Page 1

Rådhusvej 6

Rådhusvej 6

3450 Allerød

Sciencegymnasium I de naturvidenskabelige studieretninger på AG arbejder vi sammen med erhvervsvirksomheder og de videregående uddannelser så vi får skabt en relevant og spændende undervisning. Det betyder både besøg ud af huset - og gæsteundervisere på AG. Musik På AG er der masser af musik, både i klasser der har valgt musik på forskellige niveauer, men også ved vores morgensamlinger, talentaftener, alle vores fællesarrangementer, årets store julekoncert og forårskoncert. Endelig kan man melde sig til at være med i skolens musical, låne vores øvelokale til sit band eller melde sig til kor.

3450 Allerød

Rådhusvej 6

3450 Allerød

Jeg vil gerne fortælle dig lidt om Allerød Gymnasium. Fra mange samtaler med elever ved jeg, at de allerfleste går på gymnasiet for at lære noget , dvs. få et godt fagligt fundament for at gå videre i uddannelsessystemet, for at blive udfordret og for “at få nye venner – helst for livet”. Det er præcis det, vi tilbyder: Dygtige, engagerede lærere og et miljø, hvor den sociale trivsel er i top, og hvor der er plads til mange forskellige mennesker, indtryk og oplevelser. Mennesker i udvikling - en levende skole. Du skal være velkommen!”

Kirsten, rektor

Velkommen til Allerød Gymnasium .

Mød op til vores store orienteringsmøde for dig og dine forældre. Sæt kryds i kalenderen: Kl. 19 torsdag d. 26. januar 2012 Her kan du se skolen og tale med elever, lærere, studievejledere og rektor.

Internationale aktiviteter Alle elever er i 2.g en uge på studierejse til udlandet fx Barcelona, Firenze, London, Berlin eller andre storbyer. Nogle 1.g-ere tager også 1 uge på udveksling i det første skoleår, og AG tager også imod udenlandske elever, der oftest kommer og bor privat hos vores elever.

www.allerodgymnasium.dk

www.allerodgymnasium.dk

www.allerodgymnasium.dk


Studieretningerne Lidt om AG Når du søger ind på AG, skal du samtidig skrive, hvilken studieretning du helst vil gå på. Du vælger dog først endelig din studieretning til december. Du kan vælge mellem disse studieretninger: 1

Fysik A

Matematik A

Kemi B

2

Kemi A

Matematik A

Fysik B

3

Matematik A

Fysik B

Biologi B

4

Bioteknologi A

Matematik A

Fysik B

5

Biologi A

Matematik B

Kemi B/Idræt B

6

Samfundsfag A

Matematik B

Naturgeografi B

7

Samfundsfag A

Engelsk A

Matematik B

8

Fransk fortsætter A

Engelsk A

Samfundsfag B

9

Tysk fortsætter A

Engelsk A

Samfundsfag B

10

Spansk begynder A

Engelsk A

Samfundsfag B

11

Engelsk A

Spansk B

Tysk fortsætter B

12

Musik A

Engelsk A

Drama C

Obligatoriske fag i gymnasiet A-niveau: Dansk, historie. B-niveau: Engelsk, 2. fremmedsprog (hvis spansk vælges, så er det på A-niveau - bortset fra Studieretning 1 og 2, hvor det enten er på A- eller B-niveau) og et af fagene: biologi, fysik, kemi eller naturgeografi. C-niveau: Fysik, idræt, samfundsfag, matematik, kunstnerisk fag, oldtidskundskab, religion og to af fagene: biologi, kemi, naturgeografi. Kunstneriske fag Billedkunst, drama, musik.

www.allerodgymnasium.dk

En levende skole Sprog Udover engelsk skal du vælge et 2. fremmedsprog. Du kan vælge mellem fransk og tysk på fortsætterniveau eller spansk på begynderniveau.

Fællesskab Fester Årets største fest er uden tvivl lancierfesten i foråret med store kjoler og flotte jakkesæt. Fredagscafeer samt fester

Valgfag Astronomi, billedkunst, biologi, informationsteknologi, drama, engelsk, erhvervsøkonomi, filosofi, fransk, fysik, idræt, kemi, latin, matematik, musik, naturgeografi, psykologi, samfundsfag, tysk. Idrætsdag En gang om året dyster alle 23 klasser i en tæt kamp om 1. præmien til årets idrætsdag. har vi gennem hele året, og det er helt sikkert med til at skabe Nordsjællands bedste studiemiljø.

Der kæmpes hårdt, men retfærdigt i disciplinerne ultimate, parkour, zumba, maxibold og meget mere - og der gives til slut point til årets bedst udklædte klasse. Foto: Kristian Selch Larsen og Christian Breinbjerg

AG Runnerz Succesen fortsætter! I år løber vi både Eremitage-løbet i oktober og BT’s halvmaraton i maj. Vær med sammen med de mere end 100 elever, der deltager på tværs af årgange og klasser. Vi garanterer bedre læring, form og fællesskab. Du kommer helt sikkert ikke til at fortryde din deltagelse!

www.allerodgymnasium.dk

Brobygningsfolder  

Folder til brug for brobygning og uddannelsesmesse 2011 efterår

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you