__MAIN_TEXT__

Page 28

28

reportage

Bra betyg för nya banor Det händer saker i bowlinghallen. För ett halvår sen tog de två kompisarna Richard Landén och Jim Lindstrand över verksamheten. Med ambitioner, mål och investeringar så har intresset och antal bowlare ökat. Nya banor och fullständiga rättigheter är bara ett steg på vägen för grabbarna.

Det viktigaste

Det första och största har dessutom varit det viktigaste. Nya banor. Bland de första som fick testa de nya banorna, var måndagsseniorerna. Betyget bland de tillfrågade var enhälligt – mycket väl godkänt. Den officiella invigning blir den 2 februari klockan 14.00. Barn och ungdomar upp till 16 år kommer då att få spela bowling gratis.

Ny reception

Nästa steg i verksamheten blir att förbättra logistiken. – Vi flyttar klubbrum och gör plats för ny reception, säger Richard. Men det är bara en del i alla planer. Satsningen på luncher och företagskväller, ska bidra till ett generellt ökat intresse för bowlingen. – Vi håller också på att öka tillgängligheten med handikappanpassade lokaler.

Alla åldrar

Framtiden ser ljus ut. Antalet bokningar ökar. – Även om det i princip är fullt vissa dagar, så finns det mycket kvar att göra, säger Richard. Vi hoppas att fler yngre upptäcker bowlingen. Vi har installerat nytt UV-ljus som skapar häftiga effekter. Från och med den 1 februari utökas öppettiderna till 23.00 istället för 22.00. Inom kort satsar vi även på onlinebokning av banor. Vi har också gjort en del för att få fler familjer att testa bowling. Även de minsta barnen gillar att rulla klot. Det är ju en sport för alla åldrar. Idag har vi en bland seniorerna som är över 90 år, avslutar Richard. Text och bild: johnny@alltomosby.se

EA R d Halva priset a k ö t på alla kläder och badplagg, U handskar, scarves mm. OBS! Även vår- & sommarplagg

25% rabatt på underkläder, nattplagg, morgonrockar & strumpor.

Ö Järnvägsg. 26, Osby • 0479-10507

Välkommen att fynda bland nyinkomna fräscha kläder, prydn.saker, möbler, textilier m.m.

Marklundaskolan, Osby

Öppet: Tisd. & Fred. kl. 15-18, Lörd. kl. 10-14

Telefon 0479-150 46

Profile for Allt om Osby / Allt om Göinge

Allt om Goinge  

gratistidning Allt om Goinge

Allt om Goinge  

gratistidning Allt om Goinge

Advertisement