Page 1

Rådhusvej 6

3450 Allerød

Science I de naturvidenskabelige studieretninger arbejder vi sammen med erhvervsvirksomheder og de videregående uddannelser, så vi får skabt en relevant og spændende undervisning. Det betyder både besøg ud af huset - og gæsteundervisere på AG. Musik På AG er der masser af musik - både i klasser, der har valgt musik på forskellige niveauer - men også ved vores morgensamlinger, talentaftener, alle vores fællesarrangementer, årets store julekoncert og forårskoncert, og endelig kan man melde sig til at være med i skolens musical, låne vores øvelokale til sit band eller melde sig til kor.

Rådhusvej 6

3450 Allerød

Rådhusvej 6

3450 Allerød

Jeg vil gerne fortælle dig lidt om Allerød Gymnasium. Fra mange samtaler med elever ved jeg, at når man starter på AG, så er det for ”at lære noget”, dvs. få et godt fagligt fundament for at gå videre i uddannelsessystemet, for at blive udfordret og for “at få nye venner – helst for livet”. Det er præcis det, vi tilbyder: Dygtige, engagerede lærere og et miljø, hvor den sociale trivsel er i top, og hvor der er plads til mange forskellige mennesker, indtryk og oplevelser. Mennesker i udvikling - en levende skole. Du skal være velkommen!”

Kirsten Schiellerup, Rektor

Velkommen til AG møde

Orienterings

Torsdag de n 23. janu ar 2014 kl. 19 Internationale aktiviteter Alle elever er i 2.g en uge på studierejse til udlandet fx Barcelona, Firenze, London, Berlin eller andre storbyer. Der kan også ligge rejser i 1g eller 3g. Der kan være tale om udvekslinger, hvor man bor privat i udlandet og selv åbner sit hjem for en udenlandsk elev i nogle dage.

www.allerodgymnasium.dk

Scan koden eller besøg allerodgymnasium.dk

www.allerodgymnasium.dk

Følg os på

fb.com/allerodgymnasium


Studieretningerne Lidt om AG Når du søger ind på AG, skal du samtidig beslutte, hvilken studieretning du helst vil gå på. Du vælger dog først endelig din studieretning til december. Du kan vælge mellem disse studieretninger 1

Fysik A

Matematik A

Kemi B

2

Kemi A

Matematik A

Fysik B

3

Matematik A

Fysik B

Biologi B

4

Biologi A

Matematik B

Kemi B

5

Samfundsfag A

Matematik B

Idræt B

6

Samfundsfag A

Matematik B

Naturgeografi B

7

Samfundsfag A

Matematik B

Tysk F B

8

Samfundsfag A

Matematik B

Engelsk A

9

Fransk A

Engelsk A

Samfundsfag B

10

Tysk F A

Engelsk A

Samfundsfag B

11

Spansk A

Engelsk A

Samfundsfag B

12

Engelsk A

Spansk B B

FranskF B

13

Musik A

Engelsk A

Drama C

14

Bioteknologi A

Matematik A

Fysik B + KemiC/ BiologiC

Obligatoriske fag i gymnasiet A-niveau: Dansk, historie. B-niveau: Engelsk, 2. fremmedsprog (hvis spansk vælges, så er det på A-niveau - bortset fra SR12, hvor det er på B-niveau) og et af fagene: biologi, fysik, kemi eller naturgeografi. C-niveau: Fysik, idræt, samfundsfag, matematik, kunstnerisk fag, oldtidskundskab, religion og to af fagene: biologi, kemi, naturgeografi.

www.allerodgymnasium.dk

En levende skole Kunstneriske fag Billedkunst, drama, musik Sprog Udover engelsk, skal du vælge et 2. fremmedsprog. Du kan vælge mellem fransk og tysk på fortsætterniveau eller spansk på begynderniveau.

Valgfag Astronomi, billedkunst, biologi, IT, drama, erhvervsøkonomi, filosofi, kemi, biologi, engelsk, fransk, fysik, idræt, matematik, musik, naturgeografi, psykologi, samfundsfag, tysk. Idrætsdag En gang om året efter studiestart dyster alle klasser i en tæt kamp om 1. præmien til årets idrætsdag. Der kæmpes hårdt, men retfærdigt i disciplinerne Ultimate, Parkour, Zumba, Maxibold og meget mere, og der gives til slut point til årets bedst udklædte klasse.

Fotos: Kristian Selch Larsen og Daniel Tarkan

Fællesskab Fester Årets største fest er uden tvivl gallafesten i foråret med store kjoler og flotte jakkesæt. Fredagscaféer samt fester har vi gennem hele året, og de er helt sikkert med til at skabe Nordsjællands bedste studiemiljø.

AG Sport Succesen fortsætter med idræt som en vigtig del af skoledagen! På AG arrangeres ugentlige sportsevent for elever på tværs af årgange og klasser, der har lyst til at dyrke idræt og være sociale. Udbuddet af sportsaktiviteter er stort og spænder over alt fra Zumba, CrossFit, Ultimate, Scateboard, fodbold, Street basket mm. Vi garanterer bedre læring, form og fællesskab. Du kommer helt sikkert ikke til at fortryde din deltagelse!

www.allerodgymnasium.dk

Messefolder om AG 2014/15  

Her er vores folder om næste års studieretninger til skolestart 2014/15

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you