Page 1

MARTS - APRIL - MAJ 2019

Mange af os er blevet gode til at passe på vores krop, men måske er vi blevet dårligere til at passe på vores sjæl?

GUDSTJENESTER I PÅSKEN

REJSE TIL NORDSJÆLLAND

VELKOMMEN TIL NYT MENIGHEDSRÅD

SIDE 2-4

SIDE 5

SIDE 6


2

FASTE

Fastetiden

Askeonsdag Onsdag den 6. marts kl. 19.30 Askeonsdag er begyndelsen på fasten, der strækker sig 40 dage frem til påske.

Fastetiden strækker sig fra fastelavnssøndag til påskedag. Fastetiden er en alvorstid, hvor vi har fokus på bøn, eftertænksomhed og fordybelse. Det er også en tid, hvor vi har fokus på, at vi er forbundne med Gud og har brug for hans kærlighed i en rå verden.

Derfor vil vi i fastetiden i forbindelse med nadveren synge en kort salme, der har fokus på det. Lammet er et billede på Kristus, der uskyldigt giver sit liv for os. Jesus Kristus, du Guds lam du som bærer verdens skyld Kom nu og fyld os. Jesus Kristus, du Guds lam du som bærer verdens sorg Kom nu og fyld os.

Jesus Kristus, du Guds lam du som heler verdens sår Kom og fyld os med din fred.

Agnus Dei. Til fastetiden 2019

Faste er en gammel tradition i kristendommen, idet Jesus selv fastede flere gange. Dette har givet inspiration til senere tiders faste. Traditionelt har man fastet fra animalske produkter og alkohol; men i de senere år har fasten antaget en ny form, hvor man faster fra det, der ”tager over” i ens liv. Det kan være alt fra Facebook, Netflix, slik, kaffe til...? Man skal i stedet for fylde sit liv med bøn, bibellæsning og meditation. Man skal tage sig tid til at lytte til Guds hvisken i en larmende verden. Vi begynder fastetiden med denne meditative gudstjeneste med musik, læsning og nadver. Præst: Anni Albæk


PÅSKE

Palmesøndag

Skærtorsdag

I dag rider Jesus ind i Jerusalem på et æsel, mens han bliver hyldet som en konge. Folket tog palmegrene og gik ham i møde. Det er begyndelsen på påskeugen, og vi begynder i glæden og forventningen.

Skærtorsdag er den sidste aften inden Jesu korsfæstelse, og den aften, hvor han deler brød og vin med sine disciple. Det måltid, som siden er blevet gentaget hver gang, vi fejrer nadver. Vi vil fejre denne aften med at indbyde til en gudstjeneste i kirken, hvorunder vi vil dele et let måltid. Der er dækket op til fællesskab og fest. Tilmelding er ikke nødvendig.

Søndag den 14. april kl. 10.30 ” Se, din konge kommer ridende på et æsels føl.”

Præst: Loa Mortensen

Torsdag den 18. april kl. 18.00 ”Tag det og spis det; dette er mit legeme.”

Kirkens præster deltager Prædikant: Anni Albæk

3


4

PÅSKE

Langfredag

Påskedag

Langfredag er dagen, hvor verden holder vejret i magtesløshed. Det er dagen, hvor mørket lægger sig som en tung dyne om verden og giver døden frit spil. Men det er også dagen, hvor vi kan lægge det hele i Guds store hænder og sige: Jeg betror min ånd, mit liv og mit hjerte til dig. Gudstjenesten vil være en vekslen mellem læsninger og musik, bønner og stilhed. Der er mulighed for fælles skriftemål ved alteret kl. 10.00.

Ordet om opstandelsen lød i verden og er siden blev gentaget, hvisket, råbt og jublet. Vi vil fejre opstandelsens morgen med sang, ord og bøn.

Fredag den 19. april kl. 10.30 ”Fader, i dine hænder betror jeg min ånd”

Præst: Anni Albæk

Cellist Janne Fredens medvirker.

Søndag den 21. april kl. 10.30 ”Han er opstået, han er ikke her.”

Præst: Hanne Jul Jakobsen

2. Påskedag:

Mandag den 22. april kl. 10.30 ”Da åbnedes deres øjne, og de genkendte ham” Vores liv er en vandring med omveje, genveje og smutveje. Og hvilken vej vi end tager, vandrer Kristus med. Det er opstandelsens virkelighed og livets håb. Præst: Hanne Jul Jakobsen

Introduktion til Bjørn Nørgaards gobeliner Søndag den 12. maj 2019 kl. 14.30 i Møllevangskirkens sognegård

Dette foredrag er åbent for alle og passer fint som oplæg til Nordsjællandsturen. Se næste side

Ved idehistoriker Lars Morell Ved dronning Margrethes 50-års fødselsdag i 1990 var den officielle gave til hende nye gobeliner til riddersalen på Christiansborg. De ni store gobeliner skildrer kongehusets historie fra vikingetiden til vor tid. Det var naturligvis kontroversielt, at anarkisten og rebellen Bjørn Nørgaard blev valgt til at udføre opgaven. I sit foredrag skildrer Lars Morell, hvordan både Bjørn Nørgaard og opgaven måtte ”flytte” sig for, at enderne kunne mødes. Lars Morell Lars Morell har bl.a. skrevet ”200 års kunst i Aarhus.” Fri entré


VOKSNE

Tur til Nordsjælland Hasle kirke og Møllevangskirken arrangerer fælles sognerejse til Nordsjælland og København 23. – 25. maj 2019. Har du lyst til at opleve kultur, natur og kirker i og omkring Nordsjælland i godt selskab? Så har du nu muligheden for at komme med på Hasle kirke og Møllevangskirkens fælles sognerejse. Turen byder på domkirker, slotsbesøg, musik, museer samt ikke mindst hygge, samvær og fællessang. Vi bor på Tisvilde Højskole, hvorfra vi smører madpakker og tager på tur rundt i området. Vi har hele højskolen og bruger fællesrum og klaver til at skabe gode timer i hinandens selskab, når vi ikke er på tur. Programmet kan ses på www.moellevangskirken.dk eller fås på tryk i begge kirker.

Praktisk Turen starter torsdag den 23. maj kl. 08.00 med afgang fra parkeringspladsen ved Frydenlund Centret, og vi er retur samme sted lørdag den 25. maj kl. ca. 21.00. Vi bor på Tisvilde Højskole, og der er mulighed for dobbelt- eller enkeltværelser (mod tillæg). Vi rejser i en god og komfortabel bus, der er med os under hele turen.

5

Prisen er 3.000 kr. + evt. tillæg for enkeltværelse på 250 kr. Dette dækker transport, overnatning, alle måltider undervejs (bortset fra frokost 23. maj; drikkevarer ikke inkl.) og entreer.

Tilmelding med angivelse af ønske om indkvartering til kirkekontoret i Hasle eller Møllevang kirke senest mandag den 1. april 2019. Betaling på konto reg. nr. 2264, kontonr. 3489 580 488 (Nordea Bank) - husk at skrive dit navn i meddelelsesfeltet. Det er muligt at søge tilskud til turen ved henholdsvis sognepræst Morten Skrubbeltrang (Hasle) eller Anni Albæk (Møllevang). Betaling senest 12. april.

Har du spørgsmål, kontakt: Morten Skrubbeltrang (Hasle kirke) på ms@haslekirke.dk/30662050 eller Anni Albæk (Møllevangskirken) på alal@ km.dk/24278154.

Der udsendes endeligt program til turens deltagere primo maj.

Foto: Det nye søfartsmuseum i Helsingør tegnet af arkitekt Bjarke Ingels


6

MENIGHEDSRÅDET

Velkommen til nyt menighedsråd 1. søndag i advent 2018 tiltrådte det nye menighedsråd for en to-årig periode. Det nye menighedsråd glæder sig til at begynde arbejdet med de mange meningsfulde opgaver, såsom gudstjenestens forløb, kirkens bygninger, kommunikation, økonomi og budgetter, personaleforhold og meget mere.

NYT MENIGHEDSRÅD 2018-20 Forreste række fra venstre: Michael Pedersen, formand, Inger Danielsen, kasserer, Hanne Pedersen, Lise Marie Steinmüller, næstformand, og Richard Aksel Vestergaard. Bageste række fra venstre: Mette Skjøde Jensen, Anne Blum, Helle Munk-Petersen, kontaktperson til personalet, Anni Albæk, sognepræst, Alex Hansen, kirkeværge for kirkens bygninger, Egon Hauge Mathiassen og Hanne Jul Jakobsen, sognepræst. Fraværende: Sigfred Lauridsen. Velkommen til alle medlemmer, og særligt til de tre nye medlemmer, som du kan møde herunder.

Lise Marie Steinmüller: ”Jeg glæder mig til at arbejde i et aktivt og rummeligt sogn,og håber, at jeg kan medvirke til at fastholde og måske øge de spændende initiativer, der udspringer fra kirken.”

Inger Danielsen: ”Jeg har aldrig prøvet det før, men var vist nem at lokke med. Måske spiller min nysgerrighed efter nyt også ind, så jeg glæder mig til at arbejde i menighedsrådet i de næste år.”

Mette Skjøde Jensen: ”Jeg glæder mig til at få mere indsigt i kirkelivet og menighedsrådets arbejde. Jeg glæder mig særligt til fællesskabet med børn og børnefamilier.”


KONCERTER

Janne Fredens og Søren Rastogi

Soul Mates

Torsdag den 14. marts kl. 19.30 Programmet består af Beethovens Sonate nr. 4, op. 102 nr. 1, Debussys Sonate i d-mol og Francks Sonate i A-dur.

Cellist er Janne Fredens, som du også kan høre langfredag i gudstjenesten, se side 4. Janne Fredens er til daglig solocellist i Randers Kammerorkester. Pianist er Søren Rastogi, der til daglig er lektor på Det Jyske Musikkoservatorium Søren Rastogi og Janne Fredens har spillet sammen siden 2006. De blev samme år prisvindere i P2’s Kammermusikkonkurrence 2006 og har siden spillet i landets musikforeninger og til festivaler. Duoen er også blevet optaget til både radio- og TV transmissioner.

Fri entré.

Onsdag den 3. april kl. 20.00 Koncert med den aarhusianske vokalgruppe Soul Mates, der synger soul, jazz, pop og rock. Koret, der tæller 18 unge sangere, ledes af dirigen og sangpædagog m.m. Aase Collin, som også skriver de fleste af gruppens arrangementer.

De bruger ikke instrumentalt akkompagnement, men ét af kormedlemmerne synger i stedet ’beat box’ (vokal percussion). Det er i øvrigt Anders Mølgård, som også synger i Møllevangskirkens kor om søndagen.

Fri entré.

7


8

BØRN

Fastelavnsgudstjeneste Søndag den 3. marts kl. 10.30 Er du en engel, spiderman, bamse, prinsesse eller klovn? Vi klæder os ud til årets fastelavnsgudstjeneste, og bagefter slår vi katten af tønden og spiser boller. Der er tønder til alle aldre – selv for voksne. Prædikant: Hanne Jul Jakobsen

Gud og Spaghetti

- for små børn og deres familier Kirken fortæller. Vi vil i denne sæson lytte til kirkens mange fortællinger og gå på opdagelse i de mange kroge, kirken har. Vi begynder i kirken med en lille gudstjeneste og slutter med spaghetti og kødsovs i sognegården. Maden koster: 20 kr. for voksne, 10 kr. for børn, dog maks. 50 kr. for en familie. Datoerne er: Onsdag den 27. marts

Onsdag den 24. april - bliver denne gang erstattet af Generationsmiddag Onsdag den 29. maj - udenfor hvis vejret tillader det

Generationsmiddag Onsdag 24. april kl. 17 I uge 17 er der Danmark Spiser Sammen! Velkommen i sognegården til generationsmiddag d. 24. april kl. 17-19. Vi spiser middag og synger sange samme generationer på tværs. Når børnene har spist, har de mulighed for at være kreative. Tilmeldingsfrist d. 16. april til kirkekontoret Pris 30 kr. for voksne, børn spiser gratis (Arrangementet er i stedet for Spaghettigudstjeneste denne onsdag)


BØRN

Søndagsfamilie

9

Familiesommerlejr 2019

Søndagsfamilie er for alle skolebørn og deres familier Vi mødes og hygger, er kreative, leger, laver konkurrencer, spiser kage og har det bare sådan rigtig søndags-eftermiddags-agtigt. Søndag den 7. april kl. 14-16 Budskab og engle Måske du allerede har en smartphone – eller du ønsker dig en? Tænk, hvis Gud havde en smartphone? Men han bruger nu mest engle. Det skal handle om budskaber og engle. Søndag den 5. maj kl. 14-16 Frihed Vi lever i et frit land. Vi kan tænke, tro og tale frit. Sådan er det ikke alle steder i verden. Hvad er frihed egentligt? Og hvor går grænsen? For vi ved jo godt, at vi faktisk ikke kan gøre lige præcis, som det passer os, selvom vi lever i frit land. Hvad mener du?

Nu er der snart åbent for tilmelding til Møllevangskirkens Familiesommerlejr 2019. Sted: Lystruphave Efterskole

Tid: Uge 27: Søndag den 30. juni. – fredag den 5. juli 2019

Program og tilmelding fra omkring påske. Spørgsmål kan rettes til Hanne Jul Jakobsen på Tlf.: 29 29 96 95.


10

SANG, MAD OG LEG

Konfirmation St. Bededag

Fredag den 17. maj kl. 10.30 Årets konfirmander vil blive konfirmeret ved en festlig gudstjeneste i kirken. Har du lyst til at fejre vores konfirmander og ønske dem tillykke, er du meget velkommen til gudstjenesten. Præst: Hanne Jul Jakobsen

Er du på SU? For de Små

Har du lyst til at spise sammen med andre?

Hver fredag kl. 10

Kom og vær med til en aften, hvor maden er billig og selskabet godt. Vi åbner dørene kl. 18.00, hvor vi hjælpes ad med at dække bord. Vi spiser kl. 18.15. Efter maden er man velkommen til at blive og hyggesnakke.

Kirken fyldes af lyden af små trin, babyer der vugges og sanglege. Vi klapper, tramper, bruger kroppen, synger og danser. Hver fredag kl. 10 mødes forældre med deres børn i alderen 0-4 år til en time med musik. Bagefter er der brød og saft/kaffe i krypten. Vibeke Skou, der er musikpædagog, leder os gennem formiddagen, og hver gang deltager en af kirkens præster.

Maden koster 15 kr. Drikkevarer kan købes. Vi har MobilePay. Arrangementet er i samarbejdet med UngK – Aarhus’ ungdomskirke.

Datoerne for foråret: Tirsdag den 5. marts, tirsdag den 2. april, og tirsdag den 7. maj


DIVERSE

Højskolesangaften på Café Albert

Folkekirkens Nødhjælp indsamling

Onsdag 15. maj kl. 19.30

Klimaet under forandring

Vi inviterer til højskolesangaften på vores hyggelige nabocafé, Café Albert. Sognepræst Anni Albæk lægger ud med at vælge tre sange, og derefter har du mulighed for at ønske din yndlingssang. Så tag din ven/veninde i den ene hånd og højskolesangbogen i den anden og kom til en aften med masser af fællessang. Kom i god tid, så du har mulighed for at forsyne dig i cafeen.

Aftenens pianist er Ole Dreyer, der til daglig er organist i Møllevangskirken. Det er muligt at låne en højskolesangbog på aftenen.

Søndag den 10. marts fra kl. 10.00 Klimaforandringerne er her, og de er kommet for at blive. Millioner af mennesker er truet af sult og oversvømmelser, og allerede nu må mange forlade deres hjem for at finde mad og sikkerhed. Men der er en god nyhed: Vi ved, hvad der skal gøres!

Du kan være med til at hjælpe som indsamler i Møllevangskirken. Mail til indsamlingsleder Maja Cilleborg på majacilleborg@gmail.com. Eller tilmeld dig her: www.noedhjaelp.dk/vaer-med/indsamling. Kirkens skib, som er en fisk, der også er symbolet på kristendommen. Værk af Ejvind Nielsen

Det er muligt at få en rute fra kl. 10 eller efter gudstjenesten i krypten. Der er suppe i krypten efter indsamlingen.

11


12

KLUMME

300 gram ånd om dagen Vi forsøger at spise både groft og grønt. Vi forsøger at træne både ben og baller. Mange af os er blevet gode til at passe på vores krop, men måske er vi blevet dårligere til at passe på vores sjæl? Vi deler slankekure og træningsprogrammer med hinanden, men hvornår har du sidst delt dine tanker om tro og eksistens med nogen? Hvornår har du sidst bekymret dig for din åndelighed og din sjæl?

Der er en tendens til, at vi overhører vores åndelige behov og sjælesult. Det er ikke noget, vi taler om. Vi er super blufærdige, når det kommer til, hvad vi tror på og længes efter. På den ene side er det vel godt nok, at vi ikke går med troen helt uden på tøjet. Det er anstrengende at møde folk, der gør det. På den anden side kan vi også blive for blufærdige. I de fleste sammenhænge er det mere grænseoverskridende at tale om tro end om sex.

Jeg oplever, at mange mennesker er kommet til at pakke deres åndelighed og sjæl meget langt væk. Måske fordi

man er bange for at blive set skævt til eller grinet af. Måske fordi man ikke orker at beskæftige sig med de store spørgsmål i tilværelsen. Måske er det blufærdighed. Måske er det dovenskab. Uanset hvad er det skadeligt i længden. Vi er i gang med at udvikle os til en generation af åndsvage danskere. Jeg tror, vi har brug for genoptræning.

Åndelig genoptræning Her følger syv ideer til at få noget ånd ind i din hverdag. 300 gram for at være helt præcis. Det giver ikke sved på panden, men måske giver det noget at tænke over – og det er ikke farligt.

Mange af os er blevet gode til at passe på vores krop, men måske er vi blevet dårligere til at passe på vores sjæl?

Af Hanne Jul Jakobsen sognepræst

1. ”Hvad tror du egentlig på?” Stil det spørgsmål til en kollega i morgen i frokostpausen, eller stil det til én fra din familie eller en ven. 2. Læs en bog af en forfatter, som er generøs med at fortælle hvad han/hun tror på.

3. Gå til gudstjeneste tre søndage i træk. Det kan godt kræve lidt tid at blive glad for det. 4. Bed fadervor inden du skal sove.

5. Næste gang du er til et middagsselskab, så siger du lige midt i maden: ”Jeg ved godt, det måske ikke er noget vi så tit taler om, men jeg synes det kunne være interessant at høre, hvordan I forestiller jer Gud.” 6. Syng så tit du kan komme til det.

7. Find et tidspunkt i løbet af dagen, hvor du kan trække vejret roligt. Du kan takke Gud for det, der er godt i dit liv, eller bede for det der er svært.


DIVERSE

13

Højskoleudflugt til Vedersø Torsdag den 4. april 2018 kl. 9-17.30

Præstegåreden i Vedersø

I Vedersø havde den danske forfatter og præst Kaj Munk sit virke frem til Gestapos henrettelse af ham på toppen af Hørbylunde Bakke ved Silkeborg. Vi besøger Kaj Munks museum og Vedersø kirke, og begge steder vil museumsleder Lisbet Lunde Lauridsen fortælle om hans liv og virke. Selve museet har i nyere tid gennemgået en fornyelse. Der er afgang fra Møllevangskirken kl. 9, og vi er tilbage igen kl. 17.30. Pris for turen inkl. transport, entré og mad er 250 kr. Et detaljeret program med tilmeldingsblanket kan fås på kirkekontoret.

Befrielsesgudstjeneste Søndag den 5. maj kl. 10.30 Mange sætter traditionen tro lys i vinduerne om aftenen den 4. maj for at fejre befrielsen i 1945. Vi tænder også lys til gudstjenesten denne søndag, hvor vi markerer årsdagen med tanker om frihed, håb for fremtiden, musik og sang der løfter sindet til eftertænksomhed og taknemmelighed. Præst: Hanne Jul Jakobsen

Tekst til debat Vi diskuterer den kommende søndags tekst over en kop kaffe. Alle er velkomne til helt uforpligtende at møde op og deltage i samtalen. Det kræver ingen forhåndsviden eller forberedelse, kun lyst til at blive lidt klogere på nogle af Bibelens tekster sammen med andre.

Aftenen ledes af præsten, der står for den kommende søndag. Vi mødes i kirkens krypt kl. 19.30. Onsdag den 20. marts: Luk 11,14-28 Onsdag den 8. maj: Joh 16,16-22 Onsdag den 12. juni: Johs 3,1-15


14

GUDSTJENESTER

Marts

April

Maj

Juni

Søndag 3. kl. 10.30 Søndag 10. kl. 10.30 Søndag 17. kl. 10.30 Søndag 24. kl. 10.30 Søndag 31. kl. 10.30 Søndag 7. kl. 10.30 Søndag 14. kl. 10.30 Torsdag 18. kl. 18.00 Fredag 19. kl. 10.30 Søndag 21. kl. 10.30 Mandag 22. kl. 10.30 Søndag 28. kl. 10.30 Søndag 5. kl. 10.30 Søndag 12. kl. 10.30 Fredag 17. kl. 10.30 Søndag 19. kl. 10.30 Søndag 26. kl. 10.30 Torsdag 30. kl. 10.30 Søndag 2. kl. 10.30 Søndag 9. kl. 10.30 Mandag 10. juni kl. 11.00

Fastelavn Hanne Jul Jakobsen 1. søn. i fasten Anni Albæk 2. søn. i fasten Hanne Jul Jakobsen 3. søn. i fasten Hanne Jul Jakobsen Midfaste * Anni Albæk Mariæ Bebudelse Anni Albæk Palmesøndag Loa Mortensen Skærtorsdag m. måltidsfællesskab i kirken Anni Albæk Langfredag Anni Albæk Påskedag Hanne Jul Jakobsen 2. påskedag Hanne Jul Jakobsen 1. søn. efter påske Anni Albæk 2. søn. efter påske Hanne Jul Jakobsen 3. søn. efter påske Hanne Jul Jakobsen Store Bededag - KONFIRMATION Hanne Jul Jakobsen 4. søn. efter påske Anni Albæk 5. søn. efter påske * Loa Mortensen Kristi himmelfart Anni Albæk 6. søn. efter påske Anni Albæk Pinse Anni Albæk 2. pinsedag - FRILUFTSGUDSTJENESTE I BOTANISK HAVE

* Jazz gudstjeneste med rytmiske toner og kanelsnegle efterfølgende Lokalcenter Fuglebakken

En gang om måneden er der gudstjeneste på Lokalcenter Fuglebakken i deres festsal. Efterfølgende er der kaffe og kage. Onsdag 13. marts Onsdag 10. april Onsdag 8. maj

kl. 13.30 kl. 13.30 kl. 13.30

Alle er velkomne.


HVAD KAN DU BRUGE KIRKEKONTORET TIL: Kirketaxa Hvis du er gangbesværet, er du meget velkommen til at bestille en kirketaxa til din transport til og fra kirken. Ring til kirkekontoret, tlf. 8615  8154, inden kl. 12 dagen før, hvor du har brug for kirketaxaen. Kirketaxa til søndag bestilles senest fredag kl. 12. Fødsel/faderskab Er du ugift, skal du melde faderskabet på www.borger.dk inden 14 dage, ellers indleder Statsforvaltningen en faderskabssag. Begge forældre skal have en digital signatur. Dåb Første henvendelse er til kirkekontoret, hvor datoen aftales. Vielse Henvendelse til kirkekontoret, hvortil prøvelsesattesten fra rådhuset fremsendes. Dødsfald Dødsfald meldes senest 2 dage efter til kirkekontoret. Begravelse/bisættelse Tidspunkt for begravelse/bisættelse aftales med kirkekontoret.

KIRKEKONTORET

PRÆSTERNE OG ORGANISTEN HAR FRIDAG OM MANDAGEN.

Møllevangs Allé 47-49, 8210 Aarhus V. Tlf.: 86 15 81 54 moellevang.sogn@km.dk

PRÆSTERNE TRÆFFES EFTER AFTALE.

Åbningstider Mandag til fredag kl. 10.00 - 13.00 Torsdag tillige kl. 15.00 - 17.00. På kirkekontoret møder du: Daglig leder Karsten Pedersen

Præster Sognepræst Hanne Jul Jakobsen Kirkebogsførende Tlf.: 29 29 96 95 hjja@km.dk Sognepræst Anni Albæk Tlf.: 24 27 81 54 alal@km.dk

Menighedsrådsformand Michael Pedersen, tlf.: 51 26 28 79 Næstformand Lise Marie Steinmüller, tlf.: 21 43 88 06

Studenterpræster: Jens Munk Tlf.: 60 20 26 40 studenterpraest@au.dk

Kontaktperson Helle Munk-Petersen, tlf.: 30 89 30 57 helle@munkpetersen.dk

Loa Mortensen Tlf.: 21 68 55 95 pastor@au.dk

Kasserer Inger Danielsen, tlf.: 86 15 91 58 Kirkeværge Alex Hansen Tlf.: 21 61 02 16 alex-hansen@mail.tele.dk

Møllevangskirkens kirkeblad Udkommer: 1. marts, 1. juni, 1. september og 1. december. Oplaget er på: 6.300 stk. Trykkeri: WERKs Grafiske Hus as. Deadline: Stof til næste blad, der udkommer 1. juni 2019, skal afleveres senest mandag d. 15. april 2019 på mail til Allan Skovsgaard Wien: pr@moellevangskirken.dk

Kirke- og kulturmedarbejder Louise Bjerre-Pedersen tlf. 21 68 58 35 kk@moellevangskirken.dk Organist Ole Dreyer Tlf.: 86 15 24 90 oledreyer@outlook.dk Træffes efter aftale Kirketjener Jan Christensen - fridag mandag Tlf. 29 24 87 65 kt@moellevangskirken.dk Kirketjener, PR, og vikar på kirkekontoret Allan Skovsgaard Wien - fridag fredag pr@moellevangskirken.dk


16

Gudstjenester i påsken Søndag 14. kl. 10.30 Torsdag 18. kl. 18.00 Fredag 19. kl. 10.30 Søndag 21. kl. 10.30 Mandag 22. kl. 10.30

Palmesøndag Skærtorsdag m. måltidsfællesskab i kirken Langfredag Påskedag 2. påskedag

Loa Mortensen Anni Albæk Anni Albæk Hanne Jul Jakobsen Hanne Jul Jakobsen

Sæt fokus på familiens trivsel Sunde skærmvaner i familien Viden og redskaber til at skabe gode skærmvaner. 3 aftener + opfølgning. Opstart 11:. april Engdalsvej 1, 8220 Brabrand.

Pinsegudstjeneste i Botanisk Have 2. pinsedag mandag den 10. juni kl. 11 Jords og Himmels hjertebånd Kæmpe friluftgudstjeneste på amfiscenen arrangeret af alle kirker i Aarhus vest. Det er for hele familien og alle aldre. Der vil være store ord, skønne sange og himmelske bønner.

moellevangskirken.dk facebook.com/moellevang.sogn

Plej jeres parforhold Styrk jeres parforhold til gavn for jeres børn. Fredag-lørdag + opfølgning. Opstart: 26. april Engdalsvej 1, 8220 Brabrand. Vejen videre efter skilsmisse Redskaber til en god hverdag for dig og dine børn efter skilsmissen . 3 gange + opfølgning. Opstart: 9.maj Kannikegade 12, 8000 Aarhus C. Tilmelding og mere information: Vores hjemmeside eller hos koordinator Lise Møller Nissen på tlf. 30 36 86 96 eller mail limn@km.dk www.folkekirkensfamiliestotte.dk

Du får dette blad fordi:

Møllevangskirken er registrerende myndighed omkring fødsel, dåb, bryllup, dødsfald og begravelse. Det betyder, at dette blad indeholder informationer, som skal ud til alle borgere i sognet.

Profile for allanwien

Møllevangskirkens blad for marts-april-maj 2019  

Læs bl.a. om påskens gustjenester

Møllevangskirkens blad for marts-april-maj 2019  

Læs bl.a. om påskens gustjenester

Profile for allanwien
Advertisement