Page 1


Boyd Cooper Boyd Cooper is een uniek concept. U kunt uw eigen lijn samenstellen op basis van een keuze uit kleuren en design. Hierdoor ontstaat een tuniek dat exclusief is voor uw organisatie. Leverbaar vanaf 3 stuks. Aanvullend kunt u uw kleding van full colour logo laten voorzien. Onze accountmanager voorziet u graag van alle informatie over de tunieken.

STAP 1

STAP 2

STAP 3

Kies uw tuniek

Kies de stof en de basiskleur

Kies de contrastkleur

ey Pale gr (PG)

Maroon (MA)


Boyd Cooper kleur opties

White 210gsm (WH)

Ivory (IV)

Daffodil+ (DA)

Sun (SU)

Flamingo (FL)

Rosita (RT)

Red (RE)

Maroon (MA)

Pale grey (PG)

St John grey (SJ)

Slate grey (SG)

Hospital grey (HG)

Sherwood (SH)

Postman blue (PO)

Nimbus grey (NG)

Teal+ (TE)

Eau de nil (ED)

Aqua (AQ)

Aqua marine (AM)

New lime (NL)

Black (BK)

Emerald (EM)

Caribbean blue (CA)

Bottle green (BO)

Maize (MZ)

Biscuit (BI)

Pebble (PE)

Pretty pink (PP)

Bright pink 210gsm (BP)

Lilac (LI)

Purple (PU)

Amethyst (AY)

Sky blue+ (SB)

Pastel blue (PB)

Metro blue (ME)

Peacock (PK)

Hospital blue (HB)

Button blue (BB)

Bright royal (RO)

Royal box (RB)

Como blue (CO)

Navy+ (NA)

Deep navy (DN)

Brigade navy (BN)


Boyd Cooper... verantwoord geproduceerde tunieken met een uitstekend draagcomfort De nieuwste ontwikkeling op het gebied van tunieken en stoffen is een duurzame- en eco vriendelijke stof met bijzondere eigenschappen op het gebied van draagcomfort. Dit comfortabele product wordt gemaakt van pulp van Eucalyptusbomen uit duurzaam beheerde bossen. Deze stof draagt aangenaam zacht op de huid en ademt veel beter dan de standaard polyester/katoen-samenstelling en biedt hierdoor zeer veel draagcomfort. Deze stof is uitermate geschikt voor warme omgevingen bij zorginstellingen maar wordt ook met succes toegepast voor kleding in de cleaning-sector.


Tevens zijn de tunieken leverbaar in een katoenrijke stof met satijnbinding. Deze combinatie zorgt voor een prettig en zacht draagcomfort met veel meer ademende stof dan de standaard polyester/ katoen samenstelling. De samenstelling van satijn en katoen geeft de tuniek een luxe uitstraling.

Tevreden medewerkers in de gewenste uitstraling van uw organisatie Wij zijn niet alleen leverancier maar ook producent van zorgkleding. Naast onze standaard kleding kunnen wij ook voorzien in kleding die volledig aansluit op de uitstraling van uw organisatie.

GeĂŻnteresseerd in wat wij u kunnen bieden? Kijk voor de contactgegevens op de achterpagina en neem contact op met ons.

Voordelen allernieuwste tunieken Ademend

Eco friendly

Lichtgewicht

Zacht draagcomfort


Poloshirts Naast tunieken en broeken kunnen we uw kledinglijn compleet maken met poloshirts in frisse kleuren.

NM231 Men’s

NF231 Women’s


1

£

STOP SHOP

Waarom Alexandra? 1

STOP SHOP

Het verkrijgen van de juiste maat

Wij bieden uitgebreide werkkleding collecties voor elk gebied van uw business. Deskundig ontworpen en gefabriceerd door Alexandra en rechtstreeks beschikbare voorraad in duizenden stijlen, kleuren en maten.

Met deskundige fittingteams, gedetailleerde sizing overzichten en online sizing systemen, Alexandra maakt het gemakkelijk voor u om de juiste maat, ongeacht het kledingstuk te bestellen voor een persoon of het hele bedrijf. We bieden ook draagproeven, on-site passessies en ONE prognoses voor begrotingsplanning op STOP SHOP lange termijn.

£

Werkkleding oplossingen aangepast aan uw bedrijf

1

£

STOP SHOP

£

One stop shop voor uw werkkleding

1

STOP SHOP

Naast ons gerenomeerd catalogus assortiment, biedt Alexandra zowel op bestelling producten (met een minimum STOP bestelling van 3 kledingstukken)SHOP en een volledig op maat gemaakte service in ontwerp, fabricage, opslag en leveringsopties.

Onze goed ontwikkelde wereldwijde toeleveringsketen betekent dat Alexandra hoge kwaliteits ONE producten met een juiste prijsSTOP kwaliteitverhouding biedt; ondersteund SHOP door een eenduidige 2 jaar garantie en wereldwijd erkende ethische en leveringsketen accreditatie.

Klantenservice

1

Kwaliteitsproduct tegen uitstekende prijzen

£

£

Onovertroffen service betekent expert productondersteuning en advies wanneer nodig-online, via de telefoon, e-mail of face-to-face. Vraag het ons! ONE STOP SHOP

Account Management diensten Voor grotere of meer complexe werkkleding eisen, bieden wij een scala aan professioneel beheerde diensten die aansluiten bij uw eigen systemenvan op maat gemaakte bestel platforms en marketing ondersteuning voor rapportage, prognoseplanning en speciale verpakking/leveringsopties.

ONE STOP SHOP


+31 (0)162 517000

verkoop@alexandra.eu

Sterrekroos 7 4941VZ Raamsdonksveer Nederland

Healthcare  
Healthcare