos, hogy jó minőségű, esszenciális tápanyagokkal teli tápot válasszunk részükre, amelyek segíthetik őket a megfelelő fejlődésben, hogy boldog és fitt kölyökkutyaként szaladgálhassanak mellettünk. Bárány az első számú összetevő, amely Új-Zélandról származik. Ezt a terméket olyan kölyökkutyáknak ajánljuk, akik érzékeny emésztőrendszerrel rendelkeznek, vagy válogatósak. Friss bárányhúsból készült, így a táp emészthetőbb és ízletesebb. A tápban található édesburgonya magas antioxidáns tartalmú és rostokban gazdag. A kolosztrum támogathatja a szervezet védekezőképességét és az emésztőrendszer működését. Az ízületek védelme érdekében glükozamint és kondroitin-szulfátot is tartalmaz. A vörösáfonya magas antioxidáns tartalma révén, segítheti az immunrendszer működését. A tápanyagban gazdag formula frukto-oligoszacharidokkal és prebiotikumokkal (például cikória) segítheti az emésztőrendszer működését. OMEGA-3 és OMEGA-6 zsírsavakat, lazacolajat tartalmaz, amelyek segíthetik a fényes szőrzet kialakulását. Szabad tartású állatokból. A bárány szabadon tartott jószágokból származik, amelyek húsa kiváló minőségű. Kíméletes gyártási eljárással készült, így a tápban található természetes tápanyagok és vitaminok megmaradnak, mely igazán ízletes és természetes ízt eredményez.

12


„Lankás, dimbes-dombos völgyek, napsütötte tájak

- innen származnak a Happy&Fit tápok válogatott összetevői.”

kölyökkutyáknak

s árányhú V Ö R Ö S Á F O N Y Á V A L b s s i r S F ÁVAL É BURGONY ÉDES

fe ati hér

&

0%

té glu n*

on gab a,

áll

je

44%

ja szó

13


MIÉRT

AJÁNLJUK EZT A TERMÉKET?

Bárány az első számú összetevő, amely Új-Zélandról származik. Ha kutyája válogatós vagy érzékeny emésztőrendszerrel rendelkezik, bátran ajánljuk ezt a könnyen emészthető eledelt számára! Friss bárányhúsból készült, így a táp emészthetőbb és ízletesebb. A tápban található édesburgonya magas antioxidáns tartalmú és rostokban gazdag. A tápban található gyógynövény keverék segítheti az immunrendszer támogatását. A yukka támogathatja az immunrendszert és a méregtelenítési folyamatokat. A szárított sárgarépapép segítheti a bélműködést. A vörösáfonya és a kékáfonya magas antioxidáns tartalma révén, segítheti az immunrendszer működését. A tápanyagban gazdag formula frukto-oligoszacharidokkal és prebiotikumokkal (például cikória) segítheti az emésztőrendszer működését. OMEGA-3 és OMEGA-6 zsírsavakat, valamint szárított sörélesztőt is tartalmaz, amelyek segíthetik a fényes szőrzet kialakulását. Szabad tartású állatokból. A bárány szabadon tartott jószágokból származik, amelyek húsa kiváló minőségű. Kíméletes gyártási eljárással készült, így a tápban található természetes tápanyagok és vitaminok megmaradnak, mely igazán ízletes és természetes ízt eredményez.

14


„Lankás, dimbes-dombos völgyek, napsütötte tájak

- innen származnak a Happy&Fit tápok válogatott összetevői.”

felnőtt kutyáknak

N yhús G Y Ó G Y N Ö V É n á r bá ÉS

NYEL

L FrissU R G O N Y Á V A ÉDESB

fe ati hér

&

0%

té glu n*

on gab a,

áll

je

58%

ja szó

15


MIÉRT

AJÁNLJUK EZT A TERMÉKET? Egy igazán különleges összetevőjű táp, amely három típusú állati eredetű fehérjét, zöldségeket és gyümölcsöket is tartalmaz az ínyenc és érzékeny emésztésű Kedvenceknek! A három különböző és különleges állati eredetű fehérjeforrás harmóniát és fantasztikus ízt alkotnak ebben a tápban! Ha kutyája válogatós vagy érzékeny emésztőrendszerrel rendelkezik, bátran ajánljuk ezt a könnyen emészthető eledelt számára! A tápban található édesburgonya magas antioxidáns tartalmú és rostokban gazdag. A sütőtök rostokban és antioxidánsokban gazdag, így segítheti az emésztést. Az ízületek védelme érdekében glükozamint és kondroitin-szulfátot is tartalmaz. A tápban található szárított tengeri alga számos vitamin és ásványi anyag tartalmával segítheti az immunrendszer támogatását. A mannánoligoszacharidok segíthetik a bélműködést. A tápanyagban gazdag formula frukto-oligoszacharidokkal és prebiotikumokkal segítheti az emésztőrendszer működését. OMEGA-3 és OMEGA-6 zsírsavakat is tartalmaz, amelyek segíthetik a fényes szőrzet kialakulását. Kíméletes gyártási eljárással készült, így a tápban található természetes tápanyagok és vitaminok megmaradnak, mely igazán ízletes és természetes ízt eredményez.

16


„Lankás, dimbes-dombos völgyek, napsütötte tájak

- innen származnak a Happy&Fit tápok válogatott összetevői.”

felnőtt kutyáknak

zibivaly í v & strucc , a h r a Friss mÖ K K E L SÜTŐT

fe ati hér

&

0%

té glu n*

on gab a,

áll

je

86%

ja szó

17


MIÉRT

AJÁNLJUK EZT A TERMÉKET? A pisztráng az egyetlen állati eredetű fehérjeforrás. Ha kutyája válogatós vagy érzékeny emésztőrendszerrel rendelkezik, bátran ajánljuk ezt a könnyen emészthető eledelt számára! FRISS pisztrángból készült, így a táp emészthetőbb, ízletesebb. Az ízületek védelme érdekében glükozamint és kondroitin-szulfátot is tartalmaz. Halolajjal, amely többszörösen telítetlen zsírsavakat tartalmaz és jó hatással van a bőrre és szőrzetre. A tápanyagban gazdag formula frukto-oligoszacharidokkal és prebiotikumokkal segítheti az emésztőrendszer működését. OMEGA-3 és OMEGA-6 zsírsavakat, halolajat tartalmaz, amelyek segíthetik a fényes szőrzet kialakulását. Kíméletes gyártási eljárással készült, így a tápban található természetes tápanyagok és vitaminok megmaradnak, mely igazán ízletes és természetes ízt eredményez.

18


„Lankás, dimbes-dombos völgyek, napsütötte tájak

- innen származnak a Happy&Fit tápok válogatott összetevői.”

felnőtt kutyáknak

NAL

g KONDROITIN n á r t z ÉS s pisLÜKOZAMINNAL s i r F JJAL, G HALOLA

fe ati hér

&

0%

té glu n*

on gab a,

áll

je

54%

ja szó

19


MIÉRT

AJÁNLJUK EZT A TERMÉKET? A kacsa az egyetlen állati eredetű fehérjeforrás.** Ha kutyája válogatós vagy érzékeny emésztőrendszerrel rendelkezik, bátran ajánljuk ezt a könnyen emészthető eledelt számára! Lenmaggal, halolajjal és sáfrányos szeklice olajjal készült, amelyek többszörösen telítetlen zsírsavakat tartalmaznak és jó hatással vannak a bőrre és szőrzetre. A cikória segítheti az immunrendszer támogatását. Az alma segítheti az egészséges emésztést. A tápanyagban gazdag formula frukto-oligoszacharidokkal és prebiotikumokkal segítheti az emésztőrendszer működését. OMEGA-3 és OMEGA-6 zsírsavakat valamint szárított sörélesztőt is tartalmaz, amelyek segíthetik a fényes szőrzet kialakulását. Kíméletes gyártási eljárással készült, így a tápban található természetes tápanyagok és vitaminok megmaradnak, mely igazán ízletes és természetes ízt eredményez.

20


„Lankás, dimbes-dombos völgyek, napsütötte tájak

- innen származnak a Happy&Fit tápok válogatott összetevői.”

felnőtt kutyáknak

KacsaJ A L É S A L M Á V A L HALOLA

J

fe ati hér

&

0%

té glu n*

on gab a,

áll

je

– 74%

ja szó

21


#já #

ó j i n za

#

s e g é s egész

t e l é z a k é t #já

s e g é s egész #j

ó j i n a átsz 22

l é z a ék


let

t e l é z a k é t #já

s e g é s s #egé

# #já

ó j i n tsza #

#

s e g é s z egés

t e l é z a k é t #já 23

z a k é ját


T E L J E S É RT É K Ű TÁ P

kölyökkutyák számára

PUPPY & JUNIOR frisches

LAMM mit Süßkartoffel & Preiselbeere

Immunity & Joints & Digestion ÖSSZETÉTEL: bárány (fagyasztva) 16%, bárányfehérje (szárítva) 15%, burgonyaliszt, édesburgonya 12%, burgonyakeményítő, burgonyafehérje, borsó (szárított), lazacolaj 3%, baromfizsír, hidrolizált fehérje, szárított répapép, élesztő (szárított) 0,7%, borsófehérje, kolosztrum (0,3%), cikória (szárítva), petrezselyem (szárítva), kondroitin-szulfát 0,05%, glükozamin 0,05%, yukka (szárítva), zeller (szárítva), paradicsompüré (szárítva), sárgarépa (szárítva), vörösáfonya (szárítva, 0,001%).

JAVASOLT NAPI ETETÉSI MENNYISÉG Kor hónapokban 2,5 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

50 g 65 g 65 g 60 g 60 g 60 g 60 g 60 g 60 g 60 g 60 g

HYPOALLERGEN

frisches

LAMM mit Süßkartoffel & Kräutern

Immunity & Digestion & S kin

HYPOALLERGEN

frisches

RIND

& STRAUSS & WASSERBÜFFEL mit Kürbis Immunity & Joints & Digestion

A kutya felnőttkori súlya (kg) 10 20 30 40 50 125 g 160 g 175 g 180 g 180 g 180 g 175 g 175 g 175 g 175 g 170 g

195 g 265 g 290 g 300 g 300 g 300 g 300 g 295 g 290 g 290 g 290 g

255 g 350 g 390 g 405 g 410 g 410 g 405 g 405 g 400 g 395 g 395 g

305 g 425 g 475 g 495 g 505 g 505 g 505 g 505 g 500 g 500 g 500 g

340 g 480 g 550 g 580 g 595 g 600 g 600 g 600 g 600 g 595 g 595 g

60

375 g 535 g 615 g 660 g 680 g 685 g 690 g 685 g 685 g 685 g 680 g

70

390 g 575 g 680 g 735 g 765 g 770 g 770 g 770 g 770 g 770 g 765 g

80

400 g 615 g 735 g 810 g 845 g 850 g 855 g 850 g 850 g 850 g 845 g

cink (cink-oxid formájában): 90 mg, jód (kalcium-jodát, dehidratált formában): 2,0 mg, szelén (nátrium-szelenit formájában): 0,20 mg, réz (réz-szulfát formájában, pentahidrát formájában): 10 mg, Cink (aminosavak cinkkelátjaként hidrát formájában): 45 mg. TECHNOLÓGIAI ADALÉKOK: antioxidánsok.

ETETÉSI JAVASLAT A kutya súlya

Javasolt napi etetési mennyiség

A kutya súlya

Javasolt napi etetési mennyiség

2,5 - 5 kg 7,5 - 10 kg 12,5 - 15 kg 17,5 - 20 kg 22,5 - 25 kg

55 - 90 g 120 - 150 g 180 - 205 g 230 - 255 g 280 - 300 g

30 - 35 kg 40 - 45 kg 50 - 60 kg 70 - 80 kg 90 - 100 kg

345 - 385 g 430 - 470 g 505 - 580 g 650 - 720 g 785 - 850 g

ETETÉSI JAVASLAT A kutya súlya

Javasolt napi etetési mennyiség

A kutya súlya

Javasolt napi etetési mennyiség

2,5 - 5 kg 7,5 - 10 kg 12,5 - 15 kg 17,5 - 20 kg 22,5 - 25 kg

50 - 85 g 115 - 140 g 170 - 190 g 215 - 240 g 260 - 280 g

30 - 35 kg 40 - 45 kg 50 - 60 kg 70 - 80 kg 90 - 100 kg

325 - 365 g 400 - 440 g 475 - 545 g 610 - 675 g 735 - 800 g

ANALITIKAI ÖSSZETEVŐK: Fehérje: 30,5%, Zsírtartalom: 18,0%, Nyersrost: 2,5%, Nyerhamu: 8,5%, Kalcium: 1,4%, Foszfor: 0,9%, Omega-3 zsírsavak: 0,16%, Omega-6 zsírsavak: 0,55%. ADALÉKANYAGOK: TÁPÉRTÉKKEL RENDELKEZŐ ADALÉKANYAGOK/KG: A-vitamin: 17 000 NE, D3-vitamin: 1 300 NE, E-vitamin: 170 mg, Cink

ÖSSZETÉTEL: Bárány (fagyasztva) 20%, burgonyaliszt, bárányfehérje (szárítva) 17,5%, burgonyapehely, borsó (szárítva), édesburgonya (6%), szárított répapép, baromfizsír, tápióka (szárított), burgonyafehérje, hidrolizált fehérje, gyógynövények 0,2% (szárított, csalán, szeder levél, cickafark, édeskömény, kömény, kamillavirág, fagyöngy, tárnics gyökér, ezerjófű, paradicsompaszta (szárított), vörösáfonya (szárított, 0,15%), áfonya (szárítva, 0,15%), élesztők (szárítva), cikória (szárítva), yukka (szárítva, 0,006%).

α-tokoferil-acetát): 100 mg, Réz (réz-szulfát, pentahidrát formájában): 10 mg, Cink (cink-oxid formájában): 70 mg, Cink (aminosavak cinkkelátjaként hidrát formájában): 6 mg, Jód (kalcium-jodát, vízmentes): 2 mg, Szelén (nátrium-szelenit formájában): 0,2 mg, Taurin: 300 mg. TECHNOLÓGIAI ADALÉKOK: antioxidánsok.

ANALITIKAI ÖSSZETEVŐK: Fehérje: 23,0%, Zsírtartalom: 13,0%, Nyersrost: 3,0%, Nyershamu: 7,4%, Omega-3 zsírsavak: 0,15%, Omega-6 zsírsavak: 1,25%, Kalcium: 1,80%, Foszfor: 1,15%. ADALÉKANYAGOK: TÁPÉRTÉKKEL RENDELKEZŐ ADALÉKANYAGOK/KG: A-vitamin: 12 000 NE, D3-vitamin: 1 200 NE, E-vitamin (mint minden rac-

T E L J E S É RT É K Ű TÁ P

felnőtt kutyák számára

7,5

105 g 135 g 140 g 145 g 145 g 140 g 140 g 135 g 135 g 135 g 135 g

ANALITIKAI ÖSSZETEVŐK: Fehérje: 26,0%, Zsírtartalom: 14,0%, Nyersrost: 2,0%, Nyerhamu: 7,9%, Omega-3zsírsavak: 0,45%, Omega-6-zsírsavak: 1,30%, Kalcium: 1,45%, Foszfor: 0,95%. ADALÉKANYAGOK: TÁPÉRTÉKKEL RENDELKEZŐ ADALÉKANYAGOK/KG: A-vitamin: 15 000 NE, D3-vitamin: 1 200 NE, E-vitamin: 150 mg, L-karnitin: 100 mg,

T E L J E S É RT É K Ű TÁ P

felnőtt kutyák számára

5

80 g 100 g 105 g 105 g 105 g 105 g 100 g 100 g 100 g 100 g 100 g

ÖSSZETÉTEL: Marhahús (friss, 26%), marha (friss), borsókeményítő, édesburgonya (szárított, 10%), struccfehérje (szárított, 5%), marhafehérje (szárított), vízbivalyfehérje (szárított, 4%), marhamáj (friss), alma (szárított), hidrolizált fehérje (növényi), sárgarépa (szárított), spenót (szárított), sütőtök (szárított, 1%), kondroitin-szulfát (0,005%), glükozamin (0,005%), mannanoligoszacharidok (0,005%), cikória (szárítva, 0,005%), yukka (szárítva), vörösáfonya (szárítva), rozmaring (szárítva), útifű maghéj, tengeri alga (szárítva, 0,002%), kakukkfű (szárítva), borsmenta (szárítva), petrezselyem (szárított).

(cink-oxid formájában): 110 mg, Jód: (kalcium-jodát, vízmentes) 2.4 mg, Szelén (nátrium-szelenit formájában): 0,24 mg, Réz (réz-szulfát, pentahidrát formájában): 12 mg, Cink (aminosavak cinkkelátjaként hidrát formájában): 55 mg. TECHNOLÓGIAI ADALÉKOK: antioxidánsok.


T E L J E S É RT É K Ű TÁ P

Skin & Digestion & Joints

2,5 - 5 kg 7,5 - 10 kg 12,5 - 15 kg 17,5 - 20 kg 22,5 - 25 kg

55 - 90 g 125 - 150 g 180 - 205 g 230 - 255 g 280 - 300 g

30 - 35 kg 40 - 45 kg 50 - 60 kg 70 - 80 kg 90 - 100 kg

345 - 390 g 430 - 470 g 510 - 585 g 655 - 725 g 790 - 855 g

T E L J E S É RT É K Ű TÁ P

ENTE mit Fischöl und Apfel

S kin & Digestion & Immunity

A kutya súlya

Javasolt napi etetési mennyiség

A kutya súlya

Javasolt napi etetési mennyiség

2,5 - 5 kg 7,5 - 10 kg 12,5 - 15 kg 17,5 - 20 kg 22,5 - 25 kg

70 - 115 g 150 - 190 g 220 - 250 g 280 - 315 g 345 - 370 g

30 - 35 kg 40 - 45 kg 50 - 60 kg 70 - 80 kg 90 - 100 kg

425 - 475 g 525 - 575 g 620 - 715 g 800 - 880 g 965 - 1045 g

ANALITIKAI ÖSSZETEVŐK: Fehérje: 26,0%, Zsírtartalom: 13,0%, Nyersrost: 2,2%, Nyershamu: 7,4%, Kalcium: 1,25%, Foszfor: 1,05%, Omega-3-zsírsavak: 0,75%, Omega-6-zsírsavak: 1,85%. ADALÉKANYAGOK: TÁPÉRTÉKKEL RENDELKEZŐ ADALÉKANYAGOK/KG: A-vitamin: 19 000 NE, D3-vitamin: 1 500 NE, E-vitamin (mint minden rac-

α-tokoferil-acetát): 190 mg, Réz (réz-szulfát, pentahidrát formájában): 13 mg, Cink (cink-oxid formájában): 113 mg, Cink (aminosavak cinkkelátjaként hidrát formájában): 55 mg, Jód (kalcium-jodát, vízmentes): 2,5 mg, Szelén (nátrium-szelenitként): 0,25 mg. TECHNOLÓGIAI ADALÉKANYAGOK: antioxidánsok.

FRISS•

•ÁL

L

AT

•G O

I FEHÉRJÉ

N D O S•

Á LT

•F

EL

AL

DO LGOZÁ

•F

S•

25

ANYAGDÚ ÁP

OR

MULÁ

K•

AKÉRTŐK •

SZ

HYPOALLERGEN

ÖSSZETÉTEL: burgonyaliszt, kacsafehérje (szárított) 28%, baromfizsír, szárított répapép, burgonyafehérje, hidrolizált fehérje (kacsa), lenmag (2,8%), halolaj (1%), alma (szárított, 1%), cikória (szárított, 1%), monokalcium-foszfát, élesztők (szárítva, 0,3%), nátrium-klorid, sáfrányos szekliceolaj (0,1%).

ETETÉSI JAVASLAT

•T

felnőtt kutyák számára

α-tokoferil-acetát): 70 mg, Réz (réz-szulfát, pentahidrát formájában): 10 mg, Cink (cink-oxid formájában): 70 mg, Cink (aminosavak cinkkelátjaként hidrát formájában): 80 mg, Jód (kalcium-jodát, vízmentes): 2 mg, Szelén (nátrium-szelenit formájában): 0,2 mg. TECHNOLÓGIAI ADALÉKANYAGOK: antioxidánsok.

ANALITIKAI ÖSSZETEVŐK: Fehérje: 22,0% Zsírtartalom: 12,5%, Nyersrost: 3,2%, Nyershamu: 6,7%, Kalcium: 1,1%, Foszfor: 0,9%, Omega-3-zsírsavak: 0,55%, Omega-6-zsírsavak: 1,50%. ADALÉKANYAGOK: TÁPÉRTÉKKEL RENDELKEZŐ ADALÉKANYAGOK/KG: A-vitamin: 13 000 NE, D3-vitamin: 1 200 NE, E-vitamin (mint minden rac-

mit Fischöl, Glucosamin & Chondroitin

Javasolt napi etetési mennyiség

VE

FORELLE

A kutya súlya

L•

frische

Javasolt napi etetési mennyiség

VE

HYPOALLERGEN

A kutya súlya

S•

felnőtt kutyák számára

ÖSSZETÉTEL: burgonyaliszt, pisztráng (fagyasztott 12,5%), pisztráng (szárított, 12,5%), borsó (szárítva), szárított répapép (6%), állati zsír, burgonyafehérje, hidrolizált fehérje (növényi), monokalcium-foszfát, élesztő (szárított), halolaj (1%), cikória (szárítva, 0,15%), glükozamin (0,035%), kondroitin-szulfát (0,035%).

ETETÉSI JAVASLAT

FEJLESZ

T


EGÉSZSÉGES RECEPTÚRÁK

Z

LF

S•

TV

E•

• ÁL

T K Í S É RL LA

ET

KIFEJLES

•E

S•

G Y SZ E R Ű •

NA

L

A

O MENTE

• Á LT

GM

TORVOS LA

OK

•ÁL

alom rjetart é h e f redetű llati e á s a zséges mag , egés ölcsökkel l a k k o üm hús friss ekkel és gy  mint g é kkel, ő v zölds e t e z ss food ö szuper sütőtök  kkal l idánso x o példáu i t n , a nokkal vitami

OGADÁ

•M

ENTES

Az összetevők többsége ellenőrzött gazdálkodásból származik. 26


Kiváló minőségű csomagolás TÖ KÉLE TES ZÁRÁS - EXKLUZÍ V M EGJE L E N É S! ...AMIKOR A BELTARTALOM MELLÉ KIVÁLÓ MINŐSÉGŰ CSOMAGOLÁS IS PÁROSUL...

CSOMAGOLÁS A HAPPY&FIT termékfejlesztési szakemberei nemcsak arra figyelnek, hogy a tápok receptúrái maximálisan megfeleljenek a kutyák igényeinek, hanem arra is nagy hangsúlyt fektettek, hogy a tápszemek frissessége, az aromák megőrzése minél hosszabb ideig megmaradjon. A 3 rétegű csomagolás maximálisan biztosítja a tápszemek szavatosságát, minőségének fenntartását, zsírosodás mentességét, hogy a kedvencek etetőtáljára mindig a legfinomabb falatok kerülhessenek.

ZÁRÁS Az egyszerűen nyitható és könnyedén visszazárható Top Slideres zárásnak köszönhetően a tápok frissessége hosszabb ideig biztosított. Nem kell csipeszekkel és hasonló eszközökkel bajlódnia, mivel a praktikus slider elhúzásával a zárás tökéletesen biztosított.

27


Ne feledkezzen meg a többi

termékről sem!

A SUPERIOR TERMÉKSOR ELENGEDHETETLEN RÉSZE

A SUPERIOR KONZERV SOR!

FRISS VADDISZNÓHÚS

FRISS MARHAHÚS

FRISS BÁRÁNYHÚS

SÁRGARÉPÁVAL ÉS BURGONYÁVAL

MANGÓVAL ÉS ÁFONYÁVAL

SÁRGARÉPÁVAL ÉS BURGONYÁVAL

Kiszerelések: 400g, 800g

Kiszerelések: 400g, 800g

28

Kiszerelések: 400g, 800g


a

Vásárlói visszajelzések különböző termékeiről:

MERENGÉNYI ILONA ÉS FIFI

KELEMEN GÉZA ÉS JOE

„Nagy megkönnyebbülés volt számunkra, hogy végre találtunk Fifikének egy olyan tápot, amitől nem vakarózik és az ára is jó.”

„Hello! Joe-nak nagyon sokszor volt mostanság hasmenése, nem tudjuk, hogy miért, az biztos, hogy a HAPPY&FIT segített. Írtam nekik és máris ajánlottak egy nagyon jó terméket, Sensitive Lambet a Professional Plus sorból és azóta is ezt eszi a kutyus. A német minőség nekünk fontos, konzervet is kap néha, csak ajánlani tudom a márkát.”

SZÉL HENRIETT ÉS KÁZMÉR „Kázmér egy igazi bajkeverő, nagyon sokat mozog, és nagyon finnyás. Több tápot kipróbáltunk már, de eddig a HAPPY&FIT volt a legjobb. Amióta ezzel etetjük láthatóan jobban érzi magát a kutya, szebb lett a kis bundája is. Elégedettek vagyunk és köszönjük a táplálási tanácsokat a csapatnak.”

GÁLNÉ VÍGH MARIANN „A kutyánk azt hiszem szereti a tápot :D a kép önmagáért beszél???”

29


e t t e l #é i l e t l e t t e #él

#

fiti y p p a h # i l e t l tte

#fit

y p p a h # 30

el


el #él

#él

i l e t l ette

i l e t l ette

#fit

# y p p a h # #

#él

li

i l e t l ette

y p p a h #

e t l e t élet


Kérdése van...

...kedvence táplálásával kapcsolatban? ...nem tudja eldönteni melyik tápot válassza? ...egyedi betegséggel, táplálékallergiával küzd Kedvence, amelyre nem találtak még megoldást?

Mi segítünk!

Írjon nekünk az alábbi e-mail címre: info@happyandfit.eu Általános termékinformációval, észrevételeivel, javaslataival kapcsolatban is keressen minket bátran! A Happy&Fit Superior szárazeledeleket keresse az állateledel szaküzletekben, állatorvosánál, valamint az ALPHAZOO üzletekben, melyek elérhetőségeit megtalálja a www.alphazoo.hu weboldalon!

hypo allergen