HAPPY&FIT Professional termekismerteto brosura

Scroll for more

Page 1

A TELJESÍTMÉNY FÉMJELEZVE


A TELJESÍTMÉNY FÉMJELEZVE.

Tisztelt Tenyésztő, Kiállító Partnerünk és Munkakutyások! Aki hosszú ideje foglalkozik már kutyatenyésztéssel, munkakutyázással vagy tapasztalta már milyen egy győztes kutyával nemzetközi ringben állni, biztosan tudja, hogy nem egyszerű feladat - még egy jó vérvonalból származó kutyából sem – a legjobb teljesítményt kihozni. Teljesen más célokkal rendelkezik egy tenyésztéssel foglalkozó szakember, más kihívások vezérlik azokat, akik versenyekre járnak kutyáikkal, és a munkakutyás vonalon dolgozó szakemberek is más célrendszereket állítanak fel kutyáikkal szemben. Egy közös jellemző azonban mégis akad a három táborban, ez pedig nem más, mint a tökéletes eredményre való törekvés. Legyen szó egy új alom létrehozásáról, munkakutyázásról, vagy egy minden porcikájában kiállításra termett kutya felkészítéséről, fontos, hogy természetes úton, a lehető legjobb eredményt érjék el. Ebben segít Önnek a Happy&Fit Professional terméksor. Ha létezne recept a sikeres tenyésztésre vagy a kiállítási címek elnyerésére, a táplálás biztosan az első „hozzávalók” között szerepelne, hiszen a helyes táplálás mind a tenyésztésben, mind a kiállítási létben kiemelkedő jelentőséggel bír. A Happy&Fit Professional tápsorral megoldást kínálunk kutyái teljesítményének maximális eléréséhez. Sikeres tenyésztői munkát, eredményekben gazdag kiállításokat és munkaversenyeket kívánunk! Üdvözlettel, A Happy&Fit termékfejlesztési Csapata


3


NÉMET MINŐSÉG NÉMET SZAKÉRTELEM MINŐSÉG KONTROLL MINŐSÉGIRÁNYÍTÁS MODERN GYÁRTÁSTECHNOLÓGIA

A Happy&Fit tápokat Európa legnagyobb és egyik legprofesszionálisabb száraz állateledel gyárában gyártják. A szigorú minőség-ellenőrzési folyamatokat kiváló német szakemberek végzik. A német minőség és szakértelem garantálja kutyájának a jó ár-érték arányú terméket, minden létfontosságú alapanyaggal. Magasan képzett szakértőink a legmodernebb biztonsági előírásokkal dolgoznak. A Modern High-tech gyártástechnológiának köszönhetően a tápok emészthetősége magas.

PRÉMIUM/ SZUPERPRÉMIUM MINŐSÉG

Azzal, hogy a Happy&Fit termékei közül választ, prémium minőségű terméket választ Kedvencének.

K I VÁ L Ó M I N Ő S É G Ű CSOMAGOLÁS

A Happy&Fit Professional tápok csomagolását Európa egyik legnagyobb csomagolóanyaggyártója készíti, magas minőségi előírásokkal megfelelve. A kiváló minőségű csomagolás garantálja a termék frissességének, aromájának megőrzését, zsírosodás mentességét, hogy kutyája etetőtáljára mindig a legfinomabb falatok kerülhessenek.

K I VÁ L Ó Á R - É R T É K ARÁNY 4

Tudjuk, hogy fontos a jó ár. Aki kutyatenyésztéssel foglalkozik tudja, hogy a kutyák etetése rengeteg költséggel jár. Fontos, hogy olyan táppal etesse a növendék és felnőtt kutyákat, amelyeknek beltartalma kiváló, emellett az ára is kedvező. Éppen ezért a receptúrákat úgy alakítottuk ki, hogy kedvező ár-érték arányú termékekkel szolgálhassunk Önnek.


ÍZLETES

HÚSOKKAL Á L L AT I E R E D E T Ű

A friss baromfi, szárnyas, disznó, marhahús és hal azok az állati eredetű fehérje források, amelyek megtalálhatóak a Happy&Fit Professional különböző tápjaiban.

FEHÉRJE ELSŐ HELYEN

A kutyák ősei ragadozók. Éppen ezért a bevihető táplálékforrások közül, a kutyáknak húsra, azaz állati eredetű fehérjére van szükségük legnagyobb mennyiségben. Minden Happy&Fit Professional táp ELSŐ SZÁMÚ összetevője állati eredetű fehérje forrás. Ez azért nagyon fontos, mert jogszabályi előírás szerint első helyen kell szerepeltetni az összetevők közül azt, amelyből a legtöbb található a termékben. Így elmondható, hogy a Professional terméksor bármelyik tápját is választja kutyájának, biztosan értékes, állati eredetű fehérjeforrással gazdagított terméket ad neki. 5


GABONÁK&

ZÖLDSÉGEK

ÉRTÉKES

HALOLAJ 6

Nem minden Happy&Fit Professional táp tartalmazza egyszerre ezeket az összetevőket.


SPECIÁLIS

GYÓGYNÖVÉNYEK, VITAMINOK ALMAROST (SZÁRÍTOTT ALMATÖRKÖLY) Az almarost kedvező hatást gyakorol a bélflórára oly módon, hogy segíti a jó baktériumok szaporodását a bélrendszerben, ezáltal a kórokozó baktériumok száma csökken.

YUCCA A Yucca méregtelenítő hatású, elősegíti a szükséges tápanyagok tökéletes felszívódását, javítja az emésztést, erősíti és szabályozza a kiválasztási folyamatokat és csökkenti a bélsár szagát. Yucca fogyasztásával növekedhet a szervezet ellenállóképessége.

GYÓGYNÖVÉNYEK A természet számos lehetőséget biztosít egészségünk, jó közérzetünk fenntartására, csak élnünk kell a lehetőségekkel. Kedvenceink egészségmegőrzése ugyanúgy fontos számunkra, ezért a Happy&Fit tápok receptúrájának kialakításánál erre is figyeltünk. A gyógynövények hatóanyagai nem okoznak mellékhatásokat és a szervezet maximálisan fel tudja használni azokat.

ANTIOXIDÁNSOK

C

A

E

Az antioxidánsok szerepe a szabad gyökök hatástalanítása, ezáltal az oxidatív stressz kivédése, és így az ebből eredő károsodások és betegségek megelőzése. Az antioxidánsok egy része csak növényi táplálékkal kerülhet be a szervezetbe (vitaminok, flavonoidok). Közismert antioxidánsok az A-, és az E-vitamin, melyek megtalálhatóak a Happy&Fit tápokban!

VITAMINOK, NYOMELEMEK a Happy&Fit tápok mindegyike olyan vitaminokat és nyomelemeket tartalmaz, amelyek a kutyák szervezete számára nélkülözhetetlenek. Ilyen az A-, D3-, és E-vitamin, nyomelemek esetén pedig a réz, cink, jód és szelén. Többségük kiváló immunerősítő tulajdonsággal rendelkezik és antioxidáns hatásuk révén jótékony hatással bírnak a kutyák szervezetére. Nem minden Happy&Fit Professional táp tartalmazza egyszerre ezeket az összetevőket.

7


ÍZÜLETVÉDELEM ZÖLDKAGYLÓKIVONAT

IMMUNVÉDELEM BÉTA GLÜKÁNOK

OPTIMÁLIS EMÉSZTÉS MANNÁNOLIGOSZACHARIDOK, SÁRGARÉPAPÉP

8

Nem minden Happy&Fit Professional táp tartalmazza egyszerre ezeket az összetevőket.


TA RTÓ S Í TÓ S Z E R

ÍZFOKOZÓ MENTES TÁPOK &

Ugyanúgy, ahogyan a humán táplálkozás során odafigyelünk arra, hogy tartósítószer és ízfokozóktól mentes ételeket választunk magunk és gyermekeink számára, fontos lehet számunkra az is, hogy négylábú barátaink tápja is mentes legyen ezektől az anyagoktól.

9


N AT U R A L

SYSTEM

A NATURAL SYSTEM optimális táplálási támogatást nyújt Kedvencének természetes összetevőinek köszönhetően, úgy mint az alma*, gyógynövények*, yucca*, antioxidánsok, vitaminok, nyomelemek. A Happy&Fit tápok receptúrái nem tartalmaznak búzaglutént, szóját, tartósítószereket, ízfokozókat! 10

*Nem minden Happy&Fit Professional táp tartalmazza egyszerre ezeket az összetevőket.


SPECIAL

HERB MIX

SZÁRÍTOTT CSALÁN

SZÁRÍTOTT KAMILLAVIRÁG

SZÁRÍTOTT SZEDERLEVÉL

SZÁRÍTOTT FAGYÖNGY

SZÁRÍTOTT CICKAFARK

SZÁRÍTOTT TÁRNICSGYÖKÉR

SZÁRÍTOTT KÖMÉNY

SZÁRÍTOTT EZERJÓFŰ

A Special Herb Mix a gyógynövények egy olyan kombinációját tartalmazza, amelyek a kutyák mindennapi táplálkozásában, immunerősítésében fontosak ahhoz, hogy közérzetük kiváló legyen. A gyógynövények hatása és szerepe a humán táplálkozásban már ismert. Ki ne ismerné a csalán, a kamillavirág a cickafark gyógynövényeket? Felsorolni is sok számos gyógyhatásaikat. Kutyáink mindennapi táplálkozásában és fejlődésében a betegségek megelőzésében van igazán jelentőségük. Az alábbi Professional tápok tartalmazzák a Special Herb Mix összetevőket: Welpen XL és Balance

11


T E L J E S É R T É K Ű TÁ P KÖLYÖKKUTYÁKNAK

12

Ideális választás a könnyen emészthető összetevőivel nagytestű kölyökkutyáknak. A nagytestű kölyökkutyák sokkal gyorsabban nőnek, mint kistestű társaik. Azért, hogy minden tekintetben egészséges és nagyszerű felnőtt kutya váljék belőlük, a Happy&Fit Welpen XL táp optimális arányban tartalmaz állati eredetű fehérjéket és gabonákat. A zöldkagylókivonat az ízületek támogatásában segíti Kölyökkutyájának optimális fejlődését. A könnyen emészthető összetevők támogatják azt, hogy kiskutyája fitt legyen és jól érezze magát. Az esszenciális vitaminok, ásványi anyagok és nyomelemek is nagyon fontosak ahhoz, hogy kölyökkutyája boldog és egészséges életet éljen. Minden ilyen esszenciális anyag megtalálható ebben a tápban. A nagyon jól emészthető rizs optimális emésztést biztosít. A Happy&Fit Welpen XL tápot szakértők állították össze, amely prémium minőséget biztosít kutyájának. Teljesértékű táp növekedésben lévő kutyák részére. A Happy&Fit Natural System optimális táplálási támogatást nyújt Kedvencének természetes összetevőinek köszönhetően, úgy mint az alma, gyógynövények, antioxidánsok, vitaminok, nyomelemek. A Happy&Fit tápok receptúrája nem tartalmaz hozzáadott mesterséges aromákat, búzaglutént, szóját, mesterséges ízfokozókat és tartósítószereket.

Összetétel: Friss baromfi hús 19%, rizs, árpa, baromfi fehérje (szárított), kukorica, sertés fehérje (szárított), állati zsír, szárított cukorrépapép, hidrolizált fehérje, halliszt, egész tojás por, lenmag, szárított almatörköly (1%), szárított élesztő, halolaj, nátrium-klorid, kálium-klorid, szárított gyógynövények (szárított csalán, szárított szederlevél, szárított cickafark, szárított kömény, szárított kamillavirág, szárított fagyöngy, szárított tárnicsgyökér, szárított ezerjófű), zöldkagyló kivonat, cikória (szárított) Analitikai alkotóelemek: Nyersfehérje 24.5%, Nyerszsír 12.5%, Nyersrost 2.5%, Nyers hamu 6.5%, Kalcium 1,2 %, Foszfor 0,85 % Tápértékkel rendelkező adalékanyagok / kg: A-vitamin (NE) 15 000, D3-vitamin (NE) 1 150, E-vitamin (mint α tokoferolacetát) (mg) 145, Réz (mint réz-szulfát, pentahidrát) (mg) 10, Cink (mint az aminosavak hidrátjának cink-kelátja) (mg) 75, Cink (mint cinkoxid) (mg) 90, Jód (mint kalcium-jodát vízmentes) (mg) 2.0 Szelén (mint nátrium-szelenit) (mg) 0.2 Technológiai adalékanyagok: antioxidánsok.


T E L J E S É R T É K Ű TÁ P FELNŐTT KUTYÁKNAK Ideális választás a könnyen emészthető összetevőivel minden felnőtt kutyának normál energiaszükséglet mellett. Szakembereink különleges receptúrával gondoskodnak kutyája egészségéről. A rizs, a szárított cukorrépapép és a yucca az optimális emésztést és bélműködést segíti. A Happy&Fit Adult Balance tápot, a könnyen emészthető összetevők miatt, érzékeny kutyának is választhatja. A Happy&Fit minősége minden létfontosságú vitaminnal és ásványi anyaggal garantálja kutyája kiegyensúlyozott táplálását. A könnyen emészthető összetevők támogatják kutyája fittségét és jó közérzetét. Teljesértékű táp felnőtt kutyáknak. A Happy&Fit Natural System optimális táplálási támogatást nyújt Kedvencének természetes összetevőinek köszönhetően, úgy mint az alma, gyógynövények, antioxidánsok, vitaminok, nyomelemek. A Happy&Fit tápok receptúrája nem tartalmaz hozzáadott mesterséges aromákat, búzaglutént, szóját, mesterséges ízfokozókat és tartósítószereket.

Összetétel: Baromfi fehérje (szárított), kukorica, köles, rizs, rizskorpa, cukorrépapép, lenmag, baromfi zsír, szárított almatörköly (1%), hidrolizált fehérje, kalcium-karbonát, monokalcium-foszfát, nátrium-klorid, szárított sörélesztő, kálium-klorid, szárított gyógynövények (szárított csalán, szárított szederlevél, szárított cickafark, szárított kömény, szárított kamillavirág, szárított fagyöngy, szárított tárnicsgyökér, szárított ezerjófű), borsó (szárított), yucca (szárított) Analitikai alkotóelemek: Nyersfehérje 24%, Nyerszsír 10%, Nyersrost 2.8%, Nyers hamu 7.1%, Kalcium 1,35 %, Foszfor 0,95 % Tápértékkel rendelkező adalékanyagok / kg: A-vitamin (NE) 15 000, D3-vitamin (NE) 1 500, E-vitamin (mint α tokoferolacetát) (mg) 150, Réz (mint réz-szulfát, pentahidrát) (mg) 10, Cink (mint az aminosavak hidrátjának cink-kelátja) (mg) 45, Cink (mint cinkoxid) (mg) 90, Jód (mint kalcium-jodát vízmentes) (mg) 2.0, Szelén (mint nátrium-szelenit) (mg) 0.2 Technológiai adalékanyagok: antioxidánsok.

13


T E L J E S É RT É K Ű TÁ P AKTÍV, FELNŐ TT KUTYÁKNAK A Happy&Fit Professional Top Breeder tápot az átlagosnál magasabb energiaigényű kutyáknak ajánljuk. Számos olyan kutyafajtát ismerünk, amelyeknél az aktivitási szint magasabb az átlagnál, vagy külső környezeti hatások miatt megnövekedett energiaszükséglet lép fel, mint például téli időszakban. Ilyenkor több fehérjére és zsírra van szükség a fitt és jó közérzet fenntartatására. A tápban található rizs és lenmag segítheti az emésztést, a sörélesztő fényes szőrzet kialakulásában segít. A német szakértők segítségével összeállított receptúra prémium minőségű összetevőinek köszönhetően kiváló választás bármely aktív felnőtt kutya számára. A Happy&Fit tápok receptúrája nem tartalmaz hozzáadott mesterséges aromákat, szóját, mesterséges ízfokozókat és tartósítószereket. Teljesértékű táp felnőtt kutyák számára.

14

Összetétel: Szárított állati fehérje (baromfi 13%, sertés, marha), búzaliszt, árpa, rizs, állati zsír, búzadara, lenmag, hidrolizált fehérje, teljes tojás por, halliszt, élesztő (szárított), nátrium-klorid, kálium-klorid. Analitikai összetevők: Nyersfehérje 26,0%, Nyerszsír 16,0%, Nyersrost 2,5%, Nyers hamu 7,9% Tápértékkel rendelkező adalékanyagok/ kg: A-vitamin (NE) 17 000, Cink (mint cink-oxid) 90 mg, D3-vitamin (NE) 1 700, Jód (kalcium-jodát, dehidratált) 2,5 mg, E-vitamin 200 mg, szelén (mint nátrium-szelenit) 0,25 mg, Réz (réz-szulfát, pentahidrát) 13 mg Technológiai adalékanyagok: antioxidánsok.


T E L J E S É RT É K Ű TÁ P ENERGIKUS, FELNŐTT KUTYÁKNAK/ MUNKA KUTYÁKNAK A maximális erő, lendület és teherbírás támogatása. A Happy&Fit Professional Energy Plus tápot munkakutyáknak, megnövekedett energiaigényű kutyáknak ajánljuk. A táp magas fehérje és zsírtartalmának köszönhetően plusz energiát biztosít Kutyáknak. A tápban található lenmag, szárított szentjánoskenyér, cikória és répapép az emésztést segíthetik elő, a halolaj, a szárított sörélesztő pedig a bőr és szőrzet egészségének fenntartását támogatják. A zöldkagylókivonat az ízületek támogatásában, a béta-glükán Kutyája immunrendszerének támogatásában segíthet. A Happy&Fit Professional Energy Plus tápot szakértők állították ös�sze, egyedi összetevőinek köszönhetően prémium minőséget biztosít kutyájának. A Happy&Fit tápok receptúrája nem tartalmaz hozzáadott mesterséges aromákat, búzaglutént, szóját, mesterséges ízfokozókat és tartósítószereket.

Összetétel: baromfi fehérje (szárított), kukorica, rizs, baromfi zsír, szárított cukorrépapép, lenmag, hidrolizált fehérje, zselatin (szárított), halliszt, szentjánoskenyér (szárított), cikória (szárított), halolaj, egész tojás por, élesztő (szárított ), nátrium-klorid, kálium-klorid, zöldkagyló kivonat, béta-glükánok Analitikai alkotóelemek: Nyersfehérje 30,0%, Nyerszsír 20,0%, Nyersrost 2,5%, Nyers hamu 6.6%, Kalcium 1,35%, Foszfor 1,0% Tápértékkel rendelkező adalékanyagok / kg: A-vitamin (NE) 15000, D3-vitamin (NE) 1 200, E-vitamin (mint α tokoferolacetát) 300 mg, Réz (réz-szulfát, pentahidrát) 10 mg, Cink (mint cink-oxid) 90 mg, Cink (az aminosavak hidrátjának cinkkelátja) 45 mg, Jód (kalcium-jodát, vízmentes) 2 mg, Szelén (nátrium-szelenitként) 0,2 mg, L-karnitin 100 mg Technológiai adalékanyagok: antioxidánsok.

15


WELPEN XL

ETETÉSI TÁBLÁZAT

16

Kölyökkutya kora hónapokban* 6 7 8 9

Felnőttkori testsúly**

2

3

4

5

20 kg

200 g

265 g

295 g

305 g

305 g

305 g

300 g

25 kg

230 g

315 g

350 g

360 g

360 g

360 g

30 kg

260 g

355 g

395 g

410 g

415 g

35 kg

290 g

400 g

440 g

455 g

40 kg

310 g

430 g

485 g

50 kg

345 g

485 g

60 kg

380 g

70 kg 80 kg

10

11

12

300 g

295 g

295 g

295 g

360 g

355 g

350 g

350 g

345 g

415 g

410 g

410 g

405 g

405 g

400 g

465 g

465 g

465 g

460 g

455 g

455 g

455 g

505 g

510 g

515 g

515 g

510 g

510 g

510 g

505 g

555 g

585 g

605 g

610 g

610 g

610 g

605 g

605 g

600 g

540 g

625 g

670 g

690 g

695 g

700 g

700 g

695 g

695 g

690 g

395 g

585 g

690 g

750 g

775 g

780 g

785 g

785 g

780 g

780 g

780 g

410 g

620 g

750 g

825 g

855 g

855 g

865 g

865 g

865 g

860 g

860 g

Az etetési táblázatban lévő mennyiségek irányadóak. A valós etetési mennyiség függhet a kutya korától, ivarától, élettani állapotától, aktivitásától. Friss, tiszta ivóvizet mindig biztosítson Kutyája számára!


BALANCE

ETETÉSI TÁBLÁZAT 2,5 - 5 kg 7,5 - 10 kg 12,5 - 15 kg 17,5 - 20 kg 22,5 - 25 kg

55 - 95 g 125 - 155 g 185 - 210 g 235 - 260 g 285 -310 g

30 - 35 kg 40 - 45 kg 50 - 60 kg 70 - 80 kg 90 - 100 kg

355 - 400 g 440 - 480 g 520 - 600 g 670 - 740 g 810 - 880 g

TOP BREEDER

ETETÉSI TÁBLÁZAT 2,5 - 5 kg 7,5 - 10 kg 12,5 - 15 kg 17,5 - 20 kg 22,5 - 25 kg

50 - 85 g 115 - 145 g 170 - 195 g 220 - 245 g 265 -290 g

30 - 35 kg 40 - 45 kg 50 - 60 kg 70 - 80 kg 90 - 100 kg

330 - 370 g 410 - 450 g 485 - 555 g 625 - 90 g 755 - 815 g 17


ENERGY PLUS

ETETÉSI TÁBLÁZAT 2,5 - 5 kg 7,5 - 10 kg 12,5 - 15 kg 17,5 - 20 kg 22,5 - 25 kg

18

50 - 80 g 110 - 135 g 160 - 185 g 205 - 230 g 250 -270 g

30 - 35 kg 40 - 45 kg 50 - 60 kg 70 - 80 kg 90 - 100 kg

310 - 350 g 385 - 420 g 455 - 520 g 585 - 650 g 710 - 765 gKutyája táplálásával kapcsolatban? Nem tudja eldönteni melyik tápot válassza? Egyedi betegséggel, táplálékallergiával küzd Kutyája, amelyre nem találtak még megoldást?

MI SEGÍTÜNK!

Írjon nekünk az alábbi e-mail címre: info@happyandfit.eu Általános termékinformációval, észrevételeivel, javaslataival kapcsolatban is keressen minket bátran!

A Happy&Fit Professional tápokat keresse az állateledel szaküzletekben, állatorvosánál, valamint az ALPHAZOO áruházakban és partnerüzletekben!

20181203HB

KÉRDÉSE VAN