Page 1


Tuinservice Ă la carte Maak uw keuze uit ons uitgebreide tuinservicemenu!


Tuinontwerpservice Tuinontwerp Uw wensen vertaald in een pakkend, praktisch inrichtingsplan. Een met de hand getekend ontwerp voor uw tuin. Beplantingsplan De invulling van het ontwerp met bomen, heesters, bloemen e.d . Tekening met plantlijsten, informatie over de planten, foto’s. Verlichtingsplan Hoe en waar verlichting mooi ingepast wordt in uw tuin. Voor nieuw of bestaand ontwerp.

Tuinaanlegservice - grondwerk Grondwerk Het uitgraven van de tuin t.b.v. de tuininrichting. Overtollige grond wordt desgewenst afgevoerd. Spitten met kraan De grond wordt machinaal omgespit om de doorlaatbaarheid te verbeteren. Grond verbeteren Een afgestemde toevoeging van compost, bodemverbeteraars en meststoffen aan de grond in de tuin. Grond / zand aanvoeren Diverse soorten grond en zand worden aangevoerd en verwerkt in de tuin. Egaliseren Het uitvlakken van de grond. Frezen Frezen van de grond maakt de (gespitte) grond fijner van structuur. De grond is daarna gereed voor beplanten. Beschoeiing Een grondkering aan de waterkant om afkalving van de oever te voorkomen. Kabels en leidingen Benodigde leidingen bijv. water en elektriciteit in de grond ingraven. Drainage Het ontwateren van een tuin d.m.v. buizen ter groeiplaatsverbetering.

Tuinaanlegservice -Bouwwerken in de tuin Tuinmuur Een gemetselde afscheiding rondom uw tuin. Lage tuinmuren kunnen gebruikt worden als zitplek of gecombineerd worden met een waterloop. Schanskorven Een met grind of keien gevulde draadconstructie om een (tussen) afscheiding te maken in de tuin. Door ons aanbevolen in combinatie met stevige, groene planten en siergrassen.


Pergola Een op maat gemaakte constructie voor klimplanten. Als alternatief voor een boom op plaatsen waar er weinig ruimte is. Tuinhuis Passend in uw tuin en in uw budget vinden wij een tuinhuis, schuurtje of blokhut voor u. Terrasoverkapping Een constructie van hout of metaal – ook op maat gemaakt – om uw terras te overdekken. Te combineren met een buitenkeuken. Afscheidingen Grensafscheiding in allerlei materialen, ook voor maatwerk. Schutting Houten afscheiding, ook voor maatwerk. Gaashekwerk Verschillende soorten gaashekwerk zijn toe te passen. Worden vaak met klimplanten beplant.

Tuinaanlegservice – Water in de tuin Uitgraven vijver Het ( machinaal ) ontgraven van de tuin t.b.v. vijver of waterornament Vijveraanleg Het aanleggen van de vijver met constructie, vijverfolie en afwerkingrand. Vijvers kunnen met een filter worden uitgebreid. Zwemvijver Vijver met speciaal filter en aangepast waterdiepte, geschikt om te zwemmen. Waterspel / waterornament Minivijver, vaak met kabbelend water over stenen of metalen oppervlak.

Tuinaanlegservice – Groen in de tuin Gazonaanleg Het inzaaien of bezoden van een tuin. Beide manieren hebben dezelfde voorbereiding van de grond nodig. Inzaaien geeft op langere termijn een beter resultaat. Kunstgras In de bepaalde situaties – klein oppervlak, daktuin, spelende kinderen – kan kunstgras een uitkomst bieden. Beplantingen Aanplant van bomen, heesters, hagen, planten in de tuin, al dan niet aan de hand van een door ons gemaakt beplantingsplan. Rooiwerk Het rooien van bestaande beplanting om plaats te maken voor nieuwe tuininrichting. Kant-en-klaar haag De oplossing voor directe privacy om uw tuin of terras; haagelementen van 2 meter hoog.


Aanplanten border Aanplant van een bloeiende plantenborder in uw tuin. Bollen planten Oktober is bollenplantmaand. Onze hoveniers weten precies hoe zij de bloembollen het beste kunnen toepassen in uw tuin.

Tuinaanlegservice – Verhardingen Grind / halfverharding Verschillende soorten halfverharding ( grind ) worden met de juiste ondergrond in de tuin toegepast. Terrassen en paden Aanleg van terrassen en paden in de tuin, keuze uit alle soorten verharding. Voor iedere toepassing en materiaal passen wij de juiste ondergrond toe. Oprit Aanleg van oprit, keuze uit alle soorten verharding. Verharding waar een auto op komt, kent een andere ondergrond dan een pad of terras. Houtsnippers Een paadje van houtsnippers past prima in een landelijke, ongedwongen tuinsfeer. Vlonders Constructie van hardhouten delen. Vaak gebruikt aan / bij het water.

Tuinaanlegservice – Extra services Schaduwdoek Coolfit Alternatief voor een gewone parasol, ook harmonicadoeken, buitenrolgordijnen e.d. Potten / plantenbakken Bijzondere potterie, perfect passend in uw tuinsfeer. Ornamenten / accessoires Als aanvulling op ons tuinontwerp, de accessoires die het ‘puntje op de i’ zijn. Meubilair Een nieuwe tuin, dan ook nieuw tuinmeubilair. Wij kennen de adressen. Grafbeplanting Nette en verzorgde grafbeplanting met evt. mogelijkheid voor het plaatsen van een bloemstuk.

Tuinonderhoudservice – Onderhoudswerk Voorjaarsbeurt Van te voren met u afgesproken tuinwerkzaamheden specifiek op het voorjaar gericht met snoeien, bemesten. In combinatie mogelijk met één van onze tuinonderhoudvormen. Najaarsbeurt


Van te voren met u afgesproken tuinwerkzaamheden specifiek op het najaar gericht met snoeien, bemesten. In combinatie mogelijk met één van onze tuinonderhoudvormen. Losse onderhoudsbeurt Als u niet in de gelegenheid om het tuinonderhoud te doen, dan schakelt u ons in. Precies zoals u het wilt. Periodieke onderhoudsbeurt Van te voren met u afgesproken tuinwerkzaamheden welke wij voor een heel seizoen inplannen en bij u komen uitvoeren. U heeft er geen omkijken naar.

Op afroep tuinonderhoud op afroep factuur op basis van nacalculatie speciaal voor eenmalig onderhoud

Voor wie? Voor mensen die eenmalig hulp nodig hebben bij specifiek onderhoud van hun tuin.

Flexibel van te voren afgesproken tuinonderhoud, uitvoering in overleg factuur op basis van nacalculatie gereserveerde plaats in onze werkplanning Voor wie? Voor mensen die zelf ook de handen uit de mouwen steken, maar waarvoor sommige klussen:

   

te zwaar zijn te veel afval geven te specialistisch zijn ....

Vast vast tuinonderhoud, 1 of meerdere malen per jaar. vast factuurbedrag per maand of kwartaal vaste plaats in onze werkplanning Voor wie? Voor mensen die niet voor verrassingen willen staan. Die precies weten welke werk in de tuin men uit wil besteden.

Rooiwerk Het(machinaal) rooien van planten, borders en bomen. Snoeiwerk Het snoeien van diverse beplantingen. Voor specialistisch boomonderhoud schakelen wij een deskundige boomverzorger in. Onkruidvrij maken van de tuin Schoffelen of wieden van de tuin om het onkruid te verwijderen.

Tuinonderhoudservice – Snoeien


Haag knippen / inkorten De haag (machinaal) knippen.

Boom snoeien Begeleidingsnoei bij jonge bomen, grotere snoei-ingrepen bij oudere bomen, leibomen, dakbomen e.d. Voor specialistische werk (bijv. bij grote, hoge bomen)schakelen wij een deskundige boomverzorger in. Fruit snoeien Het snoeien van (hoogstam) fruitbomen, kleinfruit e.d. Snoeionderhoud U kunt ons ook inschakelen om alleen het snoeiwerk in uw tuin uit te laten voeren.

Groenafval wordt desgewenst afgevoerd of ter plekke verwerkt of versnipperd.

Tuinonderhoudservice – Renoveren Tuin opknappen Het herstellen, vernieuwen of opknappen van uw tuin of een gedeelte ervan. Herstelwerkzaamheden Het in goede staat terugbrengen van een tuin(deel) wat door verbouwing, verkeerschade, wind of water of andere omstandigheden beschadigd is geraakt.

Tuinonderhoudservice – Water Vijverprobleem oplossen Problemen zoals, groen water, algen, lekkage in de vijver oplossen. Vijveronderhoud Een vijver heeft jaarlijks onderhoud nodig om in goede conditie te blijven met schoon water. Vijver renoveren Het herstellen / vernieuwen van een bestaande vijver met passende maatregelen voor aanwezige vis en planten. Sloot/talud onderhoud Het onderhouden van de waterkant met daarvoor geschikte machines.

Tuinonderhoudservice – Verharding Onkruidbestrijding Mechanische, machinale of chemische bestrijding van onkruid op bestrating. Reinigen verharding Vervuild geraakte verharding wordt gereinigd met een hogedrukreiniger. Herstelwerk verharding Aanpassen/herstellen van verharding met nieuw of aanwezig materiaal.


Tuinonderhoudservice – Gazononderhoud Maaien In verschillende situaties gebruiken wij verschillende machines; handmaaier, zitmaaier, bosmaaier. Verticuteren Het verwijderen van dood gras en mos uit de grasmat. Stimuleert nieuwe groei. Bemesten Specifieke bemesting voor een groene grasmat. Onkruidvrij maken Mechanisch of chemisch onkruid bestrijden in het gazon. Graskanten steken Graskanten blijven netjes door jaarlijks afsteken van de grasrand. Renoveren / vervangen van gazon Het verwijderen van de oude grasmat en het opnieuw inzaaien met bijbehorend grondwerk en grondverbeteraars/bemesting. Ziekten / plagen bestrijden Mechanisch of chemisch ziekten/plagen bestrijden in het gazon.

Tuinonderhoudservice – Beplantingen Rooiwerk Het(machinaal) rooien van planten, borders en bomen. Reorganiseren / aanvullen Het verplanten en/of aanvullen van beplanting. Verplanten Het (machinaal) verplanten van grote planten en de voorbereiding erop. Ziekten / plagen bestrijden Mechanische, machinale of chemische bestrijding in beplanting.

Tuinonderhoudservice – Advies Tuinprobleem oplossen Een oplossing voor uw tuinprobleem is mogelijk door onze kennis en ervaring. Onderhoudsinstructie Een uurtje een hovenier in uw tuin voor snoei-instructie en onderhoudstips. Tuinconsult Begeleiding van uw tuinplannen en oplossingen voor uw tuinproblemen. Bemestingsplan Een specifiek op uw tuin, border of gras afgestemd bemestingsplan. Grafbeplantingen Het volgens afspraak regelmatig onderhouden van grafbeplanting. Ook is nieuwe aanplant of aanvulling mogelijk. Bij voorkeur gebruiken wij ecologisch verantwoorde bemesting/grondverbeteraars


Tuinonderhoudservice – Extra services Hovenier 1 dag Boek een hovenier voor 1 dag(deel) in uw tuin. Bijv. voor specialistische klussen of zwaar werk. Tuinafval afvoeren Groenbak te vol? Wij halen uw overig groenafval op en voeren het af. Blad ruimen Het verwijderen van blad uit de tuin, van het terras of uit de dakgoot. Minikraan verhuur + hovenier Een minikraan voor allerhande graafwerkzaamheden in de tuin incl. hovenier/machinist. Dakgoten schoonmaken Vervuild geraakte dakgoten worden gereinigd incl. gebruik van ladders / hoogwerkers. Versnipperen takken Het machinaal versnipperen van takken / snoeiafval. De snippers kunnen desgewenst in de tuin verwerkt worden. Reinigen verharding Het reinigen van vervuilde verharding met een hogedrukreiniger. Vakantieonderhoud Gras maaien of onkruid wieden als u op vakantie bent. Een verzorgde tuin werkt inbraakwerend! Verkoopstyling voor uw tuin Snelle opfrisbeurt voor uw tuin bij verkoop van uw woning.

Allemekinders-Beveland groenprojecten Oude Rijksweg 97 4458 AK ’s-Heer Arendskerke Tel. 0113 563798 Fax. 0113 567576 info@allemekinders.nl www.allemekinders.nl


Profile for Sandra Korstanje

Menukaart Tuinservice à la carte  

overzicht van alle voorkomende werkzaamheden in tuinontwerp, tuinaanleg en tuinonderhoud.

Menukaart Tuinservice à la carte  

overzicht van alle voorkomende werkzaamheden in tuinontwerp, tuinaanleg en tuinonderhoud.

Advertisement