Page 1

“С

ра

Машината наречена

ПЛАТО !

С

l E “ т о лучај

на ме те но то ”

ЕКС КЛУ TheT ЗИВ Коч rooper6 НО!!!! о Ра цин роднин !!! а со ” G Che


, к и н и к с н е ж ј а м И и а н а р х и с и ќар ! и в о тенк


Скоро сите бевме вклучени (а некој сеуште активни) во капмпањата , или како што си милуваме да кажеме-БОЈКОТ, за НЕкупување на злато со РЖ пари. Сите се “зарековме” дека доколку Плато не ја среди играва нема да се купува и ќе бојкотираме... Но кога се појави оваа слика на почетната

страна сето тоа падна во вода и едноставно некој играчи го заслужија следново “СРА НА МЕТЕНОТО”

Не дека имам нешто против, или дека имам намера да им забранам (што и не е мое право) но требаше да бидеме истрајни до крај !


TheTrooper6 роднина со

Кочо Рацин !!!

TheTrooper6 изгледа има потекло од Велес и тоа близок роднина со Коста Солев- РАЦИН ! Имено , на ден 1,540 од новиот Свет , Тропер ненадејно добил инспирација за поезија . Се работи за уникатен стил на пишување во која римата едноставно нема смила и само ОДРЕДЕНИ членови на коштаплерс можат да ја сфатат. Епа драги читатели, јас одвоив ЦЕЛА страна за прекрасната поезија ...

УЖИВАЈТЕ !


Да не ја ширам многу... Македонската нација во 2012та година се буди, светот се чуди. Нешто ќе се случи... Македонскиот народ се свести, 2013та ќе чуете на вести. 6 r e op

o r T e ! Th Т О К Е В а н т е По Стај тунед, и гледајте вести.


Случајот “El Che G” Драмата со ЧЕ заврши... Конечно е јасно дека ќе ни се врати меѓу еЖивитеи чесни xD . Прво беше ... цела еМакедонија беше шокирана и облеана во тага... нашиот, а светски револуцинер ни го банираа :( . После долги преговори со Плато статусот му го сменија во па за 5мин пак да го сменат во и за на крај конечно да биде и со нетрпение го чекаме неговиот прв шаут :D


Плато машината Плато најлесно можеме да го објасниме со оваа машина

Кликнете овде за да го погледнете видеото :D


That’s

all

folks !

aljupce

The Voice of the lion-spisanie  
The Voice of the lion-spisanie  

erepublik spisanie