__MAIN_TEXT__

Page 1

BIJLAGE ALMERE DEZE WEEK

ALMERE

EDITIE FEBRUARI 2021

WOONT LEEFT

Zo woon ik: Van Huizen naar Nobelhorst

‘Het dorpse van Nobelhorst sprak ons erg aan’ Door Kirsten Thuis-Woudenberg NOBELHORST - Dat Almere ‘toch wel erg leuk is’, ontdekken Marga stel had nooit gedacht dat ze vanuit

Hoe kan je nu, in deze coronatijd, op een veilige manier toch aan de informatie komen die je nodig hebt.

Huizen naar Almere zouden verhuizen. “Je hoort altijd van mensen dat je hier

Hiervoor hebben wij bij Semeijn Makelaardij een oplossing bedacht. Wij maken voor iedereen die daar belangstelling voor heeft een onderbouwde waardeanalyse die je een goed eerste inzicht geeft in de huidige marktpositie van jouw woning. Deze marktanalyse is gratis en vrijblijvend.

‘niet dood gevonden wil worden’,” aldus Marga. Toen vrienden van het stel van Huizen naar Vogelhorst verhuisden veranderde het beeld van Almere. “Met mijn vriendin loop ik

Zo krijg je veilig en coronaproof een goed eerste beeld van jouw verkoopmogelijkheden.

wekelijks hard. Ook na de verhuizing week kwam zij naar mij in Huizen en

Marga en Ger Varenhorst genieten enorm van hun nieuwe woning met prachtig aangelegde tuin in Nobelhorst. (Foto: Fred Rotgans)

de andere week liepen we bij haar en gingen we op zoek naar een aannemer en ar- Dat had ik in Huizen ook. De verhuizing van mijn salon was best een grote stap, omdat een deel in de omgeving van Vogelhorst. Zo chitect voor de bouw van onze woning.” van mijn klanten niet meeging naar Almere. Maar

leerde ik Almere op een andere manier Toekomstbestendig inmiddels heb ik al klanten uit de buurt. Leuk dat Op de gekochte kavel moest een toekomstbe- ik hierdoor ook weer allerlei nieuwe mensen leer kennen. Er is veel bos en natuur.”

De nieuwbakken Almeerders woonden 26 jaar lang met veel plezier in Huizen. “We woonden in een vrijstaand huis, maar wilden kleiner wonen.” Almeerse vrienden wezen het stel op een project met kavels in ‘De Boerderij’ in Nobelhorst. “Het dorpse sprak ons erg aan. We hebben ook een hond, onze boxer Kyra. Je wandelt hier fijn. We genoten erg van de omgeving en de bossen. In 2019 kochten we deze kavel

Hoe kom ik er achter wat mijn woning waard is? Deze vraag is in deze markt steeds moeilijker te beantwoorden. In Almere wordt vrijwel uitsluitend gewerkt met “Bieden vanaf prijzen” op Funda. Maar welke transactieprijs uiteindelijk het resultaat is van de “Bieden vanaf-prijs” is niet inzichtelijk. \ Dat de marktwaarde van de woningen stijgt is voor niemand een geheim. Maar wat is nu de actuele situatie voor jouw huis?

Varenhorst en haar man Ger. Het

bleven we samen hardlopen. De ene

“Hoe weet ik wat mijn huis waard is”

stendige woning gebouwd worden. “We kozen voor een notariswoning. Aan alle kanten van de woning plaatsten we ramen, zodat er veel licht naar binnen valt. We bouwden de woning toekomstbestendig, met een badkamer en slaapkamer op de begane grond. Op de eerste verdieping maakten we ook een aantal slaapkamers en een ruimte waar alle aansluitingen zitten om later eventueel een badkamer te kunnen maken. Mochten we het huis ooit verkopen, dan zou een gezin hier ook kunnen wonen.” Naast de woning kwam een vrijstaande garage. “Hierin heb ik mijn eigen pedicuresalon aan huis.

kennen.”

Valpartij De kamers op de eerste verdieping zijn nog niet helemaal klaar. “Tijdens het klussen hadden mijn man en ik een valpartij. We waren aan het behangen toen de trap, waarop mijn man stond, wegschoot. Mijn man viel en ik stond onder de trap en raakte bekneld. Bij mijn man bleek het best ernstig. Hij had een scheur in een van zijn rugwervels en zijn wervels zijn ingezakt. Hij heeft blijvend letsel. Ik heb lange tijd pijn in mijn benen gehad en liep moeilijk. Het gaat nu gelukkig beter met ons.”

Steiger zonder water In de gezellige keuken met kookeiland is het stel veel te vinden. “Ik kook graag. De eettafel is één van onze favoriete plekken in huis. We zitten op het zuiden en de zon komt hier in de ochtend binnen. We steken graag de open haard aan.” Ook de prachtig aangelegde tuin vindt Marga een fijne plek. “Toen we de steiger maakten, moest de sloot achter ons huis nog uitgegraven worden. Dat was voor voorbijgangers een gek gezicht: een steiger zonder water. Nu de sloot er ligt kunnen we hier heerlijk aan het water zitten.”

Dorps

De eettafel is voor Ger en Marga één van de favoriete plekken in huis. (Foto: Fred Rotgans)

Terug naar Huizen wil Marga niet meer. “Wat ik heel leuk vind is dat je hier zo heerlijk kan fietsen. Ik was bang dat alles ver weg zou zijn, maar op de elektrische fiets ben je binnen 15 minuten in DoeMere. In het centrum van Buiten zijn alle winkels die je nodig hebt in de buurt. Op de Paradijsvogelweg zit een boer waar we onze aard-

Geeft de analyse aanleiding tot een vervolggesprek dan kom ik graag vrijblijvend bij je langs om de woning te bekijken. Ik maak dan een op maat gesneden verkoopadvies voor je woning. Ook dat doen we vanzelfsprekend volgens de coronaregels, op anderhalve meter afstand en met mondkapje. Zo weet je snel waar je aan toe bent en kan je goed geïnformeerd de markt op. Voor iedereen die voor 15 maart 2021 een Waardeanalyse aanvraagt geldt bij een verkoopopdracht een aantrekkelijke korting op de courtage die u achterin het boekje terug kunt vinden. Om in aanmerking te komen voor deze waardeanalyse neem je eenvoudig contact op met Semeijn Makelaardij. Dat kan per telefoon op 06-53917115 en per e-mail op info@semeijnmakelaardij.nl. Wij helpen je graag verder!

Semeijn Makelaardij Tel. 06 53917115 www.semeijnmakelaardij.nl info@semeijnmakelaardij.nl appels, uien en eieren halen. Dat geeft een heel fijn dorps gevoel.” Hardlopen met haar vriendin doet Marga nog steeds. “Nu lopen we de ene week in Nobelhorst en de andere week in Vogelhorst.”

Lees het als eerste en volg ons op

FACEBOOK


ALMERE WOONT ALMERE LEEFT Het aantal verbouwingen nam in 2020 met 40 procent toe ten opzichte van 2019, meldt De Hypotheekshop. Dit heeft ook geleid tot een toename in het aantal meldingen van geluidsoverlast door buren. Pricewise zocht uit hoe buren die overlast ervaren rechtmatig kunnen handelen, hoe ruzie kan worden voorkomen en wie er aansprakelijk gesteld kan worden bij schade. Het is verstandig om bij een verbouwing altijd van tevoren samen met de buren heldere afspraken te maken over de duur van de verbouwing en op welke tijdstippen er verbouwd gaat worden. Om een conflict met de buren te voorkomen, is het daarnaast slim om voorafgaand aan de verbouwing te bepalen wie er aansprakelijk gesteld wordt bij schade aan het naastgelegen pand. Betrek hier eventueel ook de ingeschakelde aannemer bij.

Nulmeting Bij angst voor schade als gevolg van een verbouwing bij de buren, biedt een nulmeting uitkomst. Een bouwkundig expert legt dan aan de hand van foto’s en beschrijvingen de staat van het naastge-

ALMERE - Je huis is je privéplek waar je je fijn wilt voelen. Spelen met kleur in je interieur is dan ook erg leuk, maar lijkt al gauw arbeidsintensief te worden. Geen nood, lelies zitten bomvol kleur en geven jouw plekje in een handomdraai een echte wow-factor.

Meer coronaverbouwingen en meldingen geluidsoverlast legen huis vóór de verbouwing vast. Met het nulmeting-rapport kan bewezen worden dat schade nog niet aanwezig was voorafgaand aan de verbouwing. Dit kan bewijs zijn om de aansprakelijkgestelde de schade te laten vergoeden. Spreek van tevoren af wie de kosten van de nulmeting gaat betalen. Soms biedt de aannemer of de opdrachtgever aan om voor deze kosten op te draaien. Het kan ook zijn dat de verzekeraar een vergoeding geeft.

Blijvende overlast? Houden de buren zich niet aan de vooraf gemaakte afspraken, ondanks dat zij er meerdere keren op gewezen zijn? Dan kan een buurtbemiddelaar of mediator ingeschakeld worden. Die helpt beide partijen om er samen uit te komen, zodat er geen rechtszaak nodig is. Buurtbemiddelaars zijn goed getrainde vrijwilligers en de bemiddeling is gratis. Ook mediation is een stuk sneller en goedkoper dan hulp van een advocaat, maar wel alleen mogelijk als de buren hier vrijwillig aan meedoen. Heeft het niet geholpen? Meld de overlast dan bij een meldpunt overlast. Dat kan ertoe leiden dat er een rapporteur langs komt om de situatie te onderzoeken. Is het probleem dan nog steeds niet opgelost? Dan is het tijd om contact op te nemen met de politie of een advocaat. Er moet

dan wel bewijs aanwezig zijn van onrechtmatige geluidshinder of een strafbaar feit. Het kan daarom helpen om in een logboek bij te houden wanneer er geluidsoverlast plaatsvindt.

Dit zijn de lelies die binnen de Aziatische groep vallen. Je kunt Aziatische lelies herkennen aan de vrij fijne bloemen in de meest uiteenlopende kleuren en kleurcombinaties.

Is er nieuwe schade ontstaan als gevolg van de verbouwing bij de buren? Laat ze dit gelijk weten en bespreek wie er voor de schade gaat betalen. Komt hier geen oplossing uit voort? Neem dan contact op met de aannemer van de buren en vraag om een schadevergoeding. Dit kan bijvoorbeeld met een aangetekende brief. Vaak heeft de aannemer een aansprakelijkheidsverzekering waarop de schade kan worden verhaald. Lukt het ook niet om met de aannemer tot een oplossing te komen? Of maken de buren geen gebruik van een aannemer? Dan kan er ook in deze situatie een buurtbemiddelaar of mediator ingeschakeld worden. Wederom geen succes? Dan is naar de rechter stappen een laatste optie. Hulp kan hiervoor worden aangevraagd via de rechtsbijstandsverzekering of een advocaat. Denk hier wel eerst goed over na. Een gerechtelijke procedure kan namelijk lang duren en geld kosten, mocht de uitspraak ongunstig uitvallen. Bron: Pricewise.nl

Weerhouden stuifmeelvlekken je ervan om lelies in huis te nemen? Koop lelies zonder stuifmeel, knip de meeldraden weg of spray het stuifmeel weg met haarlak. Komt er toch een vlek op je kleding, bank of vloerbedekking? Verwijder deze dan door te blazen, een droge borstel te gebruiken, de vlek in de zon te laten drogen of met een plakbandje over het stuifmeel heen te gaan. Kijk voor meer inspiratie over lelies of andere bolbloemen op www.ilsysays.com

EU W O F B E S TA A N D E B O U W V O O R N I E U W B O U W O F BVO E S TOARAN NID E WBBOOUUW

“Uit eigen productie “Uit eigen productie geleverd”geleverd” DE DE STEIGER STEIGER –– De De Flevo Flevo KozijnenKozijnenfabriek fabriek heeft de beschikking beschikking over een eigen eigenshowroom showroom waarbij waarbij aannemers maarmaar ook particulieren kan aannemers ook particulieworden er allemaal ren kan getoond worden wat getoond wat er mogelijk ismogelijk met kunststof kozijnen, allemaal is met kunstdakkapellen enendakramen. stof kozijnen. dakkapellen.

In de de showroom showroom laat laat de de Flevo Flevo In er allealleKozijnenfabriek zien wat er met kunststof kunststof maal mogelijk is met kozijnen, en dakkakozijnen schuifpuien en dakkapellen. “En pellen. “En dat is heel veel”, lacht dat is heel veel”, lacht Radjesh. Radjesh. “We leveren een maat“We leveren een maatproduct product hoge kwaliteit. van hogevan kwaliteit. Maar weMaar bie-

denbieden ook service. En En daarom we ook service. daaromis hethet goed datdat mensen daarvan nu is goed mensen daarvan voorbeelden kunnen zien zien in onze nu voorbeelden kunnen in onze showroom. We richten showroom. We richten ons ons met met op kleine aannemers namename op kleine aannemers en en particulieren. zijn trots trots op particulieren. WeWezijn op wat wat we we maken.” maken.”

NU OOK VOOR NU KOUONKSTOSPTO MFAAT D AK KK RA DA AM PEELN LEIN N Vr DaaIV g na Ear RSdeEmM ogel AijkThe EN den Vraag naar de mogelijkhede n

Uit eigen eigen productie productie geleverd: geleverd: KLAAR DE NORM VAN 2020, Uit MET EENVOOR NEDERLANDSE UITSTRALING MET EEN NEDERLANDSE UITSTRALING

Acrylcolor Beste kleurtechniek in de markt met al 35 jaar ervaring. TV® lijmtechniek Geoptimaliseerd om de STV® lijm¬techniek toe te passen in het S 9000 systeem. Diepere kozijnen Verschillende kozijnprofielen om de typische Nederlandse uitstralingen te kunnen waarborgen. IKD® - Intensiv-KernDämmung De beste isolatie door optioneel IKD® isolatie profielen toe te voegen

WARMTE-ISOLATIE U-WINDOW tot

0,75*

W/(m2·K)

Kwaliteits kunststof kunststof kozijnen kozijnen met •• Kwaliteits met 15 15 jaar jaar garantie garantie • Schuifpuien • Schuifpuien Ramen &&(terras)deuren (terras)deuren •• Ramen Op • Gevelbekleding • Gevelbekleding • Dakkapel kozijnen kozijnen • Dakkapel kozijnen Horren 15 jaar garantie •• Horren • Hang en en sluitwerk sluitwerk10 10jaar jaargarantie garantie Hang en • Hang Ventilatierooster rooster •• Ventilatie sluitwerk SKG*** met met PKVW PKVWCertificaten Certificaten •• SKG*** 10 jaar HR++ Glas Glas 10 10 jaar jaargarantie garantie •• HR++ garantie Trippel glas glas 10 10 jaar jaargarantie garantie •• Trippel • 60 min. Brandvertragende kozijnen • 60 min. Brandvertragende kozijnen • Kozijnen met houtlook verbinding • Kozijnen met houtlook verbinding Kozijnen met methoutnerf houtnerfuitgevoerd uitgevoerdzowel zowelbinnen binnenals als •• Kozijnen b u i t e n k a n t buitenkant Kozijnen uitgevoerd uitgevoerdmet meteen eenAcrylcolor Acrylcolor •• Kozijnen

De Steiger 128a | 1351 AL Almere | Telefoon 036 744 16 16 | info@flevokozijnenfabriek.nl

www.flevokozijnenfabriek.nl

Voorjaarsonderhoud vaste plantenborder

Schade ontdekt?

Lelies hebben wow-factor De grote bloemen, in het oog springende kleuren en fascinerende geuren verwonderen keer op keer. Vind je zoals vele anderen lelies prachtig, maar ben je huiverig voor de geur die sommige soorten afgeven? Door het kruisen bestaat er een reeks van geurloze lelies.

34

(Foto: iVerde)

De temperatuur stijgt en vaste planten beginnen te groeien. Het is alweer bijna tijd voor het voorjaarsonderhoud aan de vaste plantenborder. Steek de handen uit de mouwen en ga aan de slag met snoeien, scheuren en bemesten. Vaste planten hebben licht en ruimte nodig om uit te groeien. Daarom is snoeien belangrijk. Doe dit met een schone en scherpe snoeiof heggenschaar. Knip vanaf begin maart, als de kans op vorst verdwenen is, dode plantdelen van wintergroene planten. Snoei varens en grassen, tot ongeveer tien centimeter boven de grond. Lavendel (Lavandula) mag eind maart/begin april tot net boven het oude (kale) hout gesnoeid worden. Deze plant krijgt uitlopers op de groene scheuten.

Scheuren Maart en april zijn de beste maanden om planten aan te pakken die te groot en breed zijn geworden. Graaf de planten uit en deel ze met de hand, een mes, snoeischaar of spade in stukken. Dit heet scheuren. Plant deze stukken op de gewenste plaats. Het oude, kale hart van de plant gaat op de composthoop of in de groencontainer. Let op dat je vaste planten die in het vroege voorjaar bloeien, zoals longkruid (Pulmonaria), pas na de bloei scheurt. Anders vraagt scheuren ze teveel energie van deze planten.

Bemesten Tot slot is het voorjaar dé tijd om te bemesten. Er zijn verschillende soorten organische mest verkrijgbaar. De mineralen die erin zitten zorgen voor sterke vaste planten. Als je snoeit, scheurt en bemest, stralen je vaste planten elk jaar opnieuw in de border. Bladeren en stengels verteren vanzelf en zijn goed voor de bodem. Laat ze daarom als het even kan liggen. Het beste moment om te bemesten is als er regen is voorspeld. Een andere oplossing is om de border direct na het bemesten te begieten. Kijk voor meer informatie over vaste planten op www.perennialpower.nl

Podcast Politiek Circus Almere

Luister de podcast Politiek Circus van Almere DEZE WEEK met Marcel Beijer en Robert Mienstra over de politieke ontwikkelingen. Welke acts werden deze week opgevoerd? Luisterduur: 15 min.

Elke vrijdag om 16.00 uur online www.almeredezeweek.nl


ALMERE WOONT ALMERE LEEFT

‘Corona zet verder aan tot investeren in eigen woning’ EINDHOVEN - Ruim drie op de vijf dat er minder verhuisd gaat worden, tegenover 53% (heel Nederland) in mei. Opvallend is dat

consumenten met een consumptieve het overgrote deel (72%) van de leners denkt dat lening (65%) verwacht dat er meer er meer leningen afgesloten gaan worden door de crisis en dat mensen duurzamer gaan leven

geïnvesteerd gaat worden in het (48%).

Ron van Vliet, directeur van Freo: “We zien duidelijk dat de consument de kat uit de boom kijkt. We gaan veel minder op vakantie. We begeven ons nog veel rondom ons eigen huis en proberen het daar zo fijn mogelijk te maken en te houden. Er is wat dat betreft nog wel de nodige onzekerheid. Het is daarom verstandig dat er een pas op de plaats wordt gemaakt. Vertrouwen in de toekomst en duidelijk perspectief is wat de consument wil. Dat is bovendien ook essentieel voor een goed financieel klimaat.”

Pampasgras brengt elke tuin tot leven Ben je dol op natuurlijke tuinen, of insecten schuilen ‘s winters graag onder in de heb je liever een strakke moderne plant. En zie je in het voorjaar vogels aan de graspluimen plukken? Dan zijn ze materiaal aan het

tuin? Pampasgras is altijd een verzamelen voor hun nest. goed idee. Dit stoere siergras zorgt Moderne tuin jaarrond voor dynamiek in je tuin. Ook in een moderne tuin komt pampasgras goed Grote siergrassen zijn echte blikvangers, pampasgras (Cortaderia) in het bijzonder. Dit wintergroene siergras kan wel drie meter hoog worden. Er is ook een compacter soort: Cortaderia selloana ‘Pumila’, die meestal een tot anderhalve meter hoog wordt. Aan het einde van de zomer verschijnen de karakteristieke zilverwitte tot crèmekleurige pluimen.

Natuurlijke tuin Pampasgras is helemaal op zijn plek in een natuurlijke tuin. Dit hoog opgaande siergras is altijd in beweging, waardoor je tuin tot leven komt. Het gras is ook goed voor de biodiversiteit. Kleine

tot zijn recht. De zwierige plant verzacht de strakke lijnen, waardoor de tuin een vriendelijke uitstraling krijgt. Hij staat vaak solitair: in z’n eentje is het een echte eyecatcher. Heb je veel ruimte? Dan kun je ook flink uitpakken met een groep voor een indrukwekkend resultaat.

Pampasgras drogen De gedroogde pluimen van pampasgras staan ook prachtig in een grote vaas. Je kunt de pluimen makkelijk drogen. Pluk een paar mooie exemplaren (handschoenen aan, want het blad is vrij scherp) en zet ze losjes in een vaas. De pluimen drogen aan de lucht. Kijk voor meer tuinideeën op: www.perennialpower.nl

Pas op voor malafide slotenmakers. Ga voor een erkend bedrijf 24 uurs noodservice Schadevrij deuren openen bij: Calamiteiten Afgebroken sleutel Buitensluiting Verloren sleutel

036-5499656 24/7 Sloten en sleutels Autosleutels Hang & sluitwerk Kluizen Graveerwerk Alarminstallaties Plaatsen & monteren

Buurtapp nuttig, maar ook ergenis FLEVOLAND - Van alle Flevolanders burenruzies in hun app ontstaan. Op landelijk niveau is het percentage dat ruzie ervaart ho-

gebruikt 41,8% momenteel een ger: 20%. Met name Zuid-Hollanders blijken buurtapp. Dit is meer dan het een kort lontje te hebben, want daar maakt 26,6% van de gebruikers wel eens een digitale

landelijke gemiddelde van 35,6%. burenruzie mee. Ondanks dat buurtapps een Toch blijkt het gebruik van buurtapps nuttig.

Eén op de drie Nederlandse buurtapp-gebrui-

verbouwen van de eigen woning. Pas op de plaats Uit een eerder onderzoek van mei dit jaar bleek nog dat 39% van de Nederlanders verwachtte dat mensen zouden gaan investeren in een woning. Dit blijkt uit het Groot Leenonderzoek 2020 van Freo, de online kredietverstrekker van de Rabobank, uitgevoerd door Markteffect onder ruim 1.000 consumenten met een lening. Ook de cijfers rondom verhuizen zijn significant gewijzigd. Uit het recente onderzoek blijkt dat 58% van de consumenten met een lening denkt

35

GEEF INBREKERS GEEN KANS Antikerntrekbeslag voor houten deuren Bescherming tegen het uittrekken van uw cilinder

prima middel zijn tegen misdaad, kers heeft wel eens meegemaakt dat een mis-

daad voorkomen of opgelost werd met behulp

veroorzaken ze vaak onderlinge van de buurtapp (34,2%). Bovendien hangt een irritatie. Dit en meer blijkt uit afname in inbraken in de periode van 2015 en

2019 samen met het gebruik van buurtpreven-

onderzoek naar het gebruik van tiegroepen.

buurtapps door Motivaction in Met name in gemeenten waar een sterke afopdracht van VPNGids.nl. name in de inbraakcijfers werd gemeten per Niet iedereen ervaart een buurtapp als een succes. Zo ergert 41,9% van de Flevolandse gebruikers zich wel eens aan berichten van hun buren. 12,5% van de Flevolanders ziet zelfs wel eens

10.000 inwoners worden veel buurtpreventiegroepen gebruikt. In die gemeenten worden namelijk relatief gezien twee keer zoveel buurtpreventiegroepen gebruikt als in andere gemeenten.

(Advertorial)

Werk productief thuis met Luxaflex® ALMERE - Om ook thuis kun je altijd en overal de lichtinval in je woning regelen via de afstandsbieding of vooraf, op

geconcentreerd te werken is een gezette tijden of bij bijvoorbeeld zonsopgang, optimale lichtbeleving van belang. instellen met de app voor op je tablet of smartOok willen we niet afgeleid worden

phone.

Niet zoemen tijdens het Zoomen

door storende invloeden van buiten, Met Luxaflex® Horren houd je insecten buiten zoals insecten. terwijl je je werkplek wel kunt ventileren. Dat is Keep it simple Wit is de ideale basiskleur voor het interieur van je thuiskantoor. Ook de keuze van raamdecoratie is belangrijk. Met Duette® Shades filter je het felle zonlicht, maar beleef je nog steeds het daglicht optimaal doordat het materiaal semi-transparant is. Zo heb je geen inkijk én is de kamer rustig en licht genoeg om goed te kunnen werken. Hoe donkerder een kamer is, hoe sneller een gevoel van moeheid je productiviteit af doet nemen! Maar... als je kiest voor een semitransparante stof, kun je ook voor donkerder gekleurde Plissé of Duette® Shades kiezen als accent.

toch net even iets prettiger werken! Een van de Luxaflex® specialisten in Almere vertelt je graag alles over de mogelijkheden, bij je thuis of per videoadvies. Zie onze advertentie op pagina 32

Gemak dient de mens! De optimale lichtinval kan je snel en simpel automatisch instellen, als je je raambekleding uitrust met PowerView® Automation. Hiermee (Foto: aangeleverd)

Kunststof tuinhuizen - Bergingen - Aanbouwen

Ook voor achter- en balkondeur

Inclusief montage v.a.

• zelf

twerpen in 3D • zelfon ontwerpen • ook voo zelfbouwin 3D • ook voror

€ 95,-

zelfbouw

Geldig tot 31 maart 2021

Sleutels - Sloten - Veiligheid Oslostraat 51 zaterdags gesloten (ingang verlengde Noordeinde) 1334 CB Almere Monitorweg 20 zaterdags gesloten 1322 BJ Almere | www.hbcalmere.nl

www.romahaus.nl

J.-D.- Lauenstein-Straße 1 Tel.: 0049 5936 92 3412 49767 Twist (net over de grens bij Emmen) E-mail: info@romahaus.nl


Zonwering en Rolluiken

Profile for Almere DEZE WEEK

Almere Woont Almere Leeft Week 5 - 2021  

Geplaatst in Almere DEZE WEEK

Almere Woont Almere Leeft Week 5 - 2021  

Geplaatst in Almere DEZE WEEK