Page 1

2/θ Νηπιαγωγείο Ροδόπολης

Ιούνιος 2018

Τί νέα; Τα τελευταία νέα της παρέας μας

Η βροχή Την Κυριακή επειδή έβρεξε το μεσημερί κοιμήθηκα αλλά δεν μπορούσα γιατί είχε πολύ φασαρία αλλά τελικά κοιμήθηκα. Για αυτό στην εικόνα ζωγράφισα τη συμπύκνωση και το ουράνιο τόξο.

Σ χεδόν κάθε εβδομάδα με διάφορους τρόπους μοιραζόμαστε τα δικά μας νέα και μαθαίνουμε τι έκαναν οι φίλοι μας και τις ώρες που δεν είναι στο σχολείο. Αποχαιρετάμε τα ΝΕΑ μας που με αυτή την παρέα τα λέμε για τελευταία φορά και σας ευχόμαστε ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ!!

Το χτύπημα μου

human development index globally, Australia ranks highly in many Το τένις international comparisons of national performance, such as quality of life,πάει Είχα health, στο education, τένις και είχε economic τρεις freedom, and the protection of civil liberties γραμμές στο γήπεδο and political και είχε rights.[21] και Australia is a member of the United φιλέ. Όταν Nations, έλεγεG20, φιλέCommonwealth τρέχαμε of Nations, ANZUS, Organisation στο φιλέ και όταν for Economic έλεγε γραμμές Co-operation and Development (OECD), World Trade Organization, Economic Cooperation, and τρέχαμε στις άλλες γραμμές Asia-Pacific και the Pacific μου άρεσε .Islands Forum.

Δεν εκτυπώνουμε

Συντακτική ομάδα

γιατί σκεφτόμαστε οικολογικά

Το ολοήμερο τμήμα του Νηπιαγωγείου Ροδόπολης!

Έπαιζα στην τσουλήθρα και πέταγα τη μπάλα αλλά κάποια φορά την πέταξα μακριά και έτρεξα πολύ γρήγορα και έπεσα και χτύπησα στο γόνατό μου. Ο μπαμπάς μου έβαλε ένα χαρτομάντηλο και ιώδιο αλλά πόναγα πολύ. Τώρα θα περάσει !


Παιχνίδια και χαρές

Παιχνίδια στην πισίνα Πήγα στην πισίνα και εκεί έπαιξα με τη Δανάη και με τον Ανδρέα και την Ιωάννα τη μεγάλη. Ανέβηκα πάνω σε ένα γλειφιτζούρι φουσκωτό και πήρα και ένα μπαλόνι που μπαίνει στο νερό.

Είχα πάει το Σάββατο, σε μία εκκλησία με εικόνα του Χριστού αλλά δεν μπήκα πήγαμε όμως για ψώνια. Είδα κάτι σκουπίδια κάτω και τα μάζεψα και την άλλη μέρα που έβρεχε την Κυριακή επειδή έβρεχε είδα μία ταινία.

Στη δουλειά... Είχα πάει στη δουλειά της μαμάς και του μπαμπά και είδα τι κάνουν στις δουλειές της BIC και μετά πήγαμε να φάμε παγωτό και μετά πήγα να βαφτώ πριγκίπισσα. Μετά φύγαμε.

Πήγα στο σπίτι της γιαγιάς μου και έφαγα και παγωτό και έπαιξα μαζί με την Αλίκη.

Είχα πάει κάτω στην αυλή και εφαγε η μαμά μου καρπύζι και έδωσε και σε εμένα και στον αδερφό. Δώσαμε καρπούζι και στη γιαγιά μου.


Η θάλασσα....

Η θάλασσα....

Είχα πάει θάλασσα και μετά μπήκαμε μεσα στη θάλασσα. Πήρα τη σανίδα μου και εβαλα αντιλιακό. Όταν άρχισε να βρέχει πήγαμε σπίτι . Έφαγα και παγωτό και καρπούζι. Την άλλη μέρα πήγαμε στο Jumbo και πήραμε σανίδα και άλλα πράγματα.

Εγώ είχα πάει στη θάλασσα και είχα φάει παγωτό. Εϊδα και την Έλενα τη φίλη μου μετά πήγαμε σπίτι φαγαμε και κοιμηθήκαμε. Μετά πήγαμε στον παιδότοπο και μετά πάλι γυρίσαμε, φάγαμε και ξαπλώσαμε.

Επισκέψεις στη γιαγιά και φίλους Είχα πάει στη γιαγιά και παίξαμε και βρήκαμε ένα κολιέ που ήταν από τη βάπτιση. Δεν ξέρω ποια βάπτιση γιατί δεν είχα πάει. Παίξαμε και φάγαμε πατάτες και μετά φύγαμε καιπήγαμε σπίτι.

Επισκέψεις στη γιαγιά και φίλους Είχα πάει σε σπίτια σε κάποιους φίλους μου. Μετά αφού γύρισα έφαγα παγωτό και μετά έφαγα παγωτό. Μετά ξάπλωσα και κοιμήθηκα. Όταν σηκώθηκα έπαιξα.


Νέα και περιπέτειες

Η παραλία ..μας καλεί

1. Είχα πάει σε ένα γάμο. Σε αυτό τον γάμο ήταν γάμος βάπτιση. Πρωτα βάπτισαν το μωράκι και μετά έκαναν το γάμο και μετά ήρθε η ώρα να πάμε στο γλέντι. Το είχαν κάνει αρχαίο ελληνικό. Είχαν το άγαλαμα του Απόλλωνα, τις Καρυάτιδες και τη θεά Άρτεμη. Υπήρχε και μία πισίνα. Μία διασκεδάστρια απασχόλησε τα παιδιά, εμένα μου έκανε ένα τατουάζ στο χέρι.

Είχα πάει στην παραλία να παίξω και μετά πήγα στη θάλασσα να κολυμπήσω με κάποιους φίλους μου. Μετά πήγα σπίτι και έπαιξα με τους φίλους μου. Στην παραλία παίξαμε με ρακέτες και μετά που πήγαμε σπίτι φάγαμε φακές και μετά γυρισα σπίτι.

2. Είχα πάει στην αυλή του Μεγάρου Μουσικής και είχα δει παραστάσεις. Πρωτα είδα ένα μίμο, μετά ένα λαγό μάγειρα και μετά Brake a project. Έπιασε βροχή και δεν προλάβαμε να το δουμε όλο, ακούσαμε μόνο τρία τραγούδια τους. 3. Την άλλη μερα πήγα σε ένα παιχνίδι που λέγεται μικρός αρχαιολόγος και βρήκα ένα ψευτικό μηχανισμό των Αντικυθήρων και στο μηχανισμό είχε και άγαλμα από τους σφουγγαράδες που κρατούσαν τον μηχανισμό. Το ξεσκονίσαμε με πινέλο απαλά και μετά σκάψαμε και άλλο και βρτήκαμε αμφορεε. Είχα φορέσει μαγιό και βούτηξα στην άμμο και έσκαβα. Είχαν βάλει άμμο και αλατί σαν να είναι πραγματική θάλασσα και είδα αμφορείς και μηχανισμό των Αντικυθήρων και τα πολλά γρανάζια του.

Πήγα στη θάλασσα με τον παππού και τη γιαγιά και κολυμπήσαμε. Έκανα και κολοτούμπα μέσα στη θάλασσα σαν βουτιά. Μετά πήγαμε σπίτι.

Πήγα στη θάλασσα και μετά είχα συναντήσει ένα φίλο μου από το Δημοτικό και μετά παιξαμε και εγώ με τα τουβλάκια και το σωσίβιο πήγα βαθιά βαθιά και έπιασα ένα χοντρό ψάρι. Με τον Δημοσθένη παίξαμε με το νεροπίστολο και μετά πήγαμε να φάμε καρπούζι και γυρίσαμε σπίτι. Έπιασε βροχή και μετά ο μπαμπάς τάισε τα σκυλάκια.

Εφημερ  

Τι νέα: Η τεχνική της παιδαγωγικής Φρενέ ολοκληρώνει για το παρόν σχολικό έτος

Εφημερ  

Τι νέα: Η τεχνική της παιδαγωγικής Φρενέ ολοκληρώνει για το παρόν σχολικό έτος

Advertisement