Page 1

ISS detine primul loc in domeniul Cleaning de mai bine de 100 ani si continua sa-si imbunatateasca tehnicile si produsele alese, pentru a oferi cele mai bune servicii. In prezent, serviciile de Cleaning genereaza peste 54% din beneficiile anuale, reprezentand un continuu punct de evolutie ISS, in cadrul caruia performanta si calitatea sunt esentiale, ca si atentia acordata inovatiei proceselor tehnologice. SS poate oferi servicii de Cleaning in locatii variate, de la cladiri de birouri, centre comerciale, zone industriale, aeroporturi, statii de tren, teatre, cinematografe, scoli si chiar stadioane. In conditiile cresterii cererilor de cleaning, varianta cea mai eficienta este cleaning-ul in timpul zilei. In situatiile in care serviciile de cleaning pe timpul zilei nu au fost implementate intr-o locatie, pana in acel moment, ISS va poate oferi consultanta (procese de lucru, echipamente, standarde de sanatate si securitate), pe toata durata procesului de tranzitie de la cleaning-ul de noapte.

DÂMBOVIŢA

Date de contact sediu central: B-dul Ferdinand I, nr.13, sector 2, Bucuresti ISS poate oferi un pachet complet de servicii de peisagistica, de la design-ul spatiului exterior, amenajarea si mentenanta lui (indepartarea plantelor nedorite, fertilizarea terenului si curatarea copacilor), pana la adaptarea si montarea unor sisteme de irigatii profesioniste. Echipele ISS vor face o analiza completa, pentru a gasi cele mai eficiente si mai estetice solutii de amenajare exterioara.

Tel.: +(40) 021 252.47.85 Fax: +(40) 021 252.47.77 E-mail: ifs@iss-fs.ro

Echipele ISS gestioneaza, atat proiecte de amenajare exterioara, cat si proiecte de tipul montarii pavajului, sistematizarii aleilor si a altor cai de tranzit si montarii instalatiilor pentru fantani. Comunicand si integrandu-ne in activitatile zilnice ale clientilor nostri, reusim sa gasim solutiile potrivite, mentinand la minim costurile, dar crescand, cu fiecare proiect, calitatea si eficienta.

Toate drepturile asupra informatiilor incluse in cadrul acestui ghid sunt proprietatea ISS Romania. Orice reproducere, partiala sau integrala, a acestor informatii, nu se poate face decat cu acordul scris al ISS Romania.

www.ro.issworld.com

SERVICII ISS EDITIA 1/2010


ISS poate oferi partenerilor solutii two in one, prin combinarea a doua servicii fara de care rezolvarea problemei nu ar fi completa. De exemplu, serviciul de cleaning alimentar poate fi combinat cu serviciul de deratizare, pentru a impiedica infestarea, cu insecte, rozatoare, a stadiilor de productie a alimentelor, asigurand un audit pozitiv si oferind o reducere a costurilor.

ISS beneficiaza de o vasta experienta in domeniul dezinsectiei si deratizarii, prin intermediul companiei 3D Romania, membra a grupului ISS, lider de piata in acest domeniu. Programul standard se bazeaza pe implementarea unui sistem de monitorizare a daunatorilor si verificarea periodica a acestuia. Tratamentele se aplica in functie de rezultatele monitorizarii, sortimentele si cantitatile fiind adaptate pentru fiecare situatie in

Compania poate fi considerata o experta in cleaning-ul hotelier international. Incepand cu servicii de cleaning general, pentru zonele de intrare si pentru camere si terminand cu activitati de cleaning special, in cadrul bucatariilor sau a zonelor greu accesibile, ISS ofera siguranta respectarii promisiunilor din contract.

Echipele ISS sunt certificate si instruite periodic iar biocidele utilizate de catre companie sunt avizate de catre Ministerul Sanatatii, fiind inregistrate in lista produselor utilizate pentru profilaxia sanitar - umana. Respectand principiile de protejare a mediului si standardele de siguranta in munca, ISS utilizeaza numai echipamente, metode si substante chimice aprobate de institutiile abilitate, cum ar fi LEED si Green Seal.

ISS nu este strain de serviciile de cleaning pentru cluburi de fitness, arene sportive si stadioane, unde este intotdeauna nevoie de echipe mari, foarte bine instruite si cu o capacitate de reactie rapida.

Toate activitatile sunt realizate astfel incat sa nu afecteze programul zilnic al clientilor nostri.

De asemenea, aceasta companie poate asigura cleaning-ul unor zone care necesita o atentie speciala, cum ar fi muzeele si galeriile de arta. Orice locatie poate fi administrata in mod eficient, daca exista profesionalism si comunicare cu partenerii de afaceri, pentru a oferi solutiile potrivite. In proportie de 70%, formarea unei prime opinii se bazeaza pe impresia ramasa dupa un prim contact cu exteriorul si interiorul unei locatii. Imaginea unei companii nu inseamna doar succes in afaceri, ci si atentia acordata detaliilor. Diferenta este data de acele mici detalii, cum ar fi spatiile perfect igienizate si consumabile de cea mai buna calitate.

Verificarile PRAM reprezinta masurarea rezistentei de dispersie a instalatiei de impamantare si a paratrasnetului, utilizand un aparat special destinat acestei operatiuni, verificat periodic de un centru autorizat de metrologie. ISS efectueaza verificarea prizelor de impamantare si a paratrasnetelor se efectueaza conform STAS 12604/4 si are ca scop: u Prevenirea electrocutarii personalului care utilizeaza instalatia electrica si echipamentul de lucru; u Prevenirea incendierii cladirilor si a distrugerii aparaturii electrice si electronice; u Verificarea continuitatii nulului de protectie.

In urma verificarii PRAM, ISS elibereaza un buletin de verificare care cuprinde:

ISS va poate oferi serviciul de verificare PRAM la nivel national, prin intermediul echipelor calificate, cu o vasta experienta in domeniu.

u atestarea conformitatii echipamentului electric fata de normativele in

vigoare; u Conditiile de masurare; u Tipul aparatului; u Executantul si locul masurarii.

Executia lucrarilor se va face utilizand o aparatura de testare sigura si in conformitate cu legislatia in vigoare.

Serviciile de Cleaning ISS includ proceduri si metode care optimizeaza rezultatele, acordand atentie protejarii sanatatii persoanelor aflate in locatia respectiva si aducand o serie de avantaje notabile tuturor clientilor deserviti: Imbunatatirea productivitatii si cresterea motivarii angajatilor; Reducerea costurilor destinate proceselor de cleaning; Asigurarea unor servicii profesioniste, livrate de echipe dedicate si foarte bine pregatite; Utilizarea unor produse cu grade reduse de toxicitate, protejand sanatatea persoanelor deservite; u Livrarea unor servicii sigure si in conformitate cu legislatia in vigoare. u u u u

Portofoliu  

SS poate oferi servicii de Cleaning in locatii variate, de la cladiri de birouri, centre comerciale, zone industriale, aeroporturi, statii d...

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you