Page 1

Daruieste frumusetea Momentului! Capitolul 1 Sa facem cunostinta cu publicul Promenada. Ora pranzului. Usile rotative prind viteza. Multimea de angajati intra si se indreapta cu pasi motivati spre taramul poftelor culinare. In minte au un singur gand – ce o sa mananc azi? Sau… poate doua ganduri – trebuie sa-mi fac timp sa iau si cadourile pentru sarbatori… Promenada. Zece minute dupa 18:00. Locul incepe sa se anime de persone pestrite, venite sa isi petreaca seara in mall. Shopping. Intalnire cu prietenii. Plimbare. Cina. Posibil in cautare de oferte interesante de cadouri.

Capitolul 2 Spune-le ce vor sa auda. Rezolva-le o problema. Ofera-le un beneficu personal. Alin, angajat Oracle doar ce a terminat de mancat. La coborare este intampinat de o domnisoara promoter care ii ofera o invitatie-flyer la standul Unilever. Alin nu are prea mult timp la dispozitie. Dar invitatia ii ofera o promisiune care ii surade: Castiga timp! Mirela, a terminat ziua de lucru la Banca si a venit impreuna cu o buna prietena la un cappuccino, un pahar de vorba si eventual shopping de cadouri. N-au nici cea mai mica idee ce anume vor lua. Le-ar placea sa fie un cadou inedit la un pret bun. In drumul lor spre magazine sunt intampinate de un domn promoter care le invita la standul Unilever. Desi in prima faza acestea cred ca este o doar oferta printre multe altele, promisiunea invitatiei le surade: Alege un cadou inspirat!

Capitolul 3 Drumul de la A la B Pentru a-i purta de pe terenul neutru al mall-ului pe taramul standului de campanie, invitatiile trebuie sa contina destul “combustibil” pentru a-I motiva sa faca acesti extra pasi. Ce vor bifa invitatiile:


Beneficiu: Corporatisti: Timp Vizitatori seara: Inspiratie Oferta: Corporatisti: Produs-mini oferit cadou in intervalul pranzului Vizitatori seara: Tombola cu premii constand intr-o sedinta foto de sezon, alaturi de familie Added value: Corporatisti & vizitatori seara: Cadou ambalat si personalizat cu Gift Carduri Experienta: Photo-booth – Exprima/Surprinde frumusetea momentului (mai jos, detaliat despre idea noua cu photo-booth) Flyer-ul sa fie: pe o parte - o simulare de mini-poze scoase la automatul de poze instat (pe idea de expresii de bucurie, frumusete ale momentului) pe cealalta parte: detalii despre ceva va gasi la stand: cadourile, mesajele, ambalajul, miniprodusul la oferta + !La orice trusa de cadou cumparata poti intra in Instant Photo-Booth. Pozele iesite pot fi adaugate la cadou sau le poti pastra. (mai jos o schita amatorish. daca e ok ideea, Diana va lucra pe flyer si va transpune conceptul si pe stand) – cred ca ideea ar prinde tare bine si este un adevarat trigger pentru cumparat – se poate transforma si in campanie (proiect fotografic marca Unilever cu everyday people, consumatori ai marcilor de cosmetice Unilever) – Frumusete sub o mie de chipuri!


Capitolul 4 Descopera locul de unde poti darui frumusete Ajunsi la stand, clientii sunt intampinati vizual de Campania “Daruieste frumusetea momentului!”. “Gazdele” standului ii vor ghida in alegerea cadoului si le vor prezenta cei 3 pasi pentru personalizarea cadoului: Pasul 1: Ambalajele de sezon cu design “pentru el”/ “pentru ea” Pasul 2: O carte despre frumusete, in care vor exista mesaje de multumire si apreciere pentru diferite tipuri de persoane (pentru mama, pentru tata, pentru o persoana speciala, pentru un ajutor de nadejde, pentru un prieten de treaba, pentru o sora extraordinara, pentru o bunica si jumatate etc. + mesaje pentru destinatari mai neutri). Odata ales, mesajul va fi atasat cadoului printr-un giftcard.


Pasul 3: Pozele din Photo-Booth – care pot ramane drept amintire frumoasa sau pot fi atasate cadoului. (pentru poze mai haioase pot exista diverse mini-costumatii pregatite: mustata, peruca, ochelari etc). iar fundalul sa fie branduit Unilever pt. ca pozele sa poarte cumva si semnatura brandului. Mai jos un look and feel al experientei (photo-booth poate fi inchiriata):


To be continued‌.

A story  
A story  
Advertisement