{' '} {' '}
Limited time offer
SAVE % on your upgrade.

Page 1

Datakurs på Mallorca 21. - 31. mars 2020

Mer enn et kurs Mer enn en Sydentur!

Kurs i bruken av PC, nettbrett og telefoner For nybegynnere og litt øvede

Arrangør:

For mer informasjon og påmelding, ring 32 25 08 70


Seniornett

Fra samfunnets side blir det et alvorlig problem om en stor del av befolkningen ikke kan benytte seg av de nye tjenestetilbudene.

Seniornett er en ideell forening som arbeider for at seniorer skal delta aktivt i det nye informasjonssamfunnet. Den ble stiftet i oktober 1997 av en gruppe fremsynte seniorer. Virksomheten er basert på frivillige over hele landet.

Seniornetts visjon: "Alle Seniorer (55+) i Norge skal være, eller få mulighet til å være, fortrolige med moderne informasjonsteknologi. Videre at de bruker IKT jevnlig i kontakt med familie og samfunn. Vi vil at bruk av IKT skal både forenkle hverdagen og berike livet".

Bruk av Internett blir en stadig viktigere forutsetning for tilhørighet. I dagens Norge bruker over 400.000 i aldersgruppen over 55 år ikke informasjons- og kommunikasjonsteknologi (IKT).

Det er aldri for sent å lære noe nytt!

Alfa Travel AS

Turene våre blir ofte omtalt som Trygge reiser for godt voksne og er godt egnet både for deg som ikke har noen å reise sammen med og dere som reiser sammen. Hos oss er det opplevelse, fellesskap og trygghet som preger turen. Alfa Travel har spesialisert seg på gruppeturer med medreisende reiseledere, som ordner det praktiske med innsjekk, hotell og utflukter og er behjelpelige med bagasjen om du skulle trenge det. Du skal kunne nyte de gode opplevelsene og en behagelig ferietur. Vi bruker gode 4* hotell med egnede kursfasiliteter.

Turansvarlig:

Kursansvarlig:

Tel: 32 25 08 70 - post@alfatravel.no www.alfatravel.no

Tel: 928 09 330 - siss_oustad@hotmail.com www.seniornett.no

2


Velkommen til datakurs på Mallorca

Dette er den 10. sesongen Alfa Travel samarbeider med Seniornett og deres instruktører om å arrangere gode datakurs i varme omgivelser, men det er første gang vi holder kurs på Mallorca. Temaet på kursene denne gangen vil rett og slett være å lære å bruke PCen, nettbrettet eller mobiltelefonen. Sammen med dere vil vi utforske apper og nettsider som er nyttige og underholdende. Våre instruktører vil undervise i de appene de mener er mest relevante for deltakerne, og vi utfordrer deg til å komme med egne ønsker og dele dine erfaringer. Dette er det vi på godt norsk vil kalle en «workshop», der vi både blir opplyst og inspirert til å bruke dataen vår på en bedre og mangfoldig måte.

Undervisningen skjer på dagtid og i små grupper med maks 8 personer. Instruktørene har mange års erfaring, er tålmodige og bruker et lett forståelig språk. Læringstempoet er rolig, der repetisjon og pauser er en viktig del av kursene. Storskjerm eller flatskjerm brukes i undervisningen, og på alle kurs får du med dokumentasjon. Alle kursene forutsetter at du tar med din egen PC, nettbrett eller mobil. Velkommen på tur med kurs!

3


Hotel Playa Golf 4*

Hotel Playa Golf 4* Carretera del Arenal, 45 07006, Majorca - Balearic Islands Tel: + 34 971 262 650 Alle rom har parkett, safe, hårføner, telefon, dusjkabinett, TV, kjøleskap, balkong og trådløst nettverk

4


Program

Dag 1: 21. mars 2020 Avreise med Norwegian fra Gardermoen kl. 15:30. Ankomst Mallorca 19:00. Bussen tar 15 minutter til hotellet. Innsjekk og middag Dag 2 - 10: Undervisningsøkter på 3 timer hver dag, bortsett fra én dag med utflukt m/lunsj. På noen av kveldene gis det individuell hjelp Dag 11: 31. mars Avreise med buss fra hotellet kl. 10:15. Fly fra Palma Mallorca med Norwegian kl. 12.50. Ankomst Gardermoen kl. 16.25

Pris 11 dager Pr. person i dobbeltrom: Kr. Enkeltromstillegg: Kr. Tillegg havutsikt pr. rom: Kr. Medlemsrabatt Seniornett

14 750,2 500,1 980,- - 350,-

inkludert: - Fly t/r Oslo - Palma Mallorca - Buss til hotell t/r - Opphold på Hotel Playa Golf 4* - Frokost og middag hver dag - Kurs og kursmateriell - Utflukt med lunsj - Instruktører og kursutgifter - Reiseleder fra Alfa Travel AS Ikke inkludert: - Tilslutningsfly fra andre byer - Drikke til middagene, utover vann. - Reiseforsikring

Ønsker du å melde deg på eller få mer informasjon om reisen? Kontakt oss på telefon 32 25 08 70 eller send e-post til post@alfatravel.no

5


Reise- og avbestillingsvilkår Alfa Travel AS er medlem av Reisegarantifondet og forplikter seg til å rette seg etter ”Lov om pakkereiser”.

Betaling

Ved påmelding får du en depositumsfaktura på kr. 1.000,- pr. person og en reisebekreftelse fra oss. Sluttfaktura forfaller 6 uker før avreise.

Avbestilling

- 6 uker før avreise: Depositum blir tilbakebetalt, dog fratrukket kr. 500,- i gebyr - Mellom 4 og 6 uker før avreise: Tapes depositum - Mindre en 4 uker før avreise: Ingen refusjon - Alle avbestillinger skal skje skriftlig. Kommer kansel­leringen inn under reglene for avbestillings­forsikring som er tegnet på forhånd, gjelder avbestil­lings­betingelsene.

Reise- og avbestillingsforsikring

Alle deltagere må ha gyldig reiseforsikring med avbestillingsforsikring. Forsikringsselskapets navn skal oppgis ved påmelding.

Reisedokumenter

Alle deltagere må ha godkjent pass og reiseforsikringsbevis med på turen.

Forbehold

Det tas forbehold om endringer av rutetider og priser, forårsaket av uforutsette begivenheter som endrede tariffer, valutakurser, Force Majeure eller andre endringer i forhold til det oppsatte programmet. Det tas forbehold om endring av reiseledere eller oppsatte utflukter ved uforutsette hendelser. Vi forbeholder oss retten til å kansellere reisen dersom det er for få påmeldte.

Foto

Bilder eller video som er tatt under våre turer vil kunne bli brukt i brosjyrer, hjemmeside eller i annen PR for Alfa Travel. Ønsker du å reservere deg fra slik bruk, må det gjøres til reiselederen under turen.

Klage, reklamasjon

Mener en deltager seg berettiget til å klage, må klagen straks rettes til reiseleder, som da vil forsøke å rette opp forholdet på stedet. Skriftlig klage kan sendes vårt kontor innen 14 dager etter reisens slutt. 6


Brett her

PĂĽmeldingsskjema Datakurs pĂĽ Mallorca

Til Alfa Travel AS Svarsending 2343 0091 Oslo 7


For påmelding:

• Ring oss på 32 25 08 70 • eller send oss en e-post på post@alfatravel.no • eller send inn skjemaet under. I så tilfelle riv ut denne siden, fyll ut skjemaet, brett og tape/stift igjen arket. Send påmeldingen til oss. Porto er betalt. Vi tar forbehold om ledig plass, da våre grupper har begrenset størrelse. Jeg ønsker kurs i (velg kun ett kurs): PC, Windows 10 Nettbrett/telefon Android (Samsung, Lenovo m. fler) iPad/iPhone

Reisende

Navn:

Født:

Evt. ektefelle/samboer/ledsager

Født:

Gateadresse:

Mobil/Telefon:

Postnr. og sted Pårørende

e-post:

Navn og mobilnummer:

Tilknytning:

Seniornett

Jeg/vi er medlem i Seniornett

Navneliste

Mitt navn og bosted kan stå på deltakerlisten som de reisende får. (Den blir delt ut i forkant av reisen til de som har samtykket i dette) [ ] JA [ ] NEI

Bagasje

[ ] Ønsker bagasjehjelp [ ] Ordner bagasjen selv

Reiseforsikring

[ ] JA

[ ] NEI

Reise- og avbestillingsforsikring er i følgende selskap: (Navn på forsikringsselskap)

Romtype: [ ] Enkeltrom [ ] Dobbeltrom [ ] Havutsikt

Jeg har lest Reise- og avbestillingsvilkårene og stadfester at jeg er selvhjulpen. Underskrift

___________________ Dato

______________________________________ Navn

Tel.: 32 25 08 70 | e-post: post@alfatravel.no | www.alfatravel.no

Profile for Hogne Hogganvik

Seniornettkurs p Mallorca  

Seniornettkurs p Mallorca