__MAIN_TEXT__
feature-image

Page 1

[AANGELEVERD]

PARTNER NIEUWS

[29]

Bedrijventerrein Hogekant

Bedrijventerrein Hogekant is een middelgroot modern en gemengd bedrijventerrein dat uitermate geschikt is voor kleine en middelgrote bedrijven. Deze bedrijven richten zich met name op de lokale en regionale markt. Het terrein wordt collectief beveiligd door de Stichting Beveiliging Bedrijventerreinen Almere.

Bedrijventerrein De Striptekenaar

Samen vormen De Striptekenaar en De Stripmaker één binnenstedelijk bedrijventerrein in Almere Buiten.

Foto’s: aangeleverd

Naast bedrijven in de dienstverlening, bevindt zich op dit bedrijventerrein een kantorenverzamelgebouw voor sociaal­maatschappelijke voorzieningen en zelfstandige kantoren tot 800 m². Vanaf de A6 is het 2 minuten rijden naar het bedrijventerrein. De striptekenaar heeft nog diverse bedrijfskavels beschikbaar.

Bedrijventerrein het Atelier

BEDRIJVENTERREIN HOGEKANT.

VESTIGINGSMOGELIJKHEDEN IN ALMERE

Doorgroeien in Almere

Ben je op zoek naar een nieuwe locatie omdat de huidige bedrijfslocatie niet langer aan de eisen voldoet? Dan heeft Almere veel vestigingsmogelijkheden te bieden Zoek je kantoorruimte dan is bijvoorbeeld het Stations­ kwartier in het centrum van Almere een gebied met veel potentie. Dit gebied wordt de komende jaren verder ontwikkeld en krijgt onder meer een nieuw station. Voor meer informatie over de ontwikkelingen in het Stations­ kwartier kun je kijken op: www.centrum.almere.nl/stationskwartier Daarnaast heeft Almere een gunstig vestigingsbeleid en biedt met zo’n 30 bedrijventerreinen veel vestigings­ mogelijkheden. Dankzij de betaalbare grondprijzen is een bedrijfskavel in Almere een zeer aantrekkelijk alternatief mocht je overwegen om een eigen bedrijfspand te bouwen. Zo zijn er verschillende bedrijventerreinen verdeeld over de stad die nog bedrijfskavels beschikbaar hebben. In Almere Poort hebben de bedrijventerreinen Lage­ kant en Hogekant nog aantrekkelijke bedrijfskavels beschikbaar. Maar ook in de andere stadsdelen zijn nog diverse bedrijfskavels beschikbaar.

Meer informatie?

De website onderneeminalmere.nl/vestigen geeft een compleet overzicht van de Almeerse bedrijventerreinen en het actuele aanbod van beschikbare bedrijfskavels.

Bedrijvenpark Lagekant

Lagekant ligt direct aan de A6 en op 6 minuten rijden van de A1. Dat maakt het een uitstekende vestigingsplaats voor bedrijven die opereren in een groot deel van het Gooi en de regio Amsterdam.

BEDRIJVENTERREIN LAGEKANT.

Op Het Atelier zijn vooral bedrijven uit het midden­ en kleinbedrijf gevestigd, waarvan ongeveer 25% van de gevestigde bedrijven werkzaam is in de gezondheidszorg. Op dit bedrijventerrein zijn allerlei vormen van dienst­ verlening en sociaal maatschappelijke voorzieningen mogelijk. Het terrein is erg divers van samenstelling, onder meer sport­ en installatiebedrijven en groot­ handels zijn hier gevestigd. Het Atelier is met de auto in twee minuten vanaf de A6 bereikbaar. Met het openbaar vervoer is station Almere Centrum binnen 20 minuten te bereiken. <

Profile for Almere DEZE WEEK

Almere Zaken Pag. 29 Gemeente Week 16 -2021  

Geplaatst in Almere DEZE WEEK

Almere Zaken Pag. 29 Gemeente Week 16 -2021  

Geplaatst in Almere DEZE WEEK

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded