Page 1

Илинденска регрутација на

СЛОБОДА ИЛИ СМРТ ЗА


Единицата е стара веке 25 дена. За тоа време се собравме 20 души од кои сите успеавме да се запознаеме и до сега, добро да се забавуваме. Некои од нас се дружиме и во приватниот живот па така полесно ги зацврстуваме темелите на единицата. Со колективниот договор кој го постигнавме, решивме да запознаеме и регрутираме нови луге на играва. Така ке бидеме побројни и ке нанесеме повеке штета на неприателот. Единицата поседува повеќе фирми...и тоа : - 2 Фирми за Оружје ( Q3 ) - 2 Фирми за Храна ( Q3 ) Работењето во фирмите ке биде периодично, ке се работи една недела а потоа следува друга група од единицата со цел сите да придонесеме за развитокот на фирмите во Q5.


Предуслови за влез на војници во единицата Black Shadows се: 1. Да си Македонец 2. Да имаш сила над 1000 3. Да имаш смисла за хумор 4. Да работиш во фирмите на единицата 5. Да го носиш аватарот на единицата 6. Да бидеш редовен на чат и да ги почитуваш наредбите 7. Да ги респектираш постарите од тебе.


Заклетва !

СЕ КОЛНАМ ВО ИМЕТО ГОСПОДОВО И ПРЕД СВЕТИОВ КРСТ ДЕКА ЌЕ БИДАМ ВЕРЕН НА ЗАКЛЕТВАТА НАША СЛОБОДА ИЛИ СМРТ!!! АКО ЈА ПРЕКРШАМ ДА БИДАМ КАЗНЕТ ОД ОРУЖЈЕТО ШТО СТОИ ПРЕД МЕНЕ


Христо Чернопеев со штабот


Гоце Делчев

Гоце Делчев со Серската чета


Даме Груев

Никола Карев


Обединета

МАКЕДОНИЈА !!!

United

MACEDONIA !!!


Верувам дека уживавте во овој број на The voice of the lion !

Поздрав до следниот број !

Black Shadow Regrutacija  

Black Shadow Regrutacija

Black Shadow Regrutacija  

Black Shadow Regrutacija