Page 1

ALFA-AGROMECH SRL

Loc. Varsand nr.126 jud. Arad Mobil: 0744-700-372 E-mail: stefypap@yahoo.com, info@alfa-gep.hu Web: www.alfa-gep.hu

TRACTOARE De la 20 CP -350 CP GOLDONI, FOTON, YTO, MTZ.

PLUGURI, GRAPE CU DISCURI, SUBSOLIERE Pluguri simple si reversibile, purtate si semipurtate. Grape cu discuri cu diametrul intre 510 cm si 670 cm OMIKRON, TERRA KONS, GÜTTLER, VOGEL-NOOT, KÜHNE, BAGOD, CSÓLYOS, AGROWOLF.

TAVALUGI, COMBINATOARE, CULTIVATOARE Pregatire perfecta a patului germinativ chiar si la o singura trecere, destinate pentru diferite tipuri de sol. OMIKRON, AL-TERRA, TERRA KONS, HHG, GÜTTLER, VOGEL-NOOT, SFOGGIA, KONGSKILDE.


SEMANATORI Calitate garantata a semanatului, precizie mare la distanta intre randuri si intre cuiburi pe rand. Variante de 2-4-6-8-12 randuri. SFOGGIA, AGRIWORK, VOGEL-NOOT, JJBROCH, SPC.

INSTALATII DE ERBICIDAT, TAMBURI DE IRIGAT, FERTILIZATOARE Instalatii de erbicidat, purtate si tractate, cu rampa de erbicidat sau ventilator axial, marca FORRĂ S, VOGEL-NOOT. Aparate de administrat ingrasaminte chimice marca FAZA F, FS, KB, FEDELE, APV, SIPMA.

UTILAJE PENTRU TRANSPORT, REMORCI IMPROSCAT GUNOI, PRESE DE BALOTAT, HEDERE FLOAREA-SOARELUI SI PORUMB Remorci AP, BP, BHP, FLIEGL, vidanjere si remorci-cisterna DETK. Prese de balotat ideale pentru furaje verzi, uscate si paie, marca SIPMA, METALFACH. Utilaje pentru impachetat baloti. Hedere NAS, OROS, OLIMAC. SFOARA SI PLASE PENTRU BALOTAT, FOLIE, FURTUNE PICURATOARE


UTILAJE PENTRU BILONAT, FREZE LEGUMICOLE

UTILAJ COMBINATPENTRU BILONAT SI INTINS FOLIE TIP AF-1

Utilaje pentru bilonat cu organe active, tavalug compactor si sistem de prindere in trei puncte marca FEDELE MIXER, cu latimea de lucru 120, 145 si 160 cm.

Efectueaza concomitent bilonarea la inaltime si latime reglabila cu ajutorul lamelor deflectoare, precum si intinderea foliei

MASINILE DE PLANTAT CU CLEME

MASINILE DE PLANTAT CU DOZATOARE ROTATIVE

Permit plantarea rasadurilor la fir, la cuburi nutritive de 3,5 cm sau piramidale de 5 cm. Utilajele se pot echipa cu fertilizatoare, dozatoare de microelemente si echipament de udat. Productivitate: 2000 fire/ora/rand.

Permit plantarea rasadurilor in cuburi nutritive conice sau piramidale cu diametrul de max. 3 cm. Se pot echipa cu fertilizatoare, dozatoare de microelemente si echipament de udat. Productivitate: 4000-5500 cuburi/ora/rand.

MASINI DE PLANTAT CU PAHAR Pentru rasaduri in cuburi nutritive cilindrice si piramidale cu diametrul de max. 6 cm sau cubice de 3*3 pana la 6*6 cm. Se pot folosi pe biloane, respectiv si pe folie de protectie intinsa pe sol. Se pot echipa cu fertilizatoare, dozatoare de microelemente si echipament de udat. Productivitate: 3000-4000 cuburi/ora/ rand.


UTILAJE PENTRU CULTURA USTUROIULUI DE LA ALFA-GÉP KFT.

JJBROCH MASINA PENTRU DESFACUT BULBI USTUROI Conditia esentiala pentru plantarea uniforma si regulata a usturoiului este desfacerea si calibrarea cateilor de usturoi. Capacitatea mare de prelucrare a masinii permite sincronizarea dintre desfacere si plantare.

JJBROCH MASINA DE PLANTAT USTUROI Masina de plantat usturoi JJBROCH 2-8 randuri. Masina de plantat actionata de rotile de sprijin aseaza cateii de usturoi in santurile deschise de catre brazdarele cu adancime reglabila. Sectiile de plantat ale masinii sunt independente, fiecare sectie fiind echipata cu un buncar cu capacitatea de aprox. 50 kg.

JJBROCH MASINA DE RECOLTAT USTUROI (CU LEGARE, CU TAIEREA FRUNZELOR) Masina de recoltat JJBROCH scoate usturoiul din sol, curatind o parte din pamantul depus, lasa frunzele netaiate pentru o pastrare mai buna si leaga usturoiul in manunchi, pentru o manipulare mai usoara. Masinile de recoltat cu sistem de taiere JJBROCH scot usturoiul din sol, curatind o parte din pamantul depus, taie frunzele si colecteaza bulbii in saci sau ladite.

JJBROCH MASINA DE CURATAT SI SORTAT Masina de curatat si sortat JJBROCH. Masa de curatat cu role si perii permite separarea pamantului si a resturilor vegetale iar partea de sortare asigura calibrarea usturoiului dupa marime.

REPREZENTANT PENTRU UNGARIA – ALFA-GÉP KFT. 5600 Békéscsaba, Szarvasi út 84. Tel.: 0036-66/447-909, Fax: 0036-66/449-434 E-mail: info@alfa-gep.hu Web: www.alfa-gep.hu

Oferte Alfa-Gép  
Oferte Alfa-Gép  
Advertisement