Prezentare Alfa Omega TV - Misiune prin media

Scroll for more

Page 1

LUMINĂ ÎN ÎNTUNERIC

Lucrul acesta nu se va face prin putere, nici prin tărie, ci prin Duhul Meu, zice Domnul Oștirilor. (Zaharia 4:6)

www.alfaomega.tv

Misiune

prin Media


• Slujire în media creștină din România din 1994 • Alfa Omega TV – primul canal creștin pe satelit, 24 ore zilnic, din estul Europei (din iunie 2006) • Restaurarea valorilor moral-creștine într-o țară post-comunistă • Echipare și slujire a Trupului lui Cristos în România și zone învecinate • Distribuție de programe creștine prin stații TV comerciale (din 1994) • Furnizor de conținut: canale web/satelit, new-media, publishing, DVD • Centrul de media Alfa Omega – platformă strategică pentru proiecte media în România și alte țări europene


milioane de oameni atinși DE Cuvântul lui Dumnezeu


M

Misiune prin Media

Slujba din spatele unei camere de luat vederi, de la pupitrul unei mese de montaj sau din fața calculatorului, folosind creativ televiziunea, internetul și tehnicile new-media este o formă de misionariat la fel de semnificativă ca o lucrare misionară tradițională. În această direcție, ne propunem să fim parte din lucrarea de misionariat a României și Europei prin:

Evanghelizare

Alfa Omega este un instrument al lui Dumnezeu folosit pentru mântuirea românilor de pretutindeni. Prin conţinutul evanghelistic al resurselor, oamenii au posibilitatea să-L cunoască pe Dumnezeu, să fie transformaţi şi să trăiască o viaţă asemenea lui Isus Cristos.

Echipare și slujire

Ca lucrare de media creştină, Alfa Omega înţelege lucrarea de pregătire şi echipare pentru slujire a credincioşilor ca o prioritate. De-a lungul anilor, numeroşi creştini din România au fost binecuvântaţi, eliberaţi, vindecaţi şi încurajaţi de programele Alfa Omega. Prin resursele noastre, ne propunem să echipăm trupul lui Cristos din România şi să fim o sursă de hrană spirituală.

Reflectarea lucrării Domnului

De-a lungul timpului, Alfa Omega a fost partener media pentru diverse organizaţii şi lucrări creştine din România. Alfa Omega este o voce prin promovarea de mişcări de trezire, conferinţe, întâlniri de rugăciune şi evenimente din viaţa bisericii creştine. Credincioşi din întreaga lume sunt parte, prin televiziune, la ceea ce Dumnezeu lucrează în România.

Alfa Omega TV este Martor și Parte a mișcării de Trezire Spirituală pe care Dumnezeu o pregătește pentru România.


Misiune media prin: Televiziune

Principala tehnologie de mass-media pe care o folosim pentru misiune este televiziunea. Emitem două canale de televiziune cu program permanent, producem sute de programe anual și furnizăm programe cu conținut creștin la peste 30 de televiziuni comerciale partenere din România.

Internet / tehnologii media noi

Pentru a complementa activitatea de televiziune, folosim și noile tehnologii și mijloace relevante pentru tânăra generație. Site-ul nostru vă stă la dispoziție cu mii de articole și resurse video, canale TV online, magazin virtual și alte aplicații web. Toate aceste resurse sunt disponibile și pe tableta sau telefonul dvs. De asemenea, puteți interacționa cu noi pe toate platformele principale de media socială.

Distribuție de resurse

Prin magazinul său, Alfa Omega vă oferă numeroase resurse creştine: cărţi, DVD-uri, Biblii și materiale de studiu, disponibile atât pentru indivizi, cât şi pentru biserici. Le puteți descoperi solicitând catalogul nostru sau accesând magazinul online www.alfaomega.tv/magazin.

Sprijin în rugăciune

Dincolo de o tehnologie anume, dorim să ne implicăm direct în viața telespectatorilor noștri și să le fim alături prin rugăciune și consiliere. Membrii echipei noastre, împreună cu alți mijlocitori din România, se roagă pentru cauzele celor care ne contactează, din România și din diaspora românească. De asemenea, îi punem în legătură cu biserici locale și organizații partenere care să le ofere sprijin în continuare.

Ce ne face diferiți: • Deschiderea interconfesională - prin tematica variată și prin tipul programelor distribuite, Alfa Omega se adresează creștinilor din toate confesiunile. • Influența în societatea românească prin stații TV seculare – din 1994, programe creștine sunt difuzate săptămânal la peste 30 de stații comerciale din toată țara. • Campaniile media tematice relevante societății - Știință și creaționism, pro-Israel, pro-viață, pro-familie, anti-dependențe, etică în afaceri, rugăciune pentru țară. • Varietatea largă de unelte media folosite pentru impact maxim în misiune: televiziune, producție audio-video, internet, mobile, publicare de cărți și reviste. • Parteneriatele cu numeroase organizații creștine cheie din România și Europa. • Avem ca prioritate România, Republica Moldova și zona balcanică, dar avem impact până la marginile pământului .


M

Misiune prin Televiziune

Canalul Alfa Omega TV Principalul nostru proiect este canalul Alfa Omega TV, în emisie din iunie 2006, fiind primul canal creștin din România. Publicul ţintă este comunitatea română de pretutindeni, de orice confesiune sau apartenenţă religioasă. Canalul vă pune la dispoziţie programe variate, pentru toate vârstele: documentare, filme artistice, educaţie creştină, desene animate şi programe pentru copii, programe de tip talk-show, ştiri din lumea creştină, programe muzicale, emisiuni pentru tineri, emisiuni de ştiinţă, cultură şi civilizaţie. Cu o audienţă potenţială de peste 5 milioane de români, Alfa Omega TV este disponibil gratuit pe TV, internet şi pe mobil, 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână. Canalul este emis necodat pe satelit şi acoperă Europa, Nordul Africii şi Orientul Mijlociu. Alfa Omega TV poate fi recepţionat şi în cablu în numeroase localităţi din ţară, fiind din 2010 în topul 25 al celor mai vizionate posturi româneşti, cu recomandarea ”must-carry” din partea CNA.

Canalul Alfa Omega TV este o sursă de hrană spirituală şi o resursă bogată pentru cei care vor să cunoască, să înţeleagă şi să împlinească în viaţa lor Cuvântul lui Dumnezeu. Prin programele difuzate, numeroşi români L-au cunoscut pe Dumnezeu, au fost transformați şi au învățat cum Prin varietatea și calitatea programelor difuzate, să își trăiască viaţa după principiile Scripturii. Alfa Omega TV se menține relevantă pentru Detalii și informații recepție canal: viața telespectatorilor, promovând valorile www.alfaomega.tv/canal-alfa-omega-tv creștine în societatea română contemporană.

Alfa Omega TV Internațional În octombrie 2010 am lansat cel de-al doilea canal Alfa Omega TV Internațional - un canal de învățătură creștină, fiind de asemenea o platformă pentru programe în alte limbi est-europene. Poate fi vizionat integral pe internet, 24/7. Puteți urmări servicii religioase, seminarii biblice, conferințe, programe românești produse în diaspora, programe pentru zona Balcanilor, emisiuni produse de Alfa Omega TV.


Grila canalului Alfa Omega TV

Programe Creștine pe Stații Comerciale - din 1994 Programele creștine furnizate de Alfa Omega TV sunt în prezent difuzate de peste 30 de stații comerciale locale și regionale din România și Republica Moldova, având o audiență potențială de 2 milioane de telespectatori. Difuzăm săptămânal filme, documentare, programe muzicale, emisiuni pentru copii, știri și emisiunea de referință Calea, Adevărul și Viața.


M

Misiune prin New-Media și Distribuire de Resurse Revista Alfa Omega TV Magazin În decembrie 2011 am tipărit primul număr al revistei gratuite Alfa Omega TV Magazin, cuprinzând programul TV, știri, editoriale și articole creștine. A fost bine primită de public, tirajul și conținutul ei crescând succesiv în numerele următoare. Pentru a vă abona, completați formularul online de la www.alfaomega.tv/revista sau prin e-mail, la adresa revista@alfaomega.tv sau sunați la 0256-284.913.

Site-ul Alfa Omega TV Alfa Omega TV și Alfa Omega TV Internațional sunt retransmise integral pe site-ul nostru, alături de alte canale 24/7 și mii de programe video la cerere, cărți electronice, articole inspiraționale, cursuri și știri creștine. Români din toată lumea accesează la orice oră resurse media creștine pe site-ul www.alfaomega.tv.

Alfa Omega TV pe mobile Puteți accesa resursele noastre și canalele live prin tableta sau telefonul dvs. Android sau pe iPhone/iPad/ iPod, dacă intrați pe site-ul nostru. Iar noua aplicație mobilă vă aduce Alfa Omega TV direct pe dispozitivul mobil. Descărcați aplicația din AppStore și veți avea acces la canalul live, video la cerere, programul TV, știri, rugăciune, oferte speciale și revista noastră.

Platforme media sociale Puteți interacționa cu noi și în alte moduri. Suntem prezenți pe toate rețelele sociale majore, publicăm sute de clipuri video pe YouTube, dialogăm și postăm pe siteuri de socializare. Vă invităm să fiți fani ai paginii noastre pe Facebook (www.facebook.com/alfaomegatv), pentru a fi instant la curent cu ultimele noutăți și a intra în dialog direct cu noi. Alfa Omega TV! :)


Resurse media în magazinul Alfa Omega TV Prin magazinul său online, Alfa Omega TV oferă cărți, DVDuri, Biblii și materiale de studiu pentru creștere spirituală, echipare pentru slujire și divertisment curat, educațional.

Catalogul de resurse Alfa Omega TV

Am tipărit un catalog în care produsele noastre vă sunt prezentate și puse la dispoziție într-un format compact și atractiv. Contactați-ne și vi-l trimitem gratuit!

Magazinul online Alfa Omega TV

O modalitate mai comodă de a vizualiza și comanda produsele noastre este online, la adresa www.alfaomega.tv/ magazin. Navigați, comparați produsele, urmăriți extrase video din materialele pe DVD, citiți gratuit capitole din cărți, descoperiți materiale similare, site-ul fiind pregătit pentru a vă ajuta să găsiți resursele de care aveți nevoie.

Comandați sau contactați-ne: e-mail: comenzi@alfaomega.tv | telefon: 0256-284.913

Alfa Omega TV - partener cu biserica ta Resurse pentru activitățile bisericii •

Resurse video, audio și tipărite pentru activitățile și librăria bisericii.

Școala Internațională de Echipare pentru Slujire (ISOM) – cursuri video de ucenicizare și instruire a membrilor bisericii (www.alfaomega.tv/isom).

Servicii de suport și promovare •

Servicii de streaming web pentru transmiterea online a programelor bisericii.

Decupaj din realitate – Alfa Omega TV difuzează materiale speciale înregistrate de către biserici (seminarii, concerte, videoclipuri).

Training media – seminarii de pregătire pentru departamentul media al bisericii.

Promovarea evenimentelor bisericii – prin TV, internet (newsletter electronic, site) și revista Alfa Omega TV Magazin.

Spațiu de emisie pe canalul Alfa Omega TV și Alfa Omega TV Internațional pentru servicii divine.

Parteneriat Alfa Omega TV - biserica ta •

Rugați-vă pentru lucrarea Alfa Omega împreună cu biserica dvs. și preluați cereri de rugăciune și consiliere venite din partea telespectatorilor.

Sprijiniți introducerea canalului Alfa Omega TV în localitatea dvs.

Dăruiți Revista Alfa Omega TV Magazin celor din biserica dvs (gratuit).


M

Martor și Parte la Lucrarea Domnului în România

Calea, Adevărul și Viața

Emisiuni în direct cu rugăciune

Reflectarea lucrării lui Dumnezeu în România

Alfa Omega TV produce emisiuni interactive din noul studio TV, având ca invitați oameni ai lui Dumnezeu din România. Aceștia prezintă adevăruri practice pentru viața individului și se roagă din studio pentru nevoile telespectatorilor. Temele emisiunilor includ vindecarea, eliberarea de blesteme, familia creștină, iar mărturiile venite din partea telespectatorilor reflectă vieți schimbate prin mântuire, eliberare, relații transformate, vindecare fizică și emoțională.

Ca organizație de media, intrăm în contact cu multe alte biserici, organizații și mișcări care au același scop: de a aduce Împărăția lui Dumnezeu pe pământ. Acest lucru ne dă o privire de ansamblu asupra lucrării lui Dumnezeu în România, și ne ajută să fim și parte din ea. Prin producțiile noastre - emisiuni, reportaje, știri și materiale promoționale - încurajăm și reflectăm aceste mișcări, fiind martori la trezirea pe care Dumnezeu o pregătește în România.

Alte proiecte Difuzăm săptămânal programe pe Alfa Omega este alături de Israel prin Alfa Omega TV și Alfa Omega TV campanii media pro-Israel, prin proInternațional pentru grupuri etnice movarea și organizarea de evenimente trăind în România și Europa de sud-est pentru a mobiliza credincioșii români (în limbile: bulgară, sârbă, maghiară, germană, slovacă). să se roage pentru Poporul Ales. Săptămâna creaționistă - eveniment media anual de promovare a Creației prin documentare științifice, filme și programe educaționale creaționiste.

Bloc zilnic de programe românești pe canalul internațional TBN Europe, cu acoperire europeană, de lunisâmbătă, 05:30-06:30 și 16-17.

Centrul de media Alfa Omega - o platformă pentru proiecte media vizând România și întreaga Europă.

Publicăm cărți și materiale având ca specific rugăciunea, mijlocirea, consilierea și eliberarea, lupta spirituală (editura Alfa Omega Publishing)


Mărturii • Eu sunt romano-catolic şi din decembrie v-am descoperit şi cred că de vreo două luni am început să şi înţeleg. Acum citesc Biblia şi-mi doresc din tot sufletul să găsesc calea pe care să mergem eu şi familia mea. (Constantin) • Alfa Omega, vă spun cu toată sinceritatea, a adus o revoluţie majoră în ce priveşte viaţa mea de creştin. Sunt pe calea Domnului de zece ani, dar adevărata maturitate spirituală abia acum o cunosc. (Marinela - Brașov) • Acum 3 ani, într-o sâmbătă noaptea m-a durut puternic umărul drept, brațul fiind înțepenit. Dimineața mă uitam la o emisiune de la Alfa Omega TV difuzată pe B1TV, iar moderatorul spunea că Domnul vindecă umărul drept al unei persoane. Am luat-o pentru mine și m-am rugat, fiind într-adevăr vindecată. Peste 2 ore eram la biserică. Niciodată de atunci nu m-a mai durut umărul. (Alexandra - Brașov) • În urmă cu 6 luni, la o emisiune în direct, aţi făcut rugăciuni pentru naşteri de copii, prin care am fost şi noi atinşi, şi Domnul ne va da un copil în decembrie. (familia L. - Oradea) • Vă felicit pentru ceea ce faceţi, deoarece nu sunt multe televiziuni care sunt interesate cu adevărat în a educa cu ceva anume publicul sau populaţia în general. (Alexandru) • Acest an alături de Alfa Omega TV m-a convins că “întâmplarea” este împrejurarea prin care El își conduce copiii Săi spre Lumină. Dumnezeu S-a folosit de oameni dăruiți cu har, ca prin ei lucrarea asta să meargă înainte, cucerind zi de zi suflete pentru Domnul. Nu pot să-mi imaginez cum ar fi o zi fără Alfa Omega TV. (Lucia - Austria)

Susține Alfa Omega TV - misiune prin media -

Primim numeroase mărturii de oameni mântuiți, vindecați și eliberați prin ceea ce facem. Dar avem nevoie de ajutorul tău pentru a atinge inimile mai multor oameni. Fii partener împreună cu noi pentru a duce Evanghelia în casa fiecărui român! Fii parte la miracolul pe care Îl face Dumnezeu prin media în România! Susține-ne cu un SMS

SMS

Trimite un SMS cu textul AOTV la numărul 7688, în valoare de 5 Euro +TVA. În schimb, primeşti un cod de acces pentru o secţiune specială online cu resurse media de calitate. http://alfaomega.tv/partener

Donaţii online prin card

card/online

Dacă doreşti să donezi online prin card de debit sau credit, accesează site-ul: www.alfaomega.tv/donatii Sau prin PAYPAL la adresa donatii@alfaomega.tv

Donaţii prin telefon Romtelecom Sună la numerele de mai jos pentru o donaţie de: 0900 900 135 - 5 Euro Romtelecom 0900 900 130 - 10 Euro

Mandat poştal Sună la numărul de telefon 0256/284.913 și cere un mandat poștal completat cu informațiile necesare. Tot ce trebuie să faci mandat poștal este să completezi câmpul cu suma donată.

Donaţii - Fundaţia Alfa Omega Banca Românească: Cont LEI: RO50 BRMA 0300 0301 3640 0000 Cont USD: RO97 BRMA 0300 0301 3643 0000 cont bancar Cont EUR: RO85 BRMA 0300 0301 3649 5400 Banca Transilvania: RO37 BTRL 0360 1205 i181 11XX (cont Lei) Banca Raiffeisen: RO37 RZBR 0000 0600 0744 3308 (cont Lei)

Fii parte și tu !


MISIUNE PRIN MEDIA

Alfa Omega TV - CP 1141, O.P. 8, Timișoara - 300890, România Tel: +(40)256-284.913; Tel/Fax: +(40)256-284.912; info@alfaomega.tv; www.alfaomega.tv facebook.com/alfaomegatv

youtube.com/alfaomegatv

www.alfaomega.tv

twitter.com/alfaomegatv