Page 1

ÀLEX CAÑAS FRANCESC VIDAL

1 ESO “A” FINESTRELLES


El

1 Què és un COOKIE? 2 Què és una tarjeta SIM? 3 Què és Active X? 4 Què és un adreça IPS? 5 Que és un GSM? 6 Què és la telefonía móvil 3G?


Una galeta (més coneguda per la seva denominació anglesa cookie) és un fragment d'informació enviat des d'un servidor de pàgines web a un navegador que pot ésser retornada pel navegador en posteriors accessos a aquest servidor.


Una targeta SIM és una targeta intel · ligent desmuntable usada en telèfons mòbils i mòdems HSDPA o HSUPA que es connecten al port USB. Les targetes SIM emmagatzemen de manera segura la clau de servei del subscriptor usada per identificar-se davant la xarxa, de manera que sigui possible canviar la línia d'un terminal a un altre simplement canviant la targeta.


El 1996, Microsoft renombr贸 la tecnologia OLE 2.0 en ActiveX. Aquesta versi贸 de OLE 茅s comunament usada per dissenyadors Web per incrustar arxius multim猫dia.


PUK, acrónimo de Personal Unlocking Key (también conocido como Personal Unlocking Code o Personal Unlock Key) o Clave Personal de Desbloqueo en castellano. Es el código normalmente usado en los sistemas de telefonía móvil que se basan en tecnología GSM ( Sistema Global para las Comunicaciones Móviles por sus siglas en inglés Global System for Mobile) Funciona como una clave o password de 8 dígitos de longitud para desbloquear la tarjeta SIM del equipo móvil cuando se ha olvidado el PIN o bien se ha bloqueado totalmente el teléfono. Nota: Después de 10 intentos erróneos del PUK, la tarjeta SIM se bloquea de forma permanente, siendo necesario que el operador la sustituya por una nueva.


Global System for Mobile communications (GSM), en català Sistema Global per a les Comunicacions Mòbils, és un estàndard mundial de segona generació (2G) per a telefonia mòbil. Va ser creat per la CEPT i desenvolupat per la ETSI i és obert, no propietari i evolutiu. GSM predomina a Europa i és majoritari a la resta del món tot i que a partir del 2004 les operadores de telecomunicacions l'estan substituint progressivament per UMTS.


L'International Mobile Telecommunications2000 (IMT-2000) o altrament dit 3a Generació(3G), són un conjunt d'estàndards i de tecnologies de communicació mòbil. Es basen en recomanacions fetes per la Unió Internacional de Telecomunicacions (ITU) i el seu objectiu és el de permetre les comunicacions mòbils globals i oferir serveis multimèdia als usuaris de telefonia mòbil


powe  

dxjfckytgc

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you