Page 1

Vi inviterer trygdede og seniorer i Modum til en tur som kombinerer viktige tema med hyggelig fellesskap og en trygg reise!

TYRKIA

FERIE, NATUR, KULTUR OG HISTORIE Kemer, 20. - 30. september 2012 Rene strender og turkisblått hav på den ene siden og de majestetiske Taurusfjellene på den andre, med litt pinjeskog rundt omkring. Med marked, gågate strødd med restauranter, kafèer og butikker.

Arrangør Alfa Travel AS. Vi samarbeider med:

Dagsenteret Modumheimen

Eldrerådet i Modum


Forleng sommersesongen

Reiseledere:

Å reise l Tyrkia i slu en av september skulle borge for mye sol og god varme. Her kan vi bade og sole oss på stranda eller rusle på strandpromenaden mens vi grubler over livets møteplasser. Virkelig nyte livet og varmen!! I llegg blir det muligheter for trim, u lukter, hyggelig samvær på kveldene, sang og samlinger. Noen har vært ute og reist i “alle verdens land og riker”, mens andre har liten erfaring med den slags. Vi vil bestrebe oss på å gi deg en trygg og innholdsrik ferie fra du reiser fra Modum og l du er lbake igjen. Stokk, rullator og rullestol behøver ikke å være en hindring, men er du ikke selvhjulpen må du ha med deg en ledsager. Ta kontakt for mer informasjon.

Ole Mar n Kris ansen (Leder av Frivilligsentralen i Modum) og Mona Myhre (leder av Dagsenteret på Modumheimen) er programledere fra Modum. I llegg er Mary Engh-Johansen (sykepleier) og Jan Helge Svendsen med fra reiselskapet Alfa Travel.

Godt for Helsa KÙÊÖÖ Ê¦ ò›½òŽÙ› På hotellet er det flo SPA avdeling, innendørs basseng, gode og rimelige velvære lbud som massasje, hudpleie og stell av hår og negler. Bruk muligheten l å ta vare på deg selv.

sommere å gjøre noe ak vt når vi gjør det sammen!!!

Kç½ãçٛ½ã ֋¥ù½½ Felles opplevelser, samhold, la er, e ertanke, u ordringer. Det er helse i å leve livet med alle sansene vi har!! Fùݮݻ A»ã®ò®ã›ã Vi mennesker har ingen andre enn Du vil få muligheter l å få brukt hverandre - la oss dele med og ta Vi fortse er med det vi gjorde i or: alle musklene i kroppen på trim, vare på hverandre Hva er godt for helsa vår her og nå. stavgang, svømming o.a. Mye mor-

Pris

Program 1. ݃ý®Ä¦: 22. ƒç¦çÝã, 2012 Vi møtes på Frivilligsentralen i Vikersund kl. 15.00 for informasjon og prak ske detaljer om turen. Det blir også starten for temaet vårt om hva som er godt for helsa. 2. ݃ý®Ä¦: R›®Ý›Ä Torsdag 20. september kl. 10.00 reiser vi med buss fra Vikersund. (Detaljert pås gning kommer senere) Det blir hjelp med bagasjen helt fram l hotellet i Kemer for de som ønsker det. Norwegian flyet går fra Torp kl. 14.10 og lander i Antalya kl. 19.20. Fra flyplassen tar det en liten me med buss l hotellet i Kemer,

hvor vi bor hele perioden. Alle mål dene og drikke er inkludert under hele oppholdet. Det gjelder også tre u lukter med guide. Programmet er lagt opp omkring “Godt for helsa”, med lbud om ak viteter som trim, gåturer og hyggekvelder med egne kulturelle innslag. Returfly med Norwegian 30. september kl. 12.55 med ankomst Torp kl. 16.05. Bussen vil være hjemme i Vikersund ca kl. 18:30. 3. ݃ý®Ä¦. (T®— »ÊÃÛ٠ݛěٛ) Vi samles for å mimre og se på bilder og dele erfaringer vi har gjort på reisa.

Kr. 14.850,- pr. pers. i dobbeltrom Kr. 1.800,- ekstra for enkeltrom Kr. 400,- for å sikre havutsikt Inkludert: - Buss l/fra flyplassene - Hjelp med bagasje - Fly t/r med alle ska er - 5* hotell - Alle mål der m/drikke hver dag - Tre u lukter (2 med lunsj) - Reiseledere, der én også er sykepleier Tillegg: - Reise- og avbes llingsforsikring - 20 dollar eller 15 euro for visum (Betales på flyplassen i Tyrkia) OBS pass må være gyldig minimum 6 måneder eƩer avreise.


Kemer i Tyrkia Kemer ligger fint l, innrammet som den er av pinjeskog, Taurus ellene og Middelhavet. Rene strender og krystallklart vann. I marinaen ligger seilbåter og restauranter side om side. Marked på rsdager, med mulighet l røverkjøp for oss nordmenn. Her pruter man på alt fra ba erier l gulvtepper, så husk godt humør, tålmodighet og vannflaske!

HÊ㛽 FƒÃ› R›Ý®—›Ä‘› 5* Hotel Fame Residence 5* er et nydelig og velholdt hotell med fine fasiliteter, omkranset av frodiggrønne hageområder ved stranda, strandpromenaden, City Beach og Kemers sjarmerende sentrumsgater. Det meste er inkludert i prisen, så det er bare å koble av og nyte det ferievennlige ”all inclusive” i et vakkert og trivelig hagemiljø. Det er fine rom med aircondi on. Eget strandområde med gra s solsenger, madrasser og parasoller for hotellets gjester.

Påmeldingsskjema Modum

Til Alfa Travel AS Svarsending 2343 0091 Oslo


R

-

Alfa Travel er medlem av Reisegaran fondet og forplikter seg l å re e seg e er ”Lov om pakkereiser”. Funksjonskrav: Noen av oss kommer i den situasjonen at vi får behov for hjelpemidler for å kunne klare hverdagen. Hverken syns– hemming, hørselsproblemer, krykker, rullator eller rullestol behøver å være en hindring for å oppleve reise og sosialt samvær. Men våre ledere har ansvaret for gruppen som helhet og kan derfor ikke ha forpliktelser i forbindelse med daglige gjøremål for enkeltdeltagere. Deltagere må (på egenhånd eller med hjelp av egen definert ledsager): - Kunne gå eller forfly e seg minst 0,5 km i rolig gangfart. - Kunne gå opp og ned trapper l fly og buss. - Kunne forsyne seg ved egen hjelp fra buffeer i restauranten. - Kunne ta hånd om personlig hygiene under oppholdet. - Kunne orientere seg på hotellet og i nærområdet. Fremkommer det under turen at deltagere likevel ikke fyller våre funksjonskrav, må deltageren selv bære ekstra kostnader ved f. eks dligere retur eller leie av hjelpepersonell o.l. Betaling: Ved påmelding må den reisende betale kr. 1000,- i depositum. Restbeløpet forfaller 6 uker før avreise. Avbes lling: - Mer enn 6 uker før avreise: Depositum blir lbakebetalt, dog fratrukket kr. 300. - Mellom 4 og 6 uker før avreise: Opp l 50% av turens kostnad refunderes ikke. - Mindre en 4 uker før avreise: Ingen refusjon. - Alle avbes llinger skal skje skri lig pr. brev eller mail.

Alfa Travel AS Tel. 32 25 08 70 Postboks 12 Fax. 32 25 08 71 3301 Hokksund post@alfatravel.no

Kommer kanselleringen under reglene for avbes llingsforsikring og den er tegnet på forhånd gjelder avbes llingsbe ngelsene. Forbehold: Det tas forbehold om endringer av rute der og priser, forårsaket av uforutse e begivenheter som endrede tariffer, valutakurser, Force Majeure eller andre endringer i forhold l det oppsa e programmet. Det vises for øvrig l reisevilkår inngå mellom Forbrukerombudet og Den Norske Reisebransjeforening Klage: Mener en deltager seg bere get l å klage, må klagen straks re es l reiseleder, som da vil forsøke å re e opp forholdet på stedet. Skri lig klage kan sendes vårt kontor innen 14 dager e er reisens slu . Vi vil da gjøre hva vi kan for å re e opp en eventuell feil. Reisegaran fondet: Alfa Travel har s llet de nødvendige garan er og er medlem av Reisegaran fondet.

Påmelding: Fyll ut skjemaet, klipp ved s plet linje, bre og tape/s igjen arket. Porto er betalt. Det er også mulig å bruke konvolu . Ring 32 25 08 70 om du ønsker mer informasjon. Påmeldingsfristen er 6. august 2012 men vi tar forbehold om plass da gruppen begrenses l ca 35 personer.

Reisende

Navn:

Født:

Evnt. ektefelle/samboer/ledsager

Født:

Gateadresse:

Telefon:

Hjelpemidler Helse og medisiner

Navn:

Enkeltrom Dobbeltrom Evt. bo sammen med: ..................................................................

Postnr. og sted

Pårørende

Romtype:

Navn

Mobiltelefon:

Tilknytning: Bagasje:

Jeg bruker / tar med meg:

Krykker Rullator Rullestol Annet ....................................................... (Informasjon du ønsker vår sykepleier skal vite) Evt. allergier/diagnoser/vik ge medisiner:

Jeg har lest Reise- og avbesƟllingsvilkårene Jeg er selvhjulpen (evt. sammen med ledsager) UnderskiŌ

Ønsker hjelp med bagasjen. Klarer bagasjen selv.

Reiseforsikring: Jeg/vi har reise- og avbes llingsforsikring i følgende selskap:

................................................................... Navn på forsikringsselskap

Dato: ........................ Navn: ................................................................................

Brosjyre Modum  

Symfoni tur til Kemer i Portugal