Page 1

Bicicleta, Medi Ambient i Patrimoni IES TORRAS I BAGES 2008-09

Qüestionari per a l’alumnat Dades personals NOM I COGNOM NIVELL I GRUP Correu electrònic

Tu i la bicicleta Saps anar en bicicleta? Valora el teu nivell de conducció? (gens, poc, bé, molt bé) Tens bicicleta pròpia? O algú pot deixar-te’n una? La tens a mà? Està en bones condicions mecàniques? Valora el seu estat (molt malament, malament, bé, molt bé) Si hi hagués a l’institut un aparcament segur, vindries en bicicleta a estudiar?

Pedalada 2008 Vas participar en la Pedalada 2008 ? Hi vas llogar una bicicleta? Valora aquesta activitat? (malament, bé, molt bé) Opina o fes un suggeriment sobre aquesta activitat

Pedalada 2009 El 23 d’abril tornarem a pedalar pels carrers de L’Hospitalet. Anima’t i vine a la passejada en bicicleta! És important que posis a punt la teva bici. Si fas aquest esforç i la portes a la pedalada, hi haurà més companys i companyes que podran llogar-ne una. Properament us informarem de les condicions per participar i del servei de lloguer. Vols participar en la Pedalada 2009 ? Hi portaràs la teva bicicleta? Vols fer la revisió mecànica bàsica de la teva bicicleta a l’institut? (frens, rodes i cadena)

Col·laboració Vols col·laborar en l’organització de la Pedalada 2009 ? Vols formar part del servei de mecànica? Vols ajudar en la sortida o en l’arribada? Vols ajudar durant el recorregut? El Consell verd de l’institut vol opinar sobre el medi ambient i col·laborar en la sostenibilitat. Vols ser-ne membre?

Qüestionari per a l'alumnat  

Bicicleta, Medi Ambient i Patrimoni, 0809