Page 1

alpha-akustik.dk

ALPHA AKUSTIK

Montagevejledning Alpha MONO


Inden du starter: Tak fordi du valgte MONO-plader fra Alpha Akustik. Vi ser frem til at løse dit støjproblem på en effektiv og elegant måde.

For at kunne montere dine MONO-plader skal du benytte følgende: ) Skriveredskab ) Måleredskab ) Bore-/skrue-værktøj ) Befæstelse

ALPHA AKUSTIK


Indhold: MONO-pladerne leveres som standard i 120 cm x 120 cm x 4cm. Specialmål, både bredde og højde, fremstilles efter aftale. Sammen med hver MONO-plade leveres: ) ) )

4 stk. ’Tæt på’ beslag til montering i væg/loft 4 stk. ’Grisehaler’ der skal skrues i MONO-pladen 4 stk. Filtdupper

Der leveres IKKE skruer til fastgørelse af beslag i væg/loft.

ALPHA AKUSTIK


Opsætning af beslag: Opmærk efter følgende angivne mål. Beslaget fastgøres med en skrue centreret i det midterste hul(1), hvilket gør det muligt at finjustere placeringen. For at sikre den endelige placering, kan der isættes en sekundær skrue i ét af de to ekstra huller(2). Bemærk krydsets placering i forhold til beslaget. Hvis du monterer på væg, skal vinklen på beslaget vende opad.

2 2

1

ALPHA AKUSTIK


Montering af ‘Grisehaler’: Skru 4 grisehaler i MONO-pladen i de følgende angivne mål. Hver opmærksom på at grisehaler har krogen i samme retning, så de kan gribe ’tæt på’ beslaget.

ALPHA AKUSTIK


Montering af ‘Filtdupper’: Filtduppen placeres i nærheden af grisehalen. Dette modvirker uønsket lyde og bevægelser mellem MONO-pladen og beslaget, samt sikre en mere fastholdt montering.

ALPHA AKUSTIK


Montering af ‘Filtdupper’: Når alle filtdupper er monteret på MONO-pladen, sammen med grisehalerne, er den klar til opsætning på væg/loft.

ALPHA AKUSTIK


Opsætning af plade: MONO-pladen hænges på beslagene ved at føre MONO-pladen ind til væg/loft og lade alle beslag gribe grisehaler samtidigt. Beslag og grisehale skal vende som på billedet i forhold til hinanden. For at sikre ensretning ved flere plader, benyttes finjusteringen ved beslaget.

ALPHA AKUSTIK


Teknisk data: Dimensioner:

Standard mål: 1200x1200mmx40mm (ca 4,5kg/m2)

Farve:

Fugtbestandighed:

Akustikpladen er formstabil ved en relativ fugtighed på op til 95 % og en temperatur på 30 C.

Indeklimamærkning:

Standardfarver: lysegrå, mørkegrå og sort.

Testet og godkendt i henhold til Dansk Indeklimamærkning

Rengøring:

Brandsikkerhed:

Kan støves af med blød børste eller støvsuges med blødt mundstykke og lav sugeeffekt. Små pletter og let misfarvning kan rengøres med en fugtig klud og et almindeligt mildt rengøringsmiddel, som er velegnet til malede overflader. Efter rengøring aftør straks med en blød våd klud, som ofte skylles i rent vand. Midler som sprit, klor og salmiak må ikke anvendes.

A2-S1,d0, klasse A i henhold til EN 13501-1+ A1:2013.

ALPHA AKUSTIK


alpha-akustik.dk ALPHA AKUSTIK Støj kan dæmpes

Alpha Akustik Langebjergvænget 8A 4000 Roskilde +45 70 26 14 12

Profile for alpha-akustik

Montagevejledning alpha mono  

Montagevejledning alpha mono  

Advertisement

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded