Page 1

IT WORLD Prietenii de pe Facebook te sterg din lista lor? O aplicatie te avertizeaza! Vei fi notificat imediat dupa ce o persoana iti da Delete din lista ei.

Nu e deloc placut sa afli ca cineva te sterge din lista de prieteni. Iar si mai grav este nici sa nu iti dai seama. Exista insa o extensie de Google Chrome si de Mozilla Firefox care va lansa o alerta sub forma de pop-up atunci cand cineva te elimina fara sa iti spuna inainte. Extensia se numeste Unfriend Notify si se instaleaza din cateva clickuri. De acum inainte, vei sti cat de buni sunt prietenii tai :)


Solutia revolutionara prin care telefonul tau va avea mereu bateria incarcata!

Multi isi incarca telefoanele prin incarcatoarele puse la priza sau la laptop, prin USB. Dar cum ar arata un incarcator solar? Este o idee revolutionara care ar putea schimba de acum incol modul in care ne incarcam dispozitivele mobile.


Vorbim despre o priza montata in geam, cu un panou solar la capatul exterior ce transforma lumina venita de la soare in electricitate pentru telefoanele mobile, tablete, PC-uri samd. Solutia revolutionara, dincolo de faptul ca este ECO, vine excelent pentru soferi si chiar si pentru pasagerii avioanelor.

Asa ar putea arata in viitor toate PCurile! Project: Christine e conceptul


care poate revolutiona piata desktopurilor!

Razer a prezentat la CES 2014 sistemul desktop modular care va face asamblarea unui PC o joaca de copil Razer e deja un nume in domeniul perifericelor cu aspect futurist. Si stie mereu cum sa faca valuri in lumea tehnologiei. De data asta, compania se gandeste sa revigoreze cu totul viitorul si-asa sumbru al sistemelor desktop. Cu toate ca pana acum, Razer nu a mai construit niciodata un sistem desktop. Americanii au prezentat la Las Vegas proiectul Christine, un concept atat de nebunesc incat chiar ar putea avea mare succes. Project Christine e un PC modular. E deocamdata doar in stadiu de concept, dar prezentarea de la CES 2014 a atras deja o multime de vizitatori interesati. Nu e insa prima idee de genul asta. Un concept similar a fost Fiona, devenit ulterior tableta Razer Edge.


Prototipul de la CES 2014 ilustreaza cum ar putea arava viitoare sisteme desktop, chiar si cele high-end, pentru gaming. Ideea de la care porneste Project Christine e simpla: asamblarea sau upgrade-ul unui desktop PC poate fi complicata pentru cei care nu au cunostintele necesare. Astfel, oricine isi poate construi singur un calculator, chiar daca habar nu are ce e ala un conector, la ce foloseste pasta termoizolanta, sau cum trebuie pus un jumper. Tot ce trebuie sa faca utilizatorul e sa introduca niste module la locul lor si gata!


Asadar, daca Project Christine va deveni realitate ti-ai putea asambla singur PC-ul, chiar daca nu te pricepi. Toate componentele sunt capsulate si nu ai cum sa gresesti, pentru ca modulele sunt plug and play si ar putea deschide calea unui viitor in care componentele ar putea fi schimbate foarte usor.

IT World  
IT World  

O revista dedicata viITorului!

Advertisement