Page 1

KAEDAH PENGHANTARAN Jika barang yang anda nak beli tidak boleh di pos ke Malaysia dan hanya boleh di pos ke USatau China sahaja, maka silalah pilih antara 2 jenis kaedah penghantaran ini: 1.

Tolong Pos – Dimana anda akan di charge RM30untuk order pertama dan RM10untuk order yang berikutnya. Akan tetapi order-order anda perlulah di gabungkan dan di poskan bersama-sama. Kos untuk pos orderorder anda ke alamat anda hanya akan diketahui selepasbarang tersebut sampai ke pejabat USsaya. Sila gunakan tools ini untuk mengagak / estimate harga shipping barangan anda: DHL: http://www.dhl-usa.com/ratecalculator/HandlerServlet USPS: http://postcalc.usps.gov/ Fedex: https://fedex.com/ratefinder/home

2.

Kongsi Pos – Dimana setiap order anda hanya akan di charge RM10 sahaja dan order-order anda akan di gabungkan dengan order-order buyer lain dan dipos ke pejabat Malaysia saya. Dengan cara ini, harga pos dari pejabat USsaya ke Malaysia akan jadi lebih murah. Selepasorder-order anda sampai ke Malaysia, anda perlu mengambilnya sendiri di pejabat saya di Kuala Lumpur ataupun saya akan PosLajukan kepada anda (kos PosLaju ditanggung oleh anda).

Kaedah Penghantaran  

Kaedah Penghantaran