Page 1


BUREAUOFENTOURAGE bied sinds 2013 trips aan op extravagante locaties. Er is een grote vraag ontstaan naar een fotograaf wie mee kan op een uitzonderlijke locatie, om zo de reis en momenten te documenteren en een kans te geven om het portfolio uit te breiden. Dit blijkt een ideale opportuniteit voor bedrijven en modellen. Deelnemen aan een DESTINATIONB trip is een fantastische keuze om je model-carrière een impuls te geven en van hieruit nieuwe mogelijkheden te creÍren voor jezelf, in combinatie met een waanzinnig samenwerking zich vormen gaat.

Engadin St. Moritz -Muottas Muragl


WHY WAAROM SUPERMODEL TRIP

1. TRAVEL

2. LOVE&FRIENDSHIP

3. PAMPER YOURSELF

Vandaag leggen wij meer en meer vast per foto. Of het nu is met je smartphone en het vervolgens op Instagram te knallen, het is gewoon HOT om met iedereen te delen waar jij je op dat moment bevindt en wat je beleeft. Het is de nieuwste trend om de combinatie te maken met met fotografie, liefde voor reizen en een onvergetelijke luxueuze ervaring die je nooit zal (mag) vergeten!

DESTINATIONB is DE opportunity waar je de mogelijkheid hebt om je liefde voor reizen te combineren met het maken van nieuwe vriendschappen, avontuur en jezelf in dat alles op de gevoelige plaat vast te leggen! Voorgaande clientele hebben deze ervaring met kansen vol benut en hebben hun kans gepakt om de hele reis te documenteren.

Als je van reizen houdt, het ontdekken van nieuwe urban cities EN op avontuur durft te gaan over de hele wereld dan is dit de ervaring voor jou!

Is het niet tijd voor een luxurieuze ervaring‌ een moment dat het gaat om het vieren van hoe mooi, krachtig, zelfverzekerde vrouw je bent?!

Banngkok Mandarin Oriantal - The Chao Phraya river


BE THE STAR TAKE THE TRIP

AND BE YOUR OWN

SUPERMODEL A great chance to travel & update your portfolio!!!

Antwerpen - Harbor


MAKE YOUR DRE OVER DE SHOOT VOOR MODELLEN Wij, van BUREAUOFENTOURAGE geloven dat de wereld onze speeltuin is en houden heel erg van avontuur. We willen dit dan ook vertalen, door in ons werk om nieuwe plekken te ontdekken en dit aan te bieden aan ons clientele om magazine kwaliteit beelden te kunnen krijgen voor hun zelf en of voor hun professionele portfolio. Hiervoor gaan we, met een door ons geselecteerd team, een compleet plan maken wat bij jouw shoot komt kijken en maken hiervoor een gepersonaliseerd voorstel, allemaal gebaseerd op de wensen van het model. Wanneer wij de presentatie hebben gegeven en ons voorstel door jou is geaccepteerd, zullen wij een draaiboek maken rond jouw wensen. Deze wensen zijn belangrijk voor ons en zullen de basis zijn voor het draaiboek, welke ingezet zal worden tijden jouw trip. Het draaiboek zal voornamelijk de basis leggen voor onmisbare zaken zoals jouw voorkeuren voor styling, visagie, verlichting en nog andere zaken. Mocht je helemaal niet weten wat jouw voorkeuren zijn, hebben wij een team

van specialisten die jou van adviseren. Hiermee halen w uit jou, het draait tenslotte

Ook helpen wij graag de m samenwerken, om hun ima prachtige head-shots die zij betere eerste indruk te creë opdrachtgever, die uiteinde kansen te maken. Denk era net zo waardevol is als onze aanwinst is voor je portfolio

Daarom zijn de foto’s van B INAIRE een uitstekende m te onderscheiden van ander een voorsprong te geven op sioneel beeld van jezelf laat je carrière omgaat.

Naast dit alles hebben we e form ontwikkeld waarbij je van het door ons opgezette online als offline beschikba profiteren om jezelf te prom model. Het gebeurt op rege


EAMS REALITY

n top tot teen kunnen wij absoluut het uiterste om jou!

modellen waarmee we ago te verbeteren met jn ontworpen om een ĂŤren naar de potentiĂŤle elijk zal helpen meer aan: Ons advies, die e beelden, altijd een io!

BOUTIQUE IMAGmanier om je nog meer re creatieveling en je p succes. Een profest zien dat je serieus met

een uitgebreid plate gebruik kunt maken e netwerk die zowel aar is, hiervan kun je moten als een serieus elmatige basis dat er

situaties voorkomen dat clienten die deel genomen hebben aan onze shoots, opgepikt zijn door gerespecteerde model agencies. Los van dit, meer dan ooit, zal je ook meer positieve respons van je directe omgeving en derden kunnen verwachten. Dit blijkt uit feiten, welke zijn opgemeten via online metingen en andere analytics methoden. REIZEN Op het moment dat alles in kaart is gebracht gaat het team van BUREAUOFENTOURAGE, 2 dagen voor jouw shoot naar de desbetreffende locatie om al het voorbereidende werk uit te voeren, hierdoor zal jij geen last hebben van vertragingen en zal dit enkel een fun trip worden. Dit doen we ook zodat de locaties dan bekend zijn en hoe de van te voren bedachte plannen ook zo gaat lopen als we gepland hebben en zo niet, wordt er een oplossing ter plekke gemaakt. Hiermee zorgen we er voor dat er al vanaf de aankomst rust is en dat er een duidelijke planning klaar ligt van het moment van aankomst tot vertrekt. Mocht er behoefte voor zijn, kunnen we er voor zorgen dat de reis van het model, van begin tot einde onder een meer persoonlijke begeleiding wordt verzorgt.

New York - Empirestate building


MARRA

THE RE

Des te exotischer, des te beter, er is geen locatie te ver of t dat als we toch de moeite nemen om naar het buitenland Denk aan een fashion shoot in Parijs onder de Eiffel toren een tropische woud op Indonesie of een onder water shoo laten woestijn in Las Vegas… hoe fantasievoller des te bet mocht je geïnteresseerd om daar foto’s te nemen horen we

OUR LATEST TRIP |Marocco - Sahara Desert


AKECH

ED CITY

te gek voor BUREAUOFENTOURAGE! Het gaat erom te gaan dat dit dan ook zich vertaald in de beelden. n of een vervallen pittoresk appartement in de Florence, ot tussen de kleurrijkste koraal in Australie of een verter! Er staan al reizen op de planner van Alicia Timmer, e dat graag.


Marocco - Sahara Desert


Marocco - Essaouira Beach


t u o k c e h : s n o C i t a n i Dest g n i t i c x e Alicia’s 2013

AMSTERDAM PARIS ANTWERPEN ZURICH IBIZA STOCKHOLM MÜNCHEN TOKYO

2014

MIAMI, RIO DE JANEIRO NEW ORLÉANS CALIFORNIA CANNES AND MANY MORE...

Marrakech - Souks


TOP 5 REASON WHY YOU SHOULD GO....

1.

Your own sex’s in the city trip with girls

2.

Everything will be documented (filmed & photographed)

3.

Little sleep and a lot of adventures

4.

To learn and work with the best

5.

it will be epic, fabulous and the standards are high

THANK YOU FOR YOUR INTEREST IN OUR DESTINATIONB TRIPS WE ARE TRILLED TO BRING YOU WITH THIS EXPERIENCE ALL OVER THE WORLD, AND WOULD LOVE TO HAVE YOU JOIN US! IF YOU ARE READY TO SIGN UP AND RESERVE YOUR SPOT FOR ONE OF OUR TRIPS, PLEASE EMAIL US AT: INFO@BUREAUOFENTOURAGE.CH

Marrakech - Jardin Majorelle

DESTINATIONB EXAMPLE  
DESTINATIONB EXAMPLE  

BUREAUOFENTOURAGE.CH & BOUTIQUEIMAGINAIRE.COM

Advertisement