Page 1

Allsetra werkmaterieel beveiliging Uw beveiliging, onze zorg...

Allsetra B.V. Postbus 140 8090 AC Wezep T: 0031 38 376 02 76 F: 0031 38 376 57 99 E: info@allsetra.nl W: www.allsetra.nl

Allsetra werkmaterieel beveiliging Allsetra is al jaren leverancier van beveiligingsconcepten voor werkmaterieel waarbij verder wordt gekeken dan alleen beveiliging. Bij honderden klanten hebben wij gestolen werkmaterieel terugbezorgd en hun bedrijfscontinuïteit gewaarborgd. Het hoge terugvindpercentage heeft er toe geleid dat ook grote verzekeraars als ‘Avero Achmea’, ‘Univé’ en ‘Interpolis’ samenwerkingsverbanden met Allsetra zijn aangegaan. Kenmerken van het succes zijn: • Professionele montage op locatie. • Werkmaterieel paspoort. • Snelle en adequate alarmopvolging en opsporing bij diefstal. • Aangifte en veiligstellen gestolen werkmaterieel in samenwerking met politie. Tracking- en tracingsysteem Allsetra installeert een beveiligingsconcept in het werkmaterieel en sluit deze aan op de alarmcentrale, het ten onrechte verplaatsen van het werkmaterieel wordt doorgegeven aan de rechtmatige eigenaar. In geval van diefstal doet Allsetra namens de opdrachtgever aangifte bij de politie en voorziet deze van de benodigde informatie om de aanhouding te verrichten. Met de politie zorgt Allsetra voor een snelle vrijgave na inbeslagname, om het gestolen werkmaterieel terug te bezorgen bij de rechtmatige eigenaar.

Kwaliteitswaarborging Allsetra is gecertificeerd volgens NEN-EN-ISO 9001:2008. Het bijbehorende kwaliteitmanagementprogramma houdt alle medewerkers constant scherp als het gaat om het waarborgen en nog verder opvoeren van de kwaliteit van de dienstverlening. Met interne audits wordt regelmatig getoest of de kwaliteit voldoet aan de hoge eisen. Het Nederlands Certificatie Instituut (NCI) verzorgt jaarlijks een externe audit volgens de strikte ISO-normen.

Innovatie Naast het waarborgen van bedrijfscontinuïteit door een optimale diefstalbeveiliging wordt er ook aandacht besteed aan de bedrijfsefficiency. De opdrachtgever krijgt standaard een inlogcode waarmee online inzicht verkregen kan worden over de start- en stoptijden, de actuele positie op de kaart en het aantal draaiuren per dag van het werkmaterieel. Allsetra blijft innovatieve producten en diensten introduceren om iedere organisatie optimaal van dienst te kunnen zijn.

Op al onze offertes en op al onze overeenkomsten zijn de algemene voorwaarden van Allsetra B.V. van toepassing.

Allsetra Werkmaterieel  
Allsetra Werkmaterieel  

Beveiliging van bouwmachines

Advertisement