Page 1

Şi tehnologie. Soluţii profesionale de informare juridică

WOLTERS KLUWER global

Inovaţie. Soluţii. Performanţă. Transformarea uneltelor tradiţionale ale cunoaŞterii juridice are nevoie de proiecte În care să regăsim Înţelepciunea, raţiunea Şi pasiunea profesioniŞtilor dreptului, puse În comun cu instrumentele folosite de arhitecţii noi societăţi tehnologice

www.wolterskluver.ro

Lider în inovaţie

175 de ani de tradiţie Şi inovatie  Furnizor global de informaţii, software Şi servicii 

WOLTERS KLUWER ROMANIA    

Sintact iDrept Reviste Şi cărţi eBooks


WK Global

WOLTERS KLUWER GLOBAL

Wolters Kluwer are o tradiţie de 175 de ani În a-Şi ajuta clienţii să economisească timp, atât În Europa cât Şi În Statele Unite, Canada sau Asia. Cea mai avansată tehnologie este aplicată la cel mai bun conţinut din domeniul juridic, În beneficiul profesioniŞtilor. Folosim standarde editoriale de o excelenţă recunoscută pentru a furniza soluţii de informare practice În toate domeniile dreptului, inclusiv În niŞe foarte specializate cum sunt concurenţa , arbitrajul sau proprietatea intelectuală.

Avem În plan lansarea unor soluţii Şi sisteme complementare procesului de documentare, care să se Îmbine natural cu modul de lucru al consultanţilor.

Vom fi Şi În anul 2013 În centrul transformarilor care leagă tradiţia profesiei juridice cu tehnologiile avansate de documentare, cercetare Şi informare. Dezvoltăm permanent instrumente tehnologice noi pentru a uŞura viaţa profesională a clienţilor noŞtri.

www.wolterskluver.ro

175 de ani

În anul 2013 ne propunem să creŞtem volumul de informaţie juridică relevantă pentru clienţii nostri, să Îmbogăţim experienţa lor de documentare cu noi instrumente de căutare Şi să acordăm aceeaŞi atenţie excelenţei În procesul editorial.


Wolters Kluwer Global

COMPANIA

Strategie

Wolters Kluwer oferă

• Livrarea de valoare la Punctul de Utilizare prin ajutorul dat clienților să gestioneze activități complexe cu scopul de a produce rezultate tangibile. • Extinderea soluțiilor asupra Proceselor, Clienților și Rețelelor prin respectarea fluxului tranzacțiilor din activitatea profesioniștilor și furnizarea de soluții pentru activitățile cheie. • Dezvoltare, Inovare și Eficiența prin capacitatea la nivel global, de companie, de a sprijini inovația și eficiența prin utilizarea platforme tehnologice, produselor globale, modelelor comune de afaceri, și sprijinirea implementării programului Springboard.

posibilitatea profesioniștilor din domeniile juridic, financiar-fiscal și sănătate să devină mai eficienți și mai operativi. Aducem informații, produse software și servicii care oferă perspectivă, unelte inteligente și îndrumare în subiectele care contează pentru profesioniști. Creăm valoare prin combinarea informației, expertizei și tehnologiei pentru a oferi clienților soluții care să îmbunătățească calitatea și eficiența muncii lor. Profesioniștii vin către noi ori de câte ori au nevoie de informație practică pentru serviciile livrate clienților lor.

Publicații tipărite Publicarea produselor tipărite este afacerea pe care am moștenit-o și care acum este în tranziție către online. Tipăritura deține o pondere 29% din totalul veniturilor în 2011.

Venituri

Angajați aprox.

3,354 19,000 milioane (2011)

Piețe

în toată lumea

Juridic, Afaceri, Fiscalitate, Contabilitatea, Financiar, Audit, Risc, Compliance și Sănătate Prezență globală peste 40 de țări din Europa, America de Nord, Asia Pacific și America Latină

Astăzi, grupul este prezent în peste 40 de ţări şi consolidează la nivel mondial unele dintre cele mai reputate şi mai apreciate brand-uri de produse editoriale, servicii şi soluţii software pentru piaţa specialiştilor (Lamy, Aspen Publisher, Carl Heymanns Verlag, Luchterhand, CEDAM, UTET, IPSOA etc.), în special pe domeniile: Taxe, Contabilitate, Servicii Financiare, Servicii Corporatiste, Legal, Transport şi Sănătate.

Clienții noștri

Oferirea de servicii de calitate pentru clienți este un obiectiv central al strategiei noastre. Oferim suport clienților noștri pentru a-și conduce eficient afacerile în care sunt implicați și pentru a livra rezultate către clienții lor. Livrăm perspective bazate pe expertiză, software, și servicii la o scară globală, cu o prezență locală puternică. Clienții recunosc Wolters Kluwer ca resursă la care se pot întoarce oricând au nevoie de informații și care să fie capabilă să îi ghideze în activitatea lor zilnică și să îi ajute la atingerea obiectivelor. Wolters Kluwer își sprijină clienții în următoarele profesiile: Juridic, Taxe și Contabilitate, Sănătate și Financiar

Software și servicii online O afacere în creștere cu potențial extraordinară de dezvoltare. În 2011, 71% din veniturile noastre au provenit din produse și servicii online cu o valoare mare și o profitabilitate ridicată. Analiză de date Există oportunități de a extrage valoare din cantitățile mari de date, gândite ca un by-product care să ofere servicii profesionale. Valorificate într-un mod responsabil și analizate inteligent, aceste date oferă statistici de valoare și direcții de urmat ajutând profesioniștii să ia deciziile corecte și să rămână competitivi. Pentru noi astăzi, acesta este un obiectiv important și o bază pentru oportunități de creștere viitoare.

www.wolterskluver.ro

Cei peste 175 de ani de istorie profesională a Wolters Kluwer acoperă multe regiuni geografice și arii de expertiză. Cifra de afaceri globală incorporează venituri din America de Nord (50%), Europa (44%) și țările emergente (6%).


Wolters Kluwer Global

WOLTERS KLUWER GLOBAL

Cele şase valori ale companiei sunt împărtășite de toți angajații Wolters Kluwer și susțin aplicarea cu succes a strategiei globale.

Viziune și Misiune

Istoric

Oferim linii directoare, software și servicii la nivel global printr-o puternică prezență locală.

Wolters Kluwer a fost fondată în Țările de Jos acum 175 ani. Doi dintre părinții fondatori ai editurilor secolului XVII din Țările de Jos, Æbele Kluwer și Jan-Berend Wolters, și-au lansat afacerea pentru a îmbunătăți calitatea materialelor educaționale, contribuind astfel la educarea unor noi generații de profesioniști.

Orientarea către client Dezvoltăm produse, servicii și soluții având permanent în minte nevoile clienților noștri. Ne ascultăm clienții și îi tratăm cu profesionalism, onestitate și respect.

Wolters Kluwer continuă și în prezent această tradiție puternică, mereu centrată pe furnizarea către clienți a informațiilor și soluțiilor bazate pe valoare adăugată și pe informație de ultimă generație, caracteristici distinctive ale companiei noastre încă de la începuturile sale.

Inovația Creăm soluții îndrăznețe și de perspectivă care combină cele mai noi tehnologii cu expertiza îndelungată în domeniu, alături de cunoașterea profundă a nevoilor clienților noștri.

Date-cheie:

Responsabilitatea Ne asumăm întreaga responsabilitate pentru acțiunile noastre și pentru modul de lucru, precum și pentru măsura în care satisfacem nevoile clienților noștri și așteptările acționarilor. Ne respectăm promisiunile. Integritatea Suntem direcți, sinceri, transparenți și corecți în relațiile noastre de afaceri. Încurajăm diversitatea și respectul faţă de ideile și punctele de vedere ale celor din jurul nostru. Crearea de valoare Creăm valoare pentru clienții, angajații și acționarii noștri. Tindem către excelență în tot ceea ce facem. Munca în echipă Lucrăm împreună cu partenerii și clienții noștri pentru a ne atinge obiectivele.

6

Cele

valori ale companiei sunt împărtășite de toți angajații Wolters Kluwer și susțin aplicarea cu succes a strategiei noastre.

1792: Lippincott își deschide birou in Philadelphia  1815: este fondat Carl Heymanns Verlag  1836: este fondat Wolters  1889: Kluwer își începe activitatea  1895: Lamy intră pe piața de publicații cu Buletinul Transporturilor  1913: CCH publică primul Income Tax Reporter  1985: activitatea este extinsă în China  1989: se lansează sistemul de informare LEX juridic în Polonia  1991: IPSOA italiană se alătură Wolters Kluwer  1996: se face un pas major în piața din SUA prin achiziționarea CCH Inc  2003: Wolters Kluwer prezintă prima “Strategia de trei ani”, pentru a prezenta clienților și acționarilor date documentate  2005: se deschide biroul Wolters Kluwer România  2006: se deschide biroul Wolters

Kluwer Health în New Delhi  2009: Wolters Kluwer alege drept cel mai bun loc pentru a lucra în Spania  2010: Wolters Kluwer Financial Services achiziționează FRSGlobal  2011: 03 martie: Achiziționarea SASGAS în China  09 iunie: se lansează premiul Wolters Kluwer Global Innovation Award pentru angajați  05 decembrie: achiziționarea Medknow, în India  31 decembrie: în programul Springboard se finalizează cu succes 145 de proiecte pentru consolidarea capabilităților la nivel mondial. Wolters Kluwer continuă să se dezvolte. Cum, până în 2013, mai multe persoane vor accesa internetul de pe dispozitive mobile decât de pe desktop-uri, Wolters Kluwer a lansat mai multe inițiative în întreaga companie pentru a valorifica din plin aceste tendințe, cu scopul de a continua livrarea de valoare către clienți.

www.wolterskluver.ro

Valorile noastre


Wolters Kluwer România

WOLTERS KLUWER romÂnia Suntem parte a grupului multinaţional Wolters Kluwer

cunoscut pe piaţa internaţională ca unul dintre cei mai mari furnizori de informație specializat, produse şi servicii dedicate profesioniştilor. Wolters Kluwer România a fost înfiinţată în 2005 şi oferă pentru piaţa românească produse şi servicii pentru profesioniști, atât tipărite, cât şi soluţii software, adresate domeniului juridic şi economic. Suntem prezenţi pe piaţă cu gama de produse Sintact – baze de date complexe de legislaţie, doctrină şi jurisprudenţă disponibile online și offline –, cât şi cu o ofertă bogată de cărţi şi reviste de specialitate. Ca parte a Grupului, misiunea noastră este de a oferi şi de a dezvolta în România acele soluţii care vin în întâmpinarea nevoilor specialiştilor români, utilizând criteriile şi valorile Wolters Kluwer.

Acreditări și Certificări Wolters Kluwer România este o editură de prestigiu recunoscut – certificată CNATDCU – Şi partea grupului multinational Wolters Kluwer, un furnizor global de informatii, software Şi servicii pentru profesioniŞtii din domeniul juridic, financiar Şi de sănătate. Publicaţiile Wolters Kluwer România sunt certificate CNCSIS Şi cotate în baze de date internaţionale (HeinOnline, EBSCO, ProQuest). Activitatea şi produsele companiei Wolters Kluwer sunt în conformitate cu cerinţele specificate în standardele ISO 9001: Sisteme de management a calității şi ISO 14001: Sistemul managementului de mediu.

Date cheie: 2003 – se lansează Sintact 1.0, având la bază tehnologia Act sintetic 2005 – se deschide biroul Wolters Kluwer În România  2008 – se lansează Sintact 2.0; crește numărul de cărți juridice adăugându-se noi colecții  2009 – se lansează Sintact 2.1 și colecția de carte economică  2010 – se lansează Sintact online; crește numărul de apariții ale revistelor Wolters Kluwer  2011 – se lansează Noul Sintact și iDrept.ro (prin rebranduirea produselor Sintact 3.0 si Sintact online)  2012 – se lansează modulul Sintact Comentarii; revistele Wolters Kluwer România apar Într-un nou format și sunt cotate În bazele de date international HeinOnline, EBSCO și ProQuest Tehnologia unică Act sintetic rămâne până în prezent cea mai avansată tehnologie de creare a actelor normative consolidate, pe piața românească de software juridic. Wolters Kluwer România continuă tradiția și utilizează și dezvoltă tehnologii de ultimă generație, bazate pe inovație și cercetare.  

În 2005, Wolters Kluwer Internațional intră pe piaţa romanească în prin preluarea unor business-uri locale de succes: Eon Programing – producătorului software-ului legislativ Sintact –, și Editura Rosetti – specializată pe domeniul juridic. De atunci, Wolters Kluwer România continuă să dezvolte atât softwareul legislativ Sintact, care a devenit o platformă complexă de informare juridică disponibilă online și offline, cât și partea de publicații, ce include 4 reviste juridice cu tradiție și mai multe colecții de cărți de drept și economie.

www.wolterskluver.ro

ISTORIC


Sintact în cifre Conţinutul unic al noului Sintact Legislaţie Peste 145.000 de acte Legislaţia românească şi legislaţia Uniunii Europene. TOATE variantele consolidate pentru ORICE dată din trecut, prezent sau viitor, construite AUTOMAT cu ajutorul tehnologiei Sintact. 

Practică judiciară naţională şi europeană Peste 238.000 de acte peste 230.000 de hotărâri judecătoreşti recente ale instanţelor româneşti peste 7.500 de speţe din jurisprudenţa naţională, selecţionate şi prelucrate cu note sau adnotări peste 1.900 de speţe din jurisprudenţa comunitară, selecţionate şi prelucrate cu note sau adnotări 

Norme metodologice inserate în actul normativ. Peste 200 de acte normative cu norme inserate Pentru TOATE legile care au norme metodologice de aplicare, numai în Noul Sintact puteţi găsi varianta actului normativ cu textul Normelor Metodologice inserat în corpul legii, la nivel de articol. 

Reviste peste 8.000 de articole de doctrină şi jurisprudenţă Integral: Pandectele Române, Revista Română de Dreptul Muncii, Revista Română de Drept al Afacerilor, Revista Română de Drept European 

Modele de documente Peste 460 de modele,modele de contracte, modele de cereri şi acţiuni în justiţie 

130.000

de acte din legislaţia românească (integral Monitorul Oficial partea I din 1990, Buletinul oficial, Monitorul oficial interbelic, acte istorice de la 1840) de acte din legislaţia europeană (integral Jurnalul oficial de la aderare, Ediţia specială pentru România Şi majoritatea actelor importante dinainte de aderare, de la 1957) de hotărâri judecătoreŞti

28.000

Sintact

SOLUŢII JURIDICE OFFLINE

Funcţionalităţi 

 

peste 200.000

filtru de căutare a produselor după criterii multiple căutare rapidă în site vizualizarea statusului comenzilor dumneavoastră formular de comandă simplu, ce oferă posibilitatea de a stabili modalităţile de plată Şi de livrare

Soluţii Sintact Solutii online de informare juridica:    

Sintact Lege Sintact Lege si Jurisprudenta Sintact Lege si Reviste Sintact Integral (Lege, Jurisprudenta, Reviste)

Pachete comentarii Comentariile la Codul de procedură civilă și comentariile la Codul fiscal. 

Comentarii la Codul Fiscal Comentarii la Codul de Procedură Civilă  Comentarii la Codul Muncii  Comentarii la Legea Societăților Comerciale 

www.wolterskluver.ro

SINTACT

Legislaţie românească şi europeană, Jurisprudenţă naţională şi comunitară, Reviste de specialitate pentru domeniul JURIDIC


Conţinut 

comentarii ale actelor normative importante pentru administraţia publică  legislaţia românească: peste 130.000 de acte din legislaţia românească (integral Monitorul Oficial partea I din 1990, Buletinul oficial, Monitorul oficial interbelic, acte istorice de la 1840)  legislaţia europeană: peste 28.000 de acte din legislaţia europeană (integral Jurnalul oficial de la aderare, Ediţia specială pentru România Şi majoritatea actelor importante dinainte de aderare, de la 1957)  practică judiciară: peste 200.000 de hotărâri judecătoreŞti  dicţionar de termen juridici  posibilitatea de a adăuga: jurisprudenţă, reviste de specialitate juridică Şi de a obţine o bază de date integrată, cu legături între documentele conexe

iDrept în cifre

2.000.000 300.000 13.000 3.000 176 10 1

de pagini in baza de date: legislatie,

jurisprudenta, reviste si comentarii de hotarari judecatoresti in sectiunile practica judiciara si jurisprudenta de articole din reviste de drept de articole din coduri si legi, comentate riguros de practicieni de ani de traditie si experienta in Europa si in lume: Wolters Kluwer pasi care asigura excelenta procesului editorial si de actualizare soluţie online: iDrept.ro

iDrept

iDrept

SOLUŢIE ONLINE DE INFORMARE JURIDICĂ

Legislaţie românească şi europeană, Jurisprudenţă naţională şi comunitară, Reviste de specialitate pentru domeniul JURIDIC

Soluţii online de documentarer juridică: 

iDrept Lege  iDrept Lege si Jurisprudenta  iDrept Lege si Reviste  iDrept Integral (Lege, Jurisprudenta, Reviste)  iDrept Fiscal  iDreptPublic

Funcţionalităţi 

Pachete comentarii 

Comentarii la Codul Fiscal Comentarii la Codul de Procedură Civilă  Comentarii la Codul Muncii  Comentarii la Legea Societăților Comerciale 

www.wolterskluver.ro

tehnologia Act Sintetic: permite obţinerea automată a formei aplicabile pentru orice act normativ la orice dată aleasă de utilizator  norme metodologice inserate în corpul actului normativ, imediat sub articol  comentarii inserate în corpul actului normativ, imediat sub articol  căutare inteligentă: căutare cu ranking ce oferă rezultate ordonate după relevanţă  căutare avansată: căutare după criterii predefinite  căutare rapidă în textul documentelor  informaţii detaliate despre act: istoricul, legăturile actului cu alte acte normative sau cu jurisprudenţa relevantă  documente favorite, alarme


Pandectele Române

Revistele Wolters Kluwer România

Revistele Wolters Kluwer RomÂnia

Reviste Revista Română de Drept al Afacerilor

Pandectele Române a fost înfiinţată în 1921 de către Constantin Hamangiu Şi este una dintre revistele cu tradiţie din România. Periodicul pune la dispoziţia profesioniŞtilor dreptului un vast repertoriu de jurisprudenţă, doctrină Şi legislaţie de referinţă în lumea juridică românească.

RRDA este singura revistă de pe piaţa românească care oferă practicienilor Şi teoreticienilor din mediul juridic informaţii la zi, din toate ariile importante ale Dreptului afacerilor.

Structura

 Dosar

Structura

 Noutăţi legislative  Drept societar

 Dosar

 Obligaţii

 Doctrină

 Insolvenţă

Jurisprudenţa Înaltei Curţi de Casaţie Şi Justiţie  Jurisprudenţa curţilor de apel, tribunalelor, tribunalelor specializate, judecătoriilor  Jurisprudenţă CEDO  Jurisprudenţă străină  Din arhiva Pandectelor interbelice

Drept fiscal  Arbitraj  Drept bancar  Sinteze de jurisprudenţă

Revista Română de Drept European

Revista Română de Dreptul Muncii

RRDE este concepută pentru a răspunde nevoii de informare atât a juriŞtilor, cât Şi a publicului larg cu privire la doctrina Şi jurisprudenţa instanţelor europene în contextul armonizării legislaţiei naţionale cu aquis-ul comunitar.

RRDM este singura revistă din România consacrată Dreptului muncii, menită să contribuie la formarea unei doctrine eficiente Şi solide Şi la crearea unui cadru legislativ modern.

Structura  Dosar  Procedura

trimiterii preliminare  Drepturile omului în Uniunea Europeană  Controlul jurisdicţional în dreptul

Structura Uniunii Europene  Jurispruden]a instanţelor Uniunii Europene  Recenzii

Noutăţi legislative  Dosar  Contractul individual de muncă  Salarizare

Sănătate Şi securitate în muncă  Politici sociale  Drept internaţional al muncii  Sinteze de jurisprudenţă

www.wolterskluver.ro


WOLTERS KLUWER

Cărţi eBooks

cĂrŢi

ebooks eBooks – Cărţi Şi reviste digitale

Informaţii din toate domeniile dreptului Şi din domeniul economic!

Wolters Kluwer este singura editură din România care produce eBook-uri din domeniul juridic, în formatele ePUB, MOBI Şi PDF.

Cărţile Şi revistele Wolters Kluwer România acum în format eBook disponibile oriunde Şi oricând pe: eReader

tablet`

smartphone

computer personal

eBook-urile Wolters Kluwer România pentru profesioniŞtii dreptului! inserare, editare text  navigare rapidă  căutare pe cuvânt 

ePUB  adnotări  Mobi  PDF 

nt u s e r a C jele a t n a v k? a o o B e i nu citirii u e ispozitiv

ed ai mult m e p e turar s n lec nu al redu u t ir v derele a iu ] e a R p s e t`: n relaxan ` r u t c use n le turi red c ochii s s o e s c i o [ b iat` o ` e imed r a r rioreaz u e c t o e r d p e n nu s k-urile o o B e n t` la imp nic` aju în t r o r t c le njur`to o ra e c u t în c i le n diulu rea me ja e t o r p

www.wolterskluver.ro

Conţinut de calitate – design modern – autori de prestigiu n Tratate n Monografii n Jurisprudenţă tematică Şi comentată n Legi comentate n Coduri comentate


Freemium

motive pentru a deschide un cont WoltersKluwer.ro

x

er

ttit`

sle gratu ele

puteţi alege formatul publicaţiilor pe care le cumpăraţi: tipărit sau eBook format ePub; Wolters Kluwer România este singura editură în domeniul juridic care oferă formatul ePub 

wnare lette le e N bo s na monitorizarea activit`]ii legislative s`pt`mânale

 comandaţi online produsele dorite, simplu Şi eficient, folosind formularul de comandă Şi modalităţile de livrare Şi plată convenabile pentru dumneavoastră

urmăriţi statusul comenzilor dumneavoastră Şi istoricul acestora 

beneficiaţi de reducerile, promoţiile Şi ofertele speciale Wolters Kluwer România

Informa]ii premium oferite gratuit \n

aveţi la dispoziţie informaţie gratuită în secţiunea Freemium: articole de doctrină, Ştiri, breviar legislativ, agendă juridică, newsletter

int urid ere ice s

Freemium

w ne t`m= a l `p s

W eb

ii ]ii ] a a

c plic ori i l p e a at

in in ex tervi ar clu uri siv ita te

A

d tiliz ridic a u ju m ga ntru inut pe con] de

intraţi în comunitatea noastră accesând blogul Wolters Kluwer, un spaţiu de dezbatere Şi comentarii pe teme juridice 

vizualizaţi webinariile Wolters Kluwer dedicate interviurilor cu personalităţi ale lumii juridice 

Structur` site Wolters Kluwer Rom=nia Wolters Kluwer Global n O privire de ansamblu n Viziune si misiune n Strategie n Clientii nostri n Istoric

Wolters Kluwer Rom=nia n Despre noi n Istoric n Acreditari & certificari n Arhiva (toate aparitiile)

Structur` site Wolters Kluwer Rom=nia

Comunit`]i

Evenimente

n Autori n Parteneri n Clienti n Testimoniale n Comunitati

n Conferinte n Lansari n Training

virtuale

Breviar legislativ

cunoaŞteţi îndeaproape caracteristicile fiecărui produs, astfel încât puteţi lua decizia de achiziţionare în deplină cunoŞtinţă 

r

Ar tic d ole pe oc de tem tr i n e de ` j selec]ia actelor normative importante ale s`pt`mânii

Agend` juridic`

a

 identificaţi rapid produsele dorite, folosind filtrele de căutare Şi criteriile de selecţie multiplă

sunteţi în permanenţă informaţi despre gama de produse Wolters Kluwer: soluţii de informare juridică, aplicaţii pentru smartphone, reviste, cărţi, eBook-uri, webinarii pentru profesioniŞtii din domeniul juridic Şi economic

Magazin online Freemium

WoltersKluwer.ro

Contact

Magazin Online Carti Reviste n eBooks

iDrept

Sintact

Publicatii

n

n

n

n

Tiparituri eBooks

Webinar

Noutati

Freemium

In curs de apari]ie n Aparitii recente n Stiri

n

n

n n n n n

Newslextter Articole Breviar legislativ Agenda juridica Webinar Aplicatii

www.wolterskluver.ro

MAGAZIN ONLINE


Comunităţi virtuale

ComunitĂŢi virtuale Alătură-te comunităţilor virtuale Wolters Kluwer România pentru a intra în contact cu cei care împărtăŞesc aceleaŞi pasiuni. Fii informat Şi interacţionează! Vă aŞteptăm pe blogul Wolters Kluwer România cu ultimele noutăţi din mediul juridic! Aici veţi găsi cele mai interesante articole, Ştiri Şi evenimente de interes. Comentariile tale contează!

Dă-ne Like-ul tău pe pagina de Facebook, cea mai mare platformă de Social Media. Este cea mai simplă cale de a intra în contact cu prietenii Şi colegii. stabileŞte noi legături Şi participă la discuţii În mediul juridic Te aŞteptăm pe Linkedin!

Vezi ce se întâmplă chiar acum pe Twitter!

Wolters Kluwer este singura editură din România care furnizează eBook-uri din domeniul juridic în formatele ePUB, MOBI Şi PDF. Suntem Şi pe Google+! Te aŞteptăm!

UrmăreŞte-ne pe YouTube pentru a vedea interviuri cu personalităţi din domeniul juridic, webinarii Şi alte informaţii de interes pentru profesioniŞti.

Wolters Kluwer România este o editură de prestigiu recunoscut – certificată CNATDCU – Şi parte a grupului multinaţional Wolters Kluwer, un furnizor global de informaţii, software Şi servicii pentru profesioniŞtii din domeniul juridic, financiar Şi de sănătate. Publicaţiile Wolters Kluwer România sunt certificate CNCSIS Şi cotate în baze de date internaţionale (HeinOnline, EBSCO, ProQuest).

Str. Orzari 86 BucureŞti sector 2 cod poŞtal 021554 Tel.: 031 224 4100; Fax: 031 224 4101; Email: office@wolterskluwer.ro

www.wolterskluver.ro

Wolters Kluwer Rom=nia

Prezentare  
Prezentare  

Corporate Profile Wolters Kluwer Romania

Advertisement