Alpha solo med taet paa 1

Scroll for more

Page 1

alpha-akustik.dk

ALPHA AKUSTIK

Montagevejledning Alpha SOLO med ‘tæt på’ beslag


Inden du starter: Tak fordi du valgte SOLO-plader fra Alpha Akustik. Vi ser frem til at løse dit støjproblem på en effektiv og elegant måde.

For at kunne montere dine SOLO-plader skal du benytte følgende: ) Skriveredskab ) Måleredskab ) Bore-/skrue-værktøj ) Befæstelse

ALPHA AKUSTIK


Indhold: SOLO-pladerne leveres i 120 cm x 120 cm eller 120 cm x 240 cm. 120 cm x 120 cm (ophænges i 4 punkter, med 4 af følgende dele) 120 cm x 240 cm (ophænges i 6 punkter, med 6 af følgende dele) Sammen med SOLO-pladerne leveres: ) ) )

’Tæt på’ beslag til montering i væg/loft ’Grisehaler’ der skal skrues i SOLO pladen Hvide bomuldshandsker

Der leveres IKKE skruer til fastgørelse af beslag i væg/loft.

ALPHA AKUSTIK


Opsætning af beslag: 120 cm x 120 cm Opmærk efter følgende angivne mål. Beslaget fastgøres med en skrue centreret i det midterste hul(1), hvilket gør det muligt at finjustere placeringen. For at sikre den endelige placering, kan der isættes en sekundær skrue i ét af de to ekstra huller(2). Bemærk krydsets placering i forhold til beslaget. Hvis du monterer på væg, skal vinklen på beslaget vende opad.

2 2

1

ALPHA AKUSTIK


Montering af ‘Grisehaler’: 120 cm x 120 cm Skru 4 grisehaler i SOLO-pladen i de følgende angivne mål. Hver opmærksom på at grisehaler har krogen i samme retning, så de kan gribe ’tæt på’ beslaget. OBS: Pladerne kan have en forside og en bagside med små pile på eller anden afmærkning. Tjek derfor begge sider før montage. I tilfælde af mindre tryk fra transport eller håndtering kan denne side vendes mod loft/væg.

ALPHA AKUSTIK


Opsætning af beslag: 120 cm x 240 cm Opmærk efter følgende angivne mål. Beslaget fastgøres med en skrue centreret i det midterste hul(1), hvilket gør det muligt at finjustere placeringen. For at sikre den endelige placering, kan der isættes en sekundær skrue i ét af de to ekstra huller(2). Bemærk krydsets placering i forhold til beslaget. Hvis du monterer på væg, skal vinklen på beslaget vende opad.

2 2

1

ALPHA AKUSTIK


Montering af ‘Grisehaler’: 120 cm x 240 cm Skru 6 grisehaler i SOLO-pladen i de følgende angivne mål. Hver opmærksom på at grisehaler har krogen i samme retning, så de kan gribe ’tæt på’ beslaget. OBS: Pladerne kan have en forside og en bagside med små pile på eller anden afmærkning. Tjek derfor begge sider før montage. I tilfælde af mindre tryk fra transport eller håndtering kan denne side vendes mod loft/væg.

ALPHA AKUSTIK


Opsætning af plade: SOLO-pladen hænges på beslagene ved at føre SOLO-pladen ind til væg/loft og lade alle beslag gribe grisehaler samtidigt. Beslag og grisehale skal vende som på billedet i forhold til hinanden. For at skikre ensretning ved flere plader, benyttes finjusteringen ved beslaget.

ALPHA AKUSTIK


Teknisk data: Dimensioner:

Fugtbestandighed:

Farve:

Indeklimamærkning:

120 cm x 120 cm x 4 cm (4 stk. pr. pakke) Eller 120 cm x 240 cm x 4 cm (2 stk. pr. pakke).

Nærmeste NCS-farveprøve S 0500-N.

Lysreflektion:

85% lysreflektion, hvoraf mere end 99% er diffus reflektion. Glans < 1.

Rengøring:

Tåler daglig støvsugning og aftørring, samt ugentlig aftørring med fugtig klud.

Alpha SOLO tåler en relativ permanent luftfugtighed RH på op til 95% ved 30°C uden at nedbøje, vride eller delaminere (ISO 4611).

Certificeret i henhold til Dansk Indeklima Mærkning og Building Material Emission Classification M1 og anbefales af det svenske Astma og Allergiforbund.

Miljøpåvirkning:

Kerne af glasuld med anvendelse af 3RD Technology. Svanemærket. Fuldt genanvendeligt.

Brandsikkerhed:

Kernen af glasuld er testet og klassificeret som ikke brandbar i henhold til EN ISO 1182.

ALPHA AKUSTIK


alpha-akustik.dk ALPHA AKUSTIK Støj kan dæmpes

Alpha Akustik Langebjergvænget 8A 4000 Roskilde +45 70 26 14 12